Sådan ser du Saturday Night Live i 2020: Laughs Galore

Alle har brug for en god latter, og hvilken bedre måde at få en end at se dit yndlingsprogram, Saturday Night Live. Uanset om du ser det for din yndlingskomiker eller bare vil slappe af og slappe af med en drink, viser vi dig, hvordan du ser Saturday Night Live online.


Saturday Night Live har været på tv i mere end 40 år, og i den tid har nogle af de største navne i showbranchen været vært for den ikoniske serie, hvor nogle af dem er vært for showet mere end én gang.

Showet består af et hovedbesæt af komikere samt en anden speciel gæst hver uge. Sammen udfører de komedieskitser i hele showet til latter. 

Saturday Night Live hits ofte på populære emner, såsom hvad der skete i den foregående uge. Uanset om det drejer sig om politik eller berømtheder, er ingen sikre fra at blive inkluderet i dette Emmy-prisvindende komedie-show om aftenen. 

how-to-watch-lørdag-aften-live-youtube

Du kan bare bruge deres officielle YouTube-kanal til at se sjove klip fra showet (læs vores artikel om, hvordan du fjerner blokering af YouTube). For at se en fuld episode skal du dog bruge en af ​​vores metoder nedenfor.

Se Saturday Night Live online

Fordi Saturday Night Live er et NBC-show, kan du bare gå direkte til deres websted eller downloade appen for at se episoder gratis. Når det er sagt, på grund af geoblocks, er disse muligheder kun tilgængelige for amerikanske beboere. 

Hvis du er ude af landet, skal du bruge et virtuelt privat netværk til at ændre din placering.

how-to-watch-lørdag-aften-live-NBC

Du kan også se Saturday Night Live på Hulu. Når du har tilmeldt dig, kan du se en hvilken som helst episode fra enhver sæson. Hulu tilbyder også en gratis prøveperiode, så du kan tjekke den ud først. 

Endnu en gang er den dog kun tilgængelig for amerikanske beboere, så du har brug for en lokal IP-adresse for at få adgang. Du kan lære at få en amerikansk IP-adresse her, og du kan også læse vores bedste VPN for Hulu-guide.

how-to-watch-lørdag-aften-live-hulu

Brug af en VPN, såsom ExpressVPN, hjælper dig med at se dit yndlingsprogram fra en anden del af verden ved at ændre din IP-adresse til den, du har brug for. Du vil ikke være begrænset til båndbredde, og med det at være den hurtigste VPN derude, venter du ikke på, at den indlæses. Det er også vores bedste VPN til streaming. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for flere detaljer.

En anden måde at se Saturday Night Live er ved at blive medlem af Amazon Prime Video. Du kan derefter tilføje den til din pakke og se individuelle episoder eller hele sæsoner, selvom du bliver nødt til at betale et ekstra gebyr. Dette er dog klippede versioner af showet, så nogle af åbningsscenerne og skitser mangler.

how-to-watch-lørdag-aften-live-amazon-prime

Læs vores bedste VPN til Amazon Prime Video guide for nogle dedikerede anbefalinger, hvis du finder det ikke er tilgængeligt i dit land.

Se Saturday Night Live gratis

Hvis du sidder fast for penge, vil du være glad for at vide, at der er nogle gratis måder, du kan se Saturday Night Live på. Du kan godt finde det på masser af gratis streaming-websteder. Vi kiggede hurtigt på Putlocker og fandt nyere episoder såvel som ældre. 

how-to-watch-lørdag-aften-live-putlocker

Vær dog forsigtig, da der er masser af copycat-websteder rundt med samme navn, men der kan være skadeligt indhold bag kulisserne. Det vil også være fordelagtigt at installere en af ​​vores bedste pop-up-blockere.

Du kan bruge torrenting-steder, såsom The Pirate Bay, for at få adgang til de nyeste episoder, plus du kan bruge det til at se gamle favoritter, hvis de stadig er på serveren. 

Der er masser af alternative torrent-websteder tilgængelige, så du burde være i stand til at finde, hvad du vil have et eller andet sted. Vær altid forsigtig, når du bruger torrenter, da malware kan skjule sig i nogle af filerne.

how-to-watch-lørdag-aften-live-the-pirat-bay

Du skal også huske, at indholdet på gratis streaming- og torrent-websteder mere end sandsynligt er copyright-beskyttet materiale, og at brugen af ​​det bryder loven. Det er dog op til dig, hvad du gør. Vi vil bare gøre dig opmærksom.

Brug af en VPN hjælper dig med at beskytte dig online ved at skjule din IP-adresse og holde dig anonym. Hvis du leder efter fremragende VPN-sikkerhed, anbefaler vi NordVPN, som har brugerdefinerede peer-to-peer-servere. Derfor betragter vi det som vores bedste VPN til torrenting. Læs vores NordVPN-gennemgang for mere information, samt om, hvordan du forbliver sikker i vores online privatlivshåndbog.

I betragtning af det faktum, at du kan være i fare for vira og andet ondsindet indhold, anbefaler vi også, at du downloader Bitdefender, som vi betragter som den bedste antivirus-software. 

Det fungerer godt i realtid og holder dig beskyttet mod al cyberkriminalitet, du støder på, mens du downloader indhold. (Se vores Bitdefender Antivirus-gennemgang for mere information.)

Se Saturday Night Live på Kodi

Alternativt kan du bruge Kodi. For dem, der ikke er bekendt med Kodi, er det en open source hjemmebiograf, der giver dig muligheden for at streame film og tv-shows, såvel som at gemme og organisere medier i det. 

Du kan installere det på dit skrivebord og mobile systemer samt tilpasse præferencerne, så de passer til dit eget opsætning. Se vores Kodi-guide for at komme i gang. Husk, at det ikke er ulovligt at bruge Kodi i sig selv. På grund af copyright-love er de fleste streams dog sandsynligvis ulovlige at downloade i dit opholdsland.

For at få adgang til indhold kan du installere de bedste Kodi-lagre og tilføjelser. Nogle af disse tilføjelser er legitime, mens andre ikke er det. For eksempel giver Covenant adgang til piratkopieret indhold (du kan lære, hvordan du installerer Covenant på Kodi her).

Vi foretog en hurtig søgning på Poseidon-tilføjelsen, som er en del af Kodil-arkivet, og fandt, at alle 44 sæsoner af Saturday Night Life var tilgængelige. Filerne så ud som om de var i god stand også. Se vores bedste liste over Kodi-tilføjelser for at få flere anbefalinger.

how-to-watch-lørdag-aften-live-kodi

Husk, at hvis du bruger Kodi til at streame Saturday Night Live, gør du det via en torrent. Af den grund anbefaler vi, at du bruger en VPN, da afskærmning af din identitet er et must, når du torrenser. 

Selvom du ikke kan slå ExpressVPN, er CyberGhost også et anstændigt valg. Du kan læse vores CyberGhost-gennemgang for at se, om det passer dig, eller du kan tjekke vores bedste VPN til Kodi-roundup for flere valg.

Afsluttende tanker 

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at finde en måde at få din løsning på Saturday Night Live uanset hvor du bor. Uanset om det er at indhente den nyeste episode eller bare se en af ​​dine favoritter, er der masser af måder at gøre det på. 

De fleste af os hader at betale for noget, som vi kan få gratis, men husk bare, at nogle af disse måder er risikable. Du kan bare tage den lette rute for at tilmelde dig Amazon Prime Video. 

Stadig kan du fjerne nogle af risiciene ved at bruge en god antivirus og en af ​​vores bedste VPN’er. Vi anbefaler ExpressVPN for sin fremragende sikkerhed og det store antal funktioner. Plus, det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er intet at tabe ved at prøve det først.

Lad os vide det i kommentarsektionen, hvis du kan anbefale en anden måde at se Saturday Night Live online. Se også vores andre underholdningsartikler. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map