Sådan ser du Riverdale Online i 2020: Fange med banden

Tingene er ikke i orden i byen Riverdale, selv uden for teen-dramaet, der plager Archie Andrews ‘bande. Med nok henvisninger til tidligere tider og neonlys til at gøre endnu Stranger Things rødme, er Riverdale et værd at se (læs vores hvordan man ser Guide til Stranger Things). I denne korte tutorial vil vi vise dig hvordan.


Der er nogle få måder at streame showet på, hvoraf nogle er legitime og andre ikke. At finde showet på sit netværk, The CW Network, kan ofte udgøre flere problemer, end det er værd, dog især med, hvor populær ledningsskæring er. Hvis du ønsker at ridse dit drama i klassen i gymnasiet, skal du læse videre for at lære, hvordan man ser Riverdale. 

Se Riverdale Online

Som nævnt udsendes Riverdale på CW-netværket, som heldigvis er mere tilgængeligt end nogle netværk på standardkabel. Du kan streame hele episoder på CW-netværkets websted eller gennem dens smart TV-app gratis, med annoncer placeret i hver episode. Det er dog kun hvis du er i USA. 

riverdale-cw

På grund af distributionsgeoblocks udsendes CW-netværket kun i USA, så hvis du er uden for det kontinentale 48, har du problemer, medmindre du bruger et virtuelt privat netværk. Hvis du ikke er opmærksom, kan en VPN få dig til at se ud som om du er et andet sted online ved at omgå den amerikanske begrænsning CW-netværket har. 

Ikke nogen VPN fungerer dog. Mange håndterer streamingplatforme dårligt – læs vores ProtonVPN-anmeldelse til et eksempel – så du vil være udstyret med en solid udøver. Vores bedste VPN til streaming-guide er et godt sted at starte, men du kan bare springe hoopla over og tilmelde dig en konto hos ExpressVPN (læs vores ExpressVPN-anmeldelse). 

Derudover streamer Netflix Riverdale. Alle sæsoner, der ikke i øjeblikket sendes på CW-netværket, er tilgængelige at se, med nye sæsoner tilføjet kort efter, at de er afsluttet på live tv. Når det er sagt gælder geoblokkene stadig, så læs vores bedste VPN til Netflix, og hvordan du slår Netflix VPN-forbudguiderne for at forberede dig på det.

Se Riverdale gratis

Du kan se Riverdale gratis på The CW Network, men hvis du ikke ønsker at håndtere annoncer, kan du også streame det gratis andre steder. Vi formoder, at der er ganske mange websteder, der er vært for strømme, men når vi kigger rundt, fandt vi alle sæsoner på Couchtuner og Europix. Når det er sagt, hvis man undgår annoncer, som du er interesseret i, udgør disse websteder problemer.

riverdale-couchtuner

De er berygtede for pop-ups, så sørg for, at du er udstyret med en af ​​vores bedste pop-up-blokkere, før du starter streamen. En browser med en indbygget annonceblokerer er heller ikke en dårlig idé, f.eks. Opera (læs vores Opera-anmeldelse). 

Et andet spørgsmål er cyberkriminalitet. Hvis streamingwebstedet ikke kan tjene penge, der bombarderer dig med annoncer, gør det det ved at sende malware ned i netværkskæden. Vores bedste antivirus-softwareguide vil sikre dig, at du er beskyttet på alle fronter, men hvis du ønsker at spare penge, kan du også komme forbi med vores bedste gratis antivirus-software. 

Se Riverdale på Kodi

Hvis det ikke lyder velsmagende at håndtere buggy og annoncerede websteder, kan du streame på Kodi. Som du kan læse i vores Kodi-guide, er det en open source-mediecentergrænseflade, der kan udvides med tilføjelser. Nogle af disse tilføjelser giver dig heldigvis mulighed for at trække strømme (læs vores bedste Kodi-tilføjelsesguide for et par eksempler). 

riverdale-kodi

Vi fandt streaming af alle sæsoner på Poseidon-tilføjelsen, men andre har også strømme. Disse tilføjelser fungerer ved at trække strømme fra websteder som Couchtuner og Europix og giver dig mulighed for at vælge, hvilket du vil se. I stedet for at være vært for indholdet, skrubber de blot andre websteder.

På grund af dette gælder de samme regler. Du vil have et antivirusprogram klar. Pop-ups er dog mindre af et problem. Mere vigtigt her er at bruge en VPN. Trækning af disse strømme er ikke lovligt – læs vores er Kodi juridisk vejledning for mere om det – så det er vigtigt at beskytte din IP-adresse og identitet. 

Vores bedste VPN til Kodi-guide sætter dig ned på den rigtige vej. Ikke overraskende fjernede ExpressVPN også denne liste, da det sandsynligvis er den bedste VPN generelt, men CyberGhost er heller ikke en dårlig mulighed. Som du kan læse i vores CyberGhost-gennemgang, har den en lang liste over servere bygget til streaming. 

Riverdale Torrents

Hvis du ikke er for ivrig efter streaming, kan du downloade Riverdale lokalt og se det uden bekymring over internethastighed. CW-netværket tillader ikke dig at downloade episoder, men du kan stadig få adgang til dem gennem torrenting. Hvis du ikke er opmærksom, giver torrenting dig mulighed for at tage små bit af en fil fra flere maskiner og samle dem på din computer. 

riverdale-torrent

Selvom det for det meste går over for krænkelse af ophavsret, er der stadig spørgsmål omkring, om torrenting er ulovligt. Som det er tilfældet med næsten alle andre måder at se Riverdale på, vil du have en VPN, så du kan forblive anonym, mens du torrenser. Læs vores bedste VPN til torrenting-guide for anbefalinger. 

ExpressVPN fungerer godt til torrenting, men vi kan godt lide NordVPN mere, som du kan lære om i vores NordVPN-gennemgang. Når vi kiggede rundt, fandt vi Riverdale på The Pirate Bay og LimeTorrents. Dit foretrukne alternative torrenting-websted skal også have episoder tilgængelige. 

Ud over en VPN er en antivirus vigtig, fordi du downloader en fil til din maskine. Vores mest sikre antivirus-software kan få dig til at konfigurere, men vi anbefaler Bitdefender Antivirus over alt andet. Som du kan læse i vores Bitdefender Antivirus-gennemgang, tilbyder den enestående beskyttelse og en lang liste med funktioner, der skal startes op. 

Afsluttende tanker

Riverdale er et værd at se på trods af nogle af sine kornede high school-shenanigans. Heldigvis er det let at finde mellem The CW Network, Netflix, torrenting, Kodi og online streaming platforme. Bare sørg for, at du er udstyret med en VPN og antivirussoftware, før du venter dig ind i Riverdale. 

Se også vores streaming-arkiv. Der finder du stykker ligesom denne, så du kan binge indtil dit hjerte er indhold. For nylig offentliggjorde vi, hvordan man ser The Shield, og hvordan man ser Bleach, så kig på dem. 

Hvordan planlægger du at se Riverdale? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Ofte stillede spørgsmål til Riverdale

Hvad er Riverdale om?

Riverdale er inspireret af tegneserierne “Archie”. Selvom det ikke tager historier fra tegneserierne, er de fleste af figurerne der. Historierne skifter fra sæson til sæson, men Riverdale handler mest om kriminalitet i hjembyen til en gruppe teen-venner. 

Hvor er Riverdale filmet?

Det meste af filmoptagelse for Riverdale foregår i Vancouver, British Columbia, Canada. Men det ikoniske åbningsskud, der viser byen, blev taget i Harbor Springs, Michigan.

Hvad kanalen er Riverdale på?

Riverdale udsendes på CW-netværket, men det streames også på Netflix. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me