Sådan ser du pil online i 2020, før du mislykkes i denne by

Arrow er et show, der udsendes på CW og følger eventyrene fra Oliver Queen, en milliardær, der vendte bueudøvende vigilante efter at have været strandet i udlandet i fem år. Hvis du mener, at han lyder meget, som Batman, skylder vi ikke dig, men Oliver har også masser af sine egne at tilbyde, og det er derfor, vi anbefaler dig at se Arrow online ved hjælp af denne omfattende guide.


Arrow sæson 1 fokuserer på Oliver’s tilbagevenden til sit hjem i Starling City efter at han blev forliset på en øde ø ved kysten af ​​Kina i fem år, selvom vi i flashbacks hurtigt lærer, at han var langt fra alene der. Hans vigtigste mission ved hans tilbagevenden er at gå igennem en liste, der er givet ham af hans afdøde far, over mennesker, der har svigtet Starling City, de fleste af dem rige mennesker, der svindlet sig vej til rigdom.

Den første sæson er den nemmeste at følge, især da rollebesætningen er mindre, fordi showrunners var mindre fokuseret på at etablere hele Arrowverse, CW’s sæt spinoffs fra det vildt succesrige show. Udover Oliver er der Diggle, hans chauffør og livvagt og Felicity, en sekretær, der tager nogen tid at udvikle sig til en kærlighedsinteresse i modsætning til nogle shows derude (ser på dig, Outlander).

Hvis du ønsker at se Arrow sæson 7 i sin helhed, skal du dog være klar til at lave nogle lektier, da du ikke kun bliver nødt til at se hver sæson før, du kan også være nødt til at se The Flash og sådan, hvis du virkelig vil vide hvad der er foregår. Til tider føles det som om hele DC-universet blev stukket ned i pilen med komos fra Konstantin og andre hovedpersoner.

Der er dog en opside ved dette. Hvis du ikke kan få nok af Arrow, har Arrowverse dig dækket. Spin-offs inkluderer The Flash, Supergirl og Legends of Tomorrow, så tjek vores guide til, hvordan du ser CW online, hvis du også gerne vil se dem. Men først skal vi se, hvor du kan se Arrow online.

Sådan ser du pil online

Som et CW-show kan du se Arrow og alle dens spinoffs ved hjælp af CW-appen. Vi kan virkelig godt lide det, da det er gratis og tilbyder masser af underholdning, men vær advaret om, at annoncerne kan blive lidt irriterende. Så igen, vi vil hellere betale med tålmodighed end dollars, så der er det. Vær dog opmærksom på, at selve CW-webstedet kun tilbyder et par elementer, der skal streame, skal du installere appen for at få adgang til alt.

Arrow-TheCW

For at få adgang til enten CW-webstedet eller appen skal du dog ringe ind fra USA, da begge er regionelåst. Hvis du ikke er i Amerika, har du brug for en amerikansk IP-adresse for at se Arrow gratis og lovligt.

Den linkede artikel giver dig et par forslag til de bedste virtuelle private netværk, du kan bruge til det, men du er bedst med at være ExpressVPN. Det er ikke det billigste, men det får dig forbi enhver geoblok.

Ligesom med The Shield er der imidlertid mere end én måde at se Arrow via online streaming. Europæiske seere kan se det via Netflix, hvilket betyder, at folk uden for den gamle verden kan se det også, så længe de bruger nogen af ​​vores bedste VPN til Netflix-valg.

Arrow-Netflix

Netflix-ruten har som fordel, at ikke kun alle syv sæsoner med Arrow er tilgængelige, du også får et endnu større bibliotek at vælge imellem end med CW, når du er færdig med Arrowverse. Selvom det koster cirka $ 10 pr. Måned, er chancerne for, at du eller nogen, du kender, allerede er tilmeldt, så du er sandsynligvis god til at gå.

Sådan ser du Arrow online gratis

Hvis du ikke har råd til en VPN til at se CW gratis, og du ikke har lyst til at abonnere på Netflix, er der andre, mindre end juridiske muligheder tilgængelige, selvom du bestemt bør have en af ​​de bedste VPN-tjenester, der er engageret, når du går disse ruter. At have nogle af vores bedste antivirusløsninger, der kører, vil heller ikke skade. 

Den første mulighed, du har, er ulovlig streaming gennem websteder som Couchtuner og PutLocker. Som du kan læse i vores guide til, hvordan du ser The Wire, er vi kinda-fans af PutLocker, da det altid har de fleste sæsoner, der tilbydes, og er ikke for frustrerende over antallet af annoncer på skærmen, det bruger. Det er stadig en god ide at bruge en af ​​de bedste pop-up-blokkeringer.

Arrow-PutLocker

På dette tidspunkt er PutLocker opdateret med Arrow, så du kan se det hele til dit hjerte indhold.

Sådan ser du pil på Kodi

Din næste mulighed er Kodi, en streaming-platform, som du har brug for at installere på hvilken enhed du også bruger det meste af din bingeing – som du kan læse i vores fulde Kodi-guide, den kører på stort set alt. Efter en kort søgning fandt vi Arrow i sin helhed på Poseidon-tilføjelsen.

arrow-kodi

Poseidon er en del af Kodil, en af ​​de bedste Kodi-repos rundt omkring, og har været omtalt i mange af vores underholdningsartikler som go-to til shows og film, inklusive vores guide til, hvordan man ser Archer. Så vidt vi kan sige, er alle filer i god stand.

Arrow Torrents

Vi afslutter denne artikel ved at gå på old school og tjekke dine muligheder for at torrente Arrow. De sædvanlige advarsler gælder naturligvis: at dele ophavsretligt beskyttet materiale er ulovligt, og når du gør det, skal du altid have en af ​​de bedste VPN’er til at torrentere engageret eller risikere at komme i alvorlige problemer.

Arrow-torrents

Som du kan se, er der masser af muligheder tilgængelige for dig, hvis du vil have pil-torrents, med de nyere sæsoner med den mest sunde mængde såfrø og igler (hvis det ikke betyder noget for dig, se vores torrenting guide). Vi har mistanke om, at alternative torrent-websteder også har en sund mængde filer tilgængelige.

Afsluttende tanker

Med det antydning af piratkopiering afslutter vi denne artikel. Arrow er et fantastisk show, især hvis du er interesseret i tegneserie-tilpasninger, med en pulserende rollebesætning og vittig dialog. Ved hjælp af tipene ovenfor bør du finde dig selv at se det på ingen tid.

Hvad synes du om Arrow? Gik vi glip af muligheder for at se det? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map