Sådan ser du Dragon Ball Super Online i 2020

Dragon Ball-sagaen blev først produceret i Japan i midten af ​​80’erne og spænder over fem serier, hvoraf tre havde en tilsvarende manga-tegneserie. Hvis du er ny i serien, eller bare en stor fan, der ønsker at genindtræde den Super Saiyan gnist af undre, den indbydede i dig som barn, er der mange måder at se alle fem Dragon Ball-serier online.


Serien, vi skal diskutere, er Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Dragon Ball Z Kai og Dragon Ball Super. Alle fem er tilgængelige online, på den originale japanske og med engelske dubs. Nogle visningsmuligheder er betalte abonnementstjenester, og andre er gratis (dog mindre end lovlige).

Lad os se på, hvordan du kan fange enhver power up, transformation og Kame Hame Ha fra Dragon Ball-serien online.

Se Dragon Ball Z Online

Der er fire betalte tjenester, der giver dig mulighed for at se de fem Dragon Ball-serier online med et abonnement. Alt, der er anført her, er inkluderet i U.S.-tilbud. Tjenesterne geoblokerer indhold, men for at få adgang til nogle shows fra lande uden for USA skal du bruge et virtuelt privat netværk. Lær mere i vores geoblocking-guide og vores bedste VPN til streamingliste.

Hulu streams Dragon Ball og Dragon Ball GT, men de er kun tilgængelige på den originale japanske med engelske undertekster. Tjenesten bruges til at inkludere begrænsede sæsoner af Dragon Ball Z på engelsk og japansk, men har siden fjernet serien fra sin liste over muligheder. Hulu Plus tilbyder en live-tv-service sammen med sin online streaming. Med denne funktion kan du se Dragon Ball Super og Dragon Ball Z Kai, som stadig udsendes på Cartoon Network i U.S.A..

Funimation er det firma, der er ansvarlig for at distribuere alle Dragon Ball-serien i USA. På et tidspunkt bar det endda det vartegnede japanske anime Evangelion, men det gør det desværre ikke længere (hvis du leder efter det, så tjek vores guide til, hvordan du se Evangelion). Funimation inkluderer alle fem Dragon Ball-serier. Det tilbyder op til 10 episoder af hver gratis, men alt andet end det kræver et betalt abonnement.

WindScribe-protokollens-indstillinger

Hvis du er uden for USA, fungerer Funimation kun, hvis du bruger en VPN; på vores forsøg kom ExpressVPN let igennem, som det altid gør. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for mere om denne fantastiske udbyder.

Crunchyroll og VRV er to andre anime-streamingtjenester med betalte abonnementer. Begge er dog dyrere end Funimation og har den originale japanske og engelske dub af Dragon Ball Super.

Stream Dragon Ball gratis

Der er mange uofficielle streamingwebsteder, der giver dig mulighed for at se Dragon Ball-serien gratis på din computer eller mobile enhed. Når du håndterer sådanne websteder, skal du være forsigtig og undersøge dig.

Mange af dem indlæser din computer med adware, malware og spyware, som er skadelige vira, der kan åbne dig for identitetstyveri. Hvis du planlægger at bruge et gratis streamingwebsted, anbefaler vi, at du bruger et kraftfuldt antivirusprogram, hvoraf mange er gratis. Se vores guide til den bedste gratis antivirus-software for mere.

GoGoAnime er en af ​​de få gratis streamingwebsteder med et positivt omdømme og en af ​​de eneste, vi vil anbefale at bruge. Det har alle fem Dragon Ball-serier i deres helhed. Indholdet er i de originale japanske og engelske dubs.

WindScribe-minedrift

Mens GoGoAnime er et sikkert websted, har det et stort problem med pop-up-reklamer. Vi foreslår at bruge en stærk pop-up-blokering. Læs vores liste over de bedste pop-up-blokkere for anbefalinger.

Et andet velkendt gratis anime-streaming-websted er AnimeFreak.tv. Det har alle fem serier, men antallet af pornoannoncer, der indrammer hver video, skal få dig til at tænke to gange om at få adgang til den i blandet selskab.

Dragon Ball Torrents

Selvfølgelig kan du gå den torrenting rute: sidst kontrollerede vi alle fem Dragon Ball-serier kan findes på flere alternative torrent-steder. Vi er selvfølgelig ikke i stand til at gå med for hver eneste, men mindst to gav os anstændig video og lyd.

Som normalt skal du naturligvis sørge for at spille det sikkert og bruge en af ​​vores bedste VPN til torrenting, eller du kan finde dig selv i den modtagende ende af en af ​​disse grimme DMCA-meddelelser og de deraf følgende bøder.

Se Dragon Ball Super på Kodi

Kodi er en multi-platform hjemmebiografapplikation, der har eksisteret i over 15 år. Det indeholder ikke indhold, men du kan indlæse det med tilføjelser, der har gratis eller betalt musik, film og tv-shows. Læs vores Kodi-guide for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger Kodi.

Du kan finde alle fem Dragon Ball-serier på Kodi gennem dens tilføjelser. Funimation har en officiel betalt Kodi-tilføjelse kaldet Funimation Now, men der er mange gratis tilføjelser, der har det samme indhold.

Nogle af de mest populære add-ons til Dragon Ball er 9Anime, Exodus, Covenant, AnimeGo og mere. For mere om Kodi-tilføjelser, se vores guide til de bedste Kodi-tilføjelser.

Lovligheden af ​​Kodi drages ofte i tvivl, fordi meget indhold, du kan få adgang til, er piratkopieret. Læs vores juridiske artikel i Kodi for at få flere oplysninger om det. Fordi det giver dig adgang til ulovligt indhold, er det bedst at beskytte dig selv ved at anonymisere din browsersession med en VPN.

VPN’er tunneler din IP-adresse til en server beliggende i en anden region, så du ikke kun kan undergrave geoblokeringstiltag, men også at skjule din browsing fra retshåndhævelsesbureauer. For anbefalinger kan du læse vores bedste VPN til Kodi-guide.

Afsluttende tanker

Dragon Ball-franchisen debuterede først i 1986. Siden da har den samlet 700 episoder. Det er meget indhold at fordøje, men det er muligt at gøre det med den rigtige streamingtjeneste. Disse platforme repræsenterer rig mulighed for at indhente eventyrene fra Son Goku, der beskriver alle episke kampe, rå vittigheder og senzu-bønner, som franchisen har at tilbyde.

Er du en Dragon Ball-fan? Hvilken platform bruger du til at tage hver kaioken og åndebombe, som serien har vist i de sidste tre årtier? Kender du til en pålidelig gratis service, som vi gik glip af? Lyd fra i kommentarerne herunder, og lad os vide det. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me