Sådan ser du det gode sted i 2020: Forsigtig med den tids kniv

Det gode sted er et sjældent show, idet det formår at gøre flere ting på én gang og faktisk gøre dem godt. Selvom du måske finder dig selv spekulerer på, om det er en komedie, et mysterium, en karakterundersøgelse eller en øvelse i absurditet, vil du aldrig have et kedeligt øjeblik. Af den grund regnede vi med, at det ville være en god ide, hvis vi sammensatte en guide til, hvordan man ser det gode sted.


Serien starter med døden af ​​Eleanor Shellstrop, der befinder sig på det gode sted, den del af det efterfølgende liv, hvor vi går, hvis vi levede et godt liv. Dette overrasker Eleanor, da hun var en ret forfærdelig person. I humoristiske flashbacks har vi vist den slags ting, hun gjorde, alle sammen bare forfærdelige, fra forsvulmning til stjæle til at forråde mennesker, der har tillid til hende.

Resten af ​​rollebesætningen er sammensat af et broget sortiment af velskrevne figurer, herunder intellektuel og ængstelig Chidi, fastlåst do-gooder Tahani, enkel og glemsom Jason, og Janet, guiden til det gode sted, der kan trylle bare om alt fra tynd luft. 

At stjæle showet er imidlertid Ted Danson som Michael, arkitekten for det gode sted og manden der driver ting. Danson glæder sig tydeligvis over hvert sekund af sin rolle, og en god del af den glæde, du får fra The Good Place, ser ham bare knitre på skærmen. Vi håber, at det får din appetit, så lad os vise dig, hvordan du ser det gode sted online.

Sådan ser du det gode sted online

The Good Place er et NBC-show og kan ikke findes på en proprietær streamingtjeneste, i modsætning til shows fra HBO eller CW (læs vores guide til, hvordan du ser The Wire eller vores guide til, hvordan du ser CW for eksempler på begge).

Som ethvert andet NBC-show (se vores tidløse guide for en anden), kan det gode sted dog findes på Hulu i USA og på Netflix i Europa og dele af Asien. Hulu har alle tre sæsoner lige nu, og det er grundlæggende at begynde at udsende The Good Place sæson 4 i september 2019. 

Den-god-Place-Hulu

Hulu er en fantastisk streamingtjeneste med masser af shows, der tilbydes, og der er en chance for at have læst et par af vores guider (som hvordan du ser Archer), som du måske ønsker at abonnere på. Hvis du er i USA, er det ikke noget problem. Hvis du dog er andre steder, har du brug for et virtuelt privat netværk for at forfalsk din placering som i U.S.A..

Kort sagt, en VPN omdirigerer din forbindelse til det sted, du vil, og krypterer det også, så du ikke kan spores, når du bruger en. De er meget praktiske værktøjer, hvis du vil holde dig anonym, når du gennemser, og samtidig have en underholdningsfordel. Hulu er dog ret godt til at finde ud af, om du bruger en, så sørg for at bruge en af ​​vores bedste VPN til Hulu-valg til de bedste resultater.

En VPN kommer også godt med, hvis du vil se The Good Place på Netflix. Vi kiggede omkring flere europæiske landenes Netflix-tilbud og fandt, at du kan finde alle de eksisterende tre sæsoner der, selvom der ikke er noget ord om, hvornår den fjerde sæson tilføjes.

Den-god-Place-Netflix

Hvis du er uden for Europa, men foretrækker Netflix frem for Hulu, skal du bruge en af ​​vores bedste VPN til Netflix-valg for at komme forbi det frygtede Netflix VPN-forbud. Det er en hård en, men vi har testet flere VPN’er igen og igen for at sikre, at de fungerer, hvor vores favorit her på Cloudwards.net er ExpressVPN.

Sådan ser du det gode sted gratis

Internettet ville naturligvis ikke være Internettet uden god piratkopiering. Vi søgte og fandt tre veje, som du kan se The Good Place gratis online. Vær dog opmærksom på, at for alle disse ting bliver du nødt til at bruge en af ​​de bedste VPN-tjenester eller risikobøder.

Først op er ulovlig streaming. Ligesom med andre shows, vi har dækket, ligesom Outlander, kan du finde alle sæsoner af The Good Place på PutLocker, et streaming-site. Det fungerer meget som Netflix og Hulu gør, bortset fra at valutaen i stedet for at betale med penge er din tålmodighed.

Den-god-Place-Putlocker

PutLocker og lignende steder genererer deres indtægter gennem annoncer. Disse annoncer dukker op på dig, når de har lyst til det, og nogle gange endda omdirigerer dig til svimlende sider. For at forhindre, at dette sker, anbefaler vi at bruge en VPN sammen med nogen af ​​de bedste pop-up-blokkeringer.

Sådan ser du det gode sted på Kodi

Din næste mindre end lovlige mulighed er at bruge Kodi, en streaming-platform, som du bliver nødt til at installere på en hvilken som helst enhed, du rocker. Det er temmelig let at gøre, især da vi har en komplet Kodi-guide til at hjælpe dig med. Sørg dog også for at tjekke den bedste VPN til Kodi, så du ikke kan spores ved hjælp af den.

En hurtig check af Poseidon, vores favorit og bedste Kodi-tilføjelse, viser, at alle tre sæsoner på The Good Place er til stede og står for. Hvis du ikke har Poseidon, skal du gøre det. Du kan finde det under en af ​​de bedste Kodi repos, Kodil.

The Good Place Torrents

For at afslutte, kontrollerede vi også The Pirate Bay for at se, om vi kunne finde nogen anstændige torrenter af The Good Place, naturligvis ved hjælp af NordVPN, den bedste VPN til torrenting. Hvis vi ikke havde gjort det, kunne vi have sat dollars på donuts, som vi ville være blevet ramt af vores ækvivalent med en DMCA-meddelelse, hvilket ikke er sjovt.

Den-god-Place-Torrent

Vi kunne finde torrenter til alle sæsoner, men som sædvanligt garanterer vi ikke kvaliteten undtagen at sige, at alle uploadere har en høj rep. Hvis du ikke er fan af The Pirate Bay, har vi også en artikel om de bedste alternative torrent-websteder.

Afsluttende tanker

Det gode sted er et virkelig unikt show, og vi anbefaler det til alle, der kan lide noget filosofi at gå med deres fnise. Det har vundet en masse priser, og vi kan se hvorfor: Der er ikke noget der kan lide det derude, og vi venter på kanten af ​​vores pladser til næste sæson.

Hvad synes du om det gode sted? Vil du hellere se Cheers i stedet? Fortæl os det i kommentarerne herunder, eller hvis du føler, at vi har gået glip af nogen måde at fange showet online. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me