Sådan ser du Designated Survivor Online i 2020: Capitol Affairs

Hvis du kan lide anspændt politisk drama med en smule spionthriller, er Designated Survivor noget for dig. Det følger rejsen fra Tom Kirkman, et lavt kabinet, der er fremdrevet ind på det ovale kontor efter et terrorangreb, udsletter alle andre i den amerikanske præsidentlinje. Det er godt, så vi regnede med, at vi skulle vise dig, hvordan man ser Designated Survivor online.


Kiefer Sutherland spiller som Kirkman, den første uheldige boligsekretær, der er så ubetydelig, at han er nødt til at sidde uden for Unionen (ikke at forveksle med State of the Cloud) på et sikkert sted. Rollen som udpeget overlevende viser sig imidlertid skæbnesvangre, og når en bombe tager hovedstaden ud og alle deri, finder Kirkman sig selv præsident for De Forenede Stater.

Kirkman, der støttes af veludviklede figurer, beviser hurtigt mere end op til opgaven og vokser snart til en effektiv, principiel, sympatisk og hårdtarbejdende præsident. For at undgå partisan-galskab valgte forfatterne at gøre Kirkman til en registreret uafhængig, og i showet navigerer han dygtigt skillet mellem demokrater og republikanere.

Ud over politikken, koncentrerer de andre vigtigste plotline sig om at finde ud af, hvem der sprængte Capitol og hvorfor. Det er her spionthrillerelementerne kommer i spil, da en gruppe dedikerede FBI-agenter risikerer deres liv for at spore terroristerne og afsløre en sammensværgelse, der endda har gjort X-Files til skamme. 

Hvis det lyder godt for dig, er du heldig, fordi Designated Survivor er let at finde online. Lad os se, hvor du kan streame det.

Sådan ser du Designated Survivor Online

Designated Survivor debuterede på det amerikanske netværk ABC men flyttede til Netflix efter to sæsoner. Netflix tilføjede på sin side en tredje sæson, og alle tre er tilgængelige på platformen i alle lande med alle slags undertekster og sprogmuligheder.

Udpeget-Survivor-Netflix

Det gør Designated Survivor til et af de sjældne shows, hvor du ikke behøver at beskæftige dig med Netflix VPN-forbuddet eller noget lignende. Bare gå til hjemmesiden, tilmeld dig, og du kan se showet. Hvis du dog er ny med streamingtjenesten, kan du tjekke vores bedste Netflix-hacks for at få mest muligt ud af din seeroplevelse. 

Sådan ser du Designated Survivor gratis

Når det er sagt, er det ikke alle, der har penge at bruge på Netflix eller viljen til at hoppe fra retssag til retssag ved hjælp af falske e-mail-adresser. For dem er der masser af gratis streamingtjenester, som Couchtuner og Putlocker. Sidstnævnte har alle tre sæsoner af Designated Survivor online, og en hurtig check viser, at alle episoder fungerer fint.

Udpeget-Survivor-PutLocker

Vi kan godt lide Putlocker mest ud af de mange, mange muligheder, du kan vælge imellem, fordi det ser ud til at dumpe de færreste annoncer på dig og inficerer din computer med mindst malware. Stadig, bør du have en af ​​de bedste pop-up-spærre aktive, mens du gennemser, hvis ikke for at forhindre, at det kommer fra det kommercielle bombardement..

Selv med pop op-vinduerne er det at gå til Couchtuner og Putlocker som at svømme i spildevand. Du kommer til at hente noget grimt, hvis du ikke beskytter dig selv. For at gøre det, skal du kigge efter vores udvalg af den bedste antivirus-software, og sørg for, at intet kryber på din harddisk, der ikke skal være der.

Sådan ser du Designated Survivor på Kodi

Din sidste streaming-mulighed er Kodi, open source-medieplatformen, der blev udviklet til Xbox, men nu er tilgængelig på næsten ethvert operativsystem og enhed, du kan tænke på. Det er cool, men at få det til at fungere kan være et kryds at bære, så tjek vores Kodi-guide for en smertefri oplevelse.

Som med de fleste shows, vi har dækket, har Poseidon-tilføjelsen til Kodil-repoen alle tre sæsoner af Designated Survivor, så vi anbefaler at du starter din søgning der. Kodil er et af de bedste Kodi-lagre, så du vil alligevel tjekke det ud.

designated-overlevende-kodi

Når det er sagt, fordi brug af Kodi ikke er lovligt, i det mindste teknisk, anbefaler vi at bruge en af ​​de bedste VPN’er til Kodi med det, selvom bare for ro i sindet. Det er ikke sjovt at have copyright-goons efter dig, hvilket er en risiko for at bruge Kodi-aktier med vores næste og sidste mulighed for at se Designated Survivor.

Designated Survivor Torrents

Endelig er der den torrenting mulighed. Selvom det ikke er så praktisk som streaming, er der alvorlige fordele ved at have dine foretrukne shows på din harddisk i stedet for at svæve rundt i skyen. De indlæses hurtigere, og hvis du har en internetforbindelse mislykkes, behøver du ikke at efterlade din aborre på din sofa for at læse en bog eller noget.

Når det er sagt, er torrenting virkelig ulovligt. I modsætning til med illegal streaming eller Kodi, er chancen for, at du bliver fanget, nær 100 procent-mærket. Vi kan ikke understrege nok, at torrenting uden et virtuelt privat netværk, der er engageret, bare tigger om, at en DMCA-meddelelse eller dets lokale ækvivalent slipper til din dørmatte. 

Se vores bedste VPN til torrenterende artikel for at forhindre det. Hvis du vil forhindre endnu mere læsning, er NordVPN vores øverste valg af flere grunde, men især på grund af dets skræddersyede P2P-servere.

Udpeget-Survivor-Torrent

Når du først har fået alt det, kan du se alle de udpegede Survivor, du kan lide, fordi alle tre sæsoner findes på The Pirate Bay, skønt den ikke er så godt repræsenteret som, siger, The Shield eller The Wire. 

Afsluttende tanker

Designated Survivor er et godt ur for enhver i mere cerebral spænding. Fans af politisk drama eller involverede spy-thrillere vil sandsynligvis også få nogle spark ud af det, og med alle de måder, der er beskrevet ovenfor for at se det, er der ingen grund til ikke at prøve det.

Hvad synes du om Designated Survivor? Sej eller ej? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor, og fortæl os også om alle muligheder for at se det, som du synes, vi har savnet. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map