Sådan ser du DAZN i 2020: Se sport fra USA og Canada

Der er alle mulige streamingtjenester, der konkurrerer om din opmærksomhed og tilbyder de bedste film, tv og musik. DAZN er rettet mod sportsfans ved at tilbyde et bredt udvalg af programmer til seere over hele verden. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan du ser DAZN, er dette artiklen til dig.


DAZN er relativt ny, men den har fået en masse trækkraft, siden den blev lanceret i 2016. Den har base i Storbritannien, selvom den ikke er tilgængelig der. Mange steder er DAZN den eneste måde at se bestemte turneringer eller kampe lovligt. Det var den eneste service, der f.eks. Viste alle premierliga-kampe i Japan sidste sæson.

Hvis du ikke er sikker på DAZN, så tjek fuboTV, der tilbyder alle former for sport og underholdning.

Hvad er DAZN?

DAZN er tilgængelig på de fleste enheder. Det kører i browseren, så det kan bruges på enhver almindelig pc. Der er også DAZN-apps til Android og iOS, så du kan bruge det mens du er på farten. Kontroller dog din båndbredde, fordi det muligvis bliver dyrt når det gælder betaling. Det kører også på spilkonsoller og mest moderne tv’er.

how-to-watch-dazn-main

Streamkvaliteten er 1080p. Det er godt nok for de fleste mennesker, men en 4K-indstilling ville være dejlig. Kvaliteten er generelt god. Vi har ikke analyseret det teknisk, men billedet er skarpt. Vi formoder, at billedfrekvensen er lavere end kabel-tv’erne, dog i det mindste noget af tiden. Det har lejlighedsvis kvalitetsdybninger under live-begivenheder, men de er sjældne og er forbedret i løbet af det sidste år.

Der er et bredt udvalg af sportsgrene, herunder amerikansk fodbold, fodbold, tennis, motorsport, boksning og basketball. MLB, NFL og formel 1 er inkluderet, men se efter, hvad der er tilgængeligt på dit sted. Fodboldfans kan også sætte pris på, hvordan vi ser Champions League-artiklen.

hvordan-til-watch-dazn-champions-league

DAZN-planen er uforudsigelig. Spil streames live og er typisk tilgængelige til at streame i en uge eller to bagefter. Du kan se udsendelser eller bare højdepunkter, selvom nogle ting kun er tilgængelige som højdepunkter. Du får også lejlighedsvise interviews eller specialfunktioner, såsom ugentlige ligaunderrundinger.

Ud over USA er det tilgængeligt i Canada, Japan, Brasilien og flere europæiske lande, men engelsktalende europæere er muligvis nødt til at drage fordel af vores bedste VPN til England eller bedste VPN for Irlands artikler.

DAZN-omkostninger

DAZN koster $ 19.99 pr. Måned i USA. Det fordoblet for nylig sine priser i et forsøg på at skubbe brugerne mod sine årlige planer. Et årligt abonnement på $ 99 er meget billigere end dets månedlige tilbud.

Det tilbyder et anstændigt udvalg af betalingsmetoder. Ud over at betale med kreditkort kan du bruge PayPal, Apple Pay, Amazon køb i appen og Google Play-fakturering. Forudbetalte kort er også tilgængelige nogle steder.

DAZNs gratis prøveperiode varer en måned, så du kan tjekke, hvordan kvaliteten er for dig og se, hvad sport der tilbydes. Valget varierer efter område, så sørg for, hvad du ønsker, er tilgængeligt for dig.

Det er nyttigt at du automatisk kan sætte dit abonnement på pause. Hvis dit hold spiller på lørdag og dit abonnement fornyes næste onsdag, kan du udsætte fornyelsen til det næste spil, du vil se. Funktionen bliver først præsenteret for dig, når du har klikket på knappen Annuller abonnement, så det er godt at vide, at den er der.

DAZN USA & DAZN Canada

Hvis DAZN ikke er tilgængeligt i dit land, eller du foretrækker det valg, der tilbydes andetsteds, kan du muligvis bruge en VPN til at få adgang til det. Vi har mange VPN-artikler, så se på vores bedste VPN til streaming-guide, eller spring til vores ExpressVPN-anmeldelse for at læse om en af ​​de allerbedste. Du kan tage et performance hit, når du får adgang til det på den måde, så det kan være værd at gøre det via den gratis prøveversion i starten.

En VPN kan maskere din placering, så den ser ud som om du er i næsten ethvert land i verden og giver dig adgang til tjenester, der kun er tilgængelige der. Det er måske ikke lovligt, men i mange tilfælde er geografiske begrænsninger nede på detaljerne i licensaftaler, og platformehaverne er glade for at tage dine penge.

Streaming DAZN

Der er naturligvis andre måder at få din sportsrettelse på, herunder flere gratis streamingwebsteder, såsom Couchtuner. Vær dog forsigtig, fordi indholdet på disse websteder kan være ulovligt eller farligt. Hvis du vil lære om at beskytte dig selv mod cyberkriminalitet, skal du læse vores online privacy guide.

Der er også Kodi, en medieapplikation, der kører på smarte tv’er og andre enheder. Det kan tage benarbejdet ud af at oprette forbindelse til vandløb, men igen, skal du være forsigtig med det, fordi ikke alt det indhold, det tilbyder, er lovligt eller sikkert.

Kodi har et DAZN-plugin, men det er ikke officielt. Kodi findes i mange varianter, hvoraf de fleste er samplet her på Cloudwards.net. Hvis du overvejer at bruge den, skal du læse vores Kodi-guide eller den bedste artikel i Kodi builds.

Hvis du har gået glip af et spil og ønsker at indhente det, kan du muligvis finde en torrent, der kan downloades. Igen afhænger lovligheden af ​​det af sporten, begivenheden og hvilket land du er i. Se på vores bedste VPN’er til torrenting, hvis du vil fejre på siden af ​​forsigtighed.

Hvis du bliver træt af sport, er der masser af kvalitets-tv til rådighed til at streame. Læs vores hvordan man ser Outlander-artiklen, eller, hvis du foretrækker anime, vores hvordan du ser One-Punch Man-guiden.

Afsluttende tanker

DAZN er en fantastisk mulighed for sportselskere på grund af dens brede udvalg af begivenheder og god billedkvalitet. Det er heller ikke for dyrt. Hvis du ikke har adgang til det, hvor du er, er der flere potentielle løsninger, som vi har set.

Hvis du ikke deltager i sport, men har brug for noget at se, kan du kigge på vores, hvordan du kan se Amazon Prime Video-artikel for et alternativ. Amazon Prime Video har alle mulige film og tv-shows for at holde dig optaget.

Hvis du har prøvet DAZN eller prøvet at få adgang til det ved hjælp af en af ​​de metoder, vi har diskuteret, så lad os vide, hvordan du gik videre i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me