Sådan ser du bedre kalde Saul i 2020: Det er alt godt, mand

Better Call Saul er en præquel til Breaking Bad, og følger Saul Goodman – en af ​​de mest farverige karakterer fra sagaen om Walter White – når han udvikler sig fra at være en kæmper advokat til bundfoderen, vi blev kærlige om. Da det er et massivt populært show, regnede vi med at vi ville hjælpe folk ved at vise dig, hvordan man kunne se Better Call Saul online.


Saul Goodmans rigtige navn er Jimmy McGill, og han var engang meget anderledes end den glatpratende, etisk fleksible halvkriminelle, der er skildret i Breaking Bad. Når Better Call Saul først åbner, er hans kontor på bagsiden af ​​en neglesalon, han har næsten ingen kunder, og han tilbringer det meste af sine dage på at tage sig af sin syge bror, en partner i et advokatfirma for topflyvning.

Jimmy har besluttet at lægge sin fortid som en mand bag ham og gøre det alvorligt som en advokat, der står op for den lille fyr, men omstændighederne konspirerer mod ham – ligesom hans egen karakter – og langsomt, men sikkert, er han omdannet til Saul Goodman.

Better Call Saul er lige så meget en karakterundersøgelse som Breaking Bad var, og vi anbefaler bestemt det til enhver, der kan lide dyb drama. Uanset hvad du gør, skal du dog ikke se det før Breaking Bad, eller du vil ødelægge det show – alvorligt. Vi har en guide til, hvordan du ser Breaking Bad, så tjek det først, før du ser Better Call Saul.

Sådan ser du bedre, ring Saul online

Indtil videre har fire sæsoner af Better Call Saul sendt på sit hjemmenetværk af AMC, med Better Call Saul sæson 5 planlagt til 2020. Da AMC ikke har et strømmenetværk som det siger, siger Showtime det (se vores hvordan man ser Billions guide til et fremragende show på det netværk), Better Call Saul kan findes i sin helhed på Netflix.

Bedre-Call-Saul-Netflix

Ligesom et andet AMC-show, Mad Men, så vidt vi kan fortælle hvert enkelt lands Netflix bærer alt af Better Call Saul, hvilket betyder, at alt hvad du har brug for er et Netflix-abonnement, og du er god til at gå. 

Afhængig af din placering kan Netflix koste så lidt som $ 10 pr. Måned og åbner en enorm verden af ​​underholdning; Vi anbefaler det til nogen, især når du får de første 30 dage gratis.

Hvis du dog er i et land, som vi ikke har tjekket, og du ikke har Bedre Ring til Saul i dit bibliotek, bliver du nødt til at bruge et virtuelt privat netværk for at foregive som om du er et andet sted, der gør bære eventyrerne fra Jimmy McGill. Kort sagt, en VPN skjuler din IP-adresse og lader dig vises som om du er et andet sted, hvilket er ret praktisk.

Du kan dog ikke bare bruge nogen ol VPN til at få adgang til Netflix i et andet land. Vi gennemgår årsagerne til, at vi i vores dybdegående stykke om Netflix VPN-forbud, men resultatet er, at kun en håndfuld VPN-tjenester pålideligt kan komme igennem til Netflix. 

Tjek vores bedste VPN til Netflix-stykke til cremen af ​​afgrøden, men hvis du ikke er læsningstypen, kan du hoppe direkte til webstedet for vores vinder, ExpressVPN.

Sådan ser du bedre Ring til Saul gratis

Når det kommer til legal streaming, er Netflix det bedste valg for at se Better Call Saul inden for en mil. Internettet ville dog ikke være internettet, hvis der ikke var et væld af mere moralsk tvetydige måder at fange fremstillingen af ​​en karakter så moralsk tvetydig som Saul Goodman. 

Tænk virkelig på, hvad Saul ville gøre.

Når det kommer til tvivlsomme streaming-websteder, kan du vælge, men i årenes løb har vi fundet, at PutLocker er den mest pålidelige – eller måske den mindst upålidelige – af dens ulik derude. En hurtig kontrol viser, at det har Better Call Saul sæson 1 til 4 der, og også i god orden.

Bedre-netmave-Saul-PutLocker

Men medmindre du virkelig kan lide at blive bombarderet med annoncer for porno, spil og andre ting, der bedst kan nydes i privatlivets fred, anbefaler vi, at du installerer en af ​​de bedste pop-up-spærre, når du besøger PutLocker eller et andet sted som det. Selvom du er ved det, har det heller ikke noget af at have en af ​​de bedste antivirusløsninger, der kører i baggrunden. Vi kan virkelig godt lide Bitdefender, så tjek det.

Sådan ser du bedre kalde Saul på Kodi

En sidste streaming-mulighed er Kodi, som, hvis du aldrig har hørt om det, er en medieplatform, der engang blev udviklet til Xbox, men nu er tilgængelig på stort set alle enheder derude. Du kunne sandsynligvis køre den på bilens operativsystem, hvis du ville.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan Kodi fungerer, kan du tjekke vores komplette Kodi-guide, men det koger ned til at installere det, så forhandle dig vej gennem de bedste Kodi-lagre – og nogle af de værste – for at finde tilføjelsen- på det har det show, du ønsker. 

Vi fandt Better Call Saul på Poseidon-tilføjelsen, som kan findes under Kodil-repo. Det er teknisk ulovligt at bruge Kodi til at se ophavsretligt beskyttet indhold, så vi anbefaler, at du har en af ​​vores bedste VPN til Kodi-valg, når du går denne rute.

Bedre kalde Saul Torrents

Den sidste mulighed for at se Better Call Saul, som vi vil diskutere i denne artikel, er torrenting. Det er, at du faktisk kan være i stand til at have kopier af showet i din besiddelse uden at skulle stole på upålidelige streamingwebsteder. 

Ulempen er dog, at torrenting sandsynligvis er den mest overvågede måde at fange din yndlingsunderholdning på. At begejstre uden at have en VPN aktiveret beder bare om problemer.

Vi fandt alle sæsoner med Better Call Saul på The Pirate Bay, skønt vi som sædvanligvis ikke garanterer kvaliteten. Vi genkender dog nogle af uploadernes håndtag, så du skal være i orden.

Bedre-Call-Saul-Torrents

Inden du selv tager ud på The Pirate Bay eller alternative torrent-websteder, anbefaler vi, at du tjekker vores artikel om den bedste VPN til torrenting, så du kan beskytte dig selv. Hvis du vil springe over læseapparatet, er vi store fans af NordVPN når det kommer til P2P-fildeling, så du kan tjekke tjenesten ved hjælp af dens 30-dages refusionsperiode.

Afsluttende tanker

Better Call Saul er en af ​​de mere spændende shows derude i dag, da det er et af de få, der viser, hvordan en karakter kan formes efter deres omstændigheder, selvom de mener ikke at være det. På nogle måder er det endnu mere magtfuldt end Breaking Bad i denne henseende, skønt det mangler sit forældreshows eksplosion.

Hvad synes du om Better Call Saul? Værdig arving eller dårlig pretender? Fortæl os det i kommentarerne herunder samt på alle måder, vi måske har gået glip af for at se dette fantastiske show. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me