Sådan ser du arresteret udvikling i 2020: Vedligeholdelse af Bluths

Arrested Development er et utroligt sjovt show fyldt til randen med tørre bemærkninger, deadpan vittighedsleveringer og over-the-top karakterer. Showet – skabt af Mitchell Hurwitz og fortalt (meget sarkastisk) af Ron Howard – følger en velhavende familie, hvis medlemmer alle er sjove ude af kontakt med den virkelige verden. Find ud af, hvordan du ser Arrested Development, og lær, hvorfor der altid er penge i bananstativet.


Fra starten af ​​kampen kæmper Bluth-familien, efter at patriarken af ​​klanen, George Sr., er fanget efter nogle moralsk og lovligt tvivlsomme forretningsforbindelser. Gå ind i Michael Bluth – George Sr.’s mellemste søn, spillet af Jason Bateman – som skal prøve at holde familievirksomheden flydende, på trods af resten af ​​hans families skøre skør.

At slutte sig til Michael er hans alkoholiske og ofte grusomme mor, Lucille; hans to evigt umodne brødre, Gob og Buster; hans søster, Lindsay, hendes mand, Tobias (en selvidentificeret “aldrig-nøgen”), og deres datter, Maeby; og endelig Michaels søn, George Michael.

På trods af at han blev et øjeblikkeligt hit med kritikere, modtog showet dårlige ratings og blev aflyst efter sin tredje sæson i 2006. Netflix erhvervede til sidst showet, og – efter lange hiatuer på grund af rollebesætningenes travle tidsplaner – producerede en fjerde og femte sæson af showet.

Sådan ser du arresteret udvikling online

Siden Netflix hentede showet, kan du se alle fem sæsoner af Arrested Development på streamingplatformen. Da andre netværk i visse lande stadig har distributionsrettighederne for de tidligere sæsoner, er showet imidlertid ikke tilgængeligt overalt i modsætning til de fleste shows, der ejes direkte af Netflix.

Netflix

Du kan kun se Arrested Development på Netflix i U.S., Canada, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Frankrig, Italien, Holland, Portugal, Spanien og England samt i de nordiske og latinamerikanske regioner. Hvis du ikke er et af disse steder, kan du tjekke vores guide til det bedste VPN til Netflix til at omgå Netflix VPN-forbud.

Da Netflix-abonnementsafgifter varierer fra region til region, afhænger den nøjagtige pris af hvilket land din registrerede betalingsmetode er fra – men det varierer mellem $ 5 og $ 10 pr. Måned streaming.

Hulu

Du kan også se de første tre sæsoner på Hulu. Da platformen kun er tilgængelig for U.S.-baserede kunder, skal du skaffe dig en amerikansk IP-adresse for at se Arrested Development der. Når det er sagt, er Hulu meget gode til at blokere brugere, der opretter forbindelse via en VPN, så vi anbefaler at du læser vores artikel om den bedste VPN til Hulu, inden du kommer i gang. Et Hulu-abonnement koster dig $ 5,99 pr. Måned.

AmazonPrime

Endelig kan du også købe Arrested Development fra Amazon Prime Video, hvor hver sæson koster $ 19.99 (med undtagelse af sæson en, der kun er $ 9.99), eller du kan købe individuelle episoder til $ 2,99. Hvis du aldrig har brugt tjenesten før, skal du gå til vores guide til, hvordan du ser Amazon Prime Video.

Sådan ser du arresteret udvikling gratis

Det er muligt at se Arrested Development online gratis, og vi fandt alle sæsoner tilgængelige på både Couchtuner og PutLocker, selvom visse episodelinks ikke virkede på førstnævnte. Du skal dog huske, at disse vandløb er ulovlige, og at webstederne er utroligt tegne.

Putlocker

På grund af deres tvivlsomme karakter, er det værd at tage ekstra forholdsregler, hvis du vil bruge disse websteder til at se arresteret udvikling. Deres primære indtægtskilde er gennem irriterende og ofte ondsindede pop-up-annoncer, så arm dig selv med en af ​​vores bedste pop-up-blokkere, før du begynder at se.

Forbindelse via en VPN er også en god ide, især i betragtning af lovligheden af ​​at bruge disse slags streaming-websteder, så tjek vores liste over de bedste VPN’er, så du kan beskytte dig selv og din identitet tilstrækkeligt, før du begynder at se.

Couchtuner

Men det vigtigste er et solidt antivirusprogram, da både Couchtuner og PutLocker er fyldt med forskellige malware og andet ondsindet indhold, der kan inficere din computer. Hvis du ikke har antivirus-software og undrer dig over, hvor du skal starte, vil vores bedste antivirus-softwareguide give dig nogle ideer.

Sådan ser du arresteret udvikling på Kodi

Et andet alternativ til streaming af Arrested Development online er Kodi. Vi foretog en hurtig søgning efter showet og fandt det tilgængeligt på både Poseidon og Incursion-tilføjelser gennem Kodil-arkivet. Hvis du ikke er bekendt med Kodi eller har brug for hjælp til at konfigurere det, har vi en Kodi-guide, der hjælper dig med at komme i gang.

Poseidon

At se Arrested Development på Kodi er dog lige så ulovligt som at bruge de andre gratis streamingalternativer ovenfor. Af den grund anbefaler vi stadig at bruge en VPN, så sørg for at se på vores liste over de bedste VPN’er til Kodi, før du begynder at se. Download og installation af de rigtige repos til Kodi kan også være temmelig kompliceret, så vi har en liste over de bedste Kodi repos for at forenkle processen for dig.

Arrested Development Torrents

Ikke overraskende for et så populært show, kan du finde arresteret udvikling på tværs af flere torrenting-steder. Ligesom med de gratis streamingindstillinger er torrenting ulovligt, når du bruger det til at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, så beskyt dig selv ved hjælp af en af ​​de bedste VPN’er til torrenting, hvor NordVPN topper listen.

Torrents

Som altid, når der torrentes, skal du kigge efter betroede uploadere og torrents med kommentarer, der bekræfter deres ægthed og kvalitet, før du downloader noget, da torrent-websteder ofte er et minefelt af vira og falske uploads..

Afsluttende tanker

Arrested Development er en af ​​de seneste års største tv-komedier, og der er mere end nok måder for dig at se det, både gratis og betalte streamingtjenester.

Hvad synes du om Arrested Development? Elsker du Bluth-familiens ude af berøring, eller er showet simpelthen for absurd eller tør til din smag? Hvad synes du desuden om streaming- og downloadmulighederne præsenteret i denne artikel? Er de alle der, eller gik vi glip af noget? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me