Sådan ser du Archer Online i 2020: Lana, Lana, LAANAAA

Archer er måske det skøreste show i de sidste par årtier og skubber grænserne for animation og god smag på lige fod. Uanset hvilken historie der er, kaster forfatterne upassende vittigheder, referencer uden for konteksten og absurde situationer. For at sikre, at du kan få din løsning, har vi sammensat denne vejledning til, hvordan du ser Archer online.


I de første par sæsoner finder Archer sted i ISIS, et privat spionagentur, under den kolde krig. Tidsperioden er uklar, fordi computere er besværlige mainframes, men agenturerne og supportpersonalet går alligevel rundt med flip-telefoner. Vi er også sikre på, at Sovjetunionen ikke havde et killer android-program (hvis killer androids er din ting, skal du læse vores guide til at se Westworld).

Hovedpersonen er mand-barnet Sterling Archer, ISISs øverste agent takket være hans mor Mallory, der driver virksomheden. Han er lige dele koldblodige morder, womanizer, alkoholiker og mammas dreng, men han er også en massiv butik af uklar trivia.

Hjælper ham, imod deres bedre dømmekraft, er Lana, en kriger i Amazonas, såvel som ISIS ‘humlende supportpersonale fra den velhængende bogholder Cyril Figgis, burekampens menneskelige ressourcehoved Pam og den forstyrrede, lim-sniffende arvinger Cheryl.

Som du kan forestille dig, kommer gruppen i vanvittige situationer, og forfatterne er gode til at afbalancere karakterernes quips, uhyggelig visuel humor og historier fra billige spion-thrillere, der fodres gennem et magisk spejl. Det er et fantastisk ur, hvis du er i mørk humor og shenanigans uden for væggen, så lad os se, hvor du kan se Archer online.

Sådan ser du Archer online

Archer er fra stalden på FX-netværket, og ligesom dets søskende The Shield er det tilgængeligt at streame på FX +, som kun koster $ 6 pr. Måned og giver dig adgang til nogle gode shows. Den er dog kun tilgængelig i USA, så du har brug for en amerikansk IP-adresse, hvis du er interesseret. 

Når det er sagt, er der en anden mulighed for U.S.-baserede Archer-fans: Hulu. At gå efter Hulu har den opadrettede retning, at dens bibliotek med shows er massivt, så udover at se Sterling og Lana bicker kan du også se Blegemiddel eller et af de andre hundreder af shows og film.

Archer-hulu

Ulempen med Hulu er, at den har en af ​​de bedste virtuelle private netværksblokke i branchen, så hvis du vil have adgang til den uden for USA eller endda bare bruge en VPN til privatliv, vil du se en blank skærm mest af tiden. Vores bedste VPN til valg af Hulu hjælper.

Hvis du ikke er fan af Hulu eller FX +, og du er i Europa, er du dog heldig. Alle ni sæsoner af Archer tilbydes i EU-lande såvel som masser uden for rækkevidden af ​​Bruxelles. Hvis du har et Netflix-abonnement og ikke er i Europa, kan du bruge en af ​​vores bedste VPN til Netflix-markeringer til at omgå Netflix VPN-forbud og komme til at se Cyrils debauchery.

Archer-Netflix

Vi kan lide ExpressVPN bedst til at komme til Netflix, og det gør et godt stykke arbejde også at nå Hulu. 

Sådan ser du Archer online gratis

I denne tidsalder med digital piratkopiering er det en bevidst beslutning at bruge dine hårdt tjente kontanter til underholdning. For dem af jer, der ikke har lyst til at foret lommerne på velhælede ledere, som er ødelagte eller som simpelthen føler sig for nihilistiske til at betale for noget, er der masser af andre muligheder for at se Archer online.

Først og fremmest er gratis streaming, som normalt udføres på dodgy websteder, såsom Couchtuner og Putlocker, og involverer intet andet end at surfe der, undvige et par dusin pop-ups og klikke på det ønskede show. I skrivende stund havde Putlocker alle ni sæsoner af Archer, men Couchtuner gjorde det ikke.

Archer-putlocker

Vi spøgede ikke, da vi sagde, at disse pop-ups er den pris, du betaler, selvom vi derfor anbefaler at bruge en sikker browser og installere en af ​​de bedste pop-up-blokkeringer, medmindre du kan lide at have din computer inficeret med flere vira end en CDC lab. 

Hvis du kontraherer noget grimt, skal du bruge en af ​​vores bedste antivirusløsninger for at slippe af med det. Du ønsker måske endda at køre en scanning efter et kort besøg. Vi ved, at vi gjorde det.

Sådan ser du Archer på Kodi

En anden streaming-mulighed, og ikke mindre ulovlig end at bruge Putlocker, er Kodi. Det giver dig mulighed for at køre og installere det på næsten enhver enhed, men det er vanskeligt at bruge, hvis du ikke er vant til det. Vi har dog en komplet Kodi-guide til at gøre det lettere for dig, så tjek den, hvis du vil vide mere.

Archer-kodi

Et hurtigt kig rundt viser, at Poseidon-tilføjelsen har alle Archer-sæsoner. Du kan finde det under en af ​​de bedste Kodi-repos derude, Kodil, og det skal vise sig let at installere. Kodi er dog ikke helt lovlig, så vi anbefaler at bruge en af ​​vores bedste VPN til Kodi-valg, når du ser Archer eller noget andet.

Archer Torrents

Den sidste rute, du kan tage, er peer-to-peer-fildeling eller torrenting, som det er bedre kendt. Så populær som Archer er, er der masser af torrenter til din oplevelse. Torrenting er dog ulovligt, så inden vi gik og kontrollerede, engagerede vi en af ​​VPN’erne fra vores bedste VPN til torrenting roundup, i dette tilfælde NordVPN.  

Archer-torrents

Det er kun de bedste resultater, så der er ingen mangel på muligheder. Når det er sagt, et hurtigt kig på et par kommentarer under nogle af disse filer viser, at der er malware der drysses mellem videofilerne, så vær forsigtig, når du klikker.

Afsluttende tanker

Archer er et fantastisk show, og som du kan se, er der ingen mangel på muligheder, hvis du vil se det online, så hvis du kan lide at se ondskabsfulde, politisk ukorrekte spioner rive hinanden til strimler med nogle af de bedste repartee du ‘ Jeg hører nogensinde, har det.

Hvad synes du om Archer? Er det varmt eller ikke? Hvad synes du om vores visningsmuligheder? Kender du til noget der er bedre? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map