Sådan løses Netflix fejlkode m7111-1331-5059 i 2020

Hvis du nogensinde har brugt et virtuelt privat netværk til at få adgang til Netflix i et andet land, vil du på et eller andet tidspunkt støde på fejlkode m7111-5059: “Du ser ud til at bruge en unblocker eller proxy.” I denne artikel viser vi dig, hvordan du løser dette problem på en af ​​flere måder.


Den bedste og enkleste måde er blot at tilmelde dig vores bedste VPN til Netflix, ExpressVPN. Den leveres med en 30-dages refusionspolitik, og hvis du tilmelder dig ved hjælp af dette link, får du tre måneder på toppen af ​​dens årlange plan. Vores næstbedste valg er NordVPN, der har en fantastisk treårsplan og den samme tilbagebetalingsgaranti.

Hvad er fejlkode m7111-1331-5059?

Fejlen m7111-5059 er stort set hvad den siger på dåsen: Netflix har opdaget, at du bruger en VPN til at få adgang til webstedet og har nægtet dig adgang. Uanset hvad årsagen bruger VPN eller proxy, du har aktiveret, en IP-adresse, som Netflix ved, hører til en unblocker, og Netflix giver dig en proxyfejl.

Netflix-Unblocker-fejl

For at finde ud af hvorfor, anbefaler vi, at du tjekker vores stykke om Netflix VPN-forbud, men kort sagt takket være de licensaftaler, som virksomheden har indgået med forskellige distributører, viser Netflix kun bestemt indhold i visse lande. Dette betyder, at hvis du siger, du er i USA og ønsker at se amerikanerne, skal du bruge en VPN for at få adgang til europæiske Netflix. Ironisk, men der går du.

Sådan rettes Netflix-webstedsfejlen

Der er tre måder, hvorpå du kan slippe af med fejlkoden m7111-1331-5059. Den første er den nemmeste, men fungerer ikke altid: du kan blot skifte servere med den VPN, du allerede bruger. Så i stedet for at bruge en i New York, skal du bruge en i Boston (eller London til Manchester, eller Amsterdam til Rotterdam; du får ideen).

expressvpn review-server-placeringer

Imidlertid er nogle tjenester, uanset hvad de hævder, simpelthen ikke op til opgaven med at slå gennem VPN-blokken, så du vil måske bare give afkald på dem. I stedet foreslår vi, at du tjekker vores udvalg af de bedste VPN’er til streaming, som ikke bare får dig til Netflix, men også andre større tjenester som Hulu.

Som vi sagde i indledningen, er dine bedste indsatser ExpressVPN og NordVPN (se, hvordan disse to sammenligner i vores ExpressVPN vs NordVPN sammenligningsstykke), men hvis du foretrækker dine heste lidt på den mørke side, så giv ProtonVPN et skud. 

Din tredje mulighed er simpelthen at give op med at få adgang til et andet lands Netflix og enten gøre hvad der tilbydes i dit hjemland eller torrent showet eller filmen, du håbede på at se. Selvom P2P-fildeling ikke er nøjagtigt lovlig, er splintringen af ​​onlineindhold takket være streamingkrigene ikke meget valg, men nu er det?

Sådan omgås m7111-5059

  1. Skift servere inden for den VPN, du bruger
  2. Brug en anden VPN-tjeneste
  3. Se noget andet, eller torrent dit show

Sådan skiftes servere

Vi ser på de to første muligheder lidt mere i denne artikel. Hvis det torrenting du er efter, tjek vores torrenting arkiv eller tjek de bedste VPN’er til torrenting.

Den første ting du kan gøre, når du vil slippe af med Netflix fejlkode m7111-1331-5059 (eller code d’erreur eller código de fejl, som tilfældet er) er at blot skifte servere inden for VPN, som du ved brug af. Dette er muligt i alle VPN’er, vi nogensinde har testet, fra Surfshark til Windscribe, men vi viser dig nedenfor, hvordan du gør det i ExpressVPN, fordi det var tilfældet, at det blev installeret på vores system.

Åbn først ExpressVPN-appen og prøv at få adgang til Netflix med hvilken server du har lyst til. I dette eksempel ønskede vi at tjekke, hvad Amerika havde at tilbyde os, så vi valgte en server i New York. Vi blev dog hurtigt ramt af Netflix-webstedsfejlen, men vi ved, hvordan vi løser den, så det er i det mindste ikke “vi har problemer med at spille denne titel lige nu” -meddelelsen.

ExpressVPN-Forbundet-NYC

Det næste trin er så simpelt som at finde en anden server og håbe, at den fungerer med Netflix. Heldigvis har ExpressVPN et væld af tilgængelige placeringer i USA, så vi behøver ikke at se længe. Som du kan læse i vores ExpressVPN-gennemgang, er alt hvad du skal gøre for at skifte server, at klikke på en alternativ server, og den skifter automatisk.

ExpressVPN-Tilslutning-DC

Vi var heldige denne gang, og den server, vi valgte, fungerede fint med Netflix. Imidlertid kan din kilometertal meget variere, så forvent at dette bliver en regelmæssig rutine. Netflix blokerer konstant IP-adresser, så forvent ikke, at en given server fungerer ubestemt. Der er ikke en måde at løse Netflix, der vil være permanent.

Hvilke VPN’er slå Netflix-fejlkode m7111-1331-5059?

Du kan dog gøre dit liv meget lettere i denne henseende ved at bruge en VPN, der har en meget bedre track record i at slå denne streamingfejl. Vi har allerede fortalt dig om ExpressVPN og NordVPN, som begge er gode af andre grunde, men de er ikke de eneste, du kan prøve.

CyberGhost, privat internetadgang og VyprVPN, for eksempel, gør et fint stykke arbejde med at komme til Netflix over hele kloden, og begge er lidt billigere end vores top valg. De er dog ikke så pålidelige som vores tophunde, så regn med at bruge lidt mere tid på at cykle gennem forskellige servere.

Uanset hvad du gør, skal du ikke tilmelde dig nogen gammel VPN-service. Der er masser derude, der hævder at være i stand til at komme forbi streamingfejl, derefter tage dine penge og lad dig sidde stirre på en sort skærm med en fejlmeddelelse på det. For at tilføje fornærmelse til fornærmelse, vil nogle af dem sælge dine browserdata til at starte op, som Avast gjorde. Se vores artikel om de værste gratis VPN’er for flere eksempler.

Afsluttende tanker

At se en fejlmeddelelse, mens du prøver at få adgang til et andet lands Netflix, er ikke andet end en øjeblikkelig frustration: Skift af servere, når du bruger en god VPN, skulle løse de fleste problemer. Hvis du sidder fast ved at finde en server, der fungerer, kan de fleste VPN’ers live chat også hjælpe.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken service der er bedst for dig, kan du se vores artikel om de bedste VPN-tjenester, eller endnu bedre, se disse tjenester selv ved at bruge deres refusionspolitikker. ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, ligesom næsten alle de andre på vores liste, hvilket betyder, at du kan prøve det risikofri for at se, om det får dig til Netflix, og hvis du endda kan lide det.

Vi ønsker dig masser af seeglæde, og sørg for at tjekke vores artikel om de bedste Netflix-hacks, hvis du vil vide flere tip og tricks om streamingtjenesten. Fortæl os om din oplevelse af Netflix-blokken i kommentarerne herunder og som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me