Sådan kommer du rundt på en Netflix-proxyfejl i 2020

Hvis du nogensinde har brugt en VPN og forsøgt at se Netflix på samme tid, har du sandsynligvis stødt på den irriterende fejlmeddelelse m7111-5059 og den medfølgende tekst: ”du ser ud til at bruge en unblocker eller proxy. Sluk for nogen af ​​disse tjenester, og prøv igen. ” Denne artikel handler om at omgå denne frustrerende Netflix-proxyfejl.


Hvis du ikke er i humør til at læse for meget og bare vil vende tilbage til at se Archer allerede, er den bedste måde at omgå proxyfejlen ved at tilmelde dig en af ​​de bedste VPN’er til Netflix, ExpressVPN eller NordVPN og bruge deres servere for at få adgang til Netflix.

ExpressVPN kører i øjeblikket en aftale, hvor du får tre ekstra måneder gratis, når du tilmelder dig et år, mens NordVPN har sin næsten uovervindelige treårsplan til at tjekke ud. Begge VPN’er leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du har intet at tabe.

Hvis du vil have lidt mere detaljering, skal du holde dig rundt, mens vi snakker lidt om, hvordan proxyfejlen fungerer, og de forskellige måder, du kan løse det på, når det kommer.

Hvorfor får jeg en proxyfejl?

Generelt får du kun en proxyfejl, når du bruger et virtuelt privat netværk eller en proxy (duh), mens du kommer ind på Netflix. Der er nogle isolerede tilfælde, hvor personer, der hverken bruger nogen, er blevet ramt af alles favorit Netflix-webstedsfejl, men det er normalt fordi deres internetudbyder bruger en af ​​de samme IP-adresser, der også bruges af en VPN. 

Netflix-Unblocker-fejl

For den fulde forklaring på, hvorfor Netflix ikke lader dig bruge en proxy, unblocker eller VPN, vil vi henvise dig til vores artikel om Netflix VPN-forbud, men kort fortalt skyldes det, at streaming-giganten handler med indholdsdistributører til Vis kun bestemte serier og film på bestemte steder. 

For at komme omkring dette begyndte mange mennesker at bruge VPN’er for at se ud som om de var i, for eksempel, De Forenede Stater, så de kunne se shows, der var regionelåst der. Dette sad ikke for godt med Netflix ‘partnere, så Netflix blev tvunget til at implementere den hårdeste VPN-blokerer derude, kun konkurreret med den, der blev brugt af Hulu.

Hvordan omgås jeg Proxy-fejlen på Netflix?

Naturligvis er den digitale blok, der ikke kan hackes, endnu ikke opfundet, og Netflix’s er ikke anderledes. Alt hvad du skal gøre, når du konfronteres med streamingfejlen, er blot at skifte servere inden for VPN, du bruger. Så hvis du dirigerer din trafik gennem Los Angeles, skal du skifte til en server i San Francisco. Det samme gælder for Europa: Amsterdam fungerer ikke? Skift til Paris.

expressvpn review-server-placeringer

Der er dog to ting, der gør dette mindre enkelt, end det burde være. Den første er, at Netflix altid er på jagt efter IP-adresser, som den mener tilhører VPN’er eller proxier, så du kan ikke forvente, at din nye yndlingsserver fungerer for længe. Hver gang imellem bliver du mødt med Netflix-proxyfejl igen og skal finde en ny server.

Den anden flue i salven er, at mange af de tjenester, der viser sig selv som en fantastisk VPN til Netflix, er alt andet end. Faktum er, at indbrydning i streamingtjenester er en af ​​de vigtigste grunde til, at folk tilmelder sig VPN’er, så det at påstå, at du kan gøre dette for kunderne, er en vigtig del af at tjene penge.

I vores test for VPN’er, der kan slå Netflix, har vi dog hurtigt fundet, at der kun er et mindretal af tjenester, der kan undgå Netflix-proxyfejl, og så ikke engang hele tiden. ExpressVPN og NordVPN er muligvis de allerbedste VPN’er derude, men selv med dem bliver du nødt til at gøre Netflix-serverdans fra tid til anden. Mindre ofte end med andre.

Andre muligheder, vi virkelig kan lide, er CyberGhost, VyprVPN og Windscribe, men vær opmærksom på, at den sidste gratis plan ikke tilbyder Netflix-adgang. Vi skylder heller ikke på tjenesten: hvorfor tilbyde noget gratis, når folk så meget klart er villige til at betale for det?

Hvad proxy fungerer med Netflix?

På en side-note fungerer ingen proxy derude med Netflix. Fuldmagter er langt bagefter kurven sammenlignet med VPN’er, og vi har endnu ikke fundet en i de sidste par år, der vil gøre jobbet. Hvis du ser ud til at være i et andet land end dit eget for at få adgang til Netflix, er VPN’er vejen at gå. Vi har en dedikeret artikel, hvis du gerne vil vide mere om, hvad der er en proxy kontra en VPN.

Afsluttende tanker

Vi håber, at ovenstående hjælper dig med at få den Netflix-proxyfejlfinding, du har brug for. Brug af VPN er virkelig det eneste, der fungerer, og selv da er ikke alle tjenester derude en sølvkugle. Vi kan virkelig godt lide ExpressVPN og NordVPN for at få jobbet gjort, men der er masser af andre tjenester derude også, der vil gøre det trick.

Hvad er dine oplevelser med Netflix-proxyfejlen? Uovervindelig hindring eller øjeblikkelig irritation? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan løser jeg en Netflix-proxyfejl?

  Der er nogle få måder, men det er bedst, at du tilmelder dig en VPN, der fungerer med Netflix og derefter cykler gennem servere, indtil du finder en, der giver dig adgang til Netflix i det land, du er interesseret i. Vores anbefalinger fungerer alle , til sidst.

 • Hvordan slukker jeg en proxy eller fjernelse af blokering?

  Du går ind i menuen på din VPN eller proxy og slukker den. Naturligvis mister du din sikre browsing på den måde, så i stedet anbefaler vi at bruge en god VPN-service, der vil beskytte dig og lade dig se Netflix.

 • Hvad betyder unblocker eller proxy på Netflix?

  For Netflix betyder det dybest set enhver tjeneste, der omdirigerer din internettrafik til en IP-adresse, som Netflix ikke kan lide. Tænk browserproxy, som den, HideMyAss tilbyder, eller VPN’er som CyberGhost og NordVPN.

 • Hvad er den bedste gratis Netflix VPN?

  Ingen af ​​dem. Mens der er et par anstændige gratis VPN’er derude, har ingen af ​​dem kapacitet til at bryde igennem Netflix-blokken. Vi anbefaler, at du holder dig væk fra enhver gratis VPN, der hævder, at den får dig ind i Netflix. Det ønsker sandsynligvis bare at hoover dine data.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map