Sådan kan du se Bundesliga Online fra udlandet i 2020

Bundesliga er Tysklands øverste fodboldliga, og nogle af de bedste spillere i verden udgør holdene. Fra Bayern München til Borussia Dortmund konkurrerer 18 hold om at blive mester for Tyskland. Det har eksisteret siden 1960’erne og er en af ​​de mest set ligaer i verden, der kun sidder bag den engelske Premier League.


Sæsonen løber fra august til maj, og den udsendes i omkring 200 lande. Hvis du imidlertid er en snor eller skærer rundt, har du brug for et alternativ fra det traditionelle tv. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du ser Bundesliga online.

Hvis du aldrig har set Bundesliga før, eller du ikke er helt sikker på reglerne, er her en hurtig gennemgang for at gøre dig bekendt med spillet.

Ligaen er sat op, så alle holdene spiller hinanden to gange i løbet af sæsonen, en gang hjemme og en gang væk. Pointsystemet er som følger: vindende hold tjener tre point, og de der trækker får et point hver. Det hold, der akkumulerer flest point ved slutningen af ​​sæsonen, bliver ligaens mester.

Når alt er sagt og gjort, indtastes de fire øverste hold i tabellen automatisk i UEFA Champions League, og dem, der slutter på femte og sjette plads, indgår i UEFA Europa League. Der konkurrerer de mod andre europæiske hold, der har placeret i de samme niveauer i deres respektive ligaer. 

For hver vinder skal der stadig være en taber eller i dette tilfælde tabere. De to hold, der har mindst point, er nedrykket til anden division, ”2. Bundesliga.” 

For at kaste en skruenøgle ind i værkerne skal holdet, der placerede 16. i Bundesliga, imidlertid spille mod den tredje runner-up fra 2. Bundesliga, der kæmper grundlæggende om det resterende slot i den første division.

Sådan ser du Bundesliga Online

Fox Sports har tv-rettigheder til at vise Bundesliga-spil i USA, så det er måske ikke for meget af at få din ugentlige rettelse af tysk fodbold. 

Hvis du bor i USA, men foretrækker spansk frem for engelsk, sender UniMás og Fox Deportes den spansksprogede kommentar. Du kan også se Bundesliga via Sportsnet i Canada, på BT Sport i Storbritannien og på Movistar + i Spanien.

how-to-watch-bundesliga-ræv-sports-go

Hvis du har et kabel-tv-abonnement, der inkluderer Fox Sports-kanalerne, kan du bruge Fox Sports GO-appen gratis. Alt hvad du skal gøre er at logge på med din tv-udbyder, og du kan se det på din mobile enhed. Til denne vejledning vil vi dog holde os til de veje, der ikke har navlestrengen.

Se Bundesliga på Hulu

Du kan se Bundesliga ved at få et Hulu + Live TV-abonnement. Med det får du både Fox Sports 1 og Fox Sports 2 samt ESPN-sportkanaler som en ekstra bonus. Det koster $ 45.99 pr. Måned, men der er en gratis syv-dages prøveversion tilgængelig for nye kunder. 

how-to-watch-bundesliga-hulu

Når du er tilmeldt, kan du se Hulu på mange enheder, inklusive mobil, SmartTV, spilkonsoller og så videre. Se vores guide til, hvordan du ser Hulu på dit tv, hvis du vil se det på den store skærm.

Når det er sagt, er Hulu kun tilgængelig for amerikanske beboere, så hvis du er ude af landet, bliver du nødt til at ændre din placering med et virtuelt privat netværk. Vores bedste VPN til Hulu-guide kan dog hjælpe dig med det.

Se Bundesliga på FuboTV 

FuboTVs streaming-pakke har mere end 100 kanaler, herunder nogle sportskanaler, såsom FS1, FS2, Fox Soccer og beIN Sports. FuboTV hævder at tilbyde mere end 30.000 sportsbegivenheder om året, hvor hovedparten af ​​dem er fodbold.

how-to-watch-bundesliga-fubotv

Det kræver et betalt abonnement, der starter ved $ 55.99 pr. Måned for 90 kanaler og går op til $ 59.99 pr. Måned for 110 kanaler. Du kan se det på mobil, tablet, streaming-enheder og SmartTV’er. For at gøre dit abonnement mere værd, kan du dog også se begivenheder fra NFL, MLB, NHL og NBA. Der er desuden en gratis prøveversion tilgængelig.

Som Hulu er FuboTV dog kun tilgængelig i USA, så du bliver nødt til at få en amerikansk IP-adresse, hvis du er ude af landet.

Se Bundesliga på DirecTV

DirecTV er en anden service, du kan bruge til at se Bundesliga. Dens streaming-pakke starter ved $ 59,99 pr. Måned, men det er kun til den grundlæggende opsætning. 

For at få adgang til de kanaler, der udsender tysk fodbold, har du brug for DirecTVs Ultimate-pakke. Det koster $ 84,99 pr. Måned, hvilket er et ret spring op, men du har adgang til mere end 250 kanaler. 30 af dem er sportskanaler og inkluderer Fox Sports-kanaler.

how-to-watch-bundesliga-DirecTV

Når du har konfigureret dit abonnement, kan du se kanalerne på din mobile enhed via appen. Endnu en gang er DirecTV dog ikke tilgængelig uden for USA, så du bliver nødt til at forfalde din placering, hvis du ikke allerede er der.

Se Bundesliga på Sling TV

Vores sidste anbefaling om at se Bundesliga online er Sling TV. Den har tre tilgængelige pakker: Sling Orange, Sling Blue, eller du kan vælge de to sammen. For at få Fox Sports-kanalerne skal du bruge Sling Blue-pakken. Sling Blue og Orange-pakkerne koster hver $ 25 pr. Måned, men du kan få den første måned for kun $ 15.

Hvis du vil have flere sportskanaler, såsom ESPN, skal du tilmelde dig orange-og-blå kombipakke. Sling TV tilbyder en rabat for den første måned, hvilket gør det $ 25 per måned, men efter det er det $ 40 per måned. Du kan se det på mobile og streaming-enheder, SmartTVs og Xbox.

how-to-watch-bundesliga-slingtv

Ligesom de andre indstillinger er Sling TV kun tilgængelig i USA, så hvis du ønsker at se det uden for landet, skal du være tilsluttet en amerikansk server. Den nemmeste måde at gøre det på er ved at bruge en VPN, der ændrer din placering og beskytter dig undervejs.

Der er mange anstændige udbydere i vores VPN-anmeldelser, men for at spare dig tid anbefaler vi at bruge ExpressVPN. Det er den bedste VPN på markedet og en fantastisk allrounder. 

ExpressVPN får dig en amerikansk IP-adresse, intet problem og kan komme ind på en hvilken som helst streamingtjeneste, hvorfor det er vores bedste VPN til streaming. Der er også mange andre funktioner, som du kan læse i vores ExpressVPN-gennemgang.

Afsluttende tanker

Bundesliga er en af ​​de bedste fodboldligaer i verden med spillere i verdensklasse fra hele verden. Vil Borussia Dortmund være i stand til at gå et skridt videre i år og slå Bayern München for at vinde ligaen, eller vil et andet hold gå ned i partiet? Vi bliver nødt til at vente og se, men heldigvis er der nogle få måder, du kan se det online og holde dig ajour.

Uanset hvilken online streamingtjeneste du beslutter at bruge, skal du bare sørge for, at den inkluderer Fox Sports i pakken. Hvis du bogstaveligt talt bare vil se Bundesliga og intet andet, så gå til Sling Blue-pakken, da det er den billigste mulighed, vi har fundet.

Husk, at hvis du er uden for USA, bliver du nødt til at bruge en VPN til at forfalde din placering. Du kan læse vores geoblokeringsvejledning for at hjælpe dig med at komme forbi de regionale lockouts. ExpressVPN er dog den bedste VPN til at omgå begrænsninger, og du kan prøve det med dets 30-dages pengene-tilbage-garanti.  

Hvis der er noget, vi har gået glip af, eller hvis du ved om en lettere måde at se Bundesliga online, så fortæl os det i kommentarsektionen. Se også vores andre underholdningsartikler. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me