Kodi-guide: Alt hvad du altid har ønsket at vide

Kodi er en multi-platform hjemmebiografapplikation, der fokuserer på at give brugerne en helt åben oplevelse. På trods af at den er 15 år gammel, har softwaren først virkelig taget fart i de sidste par år, og som sådan er den stadig lidt vanskelig at bruge til tider. Cloudwards.net har besluttet at give dig en komplet guide til Kodi fra at definere, hvad det er at vise dig, hvordan du installerer det.


Denne generelle oversigt handler mere om de brede streger, så sørg for at tjekke vores Kodi-arkiv, hvis du vil lære mere om specifikke punkter i denne fantastiske streamingindstilling. Hvis du vil gå videre og bare downloade det allerede og finde ud af det hele selv, skal du sørge for at besøge Kodi-webstedet.

Hvad er Kodi?

Kodi er open source-software, der giver dig mulighed for at importere og organisere medier, herunder lyd, video og fotos. Det er virkelig alt Kodi er i bund og grund: som en frontend til en medieserver.

Den originale form blev kendt som XBMC, der står for Xbox Media Center, og blev oprettet tilbage i 2004 af det velkaldte navn XBMC Foundation. Det gjorde det muligt for dem med en ændret Xbox at installere yderligere applikationer samt bruge det som en frontend til gemte medier.

Det viste sig at være meget populært, og XBMC Foundation tilpassede hurtigt applikationen til at passe til flere operativsystemer. XBMC fortsatte indtil 2014, da navnet skiftede til Kodi, startende med version 14.

XBMC Foundation har overlevet som en non-profit og fortsætter med at udvikle softwaren gennem partnerskaber og bidrag fra samfundet. Meget af dens vækst skyldes lidenskabelige udviklere, der donerer tid og kræfter for at udvikle både Kodi-rammen og yderligere tilføjelser.

I løbet af dens udvikling er der dukket yderligere funktioner op til baseversionen af ​​Kodi. Du kan nu ændre dets udseende fuldstændigt med officielle skins, få adgang til webbrowsere takket være den JSON-RPC-baserede fjerngrænseflade og forbinde en række forskellige fjernbetjeninger som Logitech Harmony.

Kabelskærere (folk, der slipper for deres kabelafhængighed), finder værdi ved at bygge eller købe en HTPC og installere Kodi som en frontend. Med support til PVR med tjenester som MythTV og NextPVR, betyder det, at du også kan se og optage live-tv.

Det er dog ikke den bedste del af Kodi. Fordi det er open source, er Kodi lidt af en legeplads for udviklere. Tilføjelser både officielle og uofficielle er en hjørnesten i brugen af ​​Kodi, der åbner mulighederne for streaming, organisering og lagring af indhold.

Dette er stort set grunden til, at Kodi er så populær. Det er en platform, der konstant skifter, rettet specifikt mod dem, der kan lide at tulle. Brugere kan forvandle Kodi til hvad de også forestiller sig det, mens udviklere kan få deres navn ud ved at udvikle tilføjelser til en massiv platform.

Add-ons & Arkiver

Tilføjelser er hvor den virkelige Kodi-oplevelse ligger. De fungerer som plugins, så du får adgang til forskellige kanaler med indhold, organiserer det, du allerede har gemt, eller endda bare ændrer interface til din smag.

Mens tilføjelser kan installeres direkte i Kodi, er de sjældent. Tilføjelser lever næsten altid inde i depoter (eller repos, hvis du vil tale som de seje børn). Repos er normalt hjemsted for flere forskellige Kodi-tilføjelser, så du kan vælge og vælge, hvilke du vil installere.

Et lager er en butik og et tilføjelsesprodukt. Du får adgang til depoter for at finde det tilføjelse, du leder efter, som er en meget effektiv distributionsmetode for små udviklere.

Listen over lagre til Kodi er stort set uendelig. Fordi platformen er så åben, findes tilføjelser normalt i flere versioner over flere repos. Hvis du lige er kommet i gang, skal du sørge for at læse vores liste over de bedste opbevaringssteder for Kodi, så du hurtigt kan finde de mest nyttige.

Kodi inkluderer sit officielle arkiv med hver download. Tilføjelserne inde er officielt understøttet af XBMC Foundation og holdes normalt opdaterede. Listen kan ændres subtil over tid, men mange af tilføjelsesprogrammerne inden i forbliver så længe softwaren er i live.

Den officielle repo er fuld af seje tilføjelser som YouTube, SoundCloud osv. Der er også flere, der er yderst nyttige til både at konfigurere Kodi og se indhold på det. For anbefalinger kan du læse vores liste over de bedste officielle Kodi-tilføjelser.

Dog begynder den rigtige sjov et andet sted. Et af de store træk fra Kodi er ikke de officielle tilføjelser, men snarere de uofficielle. Disse tilføjelser, der ikke officielt understøttes af XBMC Foundation, åbner Kodis virkelige magt.

Uofficielle tilføjelser indeholder alt fra komplette biblioteker med film og tv-shows til komplette eftersyn af UI. Hvis du vil have nogle få til at starte med, skal du sørge for at tjekke de bedste uofficielle Kodi-tilføjelser.

På trods af deres popularitet kan XBMC Foundation ikke understøtte disse tilføjelser, da de ofte har piratkopieret indhold. Faktisk mener mange mennesker, at Kodi er ulovlig i sin helhed på grund af den enorme mængde piratkopieret indhold, du har adgang til. Hvilket bringer os til vores næste spørgsmål …

Er Kodi Legal?

Kodi er alene lovlig. Selv med officielle tilføjelser installeret, er selve softwaren legitim. Hvis du imidlertid planlægger at bruge uofficielle tilføjelser med Kodi, torrer du dybest set og skal behandle de pågældende filer på samme måde, som du ville piratkopiere indhold.

En god tommelfingerregel er, hvis det forekommer for godt til at være sandt, så er det sandsynligvis. Fasen regerer også korrekt her. Hvis dine bekymringer ligger inden for, om du piratkopierer indhold eller ej, er det bedst ikke at downloade uofficielle tilføjelser.

For mange er piratkopiering ikke et problem, og det burde det virkelig ikke være. Så længe du bruger en VPN, når du bruger Kodi, er der meget lille chance for, at der opstår et juridisk spørgsmål. Det betyder dog ikke, at Kodi helt er slået fra for retshåndhævelsesradar.

Der har været et par Kodi-centriske retssager anlagt for dommerne. Brian Thompson, for eksempel, var en butiksejer i Middlesbrough, Storbritannien, der solgte forudbyggede Kodi-kasser, der passer med uofficielle tilføjelser. De “fuldt lastede” systemer letter piratkopiering og blev derfor betragtet som ulovlige at sælge.

Retssager fremsættes typisk kun til dem, der muliggør forbrydelsen. For eksempel tog Bell Canada udviklerne af TVAddons til retten for påstået ulovlig distribution af ophavsretligt beskyttet indhold. Dragten sluttede i, at TVAddons gik offline i en kort periode, men ingen yderligere handling.

Når du bruger disse uofficielle tilføjelser selv, slør linjerne sig imidlertid. Da der ikke er nogen økonomisk gevinst ved at streame indholdet, bliver copyrightlovene rodede og er i de fleste tilfælde ikke et problem.

Dog anbefaler vi dog, at du bruger et af vores bedste VPN-valg for at sikre dig, at du er væk fra radaren. En VPN vil holde din IP-adresse privat og beskytte dig, mens du streamer. Da Kodi åbner portene til mange forskellige former for indhold, giver en VPN dig også adgang til geoblokerede websteder.

Hvis du har juridiske problemer med Kodi, vil en VPN sætte dem i ro. For forslag, se vores bedste VPN for Kodi og tilmeld dig en i dag.

Sådan installeres Kodi officielt

Kodi er tilgængelig for næsten enhver tænkelig platform. Der er meget få situationer, hvor det ikke kan installeres, normalt vedrørende din enheds hardware. Et par stykker, såsom Amazon-tabletter, har ikke en officiel installationsmetode, men der er måder omkring det.

Installation af Kodi på Windows

Desktopinstallationer er de nemmeste. For Windows kan du installere applikationen via Kodi-webstedet eller Windows Store. Windows Store gør dette automatisk, men der er et par skridt at tage fra webstedet.

I afsnittet om downloads skal du vælge “Windows” og vælge dit installationsprogram. XBMC Foundation har både stabile og beta-builds til rådighed på næsten alle tidspunkter. Stabile builds testes fuldt ud, mens beta builds kan have nogle problemer, hvor rettelser endnu ikke er implementeret.

Når du har fundet det, du har brug for, skal du klikke på det relevante felt og downloade .exe-filen. Som at installere ethvert andet program på Windows, skal du blot køre denne fil og følge anvisningerne. Installationsprogrammet inkluderer heldigvis ikke bloatware, så der er ingen bekymring med at læse det fine skrift.

Installation af Kodi på Mac

Installation på Mac er en lignende proces. Gå til Kodi-webstedet, og klik på det relevante installationsprogram. Derfra følger du instruktionerne på skærmen, indtil installationsprocessen er afsluttet.

MacOS-installation leveres med et par regler. For det første er Kodi ikke tilgængelig i App Store, så du skal bruge webstedet. Derudover kræves en Intel Mac med OS X 10 eller nyere (fra frigivelsen af ​​Kodi 17.6).

Installation af Kodi på Linux

Linux-installation er endnu lettere. Hvis du ikke har Tux installeret endnu, kan du få KODIbuntu, som giver dig både Kodi og OS i et enkelt installationsprogram. Derudover skal du bruge terminalen til at installere Kodi på Linux. Åbn det, og indtast følgende linjer:

 • sudo apt-get install software-egenskaber-fælles
 • sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ppa
 • sudo apt-get-opdatering
 • sudo apt-get install kodi

Følg anvisningerne, som du ville gøre for enhver anden softwareinstallation, og du er god til at gå. Du kan installere beta builds og nightly builds ved at udskifte “sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ppa” med “sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / unstable” og “sudo add-apt-repository ppa : team-xbmc / xbmc-nightly, ”hhv.

Der er andre trin til opgradering, nedgradering og mere, som du alle kan finde på den officielle Kodi-wiki.

Kodi Android-installation

Android-installation varierer afhængigt af, hvilken smag din enhed gynger. Den mest enkle måde er at gå til Google Play og kontrollere, om Kodi er tilgængelig. Hvis det er tilfældet, skal du installere som du ville gøre noget andet stykke software.

Hvis du har et smart TV med Android, kan du også få Kodi. Et par mærker, såsom Samsung TV’er, kører en version af Android, så du kan installere Kodi direkte gennem Google Play Store.

XBMC Foundation anbefaler, at du kun bruger Google Play til at installere, hvis din Android-enhed har en Intel- eller AMD-CPU. Hvis du har en Arm-processor, er der download-links til både 32bit og 64bit versioner af .apk, som du vil installere som enhver anden.

Hvis du aldrig har installeret en .apk-fil på din Android-enhed, er processen ligetil. Klik bare på det relevante link inde i din Android-webbrowser, og installationen vil begynde som på Windows eller Mac.

Installation af Kodi på iOS

iOS-installation kræver, at du har en jailbroken enhed, der kører iOS 6.0 eller nyere (selvom XBMC anbefaler 8.0 eller nyere). Mange brugere med jailbroken iOS-enheder er vant til at bruge Cydia til at installere applikationer, men du kan også indlæse dine egne på at bruge .deb-filer.

Gå til Cydia og installer iFile, en gratis filhåndteringssoftware. Du har også brug for enten Safari Download Enabler eller Safari Download Manager. De ivrige vil erkende, at du bliver nødt til at bruge Safari til at installere, så åbn den op og kør videre til Kodi-webstedet.

Gå til downloadsiden, tryk på iOS og installer den relevante .deb-fil. Når installationen er afsluttet, skal du åbne filen med iFile. Indvendigt skal du blot vælge “Installer”, så pakken begynder at udpakke. Efter en genstart er du god til at gå.

Byg din egen Kodi-boks

Den sidste mulighed er at bygge din egen Kodi-boks. Der er mange måder at gøre det på, men en af ​​de mest almindelige er at bruge en Raspberry Pi. Denne mini-computer er centreret omkring en Arm-processor, så du kan konfigurere den til næsten ethvert behov.

Kodi-installationen er overraskende enkel. Raspberry Pi-operativsysteminstallatøren NOOBS har to officielle Kodi-distributioner inkluderet: LibreELEC og OSMC.

Først skal du downloade NOOBS på et SD-kort. Raspberry Pi anbefaler, at du bruger et hurtigere SD-kort med overførselshastigheder på 100mb / s eller højere for at opnå optimal videoafspilning. Du skal formatere SD-kortet til FAT32 før installationen. Raspberry Pi har en lille tutorial om at gøre det for dem, der aldrig har det, så læs op, hvis du har problemer.

Sæt dit SD-kort i Raspberry Pi, når NOOBS er installeret. Det indlæses, og du kan vælge enten LibreELEC eller OSMC for at installere Kodi. Når du har bekræftet, er du klar.

Hvis ingen af ​​ovennævnte metoder fungerer til din enhed, skal du gøre noget mere arbejde. Installation er normalt mulig, kun begrænset af proprietære operativsystemer. Hvis din enhed imidlertid bruger et etableret operativsystem, er der smuthuller.

Alternative installationsmetoder

Hvis du er en Amazon Fire TV- eller Apple TV-bruger, kan du muligvis også installere Kodi. Disse to enheder understøtter ikke Kodi officielt, men begge kører forkede versioner af operativsystemer med Kodi-installatører. Du kan sidelægge det på enten.

For dem, der ikke kender begrebet, refererer sideladning til at installere en applikation på din enhed, der ikke tilbydes via nogen officiel kanal. Dit operativsystem og hardware tillader det, men software holder dig tilbage. Sideloading omgår disse begrænsninger.

Processen er beskatning, men ligetil for begge enheder. Som med de fleste sideladsbestræbelser er der brug for forskellige filadministratorer og installatører for at udpakke pakken. Sørg for at tjekke vores guide til sideladning af Kodi for at få de fulde instruktioner.

Roku passer i samme kategori som både Amazon og Apple TV, men har en sondring, når det kommer til Kodi. Mens de to kører forskellige versioner af etablerede operativsystemer, kører Roku sit eget proprietære operativsystem.

Så kort sagt, der er ingen måde at installere Kodi på Roku. Der er dog en måde at bruge Kodi på Roku på. Du har brug for en Windows-pc og har skærmspejling aktiveret, men processen er ret enkel efter det. Se vores vejledning for fulde instruktioner.

XBMC Foundation har fortsat med at porte applikationen til forskellige operativsystemer efterhånden som det går. Næsten baser er dækket nu, men hvis din enhed ikke passer pænt i én kategori, kan du finde alle Kodis understøttede platforme og forsøge at få den op på din enhed.

Opsætning af Kodi

Åbning af Kodi for første gang er en meget uforglemmelig oplevelse, især hvis du havde en af ​​de længerevarende installationsprocesser. Det har ikke noget indeni, så du bliver nødt til at udfylde det. Først op er at tilføje dine medier. Hvis du ikke har nogen, er du velkommen til at springe over dette afsnit.

På Kodi-startskærmen får du faner for hver type medie, som softwaren understøtter. Du skal have to indstillinger, en der siger “indtast filer” og en anden der siger “fjern dette hovedmenuelement.” Klik på førstnævnte.

Du føres til en skærm for at indtaste kilden. Klik på “gennemse” og find den relevante mappe til det medie, du prøver at tilføje. Kodi scanner automatisk det og opdaterer brugergrænsefladen i realtid.

Hvis du har flere mapper, skal du gentage denne proces et par gange. Der er et par ekstra trin, da knappen “Angiv filer” ikke længere er tilgængelig. Klik først på den kategori, du vil tilføje til. Du skal lande, hvor alle dine nuværende filer er gemt. Fortsæt med at gå tilbage i biblioteket, indtil du når roden, der viser fire muligheder.

Klik på “filer.” Under dine allerede tilføjede mapper har du muligheden for at tilføje flere filer. Gentag processen, som du ville for at tilføje din første mappe. Efterhånden som tiden går, og du tilføjer flere filer, skal du bare højreklikke på mappen og trykke på “scan for nye filer” for at opdatere dit bibliotek.

Når du er færdig med at tilføje alle dine medier, er du velkommen til at gå gennem menuen og fjerne de ting, du ikke vil bruge.

Dernæst får Kodi til at se, hvordan du vil have det. Mens v17 er gået langt med at rense UI’en, er der stadig mange muligheder for at tilpasse det efter din smag.

Den eneste officielle måde at gøre det på er med temaer. De fleste temaer er kun skins til Kodi, så du kan ændre et par farver eller det generelle layout. Der er dog nogle, der ændrer hele grænsefladen.

Listen er lang og overlades stort set op til at foretrække, så føl dig fri til at gennemse dig selv. Heldigvis gør Kodi dette meget let at gøre. Gå ind i dine indstillinger (tandhjulikon) og klik på “interfaceindstillinger.” Vælg “hud” og tryk på “få mere”, og du kan se alle de tilgængelige temaer.

Når du går forbi temaer, kan du også installere builds på Kodi. Dette er temaer med tilføjelser, der er klistret på, fuldt indlæst, så du ikke behøver at installere alt separat. XBMC Foundation understøtter ikke officielt builds på grund af hvor mange tilføjelser der er inde, så du har brug for et uofficielt lager for at installere dem.

I årevis var gået til Ares Wizard. Imidlertid har en lovlig kamp efterladt den populære tilføjelse til at bide støvet. Der er dog stadig måder at installere builds på. Desværre er builds spredt mellem mange forskellige lagre, så du bliver nødt til at spore dem, du ønsker.

Vi vil snakke mere om installation af tilføjelser og opbevaringssteder i det næste, men processen er den samme til installation af en build. Det kan tage nogen tid, siden så meget installeres, men du gør i det væsentlige nøjagtigt det samme, som du ville med enhver anden tilføjelse.

Når du har importeret dine medier, og Kodi ser efter, hvordan du vil have det, skal du hente nogle metadata. Mens nogle filer muligvis allerede har det, ser Kodi kun rigtig godt ud, hvis det forekommer det samme overalt.

Kodi har et par metadata-tilføjelser lige ud af boksen, men der er nogle, du skal undersøge forbi det. Den første er The Movie Database. Denne database er udelukkende brugerdrevet, skrubber automatisk efter nye plakater og fanart samt alle andre metadata.

Selvom det ikke er væsentligt, giver sådanne metadata dig et par fordele, mens du bruger Kodi. Mange temaer vil bruge det til at organisere og vise dit indhold, en proces, der let kan forene sig med det. Derudover leder Kodi selv efter skuespillere, instruktører og mere for at sætte film i kategorier.

En anden skal-have er OpenSubtitles. Denne database indeholder over fire millioner undertekster på 75 forskellige sprog. Digitalt indhold mangler ofte undertekster eller har i bedste fald kun et eller to sprog. Brug af OpenSubtitles betyder, at en verden af ​​biograf åbner sig for dig.

Installation af tilføjelser & Arkiver

Når du har konfigureret alt, skal du installere nogle tilføjelser. Som tidligere nævnt hostes add-ons inde i depoterne, så du skal pege Kodi mod det depot for at installere det.

Der er to måder at gøre dette på, enten direkte gennem Kodi eller ved at downloade en .zip-fil. For nogle opsætninger er sidstnævnte nødvendigt, men jeg vil opfordre dig til at gå efter .zip-filen, hvis du har plads til overs og navigationen til at finde den.

Aktivér ukendte kilder

Kodi inkluderer sit lager ved hver installation, og du kan frit downloade tilføjelser inde ved at navigere til det. Der er dog nogle vejspærrer for uofficielle tilføjelser og depoter.

Du skal tillade Kodi at installere disse fra ukendte kilder. Det er et lille skridt, men et bydende. For at aktivere denne funktion skal du tage følgende trin:

 • Klik på “indstillingsikonet”, der ligner en tandhjul
 • Gå til “systemindstillinger”
 • Hold markøren hen over “tilføjelsesprogrammer”
 • Marker skyderen “ukendte kilder” til højre

Du er nu fri til at installere enhver uofficiel tilføjelse. Nogle builds af Kodi har denne funktion allerede aktiveret, men det er godt at kontrollere begge veje. Når du har aktiveret det første gang, skal du aldrig skulle gøre det igen.

Installation fra en .Zip-fil

Installation af en .zip-fil kræver, at du downloader den lokalt. For at gøre dette skal du bare gå til URL’en, hvor depotet er placeret, og download. For eksempel kan du downloade Kodil-repo (http://kdil.co/repo/) ved at gå til URL’en og vælge “kodil.zip.”

Der er tidspunkter, hvor du finder mere end en fil inde i indekset. Normalt navngives den, du har brug for, det samme som depotet eller er større. Sund fornuft vil sejre, men hvis den ikke gør det, skal du downloade alle filerne og prøve hver, indtil du finder det, du har brug for.

Når du har downloadet filen, skal du åbne Kodi og tage følgende trin:

 • Klik på “tilføjelser”
 • Gå til “add-on browser” (ikonet med åben boks)
 • Klik på “install from zip”
 • Naviger og vælg den gemte .zip-fil

Når du har ventet et par øjeblikke, får du en meddelelse, der er aktiveret til add-on. Repository er installeret, og du kan bruge “install from repository” -muligheden på den samme skærm til at vælge de tilføjelser, du ønsker.

Installation fra URL

Nogle Kodi-opsætninger, såsom dem, der er installeret på en Raspberry Pi, tillader ikke dig at installere via en .zip-fil. Mens du kan indlæse filen på enheden, er det svært at finde den. Den meget mere bekvemme metode er at installere via en URL.

Denne metode opfylder det samme mål som installation fra en .zip-fil undtagen Kodi downloader filen i stedet for at du gør den manuelt. For at det skal ske, skal du pege Kodi mod den rigtige URL.

Gå til Kodi-startskærmen, og gør følgende:

 • Klik på “ikonet for indstillinger”
 • Gå til “filhåndtering”
 • Vælg “tilføj kilde” fra venstre kolonne
 • Klik på “”
 • Indtast “URL” for det depot, du ønsker
 • Giv det et navn

Efter dette gør du det samme som at installere fra en .zip-fil. Denne proces peger kun Kodi mod destinationen. Endnu en gang skal du installere tilføjelsesprogrammer ved hjælp af indstillingen “installer fra lager”.

Bedste hjælpeprogrammer

Inden du griber indhold for at streame, skal du muligvis installere et par stykker, der gør navigationen enklere. Det bedste af partiet kommer fra det officielle Kodi-lager, så du behøver ikke at grave rundt for meget for at finde dem.

En vigtig en er Keymap Editor. Denne tilføjelse giver en GUI til kortlægning af kontroller på en fjernbetjening. Selvom redigering er mulig uden tilføjelsen, er Kodis interface ikke den mest brugervenlige. Da Kodi er bygget på en 10 fods UI, er en fjernbetjening ønskelig, og denne enkle tilføjelse gør opsætningen død enkel.

Layoutet er et andet svagt punkt i Kodi. Mens v17 har forbedret grænsefladen enormt, er der stadig masser af plads til at vokse. PlayOn Browser når dette mål, mens det samme navigationssystem opretholdes.

Den mest markante ændring er fra filnavne til billeder. Kodi viser normalt bare en liste over filnavne, når du navigerer. Visning af ikoner og navne i modsætning til en liste er en lille, men betydelig ændring, der gør meget for at komme omkring Kodi.

Når du har fundet det, du har brug for, vil LazyTV fortsætte med at streame indhold, så du behøver aldrig at gå tilbage. Den primære funktion af tilføjelsen opretter automatisk en afspilningsliste med uovervågede tv-shows. Dette fungerer enten i kronologisk rækkefølge ved at afspille den næste episode efter sidst set eller ved tilfældigt at spille episoder af shows, som ikke behøver at blive vist kronologisk.

Derudover giver add-on dig også besked, hvis der er en uovervåget episode før den, du prøver at se. Dette lille værktøj holder dig på sporet, især hvis du ser shows med mange episoder og uden sæsoner.

Bedste streaming-tilføjelser

Den bedste del af Kodi er streaming, og ikke kun fra officielle kilder. Uofficielle tilføjelser åbner indholdspektret. Dette er nøglefunktionen i Kodi for mange, og hvad der har gjort det så berømt i de senere år.

Hver tilføjelse, vi er ved at liste, dækker piratkopiering. Som nævnt tidligere er Kodi lovlig; tyveri er det ikke. Du har brug for en VPN for at beskytte dig selv, når du bruger Kodi, uofficielle tilføjelser eller ej. Det er en lille forsikring til at grave i de grå områder af loven.

Exodus var en favorit tilføjelse til streaming i årevis. Men dets død førte til en ny behemoth: Pagt. Denne tilføjelse skraber kilder fra hele internettet for at finde næsten alle tv-shows eller film, du kunne forestille dig.

Du kan endda finde et par streams til film i teatre, hvis du er heldig. Covenant er en fuldt udstyret tilføjelse, og du kan finde næsten alt hvad du har brug for inde i det. Sørg for at læse vores Covenant-installationsvejledning for at lære, hvordan du indstiller den.

Covenant er gået og offline for nylig, hvilket efterlader en vis usikkerhed i fremtiden. For tiden er det fantastisk, men du vil måske overveje alternativer i tilfælde af, at Covenant går offline permanent. Det bedste alternativ, vi har fundet, er Elysium. Denne tilføjelse gør det samme som Covenant, men med lidt anderledes layout og mappestruktur.

Mens du kan finde det meste af det, du vil have, i en af ​​tilføjelserne, er det bedste case-scenarie at bruge dem sammen. Mellem begge er det sandsynligt, at du finder en strøm, da begge har en anden liste over kilder, der skal skrubbes. Sørg for at læse vores Elysium-installationsvejledning for at konfigurere den på din enhed.

Både Covenant og Elysium mangler en sportsafdeling. Selvom der er mange sportsudvidelser tilgængelige, er det bedste, vi har fundet, Bennu. Denne tilføjelse er en genopblomstring af Phoenix, en hæftebaseret sportsstreamingplatform i årevis. Bennu har dog kun arkiverede spil. Hvis du har brug for nogle live-tilføjelser, så tjek vores bedste sportsudvidelser til Kodi.

Konklusion

Kodi er en af ​​de bedste applikationer til mediejunkies. Dets alsidighed som både et mediecenter og streamingplatform gør det meget stærkt for både afslappede og strømbrugere. Hvis du ikke har overvejet snoreskæring endnu, gør Kodi det meget fristende.

Bare husk altid at bruge en VPN, når du bruger Kodi. Den lille forsikring går langt i at sikre dit privatliv og giver dig adgang til geoblokeret indhold. Hvis du vil have mere, skal du kontrollere vores Kodi-arkiv. Vi har alt fra tutorials til de bedste lister, som hvordan man installerer Kodi på Roku og håndterer bufferingsproblemer.

Bruger du Kodi eller planlægger du at installere det nu? Fortæl os det i kommentarerne og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map