Hvordan man ser det er altid solrige i Philadelphia i 2020

It’s Always Sunny in Philadelphia er en populær komedieserie, der vises på FX Networks. Mange har haft showet, og det er ved at vende tilbage til sæson 14 i september. Uanset om du vil nyde dine foretrukne episoder endnu en gang, eller bare er blevet bekendt med showet, viser vores guide dig, hvordan du ser It’s Always Sunny i Philadelphia online.


Showet følger en gruppe venner, der driver en mislykket irsk bar i Philadelphia kaldet Paddy’s Pub. Hvad “Banden” egentlig er, er imidlertid en gruppe narcissistiske degenerater, der stort set vil gøre noget for at tjene et penge eller to.

I løbet af serien har The Gang bøjet sig til mange lave niveauer af moral, herunder at foregive at være krøllet, forfalsket en begravelse og udnytte velfærdssystemet, for kun at nævne nogle få. Banderens fortællinger har landet dem i problemer med familiemedlemmer, rivaliserende barer og bander og endda myndighederne.

For at få en hurtig løsning af denne mørke komedie, kan du bare gå til FX Networks websted for at se sjove klip og bloopers. Når det er sagt, kan du ikke se hele episoder.

how-to-watch-its-altid-sunny-i-Philadelphia-fx

I denne vejledning viser vi dig et par måder, du kan se It’s Always Sunny i Philadelphia online.

Hvordan man ser det er altid solskin i Philadelphia Online

Både Hulu og Netflix viser It’s Always Sunny i Philadelphia. Ved at tilmelde dig Hulu får du desuden adgang til andre FX-shows, såsom American Horror Story og Archer. På grund af geoblocks er Hulu imidlertid kun tilgængelig for amerikanske beboere. 

how-to-watch-its-altid-sunny-i-Philadelphia-hulu

Plus, når det kommer til Netflix, er den kun tilgængelig på den britiske version. Du kan dog omgå det let ved hjælp af et virtuelt privat netværk. Vores bedste VPN til Hulu og bedste VPN til Netflix stykker vil hjælpe dig.

how-to-watch-its-altid-sunny-i-Philadelphia-netflix

Det er altid solrige i Philadelphia er også tilgængeligt at streame på Amazon Prime Video og Google Play Store. 

how-to-watch-its-altid-sunny-i-Philadelphia-google-play-butik

Men at se showet på disse platforme betyder, at du bliver nødt til at betale for individuelle episoder eller hele sæsoner. Med Amazon Prime Video har du også det månedlige gebyr at faktorere i. Det tilbyder dog en gratis prøveversion.

how-to-watch-its-altid-sunny-i-Philadelphia-amazon-prime-video

Hvis du finder dig selv blokeret fra platformen, eller du ikke kan se showet fra det land, du er i, kan du bruge en af ​​vores bedste VPN til Amazon Prime Video-valg for at komme omkring det.

For at spare dig på besværet med at vælge en passende VPN, kan vi anbefale ExpressVPN. Det hjælper dig med at se It’s Always Sunny i Philadelphia fra et andet land ved at ændre din IP-adresse til en amerikansk en. 

Derudover har den ubegrænset båndbredde og den hurtigste VPN-hastighed, der er tilgængelig, og det er derfor, det er vores bedste VPN til streaming. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for mere information.

Sådan ser du det altid solrige i Philadelphia gratis

Selvom det er let at se Det er altid solrige i Philadelphia gennem Netflix eller Hulu, koster det penge. Frygt dog ikke. Hvis du har pung, der spytter støv, er der nogle gratis streamingwebsteder, som du kan se den på. For eksempel kiggede vi på PutLocker og fandt, at det har alle 13 sæsoner tilgængelige. 

how-to-watch-its-altid-sunny-i-Philadelphia-putlocker

Vær dog opmærksom på, at når du bruger websteder som det, vil du blive oversvømmet med pop-up-annoncer. Ikke kun er de irriterende, men de kan også medbringe malware til festen. Af den grund anbefaler vi, at du bruger en af ​​vores bedste pop-up-blokkeringer. 

Det er altid solrige i Philadelphia Torrents

Hvis du ikke bare ønsker at streame It’s Always Sunny i Philadelphia, kan du altid gå ned i den stormende rute. Vi foretog en hurtig søgning på The Pirate Bay og kunne kun finde sæsoner 1 til 12. Du kunne tjekke igen, da den ofte opdateres, men der er alternative torrent-websteder, du måske også finder den på.

how-to-watch-its-altid-sunny-i-Philadelphia-the-pirat-bay

Vær dog forsigtig, når du bruger torrenter, da filerne kan inficeres med malware og andre farer ved internetkriminalitet. Husk også, at selvom torrent i sig selv ikke er ulovligt, er indholdet i dem mere end sandsynligt copyright-materiale. 

Det gælder også streaming-websteder. Vi er ikke her for at fortælle dig, hvad du kan og ikke kan gøre, men vi vil gerne gøre dig opmærksom på problemerne. Vi vil også sikre dig, at du forbliver beskyttet. 

Brug af en VPN sikrer, at du forbliver anonym ved at skjule din rigtige IP-adresse. NordVPN har fremragende VPN-sikkerhed og tilpassede peer-to-peer-servere. Derfor er det vores bedste VPN til torrenting. Læs vores NordVPN-gennemgang for at få et bedre kig på tjenesten.

Med alle farerne ved vira og malware er det en god ide at installere en af ​​vores bedste antivirussoftware. Vi anbefaler Bitdefender, da det vil holde dig beskyttet mod alle farer, du støder på og fungerer godt i realtid. Se vores Bitdefender-gennemgang for flere detaljer.

Hvordan man ser det er altid solrige i Philadelphia på Kodi

Du kan du bruge Kodi til at streame It’s Always Sunny i Philadelphia. Kodi er en open source hjemmebiograf, som giver dig muligheden for at organisere og gemme medier i det. Kodi vil stort set køre på noget, som du kan læse i vores fulde Kodi-guide. Desuden kan du tilpasse det efter din egen smag.

Kodi i sig selv er ikke ulovlig, men det er det, du installerer i det, der kan vippe de juridiske skalaer. Du får adgang til indhold ved at installere Kodi-lagre med tilføjelser. Nogle af disse tilføjelser er legit, men andre er det ikke. For eksempel kan piratkopieret indhold findes i Covenant-tilføjelsen. Se vores bedste liste over Kodi-tilføjelser for at få flere anbefalinger.

En hurtig søgning på Poseidon-tilføjelsen, som er en del af Kodil-arkivet, fandt alle 13 sæsoner af It’s Always Sunny i Philadelphia. Filerne så ud som om de var i god form. 

how-to-watch-its-altid-sunny-i-Philadelphia-kodi

Husk også, at når du bruger Kodi til at streame It’s Always Sunny i Philadelphia, gør du det ved hjælp af en torrent. Af denne grund anbefaler vi kraftigt, at du bruger en VPN til at beskytte din identitet. 

ExpressVPN er det bedste valg i vores øjne, men CyberGhost er også en anstændig. Du kan dog selv bestemme det ved at læse vores CyberGhost-anmeldelse. Flere valg findes også på vores bedste VPN for Kodi-liste.

Afsluttende tanker

Vi håber, at du har fundet denne guide nyttig. Der er masser af måder, du kan se It’s Always Sunny i Philadelphia online. Du kan gå den lette rute og tilmelde dig et betalt abonnement, såsom Hulu eller Netflix. Hvis du dog leder efter den billigste måde, skal du undersøge streamingwebsteder, torrenting eller Kodi. 

Bare husk, at nogle af disse måder er risikable. Du kan gøre det mere sikkert ved at bruge en god VPN og antivirus. ExpressVPN er vores go-to for fremragende sikkerhed, ligesom Bitdefender antivirus. ExpressVPN tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er intet at tabe.

Hvis du kender til en anden måde at se It’s Always Sunny i Philadelphia online, så lad os vide det i kommentarfeltet. Mens du er her, kan du også se på vores andre underholdningsartikler. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me