Den bedste VPN til Netflix: Slå forbuddet i 2020

Netflix er en af ​​verdens førende streamingtjenester. Det er tilgængeligt i mere end 190 lande og har et væld af film og shows tilgængelige, med nye tilføjet hver måned. Alt hvad du behøver er en internetforbundet enhed til at streame Netflix, men der kan være nogle hikke undervejs, hvorfor vi har sammensat denne bedste VPN til Netflix-guide.


Selvom Netflix er tilgængelig i de fleste lande, har ikke alle brugere den samme oplevelse. Netflix bibliotek adskiller sig fra land til land, så hvad der er tilgængeligt på Netflix U.S. er muligvis ikke tilgængeligt i England. 

Dette betyder også, at hvis du rejser, vil Netflix se lidt anderledes ud, når du logger ind, og du muligvis ikke kan fortsætte med at se dit yndlingsshow.

Nogle lande, der er streng for censur, tillader overhovedet ikke adgang til Netflix. Kina er et af disse lande med sin store firewall, der blokerer for det fleste, hvis ikke alt, vestligt indhold. Heldigvis kan alle ovennævnte problemer rettes ved blot at oprette forbindelse til Netflix via et virtuelt privat netværk. Imidlertid kan ikke alle VPN’er omgå Netflix VPN-blokken.

Hvis du foretrækker at springe til målstregen, er ExpressVPN frontløberen for konstant at komme ind i Netflix. Det er den bedste VPN på markedet og markerer alle kasser til Netflix. 

Fortsæt dog med at læse for flere valg. Vi vil også tale mere om, hvorfor du har brug for en VPN, hvilke appfunktioner, der er de vigtigste for at få adgang til Netflix, samt ulemperne ved at bruge en gratis VPN. 

Den bedste VPN til Netflix

 1. ExpressVPN – bedste VPN til amerikansk Netflix
 2. NordVPN – hjælper dig med at se amerikanske Netflix fra andre lande
 3. CyberGhost – omgår Netflix VPN-blok
 4. Windscribe – god service, men den gratis plan er ikke god for Netflix
 5. VyprVPN – sikker service, der omgår forbuddet
 6. Privat internetadgang – mest omkostningseffektive mulighed
 7. ProtonVPN – open source og tilbyder fantastiske tilbud

1. ExpressVPN

ExpressVPN sidder på tronen i mange af vores top-fem artikler, men med god grund. Det er en af ​​de bedste all-round apps, du kan få, selv til skyopbevaring, og det er bevist sig selv på mange områder af vores test. 

ExpressVPN har udmærket sig over mange af sine konkurrenter ved konsekvent at bryde igennem nogle af de hårdeste streamingbarrierer rundt, hvorfor det også er vores top VPN til streaming.

Når det kommer til streaming, er ExpressVPN den bedste VPN, der bruges til Netflix, med adgang til stort set ethvert lands bibliotek. Det har også mere end 3.000 servere i 94 lande, så der skulle ikke være noget problem at finde en Netflix-server (vi kan især lide New York-serverne til Netflix U.S.).

Det er også den hurtigste VPN, vi har testet til dato. Det betyder, at du ikke skal have noget problem med at streame i 1080p eller endda 4K, og du behøver ikke vente en evighed på, at indholdet indlæses. Du får også ubegrænset båndbredde, så du kan streame så meget du vil, når du vil. 

ExpressVPNs andre funktioner

ExpressVPN er en af ​​de nemmeste VPN’er at bruge. Det er dejligt for begyndere, hvor grænsefladen viser en stor “on” -knap for hurtigt at blive tilsluttet. Tryk på den knap forbinder dig til en “smart” server baseret på din placering. For at oprette forbindelse til et specifikt land skal du blot klikke på “vælg placering” og vælge det land, du ønsker. Læs mere i vores fulde ExpressVPN-gennemgang.

expressvpn review-server-navigation

Et område, hvor ExpressVPN ikke svækker os, er prisen, som vi nævner i ExpressVPN vs PureVPN-artiklen. Det er dyrt, men det er værd at pengene og tilbyder meget mere end blot en måde at komme ind på Netflix på. Du kan nedbringe omkostningerne et par hak ved at vælge et længere abonnement. Hvis du ikke er tilpas med det, er der dog en 30-dages pengene-tilbage-garanti for din ro i sindet.

2. NordVPN

NordVPN kommer tæt på at være den bedste Netflix VPN og kan sammenlignes med vores top valg, som du kan læse i vores ExpressVPN vs. NordVPN-kast. Men det går bare glip af på grund af dets inkonsekvente hastigheder. 

Det var faktisk ikke noget problem at komme ind på Netflix under test til vores NordVPN-gennemgang. Alle de servere, som NordVPN anbefalede, kunne få adgang. Problemet er, at de anbefalede servere har forfærdelige hastigheder. Det er faktisk så dårligt, at det ikke kan streame indholdet. Når det er sagt, har det at vælge en server selv meget bedre resultater. 

nordvpn review-server-navigation

Når du først har valgt en anstændig server, fungerer NordVPN som en charme og endda øger det øverste sted i vores bedste VPN til torrenting. Det leveres med ubegrænset båndbredde, og hvis du har brug for adgang til andre lands Netflix, er der mere end 5.500 servere i 59 lande. Det er også nemt at bruge med et kæmpe kort, der viser dig de lande, hvor der er servere.

NordVPN tilbyder god værdi for dine penge og er muligvis en bedre mulighed, hvis du har kontanter. Den månedlige plan er imidlertid ikke god. Længere planer sparer dig for nogle penge, og der er et 30-dages refusionsvindue, i tilfælde af at du ikke kan lide det.

3. CyberGhost

CyberGhost er et andet godt valg til den bedste VPN-service til Netflix. Det har en masse servere, der er optimeret til streamingplatforme som BBC iPlayer, og at komme ind i Netflix er en leg. Det har også et massivt servernetværk med omkring 6.000 i 90 lande, som ikke er langt fra ExpressVPNs landspredning (Læs vores sammenligning af ExpressVPN vs CyberGhost). Dette antal har en tendens til at svinge, men det er aldrig for langt væk.

Dets hastigheder er lidt inkonsekvente med hurtigere hastigheder set på tættere servere, ligesom NordVPN (læs vores NordVPN vs CyberGhost stykke). Imidlertid fandt vi under vores test, at CyberGhost fungerede godt, når vi fandt en anstændig server, som du kan læse i vores CyberGhost-gennemgang.

Der er ingen grænser for båndbredde, og selvom dens interface muligvis tager nogen tid at vænne sig til, er det let at se, hvor du skal være. CyberGhost giver dig også mulighed for at oprette forbindelse til syv enheder på samme tid, hvilket er godt, hvis hele familien ønsker at oprette forbindelse. 

CyberGhost-Streaming-servere

CyberGhost er en billig service, men som mange andre udbydere er den månedlige plan ikke den mest omkostningseffektive. En syv-dages gratis prøveversion er tilgængelig for Android- og iOS-brugere, men desktop-brugere får kun en dag til at prøve det. Der er også en pengene-tilbage-garanti: 14 dage med den månedlige plan og 45 dage med længere.

4. Windscribe

Next up er Windscribe, der tilbyder sine VPN-tjenester gennem både en gratis og betalt plan, der kan tilpasses. Men når det kommer til adgang til Netflix, skærer den gratis plan det bare ikke. Da vi prøvede at komme ind på Netflix med Windscribes gratis servere, blev vi blokeret fuldstændigt.

Desuden dækker dets gratis servere kun en håndfuld lande, hvilket betyder, at ikke alle Netflix’s biblioteker vil være tilgængelige for dig. Når du først ser på dets betalte plan, ændrer alt dette sig. Ikke kun får du adgang til en hel hamstre med andre lands servere, men du kan også bruge Windscrib’s Windflix-servere. 

Windflix-servere er bygget specifikt til streaming, og de fungerer godt. De er tilgængelige i USA, England, Japan og Canada, og de kan få adgang til Netflix uden problemer. Derudover har den en enkel grænseflade, der er velegnet til både begyndere og teknikere. 

WindScribe review-vinduer

Derudover får du ubegrænsede samtidige forbindelser, uanset hvilken plan du er på, hvorfor det også er vores top VPN til flere enheder. Læs vores Windscribe anmeldelse for mere.

Windscribes båndbredde og pris

Spørgsmålet om du får ubegrænset båndbredde med Windscribe er ikke et enkelt ja eller nej. Den gratis plan er en af ​​de bedste gratis VPN-tjenester, men du får kun 2 GB båndbredde pr. Måned. Du kan øge det til 10 GB ved at indtaste en gyldig e-mail-adresse, når du tilmelder dig, såvel som på andre måder, men det vil stadig ikke være nok til at håndtere en god Netflix-binge.

Windscribes betalte plan leveres dog med ubegrænset båndbredde, men det er ikke den billigste mulighed på markedet, især når du sammenligner den med, hvad du får med, siger NordVPN (læs vores Windscribe vs. NordVPN-stykke). Længere planer sparer dig penge over tid, men der er en billigere måde at få det, du ønsker.

Ved at bruge Windscribes “build-a-plan” -mulighed, kan du klubb sammen ubegrænset båndbredde og enhver server – inklusive en af ​​Windflix-serverne – for kun $ 2 pr. Måned. Du kan også tilføje andre servere til denne pakke for en ekstra $ 1. Der er ikke en officiel tilbagebetalingspolitik, men du kan få dine penge tilbage, hvis du beder inden for tre dage efter købet.

5. VyprVPN

VyprVPN har også tjent en plads som en af ​​de bedste VPN’er til Netflix. Det kan komme ind i streamingtjenester uden at skulle justere nogen indstillinger, så at komme ind i Netflix var et stykke kage. 

VyprVPN har også sin proprietære Chameleon-protokol, som kan hjælpe dig med at komme forbi Netflix-blokken, fordi den er designet til fuldstændigt at maskere det faktum, at du endda bruger en VPN. Det er dog ikke altid nødvendigt.

VyprVPN-klient

Det leveres også med ubegrænset båndbredde og en ret god grænseflade. Dens servere findes i mere end 64 lande, selvom det samlede antal servere og andre aspekter af tjenesten ikke ser for lovende ud på papiret. Vores hastighedstest gav dårlige resultater, som du kan læse i vores VyprVPN-gennemgang, men dens faktiske præstation fortalte en anden historie. 

Lokale servere returnerede hastigheder svarende til dem, der blev optaget, da vi ikke brugte en VPN og tilladte indhold at indlæses på 1080p uden meget forsinkelse. Mere fjerne servere kæmpede lidt til at begynde med og indlæst oprindeligt i en lavere opløsning, men de kom hurtigt op til den foretrukne 1080p.

VyprVPN leveres i to forskellige pakker. Standardplanen tillader op til tre samtidige forbindelser, og Premium-planen tillader fem plus brug af dens Chameleon-protokol. Du kan derefter vælge mellem en månedlig eller årlig regning, med den årlige plan, der fungerer bedre, prismæssigt. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er også på plads.

6. Privat internetadgang

På trods af at privat internetadgang ikke er i stand til at komme ind Netflix konsekvent, føler vi, at det stadig er værd at nævne som en VPN, der er i stand til at slå gennem barrieren. Selvom vi havde nogle mærkelige møder under test til vores private Internet Access-gennemgang, kan den få adgang til streamingtjenesten, når du har spillet rundt med forskellige servere.

PIA har mere end 3.000 servere, men de dækker kun 29 lande. Det skulle stadig være nok til at få adgang til et andet Netflix-bibliotek, hvis du har brug for det. Derudover er de fleste af disse servere i USA, hvilket betyder, at PIA kan være en fantastisk VPN for amerikansk Netflix. PIA er også vores top VPN til Linux, i tilfælde af at du kæmper for at finde en passende.

pia-anmeldelse-windows-applikation

Du får ubegrænset båndbredde, og dens hastigheder er generelt hurtige, selvom det hovedsageligt skyldes, at PIA som standard bruger lettere kryptering. Som en gateway til Netflix skulle det ikke være et problem, men du bør overveje at øge den til den mere sikre 256-bit-kryptering, hvis du planlægger at gøre noget andet.

PIA er en af ​​de billigste VPN’er, hvor du stadig får en service af høj kvalitet, selv efter dens nylige prisstigning. Det er bare en skam, at dens kundesupportopstilling ikke inkluderer live chat. Stadig kan du give det en gang med viden om, at der er en syv-dages refusionsperiode. 

7. ProtonVPN

Endelig har vi ProtonVPN. Det har ikke noget problem at oprette forbindelse til Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu eller enhver anden streamingtjeneste. Årsagen til, at det kommer sidst, er imidlertid de dårlige hastigheder. 

Som mange andre udbydere anbefaler ProtonVPN servere at bruge, men de er langsomt. Ved selv at vælge en server, skal du finde en, der indlæses hurtigere, men den er stadig ikke den bedste.

ProtonVPN har servere i 44 lande, men du skal være på en af ​​dens betalte planer for at få adgang til dem alle. Med den gratis plan får du en forbindelse og brugen af ​​tre servere placeret i U.S., Japan og Holland. 

Lokationerne i sig selv kan være fint for dig, især hvis du vil have japansk Netflix, men serverne er ikke pålidelige og har muligvis ikke gode hastigheder. 

protonvpn review-grænseflade

Du får ubegrænset båndbredde på alle dens planer, inklusive den gratis. Det kan være en smerte at konfigurere, men grænsefladen er let at bruge, når du har det. Der er dog ikke mange indstillinger at tænke på. Du kan læse mere om tjenesten i vores ProtonVPN-gennemgang.

ProtonVPNs pakker

ProtonVPN har flere lag at vælge imellem. Der er den gratis plan, som vi sagde ovenfor. Derefter kan du vælge mellem tre planer: Basic, Plus og Visionary.

Den grundlæggende plan bevæger dig bare op ad en pind, så du kan få adgang til alle serverne, og også oprette forbindelserne til to. Plus leveres med fem forbindelser samt nogle ekstra fordele, såsom streaming-servere. Endelig giver Visionary dig 10 forbindelser og brugen af ​​dens krypterede e-mailtjeneste, men i vores øjne er det alt for mange penge.

For at sikre, at du får den bedste streamingoplevelse uden at betale for meget, er Plus-planen den bedste mulighed. Du får fem forbindelser og adgang til alle landets servere såvel som streaming- og Tor-servere. Desuden kan du bruge ProtonVPNs Secure Core-servere, som tilføjer et lag beskyttelse, hvis du har brug for det. Der er også en 30-dages refusionsperiode.

Hvorfor du har brug for en VPN til Netflix

Det er vigtigere at bruge en VPN, mens du er online nu, end det nogensinde har været. VPN’er tilbyder stor beskyttelse mod mange ting, såsom cyberkriminalitet, overvågning og alt andet relateret til websikkerhed. Der er dog mere ved VPN’er end bare at beskytte, og at hjælpe dig med at komme ind i Netflix og andre streamingtjenester er bare en anden fordel ved at have en.

Netflix Geoblocks

Visse lande har slet ikke adgang til Netflix. Hvis du er i et sådant land, giver en VPN dig mulighed for at vælge en server i et land, der kan få adgang til den og få dig til at se ud som om du fysisk er der. Men selvom du har adgang til Netflix, betyder det ikke, at du kan se alt i biblioteket.

Det er på grund af geoblocks. Hvis du aldrig har hørt om udtrykket, kan du udvide din viden ved at læse vores geoblocking-guide. Kort sagt, dog er det dybest set, hvor bestemt indhold kun er tilgængeligt i en bestemt region. 

F.eks. Er spy-thriller-serien Homeland på Netflix, men den er kun tilgængelig på det britiske bibliotek. Tilsvarende er krimedrama-serien Better Call Saul tilgængelig på både U.S. og UK Netflix, men den britiske version har sæson et til fire, og det amerikanske bibliotek har kun sæson et til tre.

Igen er det her, en VPN kan hjælpe. Hvis du er i USA og vil se den fjerde sæson af Better Call Saul, er alt hvad du skal gøre at oprette forbindelse til en britisk server. Der er masser af andre Netflix-shows, der også er eksklusive til visse lande, men du kan få adgang til dem med en god VPN. Med en kan du se Netflix med en VPN overalt.

Hvis du f.eks. Rejser til udlandet, kan du se U.S. Netflix fra andre lande, selvom du ikke fysisk er der. 

Netflix VPN-forbud

Nu hvor vi har fået Netflix til at se ud som en tur i parken, vil vi fortælle dig, at det ikke er tilfældet. Selvom det normalt er let at omgå en regional begrænsning ved at vælge en passende server, er Netflix VPN-forbud en ekstra barriere, som kun en håndfuld VPN-tjenester kan bryde igennem, fordi Netflix ofte blokerer VPN’er.

Årsagen hertil er, at selvom en masse indhold på streamingtjenesten er produceret af Netflix selv, er der stadig meget, der ikke er. Resten er produceret af andre virksomheder, og de får at sige, hvor det vises. Hvis en virksomhed har solgt rettighederne til et netværk, betyder det, at Netflix ikke kan have showet inkluderet i det lands bibliotek.

Før Netflix’s VPN-forbud, brugte flere og flere mennesker VPN’er til at få adgang til Netflix’s tv-shows, lægger distributørerne pres på Netflix for at forhindre folk i at få adgang til tjenesten med et. Det var da Netflix ‘sofistikerede VPN-detekteringssystem blev født, og grunden til, at mange brugere bliver ramt af Netflix-proxyfejlen, indtil de slukker VPN.

Heldigvis tog mange VPN-udbydere dog udfordringen om, hvordan man fjerner blokering af Netflix og er i stand til at blive inkluderet i disse lister. Indrømmet, det er et kat-og-mus-spil, og du finder måske, at din valgte VPN er nødt til at foretage nogle justeringer af dens service, hver gang Netflix fanger det, men hvis du vælger en, der har flere fungerende servere, skal du have det godt.

Sådan vælges den bedste Netflix VPN

Når det kommer til at vælge en fungerende VPN til Netflix, er det største spørgsmål, om det er stærkt nok til at nedbryde Netflix’s væg uden at få en fejlmeddelelse og gøre det konsekvent. 

Derefter er der et par andre faktorer, der skal tages i betragtning. Til vores valg sørgede vi for, at VPN’erne ikke kunne blive opdaget i Netflix, men vi overvejede også følgende kriterier.

Hastighed og streaming-ydelse

Der er ikke meget mening i at komme ind i Netflix, hvis VPN’s hastigheder er så langsomme, at du faktisk ikke kan streame noget. Jo hurtigere VPN-hastighederne er, desto mindre er der en chance for, at du skriger på en bufferkreds. Ikke kun det, en hurtig server betyder, at du kan streame på 1080p, eller endda 4K. 

Selvom ikke alle vores valg er blandt de hurtigste på markedet, har de stadig en slags værdi for at komme ind i Netflix.

båndbredde

De fleste udbydere tilbyder ubegrænset båndbredde, men der er de mærkelig få, der ikke gør det. Båndbreddegodtgørelse er vigtig, fordi streaming kan spise det op ret hurtigt, og hvis det når grænsen, stopper VPN. 

Forestil dig, at du er ved at finde ud af, hvem den skyldige er i Sherlock, og du bliver smidt af. At miste VPN betyder også, at du bliver sårbar med dit privatliv, der står på spil.

Server netværk

Hvis du har brug for at se Netflix i udlandet, giver et godt servernetværk dig mulighed for at se Netflix med en VPN. Hvis der er et andet land, du vil have adgang til, skal du kontrollere, at VPN har servere der. Det er en god ide at vælge en VPN, der har et antal servere i flere lande, så du kan omgå enhver geoblokering og kigge ind på forskellige biblioteker.

Brugervenlighed og enheder

Newbies og techies vil variere, hvad de vil fra en VPN-klient. Hvis du er nybegynder, foretrækker du sandsynligvis, at grænsefladen skal være så enkel som muligt og stort set gøre alt for dig. 

Hvis du er en smule mere tech-minded, kan du måske sætte pris på en VPN med en god indstillingsmenu, du kan tænke over. Nogle apps har det bedste fra begge verdener, men det er noget at tjekke på.

Det er også en god ide at kontrollere, om VPN er kompatibel med din enhed. Størstedelen af ​​VPN’er er velegnet til Windows, macOS, Android og iOS, men nogle har klienter til Linux såvel som andre enheder, såsom smart TVs.

Pris

For at få en VPN, der faktisk fungerer med Netflix, bliver du nødt til at bruge mindst nogle af dine hårdt tjente pennies. Når det er sagt, varierer omkostningerne med hver udbyder. Du skal sørge for, at du har råd til det sammen med dit Netflix-abonnement, og at du vælger den mest omkostningseffektive plan.

Kan jeg bruge en gratis VPN til Netflix?

Selvom der er nogle forholdsvis anstændige gratis VPN’er tilgængelige – som planerne, vi har nævnt ovenfor – er de fleste fristående, gratis VPN’er en dårlig idé, især for Netflix. Som sådan er der ingen rigtig bedste gratis VPN til Netflix.

For det første er der ikke mange – hvis nogen – gratis VPN’er, der fungerer med Netflix. App-butikker er oversvømmet med frie valg for at friste dig, men mange af dem vil ikke gøre andet end at forårsage problemer. 

Der er nogle, der er forklædte som en VPN, men i virkeligheden er de bare en virus, der venter på at inficere din enhed. Andre har en vis sikkerhed inkluderet, men deres hovedmål er at få information fra dig og sælge dem til andre virksomheder. Vores værste gratis VPN-guide går meget mere detaljeret ind, men vi vil undgå dem.

Du kan beskytte dig mod farlige møder ved at installere en anstændig antivirus, såsom Bitdefender (læs vores Bitdefender Antivirus-gennemgang). Det er alligevel bedst at piske din tegnebog og gå med en pålidelig udbyder fra get-go.

Afsluttende tanker

Netflix er en hård nød at knække, når det kommer til streaming med en VPN. Uanset om du rejser og vil have adgang til dit hjemlands bibliotek, vil se et show eller en film, der ikke er tilgængelig, hvor du er, eller du er blokeret fra at bruge tjenesten helt, kan en VPN hjælpe dig. Det skal dog være udstyret med en virtuel jackhammer for at bryde gennem Netflix’s VPN-væg.

Heldigvis er der nogle VPN-indstillinger, der er bevæbnet med de rigtige værktøjer til jobbet. Der er dog også nogle andre faktorer, der skal overvejes. Dets hastighed, båndbredde og servernetværk er også de største overvejelser. 

ExpressVPN opfylder alle krav til en Netflix VPN. Det kan nemt komme omkring Netflix-forbuddet og eventuelle geoblokke undervejs. Det har lynhurtige hastigheder, ubegrænset båndbredde og en massiv serverspredning. Alt det, der let gør det til den bedste VPN til streaming af Netflix, og dens 30-dages pengene-tilbage-garanti betyder, at du ikke har noget at tabe. 

Hvad er din oplevelse med at bruge en VPN til Netflix? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor. Se vores andre VPN-artikler og vores underholdningsbibliotek, mens du også er her. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map