Bedste VPN for Hulu i 2020: Wrestling With VPN Ban

Hulu er en populær streamingtjeneste, men den er kun tilgængelig for USA. Det betyder, at den eneste måde, du kan få adgang til den, hvis du rejser eller bor i et andet land, er med en VPN. Det er dog ikke så simpelt som bare at oprette forbindelse via enhver VPN. Hulu er vanskeligt at fjerne blokering af, men en af ​​vores bedste VPN til Hulu-valg vil få dig ind.


Hvis du har brug for et hurtigt svar, skal du tilmelde dig CyberGhost. Det er en fantastisk VPN, der blokerer for Hulu uden problemer. Det har et enormt servernetværk, hurtige hastigheder og ubegrænset båndbredde. Du kan drage fordel af den syv-dages gratis prøveperiode for mobilbrugere eller 24-timers prøveperiode, hvis du også er på et skrivebord.

Hulu har et væld af indhold, og hvis du mangler dit foretrukne show, fordi du ikke kan få adgang til tjenesten, er et virtuelt privat netværk dit svar. Vi vil tale mere om, hvorfor du har brug for en VPN senere, men kort fortalt vil det hjælpe dig med at få en amerikansk IP-adresse og narre Hulu til at tro, at du faktisk er der.

Den bedste VPN for Hulu

  1. CyberGhost – Konsekvent adgang med optimerede streaming-servere, billig
  2. ExpressVPN – Hurtige hastigheder, inkonsekvent adgang
  3. NordVPN – Konsekvent adgang, men nogle servere er langsomme
  4. WindScribe – Windflix-streaming-servere, ubegrænsede forbindelser
  5. VyprVPN – Konsekvent adgang, men streamingkvaliteten kan være lav
  6. ProtonVPN – Gratis plan med ubegrænset båndbredde, men langsomme hastigheder

1. CyberGhost

CyberGhost er det bedste valg, når det kommer til Hulu. Det blev placeret på tredjepladsen i vores bedste VPN til streaming roundup, og selvom det måske ikke er vores top VPN samlet, er der nogle gode grunde til, at det er vores første valg for Hulu.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Til at begynde med kommer CyberGhost med VPN-servere over hele verden, der er optimeret til specifikke tjenester, herunder streaming. Vi testede nogle af disse servere til vores CyberGhost-gennemgang, og det var i stand til at fjerne blokering af Hulu – såvel som mange andre streamingtjenester – fejlfrit og konsekvent.

Selvom CyberGhost har et massivt servernetværk, er der ingen forvirring over, hvilken af ​​dem der er bedst for Hulu. Ved at klikke på fanen “til streaming” ser du en masse servere til forskellige lande, men under hver enkelt fortæller CyberGhost dig, hvilken service den er optimeret til. 

Der er dog en ulempe med CyberGhost, og det er dens hastighed. Det er ikke helt langsomt, men i vores test fandt vi, at det blev langsommere over lange afstande. Plus, dets hastigheder afhænger af, hvilken protokol du bruger. For eksempel fandt vi, at brug af OpenVPN kan bremse det. VPN holder stadig godt ved streaming, og du får ubegrænset båndbredde.

CyberGhost’s andre funktioner

CyberGhosts sikkerhed er god og bruger AES 256-bit kryptering. Det leveres også med en permanent aktiveret kill-switch. Det er godt på en måde, fordi en kill switch skærer din forbindelse, hvis VPN mislykkes og holder dig sikker. Når det er sagt, er det irriterende, at du ikke kan slukke for det; ingen ønsker at blive afbrudt midt i showet. 

Du kan bruge CyberGhost på Windows, macOS, Android og iOS. Det er let at bruge, selvom grænsefladen tager noget at vænne sig til. Du kan tilslutte op til syv enheder på samme tid også, i tilfælde af at andre vil se noget andet. Vær dog opmærksom på, at syv er grænsen for installationer også.

CyberGhost er en billig VPN med en imponerende ydelse. Vi anbefaler dog ikke, at du vælger den månedlige plan. Længere planer har gode rabatter, og der er en syv-dages gratis prøveversion på Android og iOS eller en 24-timers prøveperiode for desktops. Der er desuden en pengene-tilbage-garanti, der er 14 dage til den månedlige plan og 45 dage for længere.

2. ExpressVPN

Vores andet valg er ExpressVPN, som generelt er vores bedste VPN. Det er ofte vores første valg, og selvom vi fandt, at det kunne fjerne blokering af Hulu under vores test, har det bare ikke den konsistens, som CyberGhost gør. ExpressVPN er dog imponerende ved at komme ind på andre platforme og er vores top VPN-valg til både Netflix og BBC iPlayer.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPN har ikke specifikt optimerede servere til streaming, så du kan få stort set adgang til enhver platform fra dens netværk generelt. Det betyder dog, at du har til opgave at jage efter en server, der er kompatibel. Heldigvis er det dog ikke så svært. Der er mere end 3.000 servere over hele kloden, og mange af dem er spredt over hele USA.

ExpressVPN’s hastigheder er fremragende. Det er den hurtigste VPN, vi har testet, og med sin ubegrænsede båndbredde skal din streamingoplevelse være top, når du har fundet den rigtige server. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Det har også stor sikkerhed, der leveres med en automatisk aktiveret kill-switch, medmindre du kan slå denne fra. Du kan bruge ExpressVPN på Windows, macOS, Android og iOS samt streaming-enheder, såsom Roku og Amazon Fire TV. 

VPN tillader op til fem samtidige forbindelser. Plus, det er let at bruge og har en strømlinet grænseflade, der er perfekt til både begyndere og teknikere.

ExpressVPN er dyrt sammenlignet med andre tjenester, men du får meget for dine penge. Selvom CyberGhost er bedre for Hulu, slår ExpressVPN det på mange andre områder. Du kan spare penge ved at vælge en længere plan, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, for ro i sindet.

3. NordVPN

NordVPN er et andet godt valg for Hulu. Det kan bryde ind i tjenesten let og konsekvent. Når det er sagt, kommer VPN på tredjeplads på grund af sin inkonsekvens på tværs af netværket. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

NordVPNs servernetværk er enormt, og selvom det kan fjerne blokering af Hulu, stødte vi på nogle servere, der ikke havde, hvad det kræver at streame Hulus indhold. Nogle servere har hurtige hastigheder, men andre har det modsatte.

ExpressVPNs samlede hurtige hastigheder betyder, at du bare skal finde en server, der blokerer for Hulu. Med NordVPN er det ikke et tilfælde at få adgang, det finder en server, der er god nok til at streame, og det kan tage tid. Når du først har fundet en, er den stor, og der er ingen grænser for båndbredde til at bekymre dig om. Læs mere i vores NordVPN-gennemgang.

Dens sikkerhed er blandt nogle af de bedste på markedet, og en valgfri kill-switch er inkluderet. Ligesom CyberGhost kommer NordVPN med speciale-servere. Ingen af ​​disse er optimerede til streaming, men du får andre, inklusive dobbelt-hop-servere til ekstra beskyttelse samt peer-to-peer-servere, der er gode nok til at gøre NordVPN til vores bedste VPN’er til torrenting.

NordVPN er nem at bruge med et intuitivt kort til valg af din serverplacering. Det kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS, og du kan have seks enheder tilsluttet på samme tid.

Du får meget for dine penge med NordVPN. Priserne herfor er rimelige, og du kan reducere omkostningerne mere ved at vælge et længere abonnement. Der er også en 30-dages refusionsperiode.

4. Windscribe

Next up er Windscribe, der tilbyder både en betalt og gratis plan. Dens gratis plan er temmelig god og vandt toppladsen i vores bedste gratis VPN-servicestykke. For denne roundup vil den gratis plan dog ikke skære den ned. Det skyldes, at vi under testningen af ​​vores Windscribe-gennemgang fandt, at dens gratis servere var ubrugelige til at få adgang til Hulu.

WindScribe-Slider1

WindScribe-slider2

WindScribe-slider3

WindScribe-slider4

WindScribe-slider5

Tidligere

Næste

Adgang til BBC iPlayer og Amazon Prime Video på de gratis servere var let, men de er ikke gode for Hulu eller Netflix. Heldigvis har Windscribe dog nogle Windflix-servere, der er specielt bygget til streaming. De er tilgængelige i USA, Storbritannien, Canada og Japan, og de fungerer. Nogle af de andre betalte servere arbejder med Hulu, men det er ikke garanteret.

Windscribes hastigheder er gode, men de er ikke så gode som vores top valg. Det er sikkert og leveres med masser af funktioner, inklusive en kill switch. Det er også nemt at bruge og giver en grænseflade uden dikkedarer. Du kan bruge det på Windows, macOS, Android og iOS, og det giver dig mulighed for at forbinde et ubegrænset antal enheder samtidigt. 

Hvad angår båndbreddegodtgørelse, afhænger det af den plan, du vælger. Den gratis plan begrænser dig til 2 GB pr. Måned, men den øges til 10 GB, hvis du indtaster en gyldig e-mail-adresse ved tilmelding. Du kan dog ikke bruge Windflix-serverne i den gratis plan. Den fulde betalte plan giver dig ubegrænset båndbredde, men der er en billigere måde at streame Hulu på.

Ved at bruge Windscrib’s build-a-plan kan du tilføje en Windflix-server og ubegrænset data for kun $ 2 pr. Måned. Selvom det måske ikke er den øverste VPN samlet set, giver det bestemt en måde at se Hulu på og forblive sikker mod et minimalt gebyr. Der er ingen officiel refusionspolitik, men du kan bede om en refusion inden for tre dage efter købet.

5. VyprVPN

VyprVPN skiller sig ikke ud sammenlignet med vores topudbydere, men det har nogle kvaliteter, der ikke kan ignoreres. En af disse egenskaber er dens evne til at få adgang til streamingtjenester, herunder Hulu. I vores test til vores VyprVPN-gennemgang fik den konsekvent adgang til Hulu på hver server, vi prøvede, uden at vi justerede nogen indstillinger.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Det leveres med sin proprietære Chameleon-protokol, der er designet til at hjælpe med streaming, mens du tilføjer ekstra sikkerhed, men vi fandt, at den ikke var nødvendig. Selvom VyprVPNs hastigheder ikke ser meget på papir, fungerer det i praksis godt på de fleste servere. Når det er sagt, er ikke alle dem hurtige, og du kan ofte præsenteres for en lav opløsning.

VyprVPN leveres med ubegrænset båndbredde, og dens sikkerhed er fremragende og tilpasses. Det er kompatibelt med Windows, macOS, Android og iOS, og selv om dets interface ikke er det bedste, er det ikke svært at bruge. 

Den pris, du betaler, afhænger af, hvilken pakke du vælger. Standardplanen giver dig tre samtidige forbindelser, og Premium-planen giver dig fem forbindelser samt brugen af ​​dens Chameleon-protokol. 

Du kan vælge mellem en månedlig eller årlig plan, skønt den årlige plan fungerer bedre på lang sigt. Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

6. ProtonVPN

Vores sidste post er ProtonVPN. Det er ikke på vores bedste VPN til streaming lineup, fordi dens hastigheder svækker det, men vi føler, at det stadig fortjener et sted på vores Hulu VPN-liste, fordi det let kan få adgang til platformen. 

protonvpn-dashboard-slider-1

protonVPN-grænseflade-skyderen-2

protonvpn-profiler-slider-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunneling-skyderen-5

Tidligere

Næste

Det er ikke den langsomste VPN derude, men det kan bestemt gøre med et spark på bagsiden. I vores ProtonVPN-gennemgangstest fandt vi, at selvom det ikke har nogen problemer med at få adgang til streamingtjenester, tager det faktisk et stykke tid at indlæse de faktiske strømme. Når det er sagt, havde vi mere held, da vi ignorerede ProtonVPNs anbefalede servere og valgte vores egne, så husk det.

ProtonVPNs sikkerhed er imponerende med AES 256-bit kryptering og brugen af ​​dens Secure Core-servere (tilgængelig på visse planer). VPN har også en god brugergrænseflade og kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS.

En af de andre grunde til, at ProtonVPN lavede vores liste, er på grund af dens generøse gratis plan. Selvom det mangler gode hastigheder, giver ProtonVPN sine brugere ubegrænset båndbredde på både sine betalte og gratis planer, hvilket er sjældent. Den gratis plan giver dig én forbindelse og adgang til tre servere, der inkluderer U.S. Vi skal dog advare dig om, at dens gratis servere ikke er store.

Hvis du vil sikre dig, at du har adgang til mere pålidelige servere, kommer ProtonVPNs betalte plan i tre former. Dens grundlæggende plan giver dig to samtidige forbindelser og brugen af ​​alle dens servere. Plus-planen giver dig alt, der er inkluderet i Basic-planen, samt fem samtidige forbindelser og brugen af ​​dens optimerede servere. 

Den sidste plan er dens visionære. Det får dig alle de ovennævnte, 10 samtidige forbindelser og brugen af ​​dens krypterede e-mail-service, ProtonMail. Det er dog dyrt, og du får alt, hvad du har brug for i Plus-planen. Der er et 30-dages refusionsvindue, hvis du skifter mening.

Hvordan vi valgte de bedste VPN’er for Hulu

Det centrale fokus her er, om VPN-tjenesten har adgang til Hulu eller ej. Alle vores valg er i stand til at fjerne blokering af Hulu, men vi har også taget konsistens i betragtning. Det betyder, at de nemt kan få adgang til tjenesten på flere servere. For at sikre, at du har en god streamingoplevelse, er der nogle andre funktioner, du også skal overveje.

Hastighed og båndbredde

VPN’s hastighed er en vigtig faktor. Hurtige hastigheder betyder, at VPN er i stand til at streame i en god opløsning – selv 4K på visse enheder. Hvis du vælger en langsom VPN, vil du lide af buffering, langsomme belastningstider og muligvis endda en fuldstændig fejlagtig indlæsning. 

Plus, du vil vælge en VPN, der har en anstændig båndbreddegodtgørelse. Ubegrænset data er bedst, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at ramme en grænse. Hvis du rammer grænsen, stopper VPN-funktionen, og du vil ikke være i stand til at se Hulu længere.

Server netværk

Servernetværket er også vigtigt. For at få adgang til Hulu skal du oprette forbindelse til en server i U.S. Næsten alle VPN’er har servere i USA, men du skal stadig dobbeltkontrollere, før du tilmelder dig. Plus, jo flere der er, jo større chance har du for at finde en der fungerer og har gode hastigheder.

Sikkerhed

Selvom sikkerhed og privatliv ikke hjælper dig med at se dit foretrukne show, er de stadig vigtige. God sikkerhed vil beskytte dig mod alle online farer, du støder på. Hvis du bare ønsker at se Hulu på dit tv, er det ikke så meget. Hvis du imidlertid vil se The Handmaid’s Tale ved hjælp af din lokale cafés WiFi, er det en anden historie.

Tinget med offentlig WiFi er, at du aldrig ved, hvor sikker forbindelsen er. Hvis du opretter forbindelse til det uden nogen beskyttelse, beder du om problemer. Dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger kan stjæles, eller du kan blive inficeret med malware eller spyware. Brug af en VPN – såvel som en anstændig antivirus – kan hjælpe dig med at beskytte dig.

Brugervenlighed og enhedskompatibilitet

Brugervenlighed er også noget at huske på, selvom dette område også afhænger af din tidligere erfaring med VPN’er. Hvis du er en nybegynder, vil du gerne have noget ligetil, som kan få dig tilsluttet hurtigt, men hvis du er en tekniker, kan du måske værdsætte noget, der er mere tweakable. 

Du vil også kontrollere, om VPN er kompatibel med din enhed. VPN-udbydere understøtter normalt de mest populære operativsystemer – Windows, macOS, Android og iOS – men nogle inkluderer andre operativsystemer, f.eks. Linux eller smart TV.

Pris

Her på Cloudwards.net fokuserer vi mere på den værdi, du får, snarere end de faktiske omkostninger. Når det er sagt, er det stadig vigtigt at sikre dig, at du har råd til VPN, og der er ofte rabatter, du også kan drage fordel af.

Hvorfor har jeg brug for en VPN til Hulu?

Hvis du skriver “VPN” i en app-butik eller søgemaskine, vil du se masser af gratis VPN’er. Inden du sælges på grundlag af, at en er gratis, er der dog få ting, du skal vide.

Selvom ikke alle gratis VPN’er er dårlige – såsom Windscribes gratis plan – er der mange, der bare ikke klipper det. For eksempel kunne en VPN annoncere sig selv som værende meget sikker og stor for privatliv, men i virkeligheden kunne den have ringe eller ingen beskyttelse og føde dine personlige data direkte til marketingfirmaer. 

Malware kan ofte også vente i installationsfilerne på nogle VPN’er. Når du installerer en antivirus vil du beskytte dig mod uventede angreb, men du skal stadig være opmærksom.

Du kan læse mere om, hvor dårlige gratis VPN’er kan være i vores værste gratis VPN-guide, men vi anbefaler, at du holder dig væk fra alle tjenester, der synes skyggefulde. Se VPN’s privatlivspolitik, anmeldelser og alle andre oplysninger, du kan finde om det, før du springer ind.

Afsluttende tanker

Hulu er ikke den nemmeste streamingtjeneste at komme ind på, men at bruge en af ​​vores Hulu VPN-valg vil hjælpe dig med at omgå dens blokke. Du skulle ikke have noget problem med at se dit foretrukne Hulu-show, forudsat at du vælger en anstændig VPN-server i USA. For at sikre, at du har den bedste oplevelse, skal VPN også have gode hastigheder og en anstændig båndbreddegodtgørelse.

Af alle VPN-udbydere har CyberGhost vores stemme for Hulu. Det har masser af servere, gode hastigheder og ubegrænset båndbredde. Det er også billigt og leveres med en pengene-tilbage-garanti, i tilfælde af at du skifter mening.

Har du brugt en VPN til at fjerne blokering af Hulu? Fortæl os om din oplevelse i kommentarafsnittet. Se også vores andre VPN-artikler og streamingarkiv. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me