Bedste alternative Torrent-websteder

Her på Cloudwards.net har vi talt om torrenting før, og i den artikel anbefalede vi enten at bruge The Pirate Bay eller Kickass Torrents. Imidlertid har mange lande blokke på plads, der forhindrer brugere adgang til et af disse websteder. I denne artikel skal vi se på alternativer til Kickass og Pirate Bay, som du skal kunne få adgang til, uanset hvor du er.


Før vi gør det, et advarselsord: medmindre du bruger en VPN, er din forbindelse ikke sikker, og du kan spores af, ja, hvem som helst. Med de enorme spionprogrammer, som NSA har indført såvel som spionering af amerikanske internetudbydere, er der ingen garanti for, at du ikke tiltrækker uvelkommen opmærksomhed, undtagen ved at bruge nogen af ​​vores bedste VPN-udbydere.

Oven på den generelle liste har vi også en top fem af de bedste VPN’er til torrenting. Hvis det imidlertid ikke er din stil at indstille en VPN, er der en sidste mulighed, nemlig sky torrenting. Hver af de tre tjenester, der gennemgås i denne artikel, giver dig mulighed for ikke kun at torrent anonymt, men alle er også meget hurtigere end konventionelle torrenter. Selvom de gratis planer med hver indfører nogle alvorlige begrænsninger, giver et par dollars om måneden dig mulighed for at dele filer til dit hjerte indhold.

Alternative Torrent-websteder

Nedenfor finder du en hurtig liste over alternativer til Kickass Torrents såvel som The Pirate Bay. Intet af nedenunder er garanteret at arbejde fra dit sted (forskellige lande har forskellige filtre på plads), men lidt rod rundt med proxies og VPN’er viser, at de fleste af dem fungerer, for det meste.

RARBG

Dette sted tilbyder et mindre udvalg end de fleste, men kvaliteten af ​​filerne her er ret anstændig. Fans af kvalitet over kvantitet vil være temmelig tilfredse med dette websted, især hvis de kan lide at se ældre såvel som nyere film og tv-shows. Det er dog ikke godt til spil.

Isohunt

Dette er et af de ældste torrent-websteder derude, men takket være regelmæssige UI-opgraderinger ville du ikke tro det. Webstedet tilbyder lidt af alt, selvom det begrænsede kommentarafsnit gør det lidt vanskeligt at finde ud af, hvilke uploads der kan stole på, og hvilke der ikke kan.

LimeTorrents

Et andet lille sted, LimeTorrents, er rart, fordi det giver dig mulighed for at vide, om du er tilsluttet en VPN eller ej, mens du også giver dig et dejligt overblik, hvis sværmen, du er tilsluttet til, er sund. Da UI er en smule vanskeligt at navigere, vil erfarne torrenters sandsynligvis høste de mest fordele, mens begyndere muligvis til tider må tænkes lidt igennem.

1337X

Navnet på dette websted skal give dig en idé om, hvor gammel den er, og dens specialitet er også ældre film, shows og spil. Det tager ikke kun højde for de geriatriske nok til at huske 1337-speek, men selv den yngre gruppe vil kunne bruge dette websted helt fint.

yts.ag

Dette sted er dedikeret til uploader YIFY, så hvis du er en fan af ham (ja, det er mest sandsynligt en “dem”), vil du elske dette websted. Skønt ikke alle muligvis er tilhænger af denne gruppe af filmknækere, hvis du vil finde et virkelig stort bibliotek med film, ved du, hvor du skal hen. Generelt er filmernes kvalitet stor, selvom smagene fra gruppen måske er lidt for eklektisk for nogle.

EZTV.ag

Hvad der yts er at film, EZTV er tv-shows: skønt kvaliteten måske ikke altid er op til Netflix-status, er udvalget virkelig massivt. Du bruger måske så meget tid på at beslutte, hvad du skal se på, som du faktisk ser på det.

Seedpeer

Hvis enkelhed er din ting, så sørg for at tjekke Seedpeer. Selvom navigering på webstedet kan være forvirrende nøjagtigt, fordi der er så meget få knapper, giver det dig et praktisk lille overblik over alle de nyeste uploads, hvilket gør søgning efter friske torrenter til en leg.

Torrent søgemaskiner

Hvis du leder efter en bestemt fil, eller bare noget uklar, kan det være ret vanskeligt at finde. Udover de få, vi har nævnt ovenfor, er der også masser af bittesmå torrent-websteder derude, som ingen undtagen et par dø-hårde fans har hørt om. I dette tilfælde hjælper det med at bruge en torrent-søgemaskine; vi har valgt tre nedenfor.

Toorgle

Indeksering af 55 millioner torrenter er Toorgle de tre sværeste. Dens grænseflade er dog en smule klodset, da det dybest set er et ændret Google-søgeresultat, der ikke filtrerer duplikater eller uønsket torrents. Hvis du dog har brug for at finde noget underligt, er det dit bedste valg.

Torrent-projekt

Torrent Project har ikke kun indekseret over 10 millioner torrenter, det er interface giver dig mulighed for at downloade torrent-filen eller magnetlinket direkte fra sit eget sted. Det betyder, at du får færre pop-up-annoncer til at irritere dig, mens du søger, en stor bonus i vores bog.

Konklusion 

Og der har du det: adskillige alternative torrent-websteder, der skulle fungere i skrivende stund. Da disse ting generelt er i flux, sørger vi for at holde denne liste opdateret, når månederne går. 

Hvis det ulovligt at downloade film og tv-shows ikke er din ting, kan du altid vælge at få en Netflix-konto. Hvis dit lands valg er en smule skuffende, kan du altid bruge en af ​​vores bedste VPN til Netflix-markeringer og se Netflix U.S. Hvis spil er din ting, kan du også tjekke vores top fem cloud-tjenester til gamere.

Tak fordi du læste; lad os vide det i kommentarerne herunder, hvis du har nogle forslag til gode torrent-websteder. Husk, at download af copyright-materiale ikke er nøjagtigt lovligt, så sørg for at forblive sikkert derude.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me