Sådan kan du se Wimbledon 2020 som at være ved Center Court

Det er tid til de årlige Wimbledon mesterskaber. Alle øjne vil være opmærksomme på vejret og de stjernekrævede tennisspillere, når de strømmer de perfekt græsplæner i to uger med græsbanespil. At finde ud af, hvordan man ser Wimbledon, især hvis du bor uden for Det Forenede Kongerige eller USA, kan dog være vanskeligt, så vi har sammensat denne guide.


Ideelt set er det bedste sted at se turneringen live i stadionet på All England Lawn Tennis and Croquet Club. Hvis du ikke kan gå, betyder det ikke, at du ikke kan se. Det næste bedste sted ville være en sportsbar. Hvis du ikke er villig til at tilbringe dine dage indendørs, kan nogle London-virksomheder dog give dig et forreste sæde med en gigantisk skærm og en liggestol eller to.

Hvis du foretrækker at se hjemmefra, kan du fange hvert øjeblik på græsbanerne i London sammen med millioner af andre seere med en Wimbledon live stream. Flere tv-selskaber tilmeldte sig Wimbledon fra alle verdenshjørner, herunder BBC i Storbritannien og ESPN eller Tennis Channel i U.S.A..

Der er masser af betalte og gratis streamingtjenester, du kan bruge, såvel som software som Kodi. Hvis du er uden for USA eller Storbritannien, vil et virtuelt privat netværk bringe live-handlingen, hvor du er.

Årets turnering starter 1. juli og går igennem den 14. juli. Det har forsvarende mestere Novak Djokovic og Angelique Kerber, der spiller for at beholde deres titler og andre topspillere, såsom Andy Murray, Rafael Nadal, Serena Williams og Maria Sharapova. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du ser dem live.

Se Wimbledon Online

wimbledon

Uden kabel kan du se live Wimbledon-turneringshandling ved hjælp af betalte streamingtjenester eller klistrede bundter, der giver dig adgang til alle kampe via en trådløs forbindelse. Sidstnævnte er mere pålidelige end kabeltjenester og har kun de kanaler, du vil se.

DirecTV er et overkommelig bundt, der tilbyder strømme af højeste kvalitet. Basispakken inkluderer ESPN og ESPN2 for $ 35 om måneden, og du kan se Wimbledon hvor som helst, nyde andre kanaler og endda se NBA.

En anden stor mulighed for amerikanske tennisfans til at streame handlingen er Fubo TV. Du skal kun besøge deres officielle hjemmeside og vælge en pakke med en BBC-kanal for at se begivenheden live.

PlayStation Vue tilbyder også betalte planer, hvorfra du kan live stream turneringen, med en pakke, der dækker ESPN og ESPN2, der koster omkring $ 29,90. Du kan også bruge det på flere enheder, såsom Roku, PlayStations 3 og 4, Chromecast, iOS og Android smartphones og tablets, Amazon Fire Stick og mere.

Hulu + Live TV giver dig streaming-adgang på ESPN og ESPN2 samt Hulu-biblioteket for $ 39.99 pr. Måned. Tjek vores bedste VPN for Hulu, hvis du planlægger at se webstedet uden for U.S.A..

Sling TV er en anden live streaming mulighed, der ikke kræver en kabelforbindelse. Det giver dig adgang til over 60 kanaler, inklusive dem, der viser Wimbledon. For kun $ 25 hver måned kan du streame turneringen live. Tilmeld dig sin syv-dages prøveperiode for at prøve at køre dens transmission og transmissionskvalitet forud for spillet.

Se Wimbledon gratis

wimbledon

Så meget som vi ville elske at se turneringen fra centerbanen, kan den kun rumme så mange mennesker. Du behøver dog ikke gå glip af det. Hvis du vil fange al action live fra England, er det gratis for enhver at se via TV, BBC iPlayer eller en online tv-afspiller.

BBC har rettighederne til at være vært og er den officielle tv-station i England og 40 andre lande. Det viser live dækning i hele turneringen fra BBC1 og BBC2, men du kan streame den live via BBC iPlayer eller BBCs officielle hjemmeside. For at få adgang til det uden for Storbritannien skal du tjekke vores bedste VPN til BBC iPlayer.

I USA er ESPN den officielle tv-station, så du kan indstille dig til ESPN eller ESPN2 for live dækning eller slå til Tennis Channel og ESPN3 til online streaming. Når det er sagt, skal du for ESPN3 downloade en app og logge ind på tjenesten for at se online. 

Hvis du er amerikansk statsborger og befinder dig uden for landet, kan du muligvis ikke få adgang til indholdet på grund af geoblocks. Den bedste VPN til ESPN hjælper i dette tilfælde, så du kan stadig heppe på dine yndlingsspillere.

Wimbledon på Kodi

Uanset om du stiller ind fra Storbritannien, USA eller et hvilket som helst andet sted, kan du se Wimbledon 2019 gratis og leve online via Kodi. Den gratis, lovlige og open source medieafspiller giver dig mulighed for at streame indhold uden en webbrowser. Det kan installeres på pc, macOS, Apple TV, Android og iOS enheder og Amazon Fire Stick.

Du kan tilpasse Kodi med mange udvidelser til streaming. Læs vores Kodi-guide og vores stykke om de bedste Kodi-lagre for flere gode muligheder. Da du er sportsfan, kan du tjekke vores guide til de bedste Kodi-tilføjelser til sport, så du kan se live begivenheder eller recaps. 

Nogle tilføjelser kan være gode til streaming af sport, men vi anbefaler kun at bruge dem med en VPN for at holde dine aktiviteter private og dine personlige oplysninger sikre. Tjek vores bedste VPN til valg af Kodi for at finde en der spiller pænt med Kodi.

Afsluttende tanker

Wimbledon 2019 lover at være en cracking-turnering for tennisfans over hele verden. Hvis du befinder dig et sted uden for Storbritannien og prøver at se denne klassiske britiske tennisbegivenhed, vil du opdage, at BBC iPlayer og andre streamingtjenester blokerer dig på grund af licensproblemer. 

Du kan læse vores geoblokeringsvejledning, der hjælper dig med at omgå regionale lockouts og få adgang til streamingtjenester. Den bedste måde at omgå dem på er at bruge en VPN, selvfølgelig anbefaler vi generelt ExpressVPN til dette. 

Ser du Wimbledon online hvert år eller kender du andre måder at se Wimbledon live? Fortæl os om det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me