Как да наблюдаваме зоната на здрача през 2020 г.

Зоната на здрача се завръща и е по-добра от всякога. Класическото научно-фантастично / ужасно шоу се появи отново с Джордан Пиел начело. Въпреки че преследващата история на Род Серлинг е безвредна, Зоната на здрача се превърна в модерно шоу с работата на камерата и актьорството винаги заслужава.


В това ръководство за това как да гледате Зоната на здрача, ще разкажем подробно всеки начин да се подчините на странните и причудливи приказки, които върти. Ще започнем с покриването на официалния начин да го предавате, което е единственият начин да го гледате, преди да преминете към начини, по които можете да получавате епизоди безплатно. Първият епизод вече се предава в YouTube, затова проверете това.

Гледайте зоната на здрача онлайн

Зоната на здрача се произвежда от CBS, така че, изненадващо, CBS е тази, която я излъчва. Все пак не е по телевизията В това, което изглежда като ясен маркетингов тласък, CBS показва само The Twilight Zone на своята поточна платформа CBS All Access, която до този момент имаше няколко прилични шоута, но нищо не струва цената на приемането.

по-светлочувствителност зона-ЦБ

Това каза, че CBS All Access, по ирония на съдбата, не дава достъп на всички. Той е достъпен само в САЩ, което означава, че ако живеете някъде другаде, нямате късмет без виртуална частна мрежа. VPN мрежи, за които ще говорим много в това ръководство, могат да ви накарат да изглеждате така, сякаш сте на друго място практически.

Накратко, VPN мрежите ви свързват с друг сървър, преди да ви изпратят до отворения интернет, като ефективно заместват информацията за местоположението, която може да е свързана с вашата връзка. Това е така, защото с помощта на VPN протоколи връзката ви се криптира, като блокира никого от външния свят да вижда какво правите (прочетете нашето описание на криптирането).

След като всичко е готово, ще изглеждате като в САЩ и CBS All Access, когато в действителност можете да сте навсякъде по света. Можете да прочетете нашата най-добра VPN за САЩ за препоръки, но ние предлагаме ExpressVPN в повечето ситуации (прочетете нашия преглед на ExpressVPN).

Гледайте зоната на здрача безплатно

CBS Пълен достъп изисква абонамент и той е скъп. Стандартният план с реклами е 6 долара, а планът без реклами е 10 долара. Като се има предвид колко се чувства платформата извън зоната на здрача, може да е по-добра идея да намерите поток онлайн безплатно.

Разглеждайки наоколо, установихме, че Couchtuner има първите два епизода, които към момента на писането са единствените два, които са издадени. Това каза, VPN е също толкова важно тук. Не се заблуждавайте, тези уебсайтове за стрийминг участват в нарушаване на авторски права и това може да бъде свързано с вас.

Не казваме, че полицията ще ви разбие, но е добра идея да скриете трафика си от доставчиците си на интернет услуги и правителствените снайперисти.

Нашият най-добър VPN ръководство за стрийминг обяснява защо искате VPN за тази цел и дава и нашите пет най-добри препоръки. Въпреки че ExpressVPN е чудесен за стрийминг, специализираните сървър за стрийминг на CyberGhost също го правят отличен избор (прочетете нашия отзив за CyberGhost).

Трябва да проверите и нашето най-доброто ръководство за антивирусен софтуер, тъй като тези схематични потоци са основна собственост за злонамерен софтуер. Нашият най-добър избор, Bitdefender, ви защитава в реално време от киберпрестъпления, предпазва ви дори от най-гадните схеми онлайн (прочетете нашия ревю за Bitdefender Antivirus).

По същата линия са и нашите най-добри блокери на изскачащи прозорци, както и нашата статия за 99 безплатни инструмента за защита на вашата поверителност, така че проверете и тези.

Гледайте зоната на здрача на Kodi

Можете също да гледате Зоната на здрача на Kodi, или по-скоро през Kodi. Както е обяснено в нашето цялостно ръководство за Kodi, това е интерфейс отпред за медийни сървъри, традиционно използван като начин за достъп до филми, музика и телевизионни предавания от твърдия диск на вашия диван. Kodi може да бъде много повече чрез използването на добавки.

Нашето най-доброто ръководство за добавки на Kodi показва нашите любими официални и неофициални допълнения, но за да гледате Здрач зона, ще искате да се придържате към неофициалния раздел. За поточно предаване най-добрият избор са Exodus и Covenant (прочетете нашето ръководство за инсталиране на Covenant). Ако всичко това ви се струва непосилно, прочетете нашите как да използваме ръководството за Kodi, за да осмислите платформата.

По същество тези добавки изпълняват същата задача като Couchtuner или всяка друга платформа за стрийминг. Вместо да хоства потоци обаче, добавката просто оглежда интернет за тях и ви ги обслужва чрез Kodi.

Отново тук има проблеми, много от които са обяснени в нашето правно ръководство на Kodi. Ще ви трябва VPN и антивирус също не боли. Нашият най-добър VPN ръководство за Kodi е чудесно място за разглеждане, но можете да използвате и опция от нашите VPN ревюта.

Гледайте торент на зоната на здрача

И накрая, ако искате да избегнете поточно предаване, можете да се откажете от торент. Хвърляйки бърз поглед около популярните торент сайтове, открихме множество опции за първите два епизода и можем само да предположим, че нови епизоди ще бъдат качвани след пускането им. Виждайки, че това е изключително стрийминг шоу, ние си представяме, че и те ще бъдат качени бързо.

по-светлочувствителност зона-потока

Отново, VPN е от жизненоважно значение, когато се разнасяте. Отваряте връзка между вашата машина и множество други, така че ако тя се върне директно към вас, може да имате проблеми. Вижте нашия най-добър VPN за торент наръчник за препоръки. За да го развали обаче, NordVPN се нарежда на първо място (прочетете нашия преглед на NordVPN).

Има и правния въпрос, който е твърде сложен за това ръководство. Можете да прочетете нашето торещо незаконно парче за спецификата на това.

Антивирусът е важен и тук, защото няма начин да бъдете сигурни какво има във всеки файл, докато не е на вашата машина. Bitdefender работи чудесно, но за защита трябва да прочетете нашето най-сигурно ръководство за антивирусен софтуер. Bitdefender все още печели там, но F-Secure не изостава (прочетете ревюто на F-Secure Antivirus).

Заключителни мисли

Това са начините, по които можете да гледате Зоната на здрача. CBS All Access не е лоша платформа, но Twilight Zone е първата ексклузия, която наистина я продава. Ако сте скептични като нас, можете да използвате един от алтернативните методи, за да видите дали ви харесва първо шоуто. Просто се уверете, че използвате VPN и антивирус в процеса.

Ако приемем, че сте фен на стрийминга, трябва да разгледате нашия архив за стрийминг. Там ще намерите ръководства като този за гледане на най-новите филми и телевизионни предавания, както и няколко общи ръководства за запазване на защитата. Към момента на писането, наскоро публикувахме най-добрия VPN за HBO сега и как да гледаме теорията за големия взрив, така че проверете тези.

Как гледате зоната на здрача? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map