Ting gennemgang – Opdateret 2020

Ting gennemgang

Ting er en brugervenlig projektstyringsapp, der med glæde lever på ethvert macOS-system. Dog mangler dets manglende sikkerhedsfunktioner og høje prismærke dig muligvis væk. Læs alle detaljerne i denne komplette tinganmeldelse.

bedst-projekt-management-software

Things er en opgavehåndteringsapplikation til Apple-computere og -enheder. Det er lavet af et lille team med base i Tyskland og er blevet downloadet millioner af gange. Det har også vundet flere priser. I denne tinggennemgang ser vi, hvordan den formes op.

I modsætning til mange af de platforme, vi ser på, kører det lokalt snarere end i browseren. Der er fordele og ulemper ved det, som vi ser. Det har skyfunktioner, der dog giver dig mulighed for at dele data på flere enheder.

ting review-velkommen

Ting fokuserer på det grundlæggende i opgavestyring, så du kan oprette lister over opgaver og kryds af dem, når du er færdig med dem. Det er et enkelt, effektivt opgavestyringsværktøj, der gør, hvad det gør godt. 

Der er et par ekstramateriale, men der er ikke for mange. Det fokuserer på dets kernefunktion og gør det effektivt. Dens interface er glat og klar og kommer ikke i vejen for dig. Vi oplevede den lejlighedsvise bug med det, men intet for alvorligt.

Styrker & Svagheder

Alternativer til ting

Funktioner

Ting er kun tilgængeligt for Apple-produkter og har ikke en web-version. Windows-brugere vil måske tjekke vores Wunderlist-anmeldelse for et alternativ. 

Den grundlæggende arbejdsgang, som med de fleste værktøjer til opgavehåndtering, er at oprette opgaver og afkrydse dem, når du er færdig. 

Du kan oprette flere projekter, som hver indeholder deres eget sæt opgaver. Opgaver kan grupperes i overskriftslister. Du kan endda gruppere projekter, hvis du har flere af en lignende type.

ting review-checkliste

Du kan bryde opgaver yderligere med tjeklister, som kan krydses af ligesom opgaver. Du kan også konfigurere gentagne opgaver. På den måde, når du er færdig med en, oprettes en ny, der sparer besværet. Det kan være en stor tidsbesparelse, hvis du har masser af regelmæssige opgaver, som du har brug for for at afkryde.

Opgaver kan kategoriseres via tags. Der er nogle få af dem som standard, men du kan tilføje dine egne efter behov. Der er også en hurtig søgefunktion, som du kan skrive tekst og finde opgaver eller tags, der indeholder den. Det virkede dog ikke helt for os, fordi det ikke valgte alle de opgaver, det skulle have.

Hvis du er modig og har en tydelig talende stemme, kan du oprette opgaver ved at tale med Siri. Læs vores bedste tale-til-tekst-softwareguide, hvis denne funktion appellerer til dig.

Hvis du sender en besked til en bestemt e-mail-adresse, når du tilmelder dig ting ‘skytjeneste, kan du også oprette opgaver uden at gå ind i appen. 

Du behøver ikke at bekymre dig om filer eller lagerplads. Disse er ikke problemer med simpel opgavehåndteringsapp, men du kan forvente at se dem i den bedste projektstyringssoftware. Hvis du har brug for et sted at dele filer, kan du kigge på vores bedste guide til cloudlager.

Du kan også få meddelelser. På skrivebordets macOS-app går du til underretningscentret og vælger Ting fra de apps, der er anført der.

Importering af opgaver er tilgængeligt for et par apps, men i de fleste tilfælde skal du downloade et script for at få ting ‘meddelelser til at fungere. Det er mere clunkier end mange apps, men indstillingen er der, hvis du har brug for det.

Der er en kalenderknap på hver opgave, som du kan bruge til at indstille tidsfrister. Du kan også indtaste tider og datoer. Du kan derefter se, hvilke opgaver der er planlagt til den aktuelle dag og se kommende opgaver på en liste.

Hvis du vil give dine øjne en hvile, kan du skifte ting fra dets lysfarveskema til et mørkt. Det styrtede første gang, vi ændrede det, men vi mistede ikke nogen af ​​vores oplysninger.

Det er det med hensyn til funktioner. Det holder tingene enkle med kun én visning. Hvis du kan lide den enkle tilgang, men foretrækker at arrangere dine opgaver på et kanban-bord, så tjek vores Trello-gennemgang. Hvis du kan lide det, skal du læse vores Trello begyndervejledning for hjælp til at komme i gang med det.

Lokal sikkerhed

Da der ikke er nogen browserversion, gemmer Ting dine data lokalt, men der er en mulighed for at bruge dens skyfunktioner til at dele data.

Hvis du kører ting lokalt, behøver du ikke bekymre dig om, at folk hacking din konto. Den eneste måde, de kan få adgang til dine data på, er, hvis de får adgang til din maskine. Den lokale version har dog ikke et login-system, så hvis nogen stjæler din enhed, er du mere sårbar end du ville være med en adgangskodebeskyttet online service.

For at lære mere om, hvordan folk kan få adgang til dine oplysninger, skal du læse vores artikel om Edward Snowden og regeringsovervågning.

Hvis du bruger skyen Ting til at dele data mellem enheder, kan du være sikker på, at den bruger 256-bit kryptering til data under transit og i hvile. Læs vores beskrivelse af kryptering for at få flere oplysninger om det.

Det er i overensstemmelse med den almindelige databeskyttelsesforordning samt den tyske føderale lov om databeskyttelse og Telemedia Act. For at lære, hvad du kan gøre for at administrere dit privatliv, skal du læse vores online privatlivsvejledning.

Ting Funktioner Oversigt

Ting Logoculturedcode.com

Start fra $ 999per måned Alle planer

Management funktioner

Opgaver

underopgaver

Afhængighedsstyring

Brugerdefinerede baggrunde
Mørke og lyse farveskemaer

Andre tilpasningsmuligheder

Holdstørrelsesgrænse
1

Lagerplads

Generel

Betaling
Kreditkort, Paypal, Apple Pay, IDEAL, mobil fakturering

Accepterer cryptocurrency

Support til mobilt operativsystem
iOS, Mac OS

Gratis prøveversion
15 dage

Sikkerhed

To-faktor godkendelse

Kryptering
AES-256

SOC-certificering
N / A

Support

Live chat

E-mail / kontaktformular

Telefon support

Brugervenligheden

Ting er let at downloade og køre. Du behøver ikke at tilmelde dig eller angive din e-mail-adresse. Du downloader bare appen og åbner den.

Den downloadede app kører direkte fra downloadplaceringen i stedet for at installere sig selv, så du bliver nødt til at flytte den et sted og selv konfigurere genveje.

ting review-prøve

Første gang du bruger Things, byder den dig velkommen med en kort rundvisning i dens funktioner og tilbyder at skabe et introduktionsprojekt til dig. Det indledende projekt har flere lister over opgaver, der skal gennemføres. Den første tager dig rundt i det grundlæggende i applikationen, og de andre viser dig mere avancerede, valgfri funktioner. 

Når det er sagt, er der ikke meget at se. Som de fleste applikationsopgaver er det grundlæggende og ekstramateriale mere avancerede, men ting er et værktøj uden krusninger. Det er et brugervenligt program, der ikke giver dig hovedpine.

Betjeningselementerne er på den lille side. Alt fungerer godt, men der var lejlighedsvis problemer. Kalenderen kunne ikke vises på et tidspunkt under f.eks. Tutorial. Det er let at bruge og finde ud af, men det er ikke så smørglat at bruge det er ubesværet.

Generelt fandt vi, at dens interface var anstændig nok, men ikke perfekt.

Koste

Ting tager den gammeldags tilgang til softwareejerskab. Du betaler et engangsgebyr for at eje appen direkte. MacOS-versionen har en 15-dages prøveversion, som du ikke har brug for et kreditkort for at bruge.

Det koster mellem $ 9.99 og $ 49.99, afhængigt af den platform, du bruger den på. MacOS-versionen, som vi testede, er ikke billig, men kan sammenlignes godt med andre værktøjs månedlige gebyrer. IOS-versionerne har meget bedre værdi.

Dets skyfunktioner er tilgængelige uden ekstra omkostninger, hvilket er et stort plus.

Service & Support

Det er ret svært at sidde fast i tingene, men hvis du klarer det, tilbydes masser af support. Der er en FAQ og vidensbase på dens hovedsupportside samt en knap for at komme i kontakt, hvis du stadig har brug for hjælp efter det. Det fører dig til en kontaktformular. 

Kontaktformularen beder dig om et par ekstra detaljer, såsom versionen af ​​den app, du bruger og versionen af ​​dit operativsystem, men det tvinger dig ikke til at give dem, hvis du er i en hast.

Vi prøvede at spørge om tofaktorautentisering og fik et svar efter fem timer. Det er en anstændig responstid, og svaret var det mest omfattende, vi har haft til en af ​​vores supportforespørgsler.

Hvis du er interesseret i en platform med endnu hurtigere supporttider, skal du læse vores Basecamp-gennemgang for at lære om en service, der kom tilbage til os om tre minutter.

Afsluttende tanker

Tingene er nemme at bruge og har stor støtte. Det er ikke den billigste app, og dens interface er ikke perfekt, men den fungerer godt og gør, hvad du ville forvente af den.

Generelt er det et godt valg for Apple-fans. Mac-ejere, der leder efter software med mere dybde, kan læse vores bedste projektstyringssoftware til Mac-artiklen. 

Hvis du har prøvet Ting, skal du dele dine tanker om det i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me