TickTick-gennemgang – Opdateret 2020

TickTick-gennemgang

TickTick er et meget simpelt opgavehåndteringsværktøj, der tilbyder overraskende fleksibilitet og brugervenlighed, hvilket placerer det blandt vores favoritter. Selvom det ikke er så magtfuldt som nogle konkurrenter, hjælper det dig stadig med at få gjort meget, som du kan læse i denne TickTick-gennemgang.


bedst-projekt-management-software

TickTick er en opgavehåndteringsapplikation med en smart brugergrænseflade i høj kvalitet og et stærkt udvalg af funktioner. I denne TickTick-gennemgang ser vi, hvordan den kan sammenlignes med lignende software og finde ud af, om det er værd at sætte på din opgaveliste.

Det får balance mellem brugervenlighed og kompleksitet ret, gør mere end nogle af sine konkurrenter uden at fortynde dens kernefunktionalitet.

Hvis du leder efter et simpelt værktøj, der lader dig styre dine opgaver, gør TickTick det. Hvis du ikke er sikker på, hvilken slags værktøj du har brug for, kan du kigge på vores opgavestyring vs. projektledelsesartikel.

Styrker & Svagheder

Alternativer til TickTick

Funktioner

TickTick giver dig mulighed for at oprette opgaver, sortere dem i lister og give dem frister og prioriteter. Du kan også tilføje noter og tjeklister med subtasks til hver enkelt.

tick-tick-tags

Du kan tilføje opgaver via e-mail og, hvis du er modig, med stemmesignal. Læs vores bedste artikel til tekst-software-software for at lære, hvor risikabelt det kan være.

Du kan oprette tags og farvekode dem, hvilket er nyttigt til at sortere dine opgaver, som du ønsker. Du kan også indstille påmindelser til at give dig selv beskeder inden forfaldsdatoer. Det er nemt at konfigurere gentagne opgaver.

Der er også smarte lister, der giver dig mulighed for at oprette filtre og anvende dem automatisk. Du kan f.eks. Få vist opgaver med specifikke tags eller forfaldsdata inden for en bestemt periode.

TickTick-resultater

Statslister, der har brug for ekstra motivation, vil nyde præstationssystemet. Du er tildelt et niveau, som øges, når du markerer opgaver. Din score kan dog falde, hvis opgaverne er forfaldne, så vær forsigtig. 

Når det er sagt, virker systemet grundlæggende, og det er ikke så sjovt som Asanas festligheder. Læs vores Asana-anmeldelse for at lære mere om dem. Vores Asana begyndervejledning hjælper dig også med at få mest muligt ud af det.

Se i TickTicks indstillinger, og det fortæller dig, hvilken procentdel af mennesker du er mere produktiv end. Hvis du ønsker at få en venlig kontorkonkurrence igang, kan denne stat vise sig at være interessant.

tick-tick-indstillinger

Du kan også finde temaindstillingerne i menuen. Ud over et par farvevalg er der muligheder baseret på årstider og byer.

Der er en aktivitetslog, der viser dig, hvad alle har gjort, så hvis du vil holde folk ansvarlige, er TickTick et godt valg. Du kan gennemgå, hvad holdkammerater har holdt op med.

Dens Pomo-timer er en interessant funktion, der bruger Pomodoro-teknikken. Det betyder, at du opdeler dit arbejde i 25-minutters bidder med pauser imellem. Det er nyt for os, men det skal være et værd at prøve.

Du kan importere data fra flere applikationer. Blandt dem er to rivaliserende applikationsadministrationsprogrammer, som du kan læse om i vores Wunderlist-gennemgang og Todoist-gennemgang. Du kan også hurtigt generere en .csv-fil til sikkerhedskopiering af dit projekt, hvilket betyder, at du ikke er låst ind på platformen.

Der er en menu nederst til højre på opgavepanelet, der giver dig mulighed for at uploade vedhæftede filer. Hvis du vil have et dedikeret system til deling af filer med holdkammerater, skal du kigge på vores bedste online opbevaring til teamartikel.

TickTick Platform Support

TickTick er tilgængeligt for mange enheder. Der er desktopversioner til Windows og macOS, mobile versioner til Android og iOS, en webversion, browserudvidelser og endda en Apple Watch-version. Linux-brugere er desværre tilbage i kulden.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken browserudvidelse du skal gå til, skal du læse vores Mozilla Firefox-gennemgang og Google Chrome-gennemgang for at hjælpe med at gøre dig opmærksom..

TickTick har et godt udvalg af funktioner og tilbyder masser til at hjælpe dig med at blive organiseret. Hvis du ønsker noget mere funktionstungt, skal du kigge gennem vores projektstyringsvejledning.

Sikkerhed og privatliv

TickTick kører på Amazon Web Services. Dine data gemmes i USA Læs vores artikel om Edward Snowden og regeringsovervågning for at lære, hvad det betyder for dit privatliv. Data krypteres i hvile. Der foretages sikkerhedskopier dagligt, daglige sikkerhedskopier tages, og TickTick lover at give dig besked om brud på data inden for 72 timer.

Det er ikke dårligt, men det er ikke på niveau med projektstyringsværktøjer som Wrike og monday.com, som du kan læse om i vores Wrike-gennemgang og monday.com-gennemgang. TickTick giver ikke meget detaljerede oplysninger om, hvad det gør for at beskytte dine oplysninger. Men med et så simpelt værktøj behøver du muligvis ikke dette sikkerhedsniveau.

TickTick-funktionsoversigt

TickTick-logoticktick.com

Start fra $ 233 per måned Alle planer

Management funktioner

Opgaver

underopgaver

Afhængighedsstyring

Brugerdefinerede baggrunde

Andre tilpasningsmuligheder

Holdstørrelsesgrænse
Ubegrænset

Lagerplads
Ubegrænset GB

Generel

Betaling
Kreditkort, Paypal

Accepterer cryptocurrency

Support til mobilt operativsystem
iOS, Android, tredjepart, mobil version af webstedet, Windows, Mac OS

Gratis prøveversion
15-dages prøveversion på Windows-version

Sikkerhed

To-faktor godkendelse

Kryptering
TLS 1.2 (transit)

SOC-certificering
via AWS

Support

Live chat

E-mail / kontaktformular

Telefon support

Brugervenligheden

TickTick er let at tilmelde dig og byder dig velkommen med en hurtig rundvisning i dets kernefunktioner. Når det er ude af vejen, kan du oprette opgaver. Det er også let at gøre. Du skal bare indtaste en boks og trykke på Retur. Der er knapper til at tilføje tidsfrister og prioriteter.

tick-tick-intro

Grænsefladen er klar, læsbar og let at bruge. Det er den slags værktøj, du kan forstå ved at se på det, og når du spiller rundt med knapperne, finder du, at alt gør, hvad du forventer. Nogle kontroller er på den lille side, men vi stødte ikke på store fejl, når vi brugte den.

tick-tick-kalender

Det har flere visninger end mange apps til opgavelister. Som nogle af de bedste projektstyringssoftware har den en kalender- og aktivitetslog. Kalenderen kan også kobles til Microsoft Outlook eller Google Kalender.

Det er dog fokuseret, og for det meste bruger du dens hovedvisning, der simpelthen er en liste eller flere lister med opgaver.

tick-tick-tastatur

Der er et nyttigt udvalg af tastaturgenveje, så hvis du har travlt, lær et par af dem, og du vil være i stand til at arbejde hurtigere.

Generelt er TickTick let og godt designet, hvilket gør alt hvad du gør med det ligetil.

Koste

TickTick har en gratis plan og en betalt version, der giver dig yderligere funktioner. Den betalte version koster $ 27,99 pr. År, hvilket ikke kommer til at bryde banken, og det vil være det værd, hvis det hjælper dig med at få tingene gjort. Du kan betale med kreditkort eller PayPal. 

Den gratis plan tilbyder det grundlæggende, men det er brugbart. De bedste funktioner, såsom TickTicks brede udvalg af visninger, er begrænset til Premium-versionen.

Service & Support

TickTicks vigtigste supportside indeholder en masse artikler, der kan hjælpe dig samt en FAQ-side. Der er guider til de specifikke apps såvel som sider, der forklarer individuelle funktioner og andre, der giver generelle råd om at få tingene gjort.

Der er masser af oplysninger. Det anvendte sprog kan være klodset, men det er forståeligt.

Der er også et travlt forum med mange spørgsmål og svar. Næsten hvert spørgsmål der har et svar, men ikke alle de stillede problemer er løst. Det er stadig en god ressource, hvis du sidder fast.

Vi fandt, at forsøget på at få adgang til support fra appen sendte os til forummet uden et entydigt link til den øverste side. Søgefunktionen der er meget bedre end den på forummet, der næsten viser værdien af ​​annoncer inden relevante resultater. Hvis du befinder dig der, skal du jage rundt for at finde den rigtige topside, fordi den er meget bedre.

Hvis du vil indsende en supportanmodning direkte, skal du finde det lille link til e-mail-adresse nederst på forumsiden. Vi testede TickTicks direkte support med et spørgsmål om tofaktorautentisering og fik et svar på knap en dag.

Hvis du vil prøve et værktøj med blærende supporthastigheder, kan du tjekke vores Basecamp-gennemgang. Det svarede os på kun tre minutter.

TickTick får en god score her på grund af dens anstændige responstider, men det ville score højere, hvis dens navigationslinks førte til dens topside.

Afsluttende tanker

TickTick har en fremragende grænseflade, og den er intuitiv at bruge. Det har mange funktioner på den gratis plan, men der er meget mere at lide på Premium-versionen. Du vil ofte se opdateringsmeddelelser, når du forsøger at bruge betalte funktioner i den gratis plan, men det er stadig et nyttigt, brugbart program.

TickTick får dog det grundlæggende rigtige, og er et godt valg, hvis du ønsker at blive mere organiseret. Dens Premium-version går længere end de fleste tiltagshåndteringsapps ved at inkludere et udvalg af visninger, der ofte findes i projektstyringsværktøjer. Hvis du foretrækker at holde tingene enkle, gør dens gratis version det.

Hvis du har givet TickTick en gang, så lad os vide, hvad du syntes om det, og om det hjalp dig med at blive mere produktiv i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me