Podio Review – Opdateret 2020

Podio Review

Podio er et kraftfuldt, fleksibelt værktøj, der står højt blandt de bedste projektstyringssoftware. Det er let at bruge, har et intuitivt layout og gør planlægningen af ​​store virksomheder enkel. Som du kan læse i denne Podio-gennemgang, mangler dog nogle meget specifikke funktioner, og support kan forbedres.


bedst-projekt-management-software

Podio er en meget anset projektstyringsplatform, der tilbyder en masse værktøjer til samarbejde og kommunikation med dit team. Det er også alsidigt med mange tilgængelige skabeloner og integrationer. I denne Podio-gennemgang finder du ud af, om dens egenskaber svarer til dine behov.

Podio blev lanceret i Danmark i 2009 som et uafhængigt produkt, men blev købt af den amerikanske softwaregigant Citrix i 2012. Det er gået fra styrke til styrke siden, med over 500.000 teams, der bruger platformen.

Du er i godt selskab, hvis du vælger at lade det håndtere din virksomhed. Podio kan prale af en række velkendte klienter, herunder Sony, Volvo og NFL (se vores artikel om at se NFL online)..

Vi ser på, hvordan det kan sammenlignes med konkurrencen. Tl; dr er, at vi kunne lide Podio meget. Det har unikke funktioner, men mangler ting, som andre platforme har. For nogle virksomheder vil det være en god pasform, og medmindre du har brug for en bestemt funktion, som den ikke inkluderer, er det værd at tjekke ud.

Alternativer til Podio

Styrker & Svagheder

Funktioner

Podio er bygget op omkring arbejdsområder, der inkluderer projekter og apps. Disse kan stærkt tilpasses, så du kan oprette skabeloner, der er indstillet til at gøre det, du har brug for.

Standardprojektet inkluderer et felt til tildeling af et ansvarligt teammedlem, som du kan omdøbe, hvad du vil, og du kan tilføje teammedlemmer.

Du kan gøre det med enhver type felt, fra tekstfelter til forskellige slags statistikker og filer.

Der er også beregningsfelter, så du kan indtaste data. Det er en kraftfuld funktion, der giver dig mulighed for at bruge variabler, som de automatisk opretter fra andre felter. Det giver dig en masse nyttige forslag, mens du skriver, hvilket også tager nogle af gætterne ud af processen.

Podio-beregning

Vi udforskede ikke funktionen så fuldt ud, som vi ville have ønsket på grund af dens kompleksitet, men de, der arbejder med Podio, vil være i stand til at bruge beregninger til at gå ud over tilbudene fra mange andre værktøjer. Det havde dog begrænsninger. Vi kunne for eksempel ikke tilføje eller trække datoer, men der er en indlæringskurve med en sådan funktion.

Evnen til at tilpasse meget det, du laver, mindede os om monday.com, hvilket også er godt til det. Tjek vores monday.com anmeldelse for mere.

Hvis du vil oprette forbindelse til andre tjenester, har du et dusin indstillinger tilgængelige ud af boksen, herunder Evernote, Dropbox og Office 365. Læs vores Evernote-gennemgang og Dropbox-anmeldelse, hvis du vil vide mere om dem.

For at udvide dets funktionssæt yderligere, er der masser af udvidelser til rådighed til at tilpasse Podio, selvom de fleste opkræver et ekstra gebyr.

Podio tilbyder ubegrænset lagerplads, selv i sin gratis version, hvilket gør det til en fremragende måde at dele filer mellem teammedlemmer. Der er en maksimal filstørrelse på 100 MB, men hvis du har store filer, kan du bruge en anden service til at komme rundt om grænsen.

Se på vores sammenligning af skylagring, hvis du leder efter en anden tjeneste, du kan bruge med Podio.

Podio Task Management

Dens opgavehåndtering stemmer ikke overens med funktionerne på nogle platforme, fordi afhængighedsstyring og subtasker ikke er tilgængelige. Det har dog workflows, som giver dig mulighed for at oprette årsag og virkning forhold mellem begivenheder, så du kan bruge dem til at strukturere dine projekter.

Hvis du har brug for afhængighedsstyring, kan du kigge på vores Wrike-gennemgang for at være et fremragende alternativ.

Podio giver dig en masse fleksibilitet til at kontrollere, hvordan opgaver tildeles, så fungerer det godt som en delt-task manager. Du kan også modtage underretninger, når opgaver også er forfaldne. For eksempel kan det sende dig en e-mail 24 timer inden din frist.

En praktisk chat-sidepanel er inkluderet. Klik på ikonet øverst til højre på skærmen, og sidefeltet glider til syne, så du nemt kan udveksle beskeder med alle på dit team. Du kan også sende invitationer fra chatområdet, så du kan udvide din pool af kontakter.

For at lære om en anden projektstyringsplatform, der gør det nemt at chatte med kolleger, skal du læse vores Basecamp-gennemgang.

Podio har også en kalender, der viser, hvad du skal gøre i de kommende dage eller uger, og apps til Android og iOS, så du kan bruge den på farten.

Podio-kalender

Hvis din virksomhed er softwarebaseret eller stor nok til at have sine egne udviklere, har Podio API’er til flere programmeringssprog såvel som SDK’er til mobile platforme, så du kan oprette apps, der nemt kan bruge det. De fleste brugere har ikke brug for det, men det er en kraftfuld funktion for dem, der vil udvide platformen yderligere.

Podio har interessante funktioner, men mangler et par ting, som nogle vil have. Vi giver det høje karakterer her, fordi vi finder ud af, at det passer godt til nogle brugere, men du skal prøve det for at sikre, at det passer til dine behov, før du tilmelder dig en betalt plan.

Podio Funktioner Oversigt

Podio-logopodio.com

Start fra $ 900 per måned Alle planer

Management funktioner

Opgaver

underopgaver

Afhængighedsstyring

Brugerdefinerede baggrunde

Andre tilpasningsmuligheder
Alsidige skabeloner

Holdstørrelsesgrænse
Ubegrænset

Lagerplads
Ubegrænset GB

Generel

Betaling
Kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Support til mobilt operativsystem
iOS, Android

Gratis prøveversion

Sikkerhed

To-faktor godkendelse
Kun via ShareFile

Kryptering
AES-256

SOC-certificering

Support

Live chat

E-mail / kontaktformular

Telefon support

Brugervenligheden

Tilmelding er enkel. Når du har udfyldt dine detaljer, sendes du gennem en kort velkomstproces, der forklarer det grundlæggende i Podio. Det er organiseret omkring “arbejdsområder.” De kan omfatte forskellige egne apps. Når du starter, er tre arbejdsområder oprettet til dig med forskellige apps, så du kan lege med dem og se, hvad de har at tilbyde.

Podio-app-marked

Apps giver dig mulighed for at arrangere emner, der kan være projekter, møder, kontakter eller hvad du ellers ønsker. De fungerer hovedsageligt som skabeloner, så det er lidt vildledende at kalde dem apps. Der er mange tilgængelige på tværs af et bredt udvalg af kategorier, hvilket giver dig en enorm mængde af foruddefineret funktionalitet at vælge imellem.

Podio-intro

Introen fører dig til en ny projektskærm, hvor du kan komme i gang med at oprette noget af dit eget.

Podio-ny-projekt

Du kan give hvert projekt en frist og tildele folk til at være ansvarlige for det. Der er en status, der viser dig, hvad der er startet og færdig, samt tags, så du kan sortere dine projekter.

Du kan føje opgaver til projekter og se en liste over, hvad du har tilbage at gøre. Ud over at bruge standardskærmbilledet til oprettelse af opgaver, kan du til enhver tid oprette opgaver ved at trykke på “T”, hvilket er praktisk at vide.

Podio-opgaver

Opgaver kan tildeles et bestemt teammedlem såvel som en given dato. Filer kan vedhæftes, og etiketter kan bruges til at sortere opgaver i grupper. Opgaver kan også tildeles til forskellige arbejdsområder efter oprettelsen, så du nemt kan omarrangere ting, hvis du har brug for det senere.

Podio private opgaver

De fleste projektstyringssoftware gør alt synligt for alle teammedlemmer, men Podio giver dig mulighed for at oprette private opgaver, som kun du kan se. Det er nyttigt, hvis du arrangerer en fødselsdagsfest eller ikke ønsker, at din chef skal vide nøjagtigt, hvad du laver.

Du kan endda tilføje private etiketter til offentlige opgaver, hvis du vil. Måske vil du tildele en dag til alt, men behøver ikke at dele det med alle andre, for eksempel.

Det kan også hjælpe med at forhindre, at alle bliver nødt til at vade sig igennem detaljerne om, hvad andre gør, så de kan fokusere på deres egne opgaver såvel som dem, der deles i hele gruppen..

Opgaver kan indstilles til at gentage, så ting, du har brug for regelmæssigt, kan tildeles automatisk. Hvis du har en roterende dør til ting, der skal gøres, kan det spare dig for store mængder tid.

Du kan også tilføje filer fra din computer og lagringstjenester, såsom Google Drev, Dropbox, Evernote og et halvt dusin andre (læs vores Google Drev-anmeldelse). For at se, hvordan disse tjenester kan hjælpe din virksomhed og lære, hvad der er bedst egnet til din, skal du kigge på vores bedste online opbevaring til teamartikel.

Vejledningen sender dig derefter til projekttilpasningssystemet dernæst og guider dig gennem den enkle proces med at tilføje dit eget tekstfelt. Derefter overlader det dig at komme i gang på egen hånd.

Når du kigger omkring Podio, ser du, at grænsefladen er ryddig og professionel. Tekst og ikoner er små, men læsbare, og der er masser af pop-up tekst, der forklarer, hvad ting gør.

Podio-popup

Oftere end ikke vises hjælp når du bruger en funktion første gang. Pop-ups giver dig en kort forklaring af, hvad du skal gøre, samt nyttige tip, såsom tastaturgenveje.

Podio-projekter

Den øverste skærm har flere faner, der giver dig mulighed for at se projekter, aktivitet, leverancer og møder samt få adgang til de forskellige menuer og muligheder, der tilbydes.

Podio-interface

Brugergrænsefladelementer er tydelige og veludformede, og Podio giver dig masser af vejledning. Det var dejligt at se tip i sidebjælken, der gav os ekstra information. Info præsenteret var generelt nyttig, hvilket gjorde det til en god måde at lære på farten.

Du kan finde ud af, hvad det meste af det gør uden for meget besvær. Alt fungerede ved første forsøg, og vi stødte ikke på store fejl, da vi brugte det. Vi bemærkede en lille forsinkelse, mens nogle rullemenuer blev befolket, men brugergrænsefladen var lydhør og hurtig det meste af tiden.

Vi mistede oplysninger, vi indtastede en formular en gang, da vi klikkede på noget og flyttede til en anden skærm. Det ville være dejligt at få en advarsel i sådanne tilfælde.

Selvom dets individuelle skærme er gode, er det ikke altid indlysende, hvordan alt passer sammen, så mens du nemt kan gøre tingene, kan du træne, når du skal gøre det, der tager mere tid. Meget af den hjælp, det giver dig, er fin, men vi fandt for mange prøveprojekter blev oprettet i begyndelsen, hvilket gjorde det svært at finde vores arbejde, når du kom i gang.

For et godt eksempel på en brugervenlig projektstyringsapplikation, der er let at bruge, skal du læse vores Asana-gennemgang. Det kan også være en god ide at se på vores Trello nybegyndervejledning, hvis du leder efter noget ligetil, der giver dig mulighed for at se hele din arbejdsgang med et øjeblik.

Podio er kraftfuld uden at være overvældende og formår at tilbyde masser af funktioner, mens den forbliver brugervenlig. Det præsenterer sig godt og tilbyder dig hjælp, når det er nødvendigt. Dets UI er intuitivt uden at være nedladende. Det scorer godt på dette område.

Vi anbefaler Podio, hvis du vil have noget med et stort potentiale, som ikke er for svært at komme i gang.

Koste

Podio er et fremragende valg, hvis du ikke vil bruge meget. Dens gratis plan giver dig mulighed for at prøve det og inkluderer op til fem teammedlemmer. Betalte planer spænder fra $ 9 til $ 24 pr. Bruger pr. Måned, hvilket slår mange af dens rivaler. Hvis du betaler årligt, kan du også barbere et par dollars om måneden fra de anførte priser.

Den gratis plan giver dig mulighed for at drage fordel af apps, arbejdsområder og opgaveregistreringsfunktioner. Podio er god til dem, så det er let at dyppe tåen i vandet og få en fornemmelse af det grundlæggende.

Den grundlæggende betalte plan giver dig mulighed for at tilføje ubegrænsede eksterne brugere til webstedet, så hvis du har en masse mennesker, der kun har brug for at se information, kan det spare dig for masser af penge. Det løfter også begrænsninger for elementer og tilføjer brugeradministrationsfunktioner. På Plus-niveau kan du konfigurere arbejdsgange, hvilket giver dig et andet organisationsniveau.

Endelig får du på Premium-niveau visuelle rapporter og synkronisering af kontakter. Du får også de coole interaktive salgsdashboards, så du kan se, hvor tæt du er på dine daglige og månedlige salgsmål.

Vi var nødt til at kontakte support for at finde ud af, hvilke betalingsmetoder Podio accepterer, fordi vi ikke kunne finde oplysningerne på dets websted. Når vi har gjort det, kan vi fortælle dig, at det kun tager kreditkort.

Podio scorer godt på omkostningerne på grund af dets rimelige priser og ubegrænsede eksterne brugere.

Sikkerhed & Privatliv

I henhold til dets sikkerheds whitepaper bruger Podio AES 256-bit kryptering til opbevaring, hvilket vil holde dine filer sikre. Alle forbindelser til det kræver SSL, så du får beskyttelse, når du bruger den over nettet. For mere om SSL, kan du læse vores artikel om webstedssikkerhed.

Backup kræver en betalt udvidelse, som ikke er ideel. Hvis det er vigtigt for dig at beskytte dine data – og det burde være det – se på vores bedste online backup-tjenester for tip.

To-faktor-godkendelse er ikke tilgængelig som standard, men du kan bruge dens ShareFile-integration til at hente den. For at få flere oplysninger om, hvorfor det er godt at have, skal du læse vores to-faktor godkendelsesvejledning. Du vil måske også se på de bedste 2FA-apps for at se, hvilke muligheder du har, hvis du har brug for funktionen.

Podio privatliv

Podio har en lang politik til beskyttelse af personlige oplysninger, der fortæller dig, at den giver dig rettigheder, så vidt loven kræver. Vi er ikke advokater, men det syntes mere rettet mod at informere os om, hvad Citrix fik lov til at bruge, end at sikre vores privatliv.

For eksempel siger den, at den ikke sælger eller afslører dine data undtagen som beskrevet, og beskriver derefter måderne, de gør over 11 kuglepunkter, der dækker næsten enhver base, vi kan tænke på. Den oplyser, at den for eksempel deler dine personlige oplysninger med sine fælles markedsførings- og salgspartnere.

Den nævner den almindelige databeskyttelsesforordning, EU-U.S. Privacy Shield og Swiss-U.S. Privacy Shield, men sektionerne er fulde af juridiske forhold, der ser ud til at handle mere om at begrænse dets forpligtelser end at angive, at det gør alt, hvad det kan for at beskytte dine data. Vi fandt heller ikke bevis for SOC-certificering.

Hvis du ønsker at holde dine oplysninger væk fra virksomheder og regeringer, skal du læse vores online privatlivsvejledning for god rådgivning.

Når det kommer til privatliv og sikkerhed, har Podio kryptering på plads, men det ser ikke ud til at være fokuseret på disse områder og tilbyder ikke tofaktorautentisering som standard. Vores overtagelse af dets privatlivspolitik er, at det kan dele dine data med hvem de vælger.

På trods af disse problemer fandt vi ikke en historie med brud. Det får en anstændig score for det, men der er plads til forbedringer.

Service & Support

Hvis du har brug for at indsende en supportanmodning, er der en enkel form til at gøre det. Telefon- og e-mail-support tilbydes ikke.

Der er et forum, men vi så masser af ubesvarede spørgsmål og klager over langsomme responstider fra support. Supportteamet svarede hurtigt på vores direkte forespørgsel, men dets salgsteam kom ikke tilbage til os angående tilgængelige betalingsmetoder.

Der er 19 gode tutorialvideoer, der lærer dig, hvordan du bruger Podios funktioner. Webinarer er lovet, men selvom videoer af ældre er tilgængelige, var den seneste i 2016, så hold ikke vejret, hvis du vil deltage i disse.

Der er også en FAQ, men det inkluderer ikke mange spørgsmål, så held og lykke med at finde de svar, du har brug for der.

Vi fyrede et testspørgsmål ud for at kontrollere Podios responstid. Vores forespørgsel om manglen på indbyggede sikkerhedskopieringsmuligheder fik et svar på cirka to timer og tilbød et par forslag til måder at sikkerhedskopiere data på selv. Et andet spørgsmål om betalingsmuligheder fik et hurtigt svar, men svaret var ikke så nyttigt.

Generelt følte vi, at støtte ikke var dårlig, men der er heller ikke noget fremragende ved det. Det får et over gennemsnittet-mærke på grund af dets hurtige svar på vores supportforespørgsler.

Afsluttende tanker

Podio giver dig mulighed for at oprette kraftfulde skabeloner til styring af dine data. Vi betragter det som et af de stærkeste værktøjer, vi har brugt, fordi det giver dig mulighed for at tilpasse, hvordan dine oplysninger præsenteres. For at se, hvordan det sammenlignes med andre platforme, skal du se på vores bedste projektstyringssoftware-roundup.

Der er nogle få huller i form af funktioner, vi gerne vil se, og understøttelsen kunne forbedres, men det er en imponerende platform generelt.

Hvis du leder efter noget, der kan finjusteres og tilbyder avancerede tilpasningsfunktioner, er Podio et godt valg. Muligheden for at føje kodedrevne felter til dens skabeloner er en fremtrædende funktion for os, så du kan bruge det på måder, der ville være umulige i værktøjer, der kun tilbyder dig tilpassede felter.

Hvis du har taget Podio til en hurtig tur eller draget fordel af dens avancerede funktioner, så fortæl os om din oplevelse i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map