monday.com Anmeldelse 2020: Priser, funktioner og sammenligning

monday.com anmeldelse

monday.com er et projektstyringsværktøj, der håndterer godt, er meget effektivt og også overkommeligt at starte. Dets eneste ulempe er, at opgaven er vanskelig at nedbryde, men ellers er der en god chance for, at dette kan være programmet for dig. Læs vores fulde monday.com anmeldelse for alle detaljerne.


bedst-projekt-management-software

Manday.com blev lanceret i 2014 og er en relativt ny aktør på projektstyringsmarkedet. I denne monday.com-gennemgang får vi se, hvordan den formes op til konkurrencen.

Oprettet af teams med base i New York City og Israel, og det kan prale af brugere i 141 lande og har 80.000 kunder, der bruger det, inklusive virksomheder som Carlsberg, Philips og DHL.

Dens design er fremragende, og dets funktion er imponerende. Det er heller ikke for dyr. Vi vil tage et kig for at se, om det har stof at stemme med stilen. For dem, der ikke kan vente med at læse videre, giver vi dig en sneak-preview og siger, at monday.com leverer ud over, hvad vi forventede af det.

Vi var imponeret over dens overordnede kvalitet. Det tilbyder en fremragende vifte af funktioner til overkommelige priser og bør overvejes af alle i markedet for et nyt projektstyringsværktøj. Det formår at være effektiv såvel som let at bruge, hvilket gør det til et værdifuldt aktiv for sine brugere.

Alternativer til monday.com

Styrker & Svagheder

Funktioner

monday.com er en stærkt lagdelt service, hvor betydelige funktioner kun bliver tilgængelige på dens dyrere planer. Dens grundlæggende plan inkluderer sin kanbanvisning og aktivitetslog, med tidslinjen, kalenderen og kortvisningerne, der låses op ved Standard-niveauet.

Kanban-visningen giver dig mulighed for at flytte elementer fra sted til sted, svarende til den kanban-baserede software Trello. For mere om det, kan du læse vores Trello begyndervejledning.

mandag-views

På Pro-niveau får du sin tidsporing og kortvisning, mens Enterprise-brugere får VIP-support, en-til-en-træning og flere andre funktioner. Visninger kan tilføjes efter behov, så du kan tilpasse dit arbejdsområde til dine behov.

Alle planer inkluderer en vis lagerplads, hvor basistjenesten tilbyder 5 GB, standardplanen giver 50 GB og Pro og Enterprise giver dig så meget du vil. Til $ 59 for fem brugere på Pro-planen, gør lageret alene den fremragende værdi.

Se vores artikel om online opbevaring af teams for at se, hvordan specialudbydere matcher det, som monday.com giver dig.

Det integreres også med mange platforme, herunder Dropbox, Slack, Trello og Zapier. Hvis du vil bruge Slack med monday.com, kan du bruge en cloud-lagringstjeneste til at gå ud over monday.com’s 500 MB filstørrelsesgrænse. Læs vores bedste cloud-opbevaring til Slack-artikel for flere detaljer.

mandag-integrationer

Dine projekter på monday.com er baseret på bestyrelser. Et bord er en uafhængig skærm, der består af grupperede emner, eller “pulser”, som monday.com beskriver dem. Pulser kan være alt fra bugs, der skal rettes til opgaver, der skal løses. Du kan ringe til dem og deres grupper, hvad du end vil.

Du kan indstille grupper til at inkludere forskellige ting på hvert element. De kan omfatte datoer, personer, tags og andre ting. Meget af systemets magt er, at du kan tildele de poster, du vil, samt bruge flere forekomster af hvert element.

Du kan tilføje to datoer, for eksempel hvis du vil have en start- og slutdato for noget. Tilføj en person, hvis du vil tildele opgaver til nogen, eller tilføj to, hvis du vil have en manager tildelt oven på det.

Farvede etiketter kan bruges som et statussystem. Statustitel, etiketter og deres farver kan alle redigeres, så du kan bruge dette system til at gøre meget.

monday.com gør det nemt at gøre det grundlæggende, men de kan bruges til at opbygge mere funktionalitet i dine tavler, hvis det er det, du ønsker. Det giver en masse fleksibilitet og giver dig mulighed for at vokse dine tavler til et værktøj så enkelt eller så kompliceret som du har brug for.

Den eneste ulempe er, at vi kan se begejstrede ledere udfylde deres bestyrelser med ting, der skal krydses af, men det er svært at kritisere monday.com for det. Det ville være som at beskylde Lego, når folk efterlader mursten på tæppet.

Du kan duplikere tavler, som en helhed eller bare strukturen, så hvis du vil oprette et system og rulle det ud til din organisation, kan du få et team til at teste det og derefter sende det, du oprettede til andre hold. Tavler kan også eksporteres til Excel, så du ikke er låst på platformen.

Det mangler afhængighedsstyring, hvilket er uheldigt, fordi det ville gøre det til en stærk kandidat til de bedste i klassen i kategorien projektledelse. monday.com foreslår løsning på supportsiderne, men de er besværlige.

Hvis du gerne vil have et brugervenligt værktøj som monday.com, der inkluderer afhængighedsstyring, kan du se vores Asana-gennemgang.

Subtasks mangler også, men monday.com hævder, at det er ved design, fordi det betragter underopgaver som onde. Vi er ikke overbeviste, men der er ingen tvivl om, at dens tilgang er effektiv og giver dig mulighed for at gøre masser. Vi godkender også udviklere, der er villige til at bringe onde babyer i diskussionen, når de berettiger deres designbeslutninger. Onde babyer er dårlige.

monday.com tilbyder et par tilpasningsfunktioner, såsom at tilføje en brugerdefineret header til din menu. Vi vil gerne se et par flere indstillinger, såsom at vælge dit farveskema eller indstille dine tavlebaggrundsbilleder.

monday.com Funktioner Oversigt

monday.com Logomonday.com

Start fra $ 2500 per måned Alle planer

Management funktioner

Opgaver

underopgaver

Afhængighedsstyring

Brugerdefinerede baggrunde

Andre tilpasningsmuligheder

Holdstørrelsesgrænse
Ubegrænset

Lagerplads
Ubegrænset GB

Generel

Betaling
Kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Support til mobilt operativsystem
iOS, Android

Gratis prøveversion

Sikkerhed

To-faktor godkendelse

Kryptering
AES-256

SOC-certificering

Support

Live chat

E-mail / kontaktformular

Telefon support

Brugervenligheden

monday.com er en brugergrænseflade master class. Enhver, der ønsker at lave et brugbart værktøj, skal se på det. Dens design er indbydende, klar og moderne. Det har en tabletvenlig klarhed uden at føle sig som et Fisher-Price legetøj, når det bruges i en browser.

Layouten bruger en masse hvid plads og bløde farver til fremhævning. UI er glat med gennemtænkte ikoner, der gør det nemt at navigere. Dets websted beskriver mange brugssager, og de matches med skabeloner, hvilket betyder, at der er mange måder at bruge det på. Skabeloner giver dig mulighed for hurtigt at komme i gang.

Tilmelding til prøveperioden er enkel. Efter at have verificeret din e-mail-adresse, er du gennemgået et par spørgsmål om din teamstørrelse og hvad det gør. Dit team får sit eget underdomæne, baseret på dit teamnavn, hvilket gør det nemt at få adgang til.

Når du starter, får du nyttig animeret vejledning, der fortæller dig, hvad du skal klikke på og tekst, der forklarer, hvordan du begynder. Der er ingen grund til at bekymre sig om at gå tabt.

Mandag Igangslæbning

Det giver dig også et valg af foreslåede skabeloner. Det er hurtigt og hurtigt at vælge dem, og du kan hurtigt se skærmbilleder og oplysninger om hver enkelt funktioner. Det giver dig mulighed for at foretage et mere informeret valg end platforme, der bare giver dig en liste over skabelontitler at vælge imellem.

Mandag-skabelon

Med over 70 af dem er der en fremragende chance for at finde en der passer godt til din virksomhed.

UI gør et godt stykke arbejde med at klemme meget på skærmen uden at være ubehagelig at navigere. Kontrol og ikoner gør, hvad du ville forvente, og nyttig pop op-tekst vises som forklaring på noget, du ikke er sikker på, når du flytter din markør over den.

At se kontrollerne ændre farve, når du bevæger dig rundt i en grænseflade er standard, men monday.com går videre med subtile detaljer og små animationer, der angiver, hvad der vil ske, hvis du klikker på noget.

Hvis du f.eks. Muser over en redigeringskontrol, placeres en stiplet boks rundt i teksten, der skal redigeres. En kontrol, der åbner en pop-up-dialog, har en lille side-drejelig animation i hjørnet. Disse berøringer er overalt og giver værktøjet mulighed for at præsentere en kraftfuld grænseflade for dig uden at blive overvældende.

Kontrast det med Wrike, som er kraftfuld, men ofte lader dig skulle eksperimentere for at finde ud af, hvordan tingene fungerer. Vi kan godt lide det program meget, men det kunne lære af monday.com, når det kommer til UI-design. Se vores Wrike-anmeldelse, hvis du er nysgerrig efter at se, hvad den har at tilbyde.

Værktøjer, der tilbyder så meget omfang, er sjældent nemme at bruge. monday.com får de bedste karakterer i denne kategori.

Koste

monday.com har fire betalte planer med priser, der skalerer op efterhånden som dit team vokser. Den grundlæggende plan er kun $ 25 pr. Måned for et hold på fem. Det fordobles næsten, hvis du fordobler din holdstørrelse. Standardplanen til $ 39 pr. Måned giver dig mange flere funktioner og er stadig billigere end $ 9.99 per bruger, som mange værktøjer opkræver.

Se tabellen herunder for monday.com’s priser til fem brugere:

Der er også en 14-dages gratis prøveperiode, som giver dig mulighed for at prøve det, før du forpligter dig. Du kan også tilmelde dig det uden et kreditkort. Det giver dig mulighed for at teste den, som om du har valgt Pro-planen, men inkluderer ikke Enterprise-funktionerne. Vi har bemærket, at det heller ikke inkluderer alle Pro-funktionerne. F.eks. Blev Google apps-godkendelse deaktiveret under vores prøveperiode.

Mandag-velkomst

monday.com sammenligner godt med sine rivaler i pris. Hvis du kun har et team på to eller tre, er den niveauerede prisfastsættelse muligvis ikke fordelagtig, men med $ 9,99 pr. Bruger som den typiske pris for andre tjenester, er det godt prissat.

Hvis du har et stort team, og prisen er en faktor, kan du også gerne se på Basecamp, som er stor værdi for større grupper. Vores Basecamp-anmeldelse har flere detaljer.

Som det er almindeligt med projektstyringsværktøjer, er monday.com ikke genert over at sende dig en e-mail. Vi fik et tilbud fra en af ​​dets partnere en dag eller to efter tilmelding, hvor vi tilbyder guider på engelsk og japansk (din anmelders bopælsland). Det var ikke for uvelkomment, men hvis du ikke kan lide salgs-e-mails, skal du advares.

monday.com er en stor værdi. Det er imidlertid en skam, at det ikke har et gratis tilbud. Det er et så godt produkt, det ville være dejligt, hvis alle havde adgang til det. Når det er sagt, tror vi ikke, at nogen, der bruger det til forretningsformål, udsættes for prisen.

Sikkerhed & Privatliv

For sikkerhed og privatlivets fred har monday.com flere strenge i sin bue. Det er i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning og EU-U.S. Beskyttelse af personlige oplysninger. Det har også to ISO-sikkerhedscertifikater sammen med et SOC2 Type II-sikkerhedscertifikat, og dets sikkerhedsoplysninger verificeres uafhængigt.

TLS v1.2-kryptering bruges til at beskytte data på tværs af dets netværk og AES 256-bit til opbevaring. Den udfører penetrationstest for at sikre, at den også kan modstå angreb.

Det sikkerhedskopierer data hver time og opbevarer deres sikkerhedskopier i 25 dage. Det er klogt at have kopier af dine vigtige data, så se på vores artikel om de bedste online backup-tjenester for at finde ud af, hvordan du beskytter dine filer mod datatab.

Administratorer kan tilpasse deres sikkerhedsindstillinger fra indstillingspanelet. Mange af de saftigste indstillinger er kun tilgængelige på Enterprise-planen, så de, der ønsker det højeste kontrolniveau, bliver nødt til at opgradere.

Mandag-admin

Du kan begrænse tilmeldinger til et bestemt domæne og bruge SAML samt Google Apps-godkendelse. Du kan også beslutte, hvor strenge du vil have din adgangskodepolitik. Læs vores bedste guide til passwordadministrator for at få flere oplysninger om, hvordan du gemmer alle disse akavede loginoplysninger.

Du kan få en revisionslog, hvis du også er med på Enterprise planen, så du kan kontrollere, om nogen har problemer med at komme ind på deres konto.

To-faktor-godkendelse tilbydes som standard, hvilket giver dig et mål for beskyttelse, hvis nogen får kontrol over din e-mail-konto. Hvis du ikke er sikker på, hvad det er, eller hvorfor det betyder noget, vil vores artikel om tofaktorauthentificering hjælpe med at rydde op.

monday.com giver dig en masse muligheder for sikkerhedstilpasning, især på de dyrere planer. Det beskytter dine filer med stærk kryptering og sikkerhedskopierer dem regelmæssigt, så vi er ikke bekymrede for dets privatliv eller sikkerhed.

Service & Support

monday.com er et godt værktøj fra et brugervenligt perspektiv. Vi blev imponeret over, hvor nemt det er at bruge, og hvor godt den vejledning, den giver, fungerer. Hvis du dog skal bruge support, har du dog flere muligheder.

Den primære kontaktmetode er via en formular. Der gives også en e-mail-adresse og et telefonnummer, så du kan tale direkte med nogen, hvis du er i hårdt hår.

mandag-kontakt

Support er tilgængelig 24/7, men du skal være en Enterprise-bruger for at få et garanteret svar på mindre end 30 minutter. Den kræver en standard svartid på syv minutter, men uanset din kontotype skal du få et hurtigt svar.

Vi sendte en forespørgsel til support omkring kl. 3 Central Central Time midt i ugen og fik et svar fire minutter senere. Du kan ikke bede om mere end det. De bad os om feedback i svaret, hvilket er noget, som funktionen til øjeblikkelig hjælp også gør og distraherer.

Der er mange ressourcer til at hjælpe dig med at lære om værktøjet, herunder en stor vidensbase med svar på et bredt udvalg af spørgsmål. Monday.coms øjeblikkelige hjælpefunktion giver dig mulighed for at indtaste en forespørgsel og præsenterer dig for en håndfuld potentielt nyttige artikler fra vidensbasen, mens du skriver. Treffraten er god, men ikke perfekt. Oplysningerne er klare og grundige.

mandag-webinar

Der er regelmæssige webinarer, så du kan deltage i andre til læringssessioner. De inkluderer at gennemgå det grundlæggende såvel som QA-sessioner og dem, der er målrettet mod specifikke emner, såsom at se på nye funktioner eller arbejde med flere teams. Du kan også se tidligere webinarer på YouTube, så der er masser af vejledninger, der hjælper dig med at lære dig vej rundt.

Support er hurtig og grundig med mange måder at få hjælp, hvis du sidder fast og generel vejledning. Vi var tilfredse med det, vi så og vurderede monday.com meget i dette område.

Afsluttende tanker

monday.com er et smart, moderne produkt, der tilbyder mange funktioner og giver brugerne en oplevelse af god kvalitet. Det er en fornøjelse at bruge det, og det formår at forblive enkelt, mens det tilbyder en masse magt. Dets brugervenlighed og rækkevidde er imponerende, og det har været et stykke tid, siden vi har set et værktøj give så meget med en så enkel brugergrænseflade.

Ikke kun stødte vi ikke på fejl, der brugte den, vi har aldrig været nødt til at se på supportsiderne til andet end testformål. Den slags brugbarhed tager dedikation til at opnå, så hatter af til monday.com for at håndtere det.

Det mangler et par funktioner, specifikt subtasks og afhængighedsstyring, som nogle kan betragte som vigtige. Hvis du har brug for dem, kan du kigge på vores liste over den bedste projektstyringssoftware til alternativer.

Det imponerede os med dens kvalitet og brugervenlighed. Hvis du har prøvet det eller lignende platforme, så fortæl os hvad du synes om dem i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map