ClickUp-gennemgang – Opdateret 2020

ClickUp Review

ClickUp er et projektstyringsværktøj, der overraskede os over, hvor fint vi kunne indstille opgaver og styre workflow. Det har også en god prisordning. Læs vores fulde ClickUp-gennemgang for detaljerne.


bedst-projekt-management-software

ClickUp tilbyder at ændre dit liv og gøre dig 46 procent mere produktiv. Dette er dristige og interessant præcise påstande, som vi håber at prøve på i denne ClickUp-gennemgang.

Det kan prale af en klientbase på over 25.000 teams, herunder tungvægt som Google, Nike og Samsung. Kunder som dette antyder, at det har masser at byde på.

Vi blev glædeligt overrasket over ClickUp. Det er fuldt udstyret, og det meste af det fungerer godt. Det er billigt og nemt at bruge, men alligevel tilbyder masser af dybde. Det rangerer derop med vores foretrukne projektstyringssoftware. Når det er sagt, fandt vi et par ting, der kunne have fungeret bedre. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvorfor vi kunne lide tjenesten.

Alternativer til ClickUp

Styrker & Svagheder

Funktioner

Som med de fleste projektstyringssoftware bruger du meget af din tid med ClickUp på at oprette og ændre opgaver.

Hver opgave har sin egen dedikerede side til tilføjelse af kommentarer og filer. Du kan tildele kommentarer til en person, give dem en anmeldelse og en ekstra opgave at kryds af for. Det gør det godt for chefer, der ønsker at sikre, at deres teammedlemmer ser på, hvad de skal gøre.

clickup-opgave

Opgaver har mini-to-do lister, der fungerer som underopgaver. De kan afkrydses én efter én, som du gør dem. Du kan tilføje afhængigheder fra opgavevisningen ved at åbne dens rullemenu, klikke på afhængighedsindstillingen og vælge opgaver, som den valgte er afhængig af eller dem, der er afhængige af den.

Opgaver kan tildeles prioriteter, som giver dig en måde at kontrollere, hvad der skal gøres hurtigst muligt. De kan også slås sammen, så hvis du er blevet glad, kan du konsolidere og forenkle dit projekt. Prioriteter er repræsenteret af farvede flag, der er lette at forstå.

Du kan også indtaste et tidsestimat for hver opgave. Du kan sammenligne dine estimater med hvad der skete senere, så du kan forbedre dine planlægningsevner fra projekt til projekt. Funktioner som den er god til at hjælpe dit team med at forbedre dets ydeevne i det lange løb.

Klik på Opgavestyring

Opgavevisningen giver dig en masse muligheder. Opgaver er kernen i projektstyringssoftware, så det er godt at se ClickUp tilbyde dig så meget kontrol over dem.

Hvis du har brug for noget enklere, kan du tage et kig på vores Asana-gennemgang. Asana er enkel, let at bruge og en god mulighed, hvis du værdsætter brugervenlighed i forhold til funktioner.

ClickUp har tre grundlæggende visninger, og de kan vælges ved hjælp af knapperne øverst på skærmen.

clickup-liste

Listevisningen er den enkleste og viser dine opgaver i rækker. Der er kolonner, der viser forskellige detaljer, som du kan ændre, hvis du vil.

clickup-søjler

Dens tidsvisning er en kalender, der giver dig mulighed for at trække opgaver rundt og omplanlægge alt.

clickup-board

Boardvisningen giver dig en kanban-lignende interface, men har kun to kolonner som standard. Der er en til åbent arbejde og en til lukket. Du kan dog oprette så mange kolonner, som du vil, hvilket betyder, at du kan bruge ClickUp som et effektivt kanban-kort.

For et andet kanban-baseret værktøj, der er let at bruge, skal du kigge på vores Trello begyndervejledning.

ClickUps boksvisning deler skærmen op i felter, der repræsenterer dine teammedlemmer. Hver boks indeholder de opgaver, der er tildelt den pågældende person. Der er også en ikke-tildelt boks, så du kan se, hvilke job der stadig skal tildeles.

Det er en god visning at bruge, hvis du vil fokusere på mennesker og tjekke, hvad bestemte personer gør.

Der er også en fantastisk udsigt, som er en fantastisk måde at se, hvordan opgaver passer sammen, og som er afhængige af andre.

Hvis visningen Gantt er din foretrukne måde at organisere ting på, kan du overveje at bruge et værktøj, der er centreret omkring det. Læs vores TeamGantt-anmeldelse for detaljer.

Klik påUp rapporter

ClickUp tilbyder en brugervenlig rapporteringsskærm med flere typer rapporter tilgængelige via hurtige links. De inkluderer lister over, hvad folk har arbejdet med, sporet tid og flere andre. Der er også tilpasningsmuligheder, så du kan få data i forskellige perioder og styre, hvordan statistikker præsenteres.

Tidssporing kan udføres ved hjælp af en Chrome-plugin eller en af ​​flere eksterne tjenester, herunder Everhour, Harvest og andre.

clickup-notesblok

Nederst til højre på skærmen indeholder et notesblokikon. Hvis du klikker på det, vises notepadet, som lader dine skrive notater og påmindelser til dig selv.

Hver note kan udvides og kommenteres ved hjælp af en miniteksteditor. Noter kan udskrives eller konverteres til opgaver på dit hovedprojekt, hvilket gør dem til en nyttig måde at eksperimentere med ideer, før du deler dem med dit team. På samme tid er funktionen dog ikke noget, der passer til vores bedste notat-apps.

Hvis du vil bruge data fra andre platforme, kan du importere dem fra Asana, Trello eller Jira. Du kan også importere eller eksportere ved hjælp af .csv-filer. ClickUps eksportfunktion fungerede dog ikke for os. Vi prøvede det to gange, og det sluttede aldrig, på trods af at vi ventede over 30 minutter på det andet forsøg. Du har måske bedre held.

Dets integrationer giver dig mulighed for at arbejde med flere andre værktøjer, herunder GitHub og Slack. Du kan også bruge Zapier, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til over 1.000 andre applikationer.

clickup-import

Tilpasning af de tilgængelige indstillinger gøres via “ClickApps.” Der er 10 af dem, og de tilføjer funktionalitet, såsom tidssporing eller automatisk omlægning af afhængighed. Du kan tænde eller slukke dem via indstillingsskærmen, men du bliver spurgt, hvilke funktioner du har brug for, når du starter, hvilket automatisk gør nogle valg for dig.

ClickUp understøtter mange platforme. Ud over mobile apps til Android og iOS har det desktop-apps til Windows og macOS, en udvidelse til Chrome og en app til Amazon Fire TV.

ClickUp har et fremragende funktionssæt, der giver mange måder at kontrollere og styre dine opgaver. Det integreres også godt med andre platforme. Vi havde problemer med dens eksportfunktion, men det, vi kiggede på, fungerede generelt godt, så det får en stærk score her.

ClickUp-funktionsoversigt

ClickUp-logoclickup.com

Start fra $ 500per måned Alle planer

Management funktioner

Opgaver

underopgaver

Afhængighedsstyring

Brugerdefinerede baggrunde

Andre tilpasningsmuligheder
Tilpassede avatarer til hold. Vælg personligt farvesystem

Holdstørrelsesgrænse
Ubegrænset

Lagerplads
Ubegrænset GB

Generel

Betaling
Kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Support til mobilt operativsystem
iOS, Android

Gratis prøveversion

Sikkerhed

To-faktor godkendelse

Kryptering
AES-256

SOC-certificering
Ikke nævnt

Support

Live chat

E-mail / kontaktformular

Telefon support

Brugervenlighed

ClickUp imponerer fra ordet go med et glat, moderne udseende websted, der bruger animation effektivt og guider dig gennem dens tilmeldingsproces. Information kan findes let og generelt uden problemer.

Efter at have bekræftet din e-mail, bliver du sendt til at vælge din avatar og farveskema samt de integrationer, du vil bruge.

Du kan tilpasse din profil og team med forskellige farver eller bruge et billede. Hvis du vil bruge dit logo, giver ClickUp dig mulighed for det.

Det giver dig mulighed for at vælge og vælge nogle af dens funktioner, når du opsætter, så hvis du vil tildele opgaver til flere teammedlemmer, kan du det. Opgaveprioriteter, tidssporing og flere andre funktioner kan slukkes.

Det er dejligt, hvis du vil holde tingene enkle. Vælg bare de funktioner, du har brug for, og undgå rodet for dem, du ikke ønsker.

Du kan klikke gennem den indledende konfiguration, hvis du vil. Det kan være modbydeligt for dem, der ikke er sikre på, hvordan de vil bruge det og foretrækker at eksperimentere med en tom skifer i starten.

Når du er færdig med tilmeldingsquizzen, inviterer ClickUp dig til at starte dit første projekt. Det tilbyder et væld af skabeloner, sorteret i over 20 kategorier.

clickup-ny-projekt

Det understøtter internationale skrifttyper, så hvis du bruger kinesisk eller koreansk, skal du tage højde for dem. Vi er ikke sikre på, om denne funktion er unik for ClickUp, men det er den første platform, der har fortalt os, at den har den.

clickup-international

Ligesom LeanKit’s, fungerer ClickUps prøveprojekt som en gør-det-selv-guidet tur, med opgavenavne, der opmuntrer dig til at prøve forskellige funktioner og kommentarer, der giver dig tip til, hvad du skal gøre. Se vores LeanKit-gennemgang, hvis det appellerer til dig. LeanKit er en anden stærk platform med masser at tilbyde forretningshold.

ClickUps prøveprojekt er en fantastisk måde at lære, og vi anbefaler at kigge godt igennem det første gang du bruger tjenesten.

ClickUp-interface

Dens lyse og blæsende brugergrænseflade kan vendes i mørk tilstand, hvis du vil give dine øjne en hvile eller foretrækker en anden æstetisk.

Når du kigger rundt på prøveprojektet, får du vist pop-up-tip, der giver dig råd om, hvordan du bruger knapperne og kontrollerne.

clickup-tips

Der er masser af hjælp til rådighed til at lære dig, hvordan platformen fungerer. ClickUp er fremragende, når det kommer til brugervenlighed. Det præsenterer mange funktioner på en klar måde, og du kan få det meste gjort uden at tjekke hjælpesiderne. Ud over at gøre det grundlæggende let, inkluderer dens menuer mere nyttige indstillinger, så der er masser af avancerede funktioner til at finde ud af, om du jager.

For at få et alternativt værktøj, der også negler brugervenlighed, skal du læse vores monday.com-anmeldelse.

ClickUp scorer godt på brugervenlighed, fordi det tilbyder masser af funktioner uden at overvælde brugeren. Det kan forstås hurtigt, men belønner også efterforskning. Vi nød at bruge det og tror, ​​at du også vil.

Koste

ClickUps prisstruktur ser enkel ud på sit websted med en gratis plan og en betalt plan kaldet Ubegrænset. Det gratis tilbud giver dig 100 MB lagerplads samt ubegrænsede brugere og projekter. Det er ret, hvis du har et stort hold, forudsat at du ikke har brug for meget plads.

Hvis du vil bruge den gratis plan, men har brug for mere lagerplads til dit team, kan du kigge på vores bedste online opbevaring for teams-artikel, der opsummerer nogle af indstillingerne.

Forvirrende er yderligere to betalte planer synlige i appen efter tilmelding: Business og Enterprise. De tilbyder ekstra sikkerhedsfunktioner og mere.

Vi spurgte support om forskellen mellem dem på webstedet og i appen, og den sagde, at ClickUp er i færd med at opdatere sit websted. Forhåbentlig, når du ser på det, vil det være konsistent. Når det er sagt, kan det lønne sig at kontrollere alt omhyggeligt.

Muligheden Ubegrænset er så god som dens navn med ubegrænset lagerplads, avanceret rapportering, tilladelser og ubegrænsede funktioner og integrationer. For kun $ 5 pr. Bruger pr. Måned er ClickUp en af ​​de billigste spillere på markedet.

Se vores bedste projektstyringssoftwareguide for at se, hvordan dens konkurrence er prissat.

Hvis $ 5 pr. Måned stadig er for meget for dig, kan du afgive dit eget tilbud. Klik på teksten “lad os gøre en aftale”, og du kan foreslå en pris for et antal brugere, du vælger. ClickUps team vil formodentlig vende tilbage til dig med et ja eller nej, så hvis du kan lide at forhandle, kan du muligvis få et endnu større tilbud til dit team.

Du kan kun betale som kreditkort, men en PayPal-mulighed kan muligvis tilføjes snart.

ClickUp scorer godt på pris med en gratis mulighed og billige betalte planer. Kontroller dog sit websted for den seneste prisfastsættelse, da den foretager ændringer.

Sikkerhed & Privatliv

ClickUp er i overensstemmelse med EU-U.S. Rammer til beskyttelse af personlige oplysninger, såvel som den generelle databeskyttelsesforordning og HIPAA, så du har nogle forsikringer, når det gælder sikkerheden for dine data.

Det hostes på Amazon Web Services, et stort firma med veludviklet sikkerhedspraksis. Data i transit bruger SSL 256-bit kryptering, så ingen, der opfanger dem, vil være i stand til at læse dem.

To-faktor-godkendelse og enkelt login er tilgængelig på dets betalte planer. Du kan også konfigurere enkelt login via Google eller Microsoft, hvis du har planerne.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvorfor det er nyttigt, kan du se vores artikel om tofaktorautentificering.

clickup-autentificering

De på dets betalte planer kan også få kryptering i hvile, men bliver nødt til at kontakte support for at få flere oplysninger. ClickUp uddybede ikke hvilken type kryptering, selv når du bliver spurgt, men måske er det bedst at holde alle gætte.

Hvis du er interesseret i at lære, hvad du kan gøre for at holde dit websted sikkert, kan du kigge på vores webstedets sikkerhedsstykke for tip.

ClickUp har en omfattende sikkerhedspolitik, der specificerer, hvad den gør, og hvad den forventer af sine medarbejdere. Vi vil ikke gå i detaljer omkring indholdet, men tager det fra os, tjenesten tager din sikkerhed alvorligt.

Hvis sikkerhed er din prioritet, er en anden platform, du måske vil se på, Wrike. Det giver fremragende sikkerhed og er stærk i næsten alle områder. Læs vores Wrike-anmeldelse for at lære mere.

ClickUp får næsten alt det rigtige, når det kommer til sikkerhed, så det får en stærk score her. Det ville være dejligt at se flere detaljer om dens kryptering, men det er uden tvivl mere sikkert at holde detaljerne under bæltet.

Service & Support

ClickUp hævder at have den højest rangerede kundesupport i branchen, så vi troede, vi ville stille det et par spørgsmål for at sætte det på prøve.

Hjælpesiden indeholder et telefonnummer, e-mail-adresse, supportformular og fysisk adresse. Der er også en live chat-mulighed, så du har det fulde udvalg af muligheder for at komme i kontakt.

Hvis du foretrækker at løse problemer selv, har den en søgbar vidensbase med omkring 200 artikler. De inkluderer tekst, video og animation, der hjælper dig med at vise dig, hvordan du gør alle slags ting.

Selvom indholdet er godt, er nogle sider forældede og nævner funktioner, der er tilgængelige i planer, der ikke er angivet på dens prisside, hvilket er forvirrende.

Ud over standardvejledningen indeholder den tip til, hvordan man indstiller platformen til forskellige formål – lagersporing eller rekruttering, f.eks..

Hvis du kan lide at lære via video, vil du sætte pris på dens YouTube-kanal, der har omkring 100 videoer, der viser dig, hvordan du bruger platformens funktioner, samt guider til bestemte opgaver og forskellige brugerkategorier. Der er videoer til salgsteam, udviklingsteam og marketingteam.

Vi har bemærket en uheldig fejl på dens kontaktformular. Hvis du klikker på Enter for at vælge felter, der automatisk udfyldes (som vi gjorde for vores e-mail-adresse), sendes formularen, hvilket betyder, at vi sendte sit supportteam et par blanke meddelelser, før vi fandt ud af, hvordan det fungerede. Men de var høflige over det.

Når vi regnede ud af det, fik vores forespørgsel om kryptering et svar på cirka 15 timer.

Hvis du vil prøve en service med hurtigere responstid, skal du læse vores Basecamp-gennemgang. Det tog kun tre minutter at svare os.

clickup-support

ClickUps hjælpemenu i appen indeholder nyttige indstillinger. Der er en forslagsside, hvor du kan bede om funktioner. Mange af forslagene har aktive diskussioner omkring dem og er markeret som igangværende, så du kan se, om hvad du ønsker er i horisonten.

Det har også en live-chatindstilling, selvom den ikke altid er bemandet. Vores spørgsmål her fik et svar, der forklarede forskellen mellem de prissider, der blev diskuteret tidligere på cirka halvanden dag.

ClickUps service og support er stærk. Dens responstider er gode, skønt det er langt fra det hurtigste, vi har set. Vi ville ikke bedømme det som det “bedste i branchen”, men det får stadig en god score her.

Afsluttende tanker

Vi nød at bruge ClickUp. Det er fremragende til at styre opgaver og tildele forhold mellem dem. Det har ubegrænset lagerplads og et UI af kvalitet samt masser af sikkerhedsindstillinger. Det har du også dækket med hjælp og støtte med mange tilgængelige muligheder, hvis du sidder fast og nyttigt læringsmateriale.

Ud over at have en gratis version er ClickUps betalte tilbud blandt de billigste derude, hvilket gør det til et fremragende valg for dem, der har et budget.

Vi fandt et par ting, der ikke fungerede perfekt, men platformen ser ud til at tilføje nye funktioner regelmæssigt, og den ulige hik er den pris, du betaler for det. Uanset hvad anbefaler vi det, hvis du vil have et billigt, effektivt værktøj, der ser godt ud og giver dig mulighed for at styre dine opgaver på alle mulige måder.

Hvis du har prøvet det, ville vi meget gerne høre, hvad du troede. Fortæl os venligst i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me