Millor disc dur extern per a Mac el 2020: Arsenal per a Apple

Els Mac tenen alguns problemes, principalment en suport de programari i potència bruta general, però hi ha moltes raons per utilitzar-ne un. El disseny és minimalista i atractiu, les pantalles són absolutament magnífiques i es pot obtenir molta informàtica en un paquet relativament petit. Tanmateix, aquest petit paquet dificulta l’ampliació de l’emmagatzematge. 


Actualment, el MacBook Pro de 13 polzades puja fins a 2 TB d’emmagatzematge, el de 15 polzades puja fins a 4TB i l’iMac pot fins a 3TB. Si voleu ampliar el vostre emmagatzematge, no hi ha gaire espai a l’interior, així que haureu de sortir externs. En aquesta guia del millor disc dur extern per a Mac, us mostrarem les nostres opcions preferides. 

En general, considerem que el Samsung T5 és la nostra millor selecció, la qual cosa no ha de ser una sorpresa, ja que és el millor disc dur extern que hem revisat. Si la unitat és massa costosa o no sembla el que heu passat, llegiu les nostres opcions. 

Millor disc dur extern per a Mac 2020

Elecció del millor disc dur extern per a Mac

No hi ha res especial en els discs durs externs de Mac, almenys amb les opcions més modernes. Amb els ports FireWire gairebé morts i els ports USB de tipus A que s’estan eliminant, la majoria de discs durs externs estan preparats per usar amb macOS o Windows fora de la caixa. La diferència més gran és el sistema d’arxius amb el que s’envia el disc.

Com podeu veure a la nostra forma de formatar una guia de disc dur extern, macOS utilitza un sistema de fitxers diferent del Windows. Els sistemes de fitxers són el que utilitza el sistema operatiu per reconèixer i organitzar les dades de la unitat. Windows i macOS tenen els seus propis sistemes d’arxius per defecte, però n’hi ha alguns, com ara exFAT, que funcionen en sistemes operatius. 

Normalment, els discs durs externs es formategen en exFAT o NTFS, aquest darrer és el sistema de fitxers per defecte de Windows. Si la unitat està formatada en NTFS, encara funcionarà amb macOS, però caldrà reformatear-la per exFAT o HFS Plus, el sistema de fitxers predeterminat del macOS. Si teniu un disc dur extern que no es mostra, podria ser un motiu pel qual.

En aquest sentit, aquest era el principal problema. O bé, es va haver de formatar la unitat per exformar-la fora del quadre o incloure una utilitat fàcil per a la configuració en macOS. No esperem que la majoria de la gent sàpiga què és un sistema de fitxers o, molt menys, per què importa, de manera que com més propera fos la unitat de plug-and-play real, millor. 

Això restringeix el camp d’alguns, però no per molt. Per aprofundir més en les nostres opcions, vam recórrer al factor de velocitat i forma. Els equips de màrqueting versen sobre accessibilitat i disseny, de manera que només convé que el vostre disc dur extern coincideixi. 

Ens hem centrat en les unitats que es desprenen de disseny i que estiguin al dia amb l’emmagatzematge intern de la majoria de Macs. També hem considerat el preu i el suport, però aquests factors no eren tan importants com la velocitat i el factor.

Millor disc dur extern per a Mac: Samsung T5

El Samsung T5 és tot el que volem fora d’un disc dur extern. És ràpid, aprofitant l’emmagatzematge en estat sòlid complet i l’USB 3.1. També és lleuger, amb un pes de només 51 grams i és compacte, amb unes dimensions més petites que una targeta de visita. Per als Mac, no hi ha millor ajustament que el Samsung T5. 

samsung-t5-2

És compatible amb macOS i Samsung facilita la configuració fora de la caixa. Quan connecteu la unitat, hi trobareu tres aplicacions emmagatzemades: una per a Windows, una per a macOS i una altra per a Android. Tot el que heu de fer és executar l’aplicació macOS i anireu al vostre camí. 

Durant la configuració, Samsung instal·la la seva utilitat de la unitat, que es pot utilitzar amb qualsevol de les seves unitats, inclòs l’X5 (llegiu la nostra millor guia de disc dur extern SSD per obtenir més informació). 

L’utilitat s’utilitza per comprovar si hi ha actualitzacions, però el que és més important, es fa servir per protegir la contrasenya. El T5 es pot xifrar amb AES-256, que protegeix les vostres dades en cas que la unitat es perdi o es robi (llegiu la nostra descripció del xifrat per obtenir més informació sobre AES). 

Estèticament, la unitat també encaixa perfectament amb un Mac. Tot i que Samsung i Apple ho estan escrivint en l’àmbit mòbil, el T5 sembla personalitzat per a Macs. 

L’exterior presenta el mateix recobriment de metall raspallat que els ordinadors Apple, amb un disseny minimalista a tot arreu. El cable únic USB-C-a-USB-C també és útil, ja que la majoria de MacBooks abandonen els ports USB-A. 

Altres motius ens agrada el Samsung T5

El factor de forma i la configuració són punts elevats per al Samsung T5, però el motiu real per comprar la unitat és la velocitat. És el disc dur extern més ràpid que hem provat, fent recorreguts amb lectures seqüencials i escriptura superior a 520 MB / s i lectures aleatòries i escriptures aleatòries a prop de 200 MB / s. 

El rendiment aleatori és especialment impressionant, mostrant que la unitat pot manejar diversos fragments d’un fitxer gran amb facilitat. De fet, és tan ràpid que el T5 s’utilitza sovint per enregistrar vídeo de gran qualitat. 

Per exemple, la recent càmera Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K pot gravar directament a un SSD extern. El Samsung T5 és una opció popular per a mitjans amb el BMPCC 4K, tant que SmallRig té un arnès construït específicament per a això. 

No importa el cas d’ús, un Samsung T5 és la tria ideal. És ràpid, compacte, lleuger i bell, que reuneix tot el que ens agrada veure des d’un disc dur extern. Podeu obtenir més informació al respecte de la nostra revisió de Samsung T5. 

Western Digital My Book

El Samsung T5 és bo per a un MacBook, mentre que el meu llibre digital digital Western és probablement millor per a un iMac. És un disc dur extern d’escriptori, és a dir, que es troba dins d’un recinte voluminós i que necessita energia externa. Tot i això, ofereix un nivell de flexibilitat que normalment no ofereixen els ordinadors d’Apple.  

western-digital-my-book-1

macOS està a punt per treure el disc fora de la caixa, però no és l’únic motiu pel qual l’incloguem en aquesta llista. És la segona opció per les utilitats que ofereix Western Digital. 

Trobareu instal·ladors d’aplicacions que us permeten importar dades des d’una còpia de seguretat de núvol, inclosos serveis com Microsoft OneDrive, Google Drive, Dropbox i Amazon Drive, a més d’una utilitat de seguretat que us permet xifrar les dades (consulteu la nostra revisió OneDrive , Revisió de Google Drive i revisió de Dropbox). La nostra aplicació preferida, però, és WD Drive Utilities. 

Amb les Utilitats d’unitat, podeu executar diagnòstics, configurar un temporitzador de son de la unitat i formatar la unitat. Tanmateix, la funció més important és la seva configuració RAID (llegiu la nostra guia RAID). Podeu configurar RAID en macOS, però els iMacs no tenen cap forma fàcil d’afegir unitats internes. No obstant això, amb diversos llibres, podeu tenir configurat un RAID en macOS.  

Tot i que Western Digital My Book no és el disc dur més ràpid o compacte per a Mac, probablement sigui el més funcional. Els serveis públics inclosos van justificar més que el mòdic preu. Western Digital també ofereix capacitats de fins a 10 TB, de manera que el meu llibre també és una bona solució per a còpies de seguretat de Mac. 

Altres motius ens agrada el meu llibre digital digital occidental

Comparar el meu llibre amb la T5 en termes de velocitat és una broma. Tot i això, en comparació amb altres discs durs girats, el meu llibre és impressionant. Es van observar velocitats de lectura i escriptura seqüencials superiors a 200 MB / s, que és aproximadament 50 MB / s més ràpida que la majoria dels altres discs durs externs. La velocitat de lectura aleatòria no va ser gran, però la velocitat d’escriptura aleatòria era sòlida en 11.54 MB / s. 

La velocitat no és massa important si s’utilitza El meu llibre en el seu context adequat. Tot el que es tracta de la unitat està creat per a una configuració permanent, amb funcions com ara configuracions RAID disponibles i capacitats de fins a 10 TB. Western Digital My Book és una manera excel·lent d’expandir el vostre emmagatzematge d’iMacs o de fer còpies de seguretat dels fitxers, però no és la millor solució si esteu en marxa. 

Tanmateix, val la pena mirar-les si teniu una configuració per a escriptori de Mac. Podeu obtenir més informació sobre aquest tema a la nostra ressenya Western Digital My Book. 

Seagate Backup Plus Portable

La còpia de seguretat més portàtil és bàsicament la versió de Seagate d’un llibre meu, però en un factor de forma més petita. Porta una unitat interna de 2,5 polzades, a diferència de una de 3,5 polzades, i no necessita energia externa. No hi ha disponible una versió de 10 TB, almenys no en el factor de forma compacta, però Seagate encara ofereix fins a 5 TB. 

seagate-backup-plus-portable-1

És excel·lent per a Mac, però, a causa de la configuració. Totes les unitats de Seagate, inclòs el Seagate Portable normal, faciliten la posada en funcionament (llegiu la nostra ressenya de Seagate Portable). 

Hi ha dues aplicacions carregades a la unitat, una per a Windows i una altra per a macOS, cadascuna amb l’etiqueta “comença aquí”. Feu clic a la versió macOS per iniciar la configuració. 

Al vostre navegador, podeu registrar la unitat, descarregar Seagate Toolkit, que us permet emmagatzemar una altra unitat, fer còpies de seguretat de l’ordinador i molt més – i comprar serveis de recuperació. A més, teniu l’oportunitat de bescanviar les ofertes incloses amb la unitat. En el nostre cas, portem dos mesos d’Adobe Creative Cloud Photography a casa. 

Ens encanta la configuració basada en la web. És senzill fer que el disc es registri i funcioni, independentment de quin sistema operatiu utilitzeu. No hi ha cap reformatació que s’ha de fer ni els manuals d’usuari per examinar-los. Seagate gestiona tota la feina bruta per a vosaltres.

Altres motius ens agrada el Seagate Backup Plus Portable

A l’exterior de la configuració perfecta, hi ha dos punts elevats per al Seagate Backup Plus Portable. El primer és la qualitat de construcció. 

Tot i que no és tan resistent al SanDisk Extreme Portable (llegiu la nostra ressenya de SanDisk Extreme Portable), el Backup Plus Portable és més rígid que els seus homòlegs negres. Té una brillant part superior de metall raspallat, mentre que la part posterior està coberta amb un acabat mat que impedeix relliscar. 

L’altre punt elevat és el Seagate Toolkit, disponible per a tots els discs durs de Seagate. Permet emmirallar-se una unitat, que guarda una còpia del que hi ha a l’ordinador o una còpia de seguretat d’una unitat, que emmagatzema tots els continguts en un format que el programari pugui llegir. 

Tenint en compte el preu, un Backup Plus Portable és una excel·lent eina per tenir una configuració de còpia de seguretat 3-2-1, on la utilitzeu amb serveis de còpia de seguretat en línia com Backblaze (consulteu la nostra crítica de Backblaze).. 

Malauradament, també hi ha alguns cons. És a dir, el Seagate Backup Plus Portable no és fantàstic quan es tracta de velocitat i es pot marcar velocitats seqüencials inferiors a 130 MB / s. Dit això, Seagate ofereix una capacitat horrible per pocs diners, cosa que per ella mateixa mereix una ullada. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió portàtil de Seagate Backup Plus. 

SSD mòbil G-Drive G-Technology

La còpia de seguretat més portàtil i el meu llibre es barallen a l’hora de la velocitat, però ofereixen molt d’emmagatzematge a un preu baix. Si us preocupa més la velocitat que la capacitat, el SSD per a mòbils G-Drive G és el que us pertoca. Ve a un preu elevat, més que el Samsung T5, però el rendiment val la pena. 

g-drive-mobile-1

La configuració és fluida, si és una mica estranya. Quan vam connectar la nostra unitat, només es va registrar com a espai de 4 GB. Hi havia uns quants instal·ladors carregats al disc amb instruccions. Al principi és una mica creixent, però G-Technology ha configurat la unitat d’aquesta manera per una raó. 

Per descomptat, la unitat està formatada en HFS Plus, que, com s’ha esmentat anteriorment, és el sistema de fitxers per defecte per a macOS. Si tot el que utilitzeu és un Mac, ja esteu preparats; només heu d’executar l’assistent de format i ja heu acabat. Tot i això, G-Technology també inclou un assistent per instal·lar HFS Plus per a Windows, que va ser creat per Paragon. 

Tingueu en compte que hem dit “instal·lar” i no “format”. HFS Plus per a Windows no requereix formatar-la quan es mogui entre macOS i Windows, cosa que significa que podeu utilitzar la unitat a les dues plataformes mantenint les dades intactes. En entorns creatius on les unitats externes es poden transferir a diverses màquines amb diferents sistemes operatius, aquesta característica és crucial. 

Altres motius ens agrada el SSD mòbil de G-Drive G-Technology

El SSD mòbil de G-Drive no és tan ràpid com el Samsung T5, però està a prop. Es va mesurar una velocitat de lectura seqüencial de 562,8 MB / s, una velocitat d’escriptura seqüencial de 515,6 MB / s, una velocitat de lectura aleatòria de 177,9 MB / s i una velocitat d’escriptura aleatòria de 170,5 MB / s amb CrystalDiskMark. Aquests resultats no és sorprenent tenint en compte què hi ha dins del SSD mòbil de G-Drive. 

Sota el recinte accidentat es troba en realitat una unitat M.2 SanDisk X600, que és un SSD intern de 2,5 polzades que es pot vendre. G-Technology, que com SanDisk, propietat de Western Digital, ha tornat a empaquetar la unitat en un recinte de qualitat IP67, reforçant-lo amb protecció contra les caigudes de fins a 10 peus i resistència a la pressió de fins a 1.000 lliures.. 

Tot i que és més car que el Samsung T5, el SSD mòbil G-Drive G-Drive ofereix avantatges de qualitat i característiques de construcció. Si canvieu entre macOS i Windows, utilitzeu-lo no us permetrà escriure. Podeu obtenir més informació sobre la unitat a la nostra revisió SSD de G-Technology per a mòbils. 

LaCie Rugged Mini

LaCie, com G-Technology, està enfocada als creadors. Les unitats estan dissenyades per a la rigidesa i la flexibilitat, i això es presenta amb el Rugged Mini. LaCie és propietat de Seagate, per la qual cosa sereu tractats del mateix excel·lent procés de configuració del Backup Plus Portable. 

lacie-rugged-mini-1

Per a macOS, tot el que heu de fer és fer clic a l’aplicació “Iniciar aquí” per a Macs. Aleshores, podreu registrar la unitat i descarregar les ofertes disponibles. Amb el nostre Rugged Mini, aconseguim un mes de Creative Cloud, que normalment recorre 60 dòlars (llegiu el nostre millor programari d’edició de fotografies i les millors guies de programari d’edició de vídeo per veure per què val la pena). 

A més, la unitat està formatada per funcionar amb macOS. El Rugged Mini té una unitat de filat tradicional que transporta dades mitjançant USB 3.0. Tot i això, LaCie inclou un cable USB-C a la caixa. Tot i que no canviarà l’amplada de banda disponible, la inclusió d’un cable USB-C és excel·lent per als usuaris de Mac, ja que els ports USB-A comencen a ser escassos. 

Altres motius ens agrada el LaCie Rugged Mini

Qualsevol unitat de la sèrie Ruggida de LaCie està construïda com un dipòsit. El Rugged Mini, en particular, és impressionant, ja que és un disc giratori. Fins i tot en funcionament, l’accionament pot suportar una caiguda de fins a quatre peus, és resistent a la pluja i pot suportar fins a 2.205 lliures de pressió. 

Això és gràcies a la tanca totalment metàl·lica i a l’icònic amortidor taronja que l’envolta. No hi ha cap mena de error a la unitat de LaCie quan en veieu. Tanmateix, aquesta protecció arriba a un preu. 

Tot i ser un dels pitjors intèrprets que hem vist, al voltant de 120 MB / s al final seqüencial de les coses, LaCie Rugged Mini també és un dels més cars. El model 1TB costa des de 75 a 100 dòlars i no funciona millor que un portàtil Seagate Backup Plus, que costa al voltant de 40 dòlars menys. 

Tot i així, està construït per agafar una pallissa i inclou alguns avantatges per iniciar els usuaris de Mac. Si us sembla bé, no deixeu de llegir la nostra crítica de LaCie Rugged Mini. 

Pensaments finals

Samsung T5 és el millor disc dur extern per a Mac, però no hauríeu de descomptar les nostres opcions de selecció. Si busqueu una velocitat similar però un factor de forma diferent, el SSD mòbil G-Drive és una opció fantàstica. De la mateixa manera, si només voleu estalviar diners mentre obteniu una capacitat més elevada, podríeu anar amb un Seagate Backup Plus Portable.. 

Per sort, no us restringiu a les nostres eleccions. Tot i que creiem que les cinc opcions anteriors són les millors opcions per a Mac, pot ser que hi hagi un altre disc en funció de les vostres necessitats. La majoria de les opcions de les revisions de disc dur extern funcionen amb Mac, així que navegueu-hi si necessiteu algunes opcions més. 

Quin disc dur extern utilitzeu per al Mac? Per què l’has triat? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map