Millor disc dur extern de 4 TB del 2020

Si esteu al mercat d’un disc dur extern amb la finalitat de fer una còpia de seguretat de l’ordinador, 4TB és la mida perfecta. Tot i que pot semblar un excés: un descarregador modest podria lluitar per omplir 1TB, la capacitat més alta es mostrarà útil amb el pas del temps. En aquesta guia del millor disc dur extern de 4 TB, us mostrarem els nostres favorits. 


Vam prendre notes de la nostra millor guia de disc dur extern, però no només portàvem les opcions a aquesta guia. Els SSD externs, que dominen el camp en termes de rendiment i portabilitat, no ho han aconseguit a capacitats més elevades, cosa que els converteix en unidireccionals per a còpia de seguretat. En canvi, les opcions que vam triar se centren en la capacitat bruta a la velocitat. 

Malgrat això, tenim uns quants intèrprets sòlids, entre els quals es troba la nostra millor selecció, Western Digital My Book. Abans d’aconseguir les nostres opcions, parlem de com les hem elaborat.

Millor disc dur extern de 4TB 2020

Tria el millor disc dur extern de 4 TB

A diferència del nostre millor disc dur extern de 1 TB i de la millor guia de disc dur extern de 2 TB, no ens centrem en la velocitat bruta en aquesta. Tot i que el rendiment és important, 4TB és una capacitat per començar a entrar en un veritable territori de còpia de seguretat, llançant la portabilitat i accelereu la finestra en favor de més espai. 

Podeu obtenir el millor d’ambdós mons si esteu disposats a comprar algunes unitats de capacitat més petita, però és només la vostra opció. Tal com vam veure a la nostra millor guia de disc dur extern SSD, dispositius d’emmagatzematge flash, com el Samsung T5, es troben a 2 TB (llegiu la nostra revisió Samsung T5). Amb aquesta capacitat, la majoria dels discs portàtils costen més de 300 dòlars, cosa que suposa una forta venda. 

Per això, ens centrarem en les unitats de disc dur externes (dispositius que utilitzin un disc giratori per emmagatzemar dades) en lloc de fer-lo flash a un xip. Les solucions arxivístiques no necessiten la velocitat de cremat, de manera que aquí no ens interessa massa. Tanmateix, la unitat necessita ser prou ràpida com per suportar l’escriptura de grans quantitats de dades alhora. 

Tot i que hem estudiat el rendiment de la lectura –haureu d’aconseguir les vostres dades en algun moment–, ens preocupava més el rendiment d’escriptura. Si una unitat té un lent rendiment d’escriptura i intenteu utilitzar-la com a còpia de seguretat, això significa que el buffer s’omplirà molt ràpidament, alentint la taxa de transferència de dades a un rastreig. 

Amb aquest propòsit, alguns dels aspectes que normalment considerem deixen de ser rellevants. El factor de forma i la portabilitat no tenen consideracions elevades i tampoc la rigidesa. 

La qualitat general de construcció continua essent important (la unitat ha de ser almenys coberta amb plàstic digne), però la creació robusta d’alguna cosa com el SSD mòbil G-Drive G-Drive no és tan crítica (llegiu el nostre G-Technology G-Drive Mobile Revisió SSD). 

Molt més importants que la qualitat de construcció són les característiques. Com a solucions d’arxiu, els discs durs 4TB han d’incloure un programari que us permeti fer còpies de seguretat del vostre sistema. La protecció de contrasenya, el suport RAID i el xifrat del maquinari no són essencials, però són agradables de veure-les. 

Millor disc dur extern de 4 TB: Western Digital My Book

Si busqueu un disc dur extern i de gran capacitat fiable, serà difícil superar el llibre Western Western My Book. Tot i que el disc de filatura del seu interior el va excloure de la nostra guia de disc dur extern més fiable, encara va guanyar un lloc a la nostra llista de discs de disc dur més ràpids. No és tan ràpid com les SSD externes, però el meu llibre fa vergonya a qualsevol altre disc dur extern. 

western-digital-my-book-1

El rendiment seqüencial està molt per sobre, amb el meu llibre assolint velocitats de lectura i escriptura per sobre dels 200 MB / s. Fins i tot per a un disc dur extern basat en escriptori, aquest rendiment és impressionant. 

Normalment esperem de 150 MB / s a ​​170 MB / s per a solucions d’escriptori i de 130 MB / s a ​​150 MB / s per a portàtils, situant el meu llibre com a mínim 30 MB / s per sobre de la competència en el rendiment seqüencial.. 

El rendiment aleatori no és tan impressionant. El meu llibre es va alentir en les lectures aleatòries, amb un ritme inferior a 0,6 MB / s. Tot i això, el rendiment d’escriptura aleatòria va ser sòlid. Va anotar uns 12 MB / s per a escrits aleatoris, demostrant que El meu llibre està centrat en fer còpies de seguretat de les dades per sobre de tot. 

Les funcions també es remunten. Western Digital inclou una gran quantitat d’utilitats gratuïtes per utilitzar amb El meu llibre. Es comptabilitzen els estàndards, incloent-hi una utilitat de còpia de seguretat, però Western Digital també inclou algunes proves estranyes. Amb la suite d’utilitat, podeu configurar una contrasenya, configurar opcions d’emmagatzematge avançades i fins i tot configurar un array RAID (llegiu la nostra guia RAID). 

Altres motius ens agrada el meu llibre digital digital occidental

Tot i que aquesta guia està centrada en unitats de 4 TB, és possible que vulgueu considerar altres capacitats si us interessa un llibre meu. El model d’una sola unitat va de 3TB a 10TB. No defallim les unitats 3TB: llegiu la nostra millor guia de disc dur extern de 3TB per saber per què, però les capacitats més elevades són sòlides. 

Però el model de doble unitat és més interessant. Western Digital ofereix una variant del meu llibre que inclou dues unitats en lloc d’una, i està disponible amb capacitats de 12 TB, 16 TB i 20 TB. A més, les dues unitats es configuren prèviament en RAID-0, cosa que permeten agrupar les dades entre elles per obtenir un rendiment encara millor.. 

A més, és barat. La meva unitat de disc My Book arriba a Western Digital My Book, la qual cosa, per 10 TB d’emmagatzematge, és una cosa fantàstica. Dit això, les versions de doble unitat són bastant cares, la variant de 20 TB té un cost de 700 dòlars. Tot i així, el model de doble unitat inclou RAID-0 i suport oficial USB 3.1 Gen 1. Podeu obtenir més informació sobre aquest tema a la nostra ressenya de Western Digital My Book. 

 

Escriptori d’expansió Seagate

Si us agrada el llibre Western Digital My, però voleu estalviar encara més diners, l’escriptori Seagate Expansion és per a vosaltres. No funciona tan bé com el meu llibre ni presenta una variant de doble unitat, però podeu obtenir la majoria de les funcions per una mica menys.

seagate-expansion-desktop

A 4TB, l’Escriptori Expansion és de 20 dòlars més barat que el meu llibre en el moment d’escriure, aconseguint el preu per gegabyet fins a dos cèntims dels dos cèntims i mig del meu llibre. Obteniu la mateixa quantitat d’espai d’emmagatzematge i moltes de les mateixes funcions, però esteu negociant el rendiment del procés. 

Seagate anuncia una velocitat màxima de 160 MB / s, que es refereix a un rendiment seqüencial. Tanmateix, basant-nos en la nostra experiència amb les nostres unitats de Seagate, llegiu un exemple per a la revisió de Seagate Portable, però és segur esperar menys. L’escriptori Expansion funcionarà millor que el seu homòleg portàtil, però no al nivell del Western Digital My Book. 

Per sort, obteniu moltes de les mateixes funcions. Com és el cas de totes les unitats de Seagate, teniu accés a Seagate Toolkit. Tot i que no és tan robust com les utilitats que inclou Western Digital, Toolkit té moltes funcions. Amb ell, podeu fer una còpia de seguretat o reflectir un disc dur existent, així com configurar el tipus de programació i còpia de seguretat.

Altres motius ens agraden l’escriptori Seagate Expansion

El Seagate Expansion Desktop és senzill quan es tracta. La caixa totalment negra es troba al seu costat amb un disseny de piràmide única en un costat. A l’exterior de la unitat, l’únic que obteniu és un cable USB 3.0 de 18 polzades, un adaptador de potència i una guia d’inici ràpid. 

Probablement no en necessitareu. Seagate ofereix una configuració extraordinàriament fluida en tots els seus productes, inclòs LaCie Rugged Mini (llegiu la nostra ressenya de LaCie Rugged Mini). 

Un cop heu connectat la unitat, trobareu una aplicació carregada prèviament, que us dirigirà al lloc web de Seagate. Allà, podreu registrar la unitat, descarregar Toolkit i comprar un pla de recuperació de dades de rescat, si voleu. 

Per sort, no haureu de passar per aquest procés si no ho voleu. Seagate fa que sigui convenient utilitzar la unitat de la manera que considere adequada, tot proporcionant eines per donar suport al vostre producte. Tot i que no funciona tan bé ni presenta tantes funcions com El meu llibre, encara hi ha una gran oferta per a un escriptori Seagate Expansion.. 

Seagate Backup Plus Portable

El Seagate Backup Plus Portable és una versió reduïda de l’escriptori Expansion, però amb funcions encara més grans. En realitat, Seagate també ven una unitat portàtil d’expansió, però veient que no funciona tan bé com la versió d’escriptori i és més car, l’ometim en aquesta guia. 

seagate-backup-plus-portable-2

Substituir-lo és el Backup Plus Portable, que no només és més barat, sinó que inclou més funcions. Seagate ven tres versions de la unitat, però només una està disponible en 4TB. L’accionament està disponible en capacitats d’1TB, 2TB, 4TB i 5TB, les dues primeres s’ofereixen en un model Slim i les segones en el factor de forma estàndard.. 

També hi ha la versió Ultra Touch, que, malauradament, només està disponible fins a 2 TB. Tot i així, si decidiu que no necessiteu l’emmagatzematge addicional, la unitat d’Ultra Touch és una opció excel·lent. És la mateixa unitat d’aspecte i rendiment, però inclou xifratge AES-256 i suport USB-C (llegiu la nostra descripció del xifratge).

Pel que fa a les funcions que obteniu a totes les versions, Seagate encara inclou Toolkit, que us permetrà fer una còpia de seguretat o reflectir una unitat de la vostra màquina local. A més, Seagate sol incloure algun tipus d’oferta amb les unitats que ven. 

Per exemple, el nostre Backup Plus Portable porta amb dos mesos d’Adobe Creative Cloud Photography de forma gratuïta (llegiu la nostra millor guia de programari d’edició de fotos). 

Altres motius ens agrada el Seagate Backup Plus Portable

Sensibilitat ràpida, la còpia de seguretat més portàtil no és impressionant, després de l’escriptori d’expansió. Es van notar velocitats de lectura seqneitual de 129.6 MB / s, velocitats d’escriptura seqüencials de 136.9 MB / s i lectures i escriptures aleatòries de 1.3 MB / s. 

A partir de totes les mètriques imaginables, es tracta d’un rendiment estandard, malgrat que la velocitat de lectura aleatòria era més ràpida que Western My Book.. 

El rendiment no és el principal punt de venda del Backup Plus Portable. Característiques, disseny i preu són. Amb el Backup Plus Portable, Seagate ofereix una unitat que es veu millor que la competència, amb una gran quantitat d’opcions de colors, cadascuna amb una part superior de teixit gratuïta, alhora que costa el mateix preu o fins i tot més barat.. 

Esteu comercialitzant uns quants megabytes per segon en aquest procés, però en aquest nivell de rendiment, això no farà cap gran diferència. Les funcions, la qualitat creativa i el preu fan que el Seagate Backup Plus Portable valgui la pena. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió portàtil de Seagate Backup Plus.

Elements digitals occidentals

Western Digital Elements arriba al nucli del que és un disc dur. És un disc no centrat en el rendiment o les funcions, sinó en la capacitat bruta. Tot i que no és ideal en comparació amb les nostres millors opcions, encara heu de considerar els Elements, especialment si voleu una unitat portàtil.

western-digital-elements-1

En comparació amb, per exemple, el SanDisk Extreme Portable, la qualitat de creació és una broma. Tanmateix, quan esteu enfrontats a altres discs durs externs de caixa negra, és força bo (llegiu la nostra ressenya de SanDisk Extreme Portable). 

El cofre de plàstic es reforça amb un plàstic més pesat, hi ha quatre pastilles de goma a la part inferior per protegir-se de les vibracions i la unitat no produeix cap flexió, a diferència de l’ADATA SD600 (llegiu la nostra crítica ADATA SD600). 

La capacitat més alta disponible dels elements és de 4 TB. La capacitat és important aquí, perquè tots els elements són realment presents. 

Et falten funcions vistes amb Western My Book, com ara el programari de còpia de seguretat i la protecció de contrasenya. Si esteu al mercat per aquestes funcions, us convindreu millor amb el meu passaport digital digital

La simplicitat d’una unitat d’Elementes és atractiva, però. Funciona fora de la caixa amb Windows i necessita un format senzill amb macOS (llegiu la nostra forma de formatar una guia de disc dur extern). Tot el que heu de fer és connectar el cable USB inclòs per transferir els vostres fitxers.

Altres motius ens agraden els elements digitals de Westen

Si es tracta d’una unitat centrada en els conceptes bàsics d’emmagatzematge, els elements digitals occidentals no són excel·lents quan es tracta d’un rendiment. Tot i així, com el seu germà gran, Western Digital My Book, té un enfocament especial en la còpia de seguretat. 

La nostra prova va produir velocitats de lectura seqüencials de 131,3 MB / s i velocitats d’escriptura seqüencials de 127,4 MB / s, cosa que no és impressionant en comparació amb les altres opcions. Tanmateix, el rendiment aleatori reflecteix el meu llibre. Es van observar lectures aleatòries de 0,55 MB / s i escriptures aleatòries de 10,11 MB / s. 

Això significa que escriure dades noves al disc serà molt més ràpid que llegir-ne dades. Els nostres resultats aleatoris provenen d’una prova que tenia una profunditat de cua de vuit, amb vuit fils simultanis, que demostra que un Western Digital Elements pot gestionar múltiples tasques al mateix temps. Podeu obtenir més informació al respecte de la nostra revisió Western Digital Elements.

Fonaments de Toshiba Canvio

És fàcil passar per alt els conceptes bàsics de Toshiba Canvio. A diferència de les opcions anteriors, no està ben construït, ni presenta cap funció i tampoc és massa fàcil per als ulls. Tanmateix, malgrat tots els signes que s’assenyalen, els conceptes bàsics de Canvio són un impuls impressionant. Ofereix un rendiment sòlid, alhora que és més barat que la competència.

toshiba-canvio-bàsics-1

Comencem amb la qualitat de creació. No és sorprenent, Toshiba utilitza un sudari complet de plàstic, però és més fluix que Western Digital Elements i Seagate Backup Plus Portable. Toshiba sembla saber que tan feble és. En lloc d’enviar la unitat amb una carcassa de plàstic modelat, es troba envasada amb un suport de bombolles ferma, semblant a com s’empaqueten els discos durs estàndard. 

És una unitat portàtil, però no és una que hagis d’anar amb nosaltres massa sovint. Si el deixeu caure algunes vegades, és probable que el faci inútil, així que assegureu-vos de tractar-lo amb cura. Tot i així, és fàcil mirar fora de la qualitat de construcció quan es té en compte el preu. 

Els conceptes bàsics de Canvio a 4TB costen al voltant de 90 dòlars, depenent d’on comprar-lo, cosa que és un robatori. Tot i que l’escriptori Seagate Expansion és de 10 dòlars o menys, però no ofereix la portabilitat dels bàsics de Canvio. L’escriptori d’expansió tampoc no funciona.

Altres motius ens agraden els conceptes bàsics de Toshiba Canvio

Sembla que els conceptes bàsics de Canvio són només la versió de Toshiba dels Western Digital Elements, i, tot i que això és cert en termes de qualitat i característiques de construcció, no és cert en el rendiment. El Canvio Basics neteja el sòl amb altres HDD externs, mostrant velocitats seqüencials prop de 150 MB / s.

Aquesta actuació és igual a l’escriptori Expansion. Els HDD externs amb un format complet de forma general funcionen millor, ja que hi ha més espai dins de la unitat perquè el cap de lectura i escriptura es mogui i menys plaques en general. El fet que els conceptes bàsics de Canvio puguin assolir aquests nivells -i a un preu assequible- és increïble. 

El rendiment aleatori, però, no és fantàstic. Els conceptes bàsics de Toshiba Canvio van lluitar per produir 5 MB / s d’atzar aleatoris en la nostra prova mitjançant una cua de vuit fils, amb vuit fils. Les proves d’un sol fil van obtenir resultats molt millors, al voltant dels 7 MB / s. Podeu veure més resultats dels nostres resultats en la nostra revisió de Toshiba Canvio Basics.

Pensaments finals

Si esteu al mercat d’un disc dur extern de 4 TB amb la intenció de fer una còpia de seguretat, serà difícil superar el Western My Book. Ofereix una llarga llista de característiques, alta capacitat i excel·lent velocitat a un preu raonable. Dit això, hi ha altres opcions. 

L’escriptori Expansion baixa una mica de velocitat, però ho compensa amb un preu inferior. A més, el Backup Plus Portable és molt més lent, però inclou la comoditat de la portabilitat. Si cap de les opcions anteriors no sembla el vostre joc, assegureu-vos de llegir les nostres ressenyes externes del disc dur. 

Quin disc dur extern de 4 TB utilitzeu? Per què l’heu escollit? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map