Millor disc dur extern de 2 TB del 2020

Quan escolliu un disc dur extern, heu de tenir en compte la capacitat. La despesa en espai d’emmagatzematge que no utilitzeu mai no és divertida, i esbrinar que necessiteu més capacitat després d’uns mesos és molest. 


Per a la majoria de les persones, recomanem un disc dur de 2 TB extern, que proporciona prou emmagatzematge per a còpia de seguretat alhora que és adequat per a alguns fitxers addicionals. 

En aquesta guia del millor disc dur extern de 2 TB, us mostrarem els nostres preferits, obtenint la nostra millor guia de disc dur extern. Tenim cinc opcions per triar, cadascuna oferint alguna cosa únic. Tanmateix, abans d’anar a les nostres opinions, anem a conèixer com les vam fer. 

Millor disc dur extern de 2 TB 2020

Tria el millor disc dur extern de 2 TB

L’elecció del millor disc dur extern de 2 TB va ser un procés similar al que vam escollir el nostre disc dur extern de 1 TB. A 2TB, hi ha molt espai per emmagatzemar fitxers addicionals que es desborden al portàtil o per segmentar només alguns tipus de suports. Tot i això, la capacitat no és la més adequada per a una còpia de seguretat de sistema complet. 

Com hem vist que utilitzem serveis de còpia de seguretat en línia il·limitats, com ara Backblaze (consulteu la nostra revisió de Backblaze), sovint acabareu amb moltes més dades de les que espereu al llarg d’un parell d’anys. Depèn, naturalment, del vostre cas d’ús, però si sou un torrenter àvid o un botó de programari, 2TB no el tallarà per fer una còpia de seguretat del sistema.. 

A més, 2T és el límit d’emmagatzematge per a la majoria de les unitats d’estat sòlid. Si no en sabeu, les SSD funcionen molt millor que les unitats de disc dur tradicionals. Com que no ens centrem només en la còpia de seguretat en aquesta guia, hem inclòs les nostres SSD preferides, que obtenim de la nostra millor guia de disc dur extern SSD. Tot i que costosos, els discs SSD es paguen en pades quan es tracta del rendiment. 

Fora de triar entre emmagatzematge ampliat i còpia de seguretat, també hem considerat els factors que fan que qualsevol disc dur extern sigui digne de la vostra atenció. Inclou la qualitat de construcció, la velocitat general i la fiabilitat, la garantia inclosa i funcions com ara el xifrat de maquinari. 

La mida de 2 TB és on es troben les solucions portàtils i d’escriptori. Tot i que no hi ha tant d’espai per a aquells que baixen constantment fitxers, pot ser una solució de còpia de seguretat si no estàs content amb el programari que tens. 

Com a terreny mitjà entre els dos, el 2TB sol ser la millor capacitat per a la majoria de la gent. Tanmateix, la unitat que acabis escollint dependrà del que facis amb ell.

El millor disc dur extern de 2 TB: Samsung T5

El Samsung T5 és el disc dur extern sense interès. Va disminuir la seva competència en el nostre millor disc dur extern per a la guia de Mac, així com en la nostra guia de disc dur més ràpida externa. Des del rendiment fins a la qualitat per millorar les funcions, el Samsung T5 ho ofereix tot, convertint-lo en una elecció perfecta per a una unitat de 2 TB. 

samsung-t5-1

Tot i que els models 1TB i 2TB no difereixen gaire pel preu per gigaquet, això no vol dir que la capacitat més gran sigui una mala oferta en general. Amb un cost inferior a 300 dòlars, el Samsung T5 de 2 TB encara és car, però és més barat que alguns dels seus competidors de SSD, com el SSD mòbil G-Drive G-Drive, que us tocarà en un minut. 

Obteniu molts diners pels vostres diners en termes de rendiment, almenys. La unitat en sí no és molt, cosa que, en aquest cas, és una bona cosa. És minúscul, amb només 57,3 mm per 74 mm (més petit que una targeta de visita) i pesa una mica més de 51 grams. L’exterior d’un sol color (jet black, en el cas del model 2TB) també complica l’accionament. 

La carcassa és totalment metàl·lica, només trencada per taps de plàstic per a la connexió USB-C i informació de la unitat. Tot i que no és tan rígid com LaCie Rugged Mini (llegiu la nostra crítica de LaCie Rugged Mini), el Samsung T5 pot suportar algunes gotes. L’interior d’estat sòlid significa que tampoc haureu de preocupar-vos de la pèrdua de dades en cas de baixada.

Altres motius ens agrada el Samsung T5

La qualitat i el preu de creació són punts elevats per al Samsung T5, però ràpidament es veuen ombra pel seu rendiment. És el disc dur extern més ràpid que hem provat, mostrant una velocitat de lectura i escriptura seqüencials molt superior als 500 MB / s, i les lectures i escripcions aleatòries a prop de 200 MB / s. 

Encara que puguis obtenir un millor rendiment de qualsevol cosa com el Samsung X5, el T5 es troba en una lliga pròpia al seu preu.

A més de les excel·lents taxes de transferència, la T5 inclou una part del Samsung T5 que hem vist fora d’un disc dur extern. Quan el connecteu per primera vegada, la unitat us demanarà que instal·leu el programari de gestió de Samsung. Allà, podeu comprovar si hi ha actualitzacions de firmware i activar el xifrat de maquinari (llegiu la nostra descripció del xifrat).. 

Aquesta característica, anomenada “mode de seguretat”, remenarà les vostres dades amb AES-256, només us permetrà desmarcar-la amb una contrasenya que heu definit. El programari no fa res d’altra manera, però per a nosaltres és suficient el xifratge. Podeu obtenir més informació per què ens agrada el programari i la unitat a la nostra revisió de Samsung T5. 

SanDisk Extreme Portable

El SanDisk Extreme Portable és fins i tot més petit que el Samsung T5, pesa menys de 39 grams i mesura 96 ​​mm per 49 mm. Està pensat per anar on vulguis, fer-se amb un forat per llançar la conducció sobre un mosquetó i tota la resistència a la pols i a l’aigua. 

sandisk-extreme-portable-1

L’accionament té una classificació IP55 per aigua i pols. Si no en sabeu, la Norma del codi IP va ser desenvolupada per la Comissió Electrotècnica Internacional. El primer número correspon a la protecció contra la pols i el segon a la protecció de l’aigua. Per a la pols, l’estàndard IP augmenta fins a sis, i per a l’aigua, puja fins a vuit. Tècnicament, hi ha una qualificació de 9K d’aigua, però és rar que es pugui veure. Per als portàtils extrems, això significa que està protegit de pols nocius, però no s’evita del tot l’entrada de pols. El contacte amb la pols perjudicial està bé, i no hauria d’interferir en el funcionament del disc, però una quantitat suficient d’ella farà que la unitat sigui inútil. 

La protecció de l’aigua és menys impressionant. L’extrem portàtil no es pot submergir completament, però pot manejar dolls d’aigua amb una broqueta de 6,3 mm (aproximadament una quart de polzada) durant almenys 15 minuts. En general, l’extrem portàtil pot gestionar la majoria d’ambients en brut, encara que no es pugui submergir completament en aigua.  

Altres motius ens agraden els portàtils extrems de SanDisk

El portàtil de SanDisk Extreme no funciona tan bé com el Samsung T5, però està a prop. La velocitat de lectura seqüencial va ser similar a 564,8 MB / s, però la velocitat d’escriptura seqüencial va patir una caiguda de 20 MB / s. Les lectures i escriptures aleatòries eren també de més de 20 MB / s més lents. Tot i així, Extreme Portable fa vergonya a qualsevol disc dur extern. 

Respecte les seves característiques, l’extrem portàtil està lleugerament per darrere de la T5. SanDisk inclou una versió definitiva de SecureAccess, que és una eina de xifrat que protegirà les vostres dades amb AES-128. 

L’AES-128 utilitza una mida de clau més petita que l’AES-256, cosa que hauria de fer-la menys segura. Tanmateix, a la pràctica, les diferències entre AES-128 i AES-256 són mínimes. 

En general, el SanDisk Extreme Portable és més compacte que el T5 i pot manejar millor els elements, però es tradueix en velocitat i característiques. Tot i així, és un dels millors SSD externs al voltant. Si us interessa, assegureu-vos de llegir la nostra ressenya de SanDisk Extreme Portable. 

SSD mòbil G-Drive G-Technology

El SSD mòbil G-Drive G-Technology és on es troben els SanDisk Extreme Portable i Samsung T5. Ofereix una qualitat de construcció encara millor i pot anar a punt amb el T5 en termes de rendiment. Tanmateix, el volum de la unitat podria adaptar-se tant a l’Extrema Portable com a la T5, i també inclou un preu més elevat.. 

g-drive-mobile-1

Tot i així, el SSD mòbil G-Drive és impressionant. És una classificació IP67 per a la protecció de pols i aigua. Pel que fa a la pols, això vol dir que l’accionament està totalment protegit contra pols perjudicials, independentment d’on arribi. La protecció de l’aigua no és tan elevada com a escala, però és millor que l’extrem portàtil. El SSD mòbil G-Drive es pot submergir fins a un metre d’aigua fins a 30 minuts. 

Tot i això, inclou la mida que coincideix. A 50 mm per 95 mm, el SSD mòbil G-Drive és més gran i pesa més del doble que el Samsung T5. Dit això, la mida i el pes del Samsung T5 i del SanDisk Extreme Portable són tan baixos que una mica més no us permetran recuperar-vos. 

El tema més relatiu és el preu. Tot i que el SSD mòbil G-Drive és molt més car que el T5 o Extreme Portable, encara us generarà de 60 a 100 dòlars més en el model de 2 TB, segons on el compreu. Tot i així, pagueu per la protecció que el T5 i el portàtil extrem no ofereixen.

Altres motius ens agrada el SSD mòbil de G-Drive G-Technology

Sensible al rendiment, el SSD mòbil G-Drive s’acosta molt a la T5. Es van observar velocitats de lectura i escriptura seqüencials a 5 MB / s de la T5, amb una puntuació de 562,8 MB / s i 515,6 MB / s, respectivament. Les lectures i escriptures aleatòries també eren sòlides, amb la velocitat de lectura aleatòria per sobre de la T5. La velocitat d’escriptura aleatòria era, però, al voltant dels 20 MB / s més lenta. 

El rendiment arriba amb poca sorpresa, tenint en compte que la unitat dins del SSD G-Drive Mobile és una SSD M.2 interna de gran consum. Essencialment, esteu comprant un recinte USB 3.1 que pot comportar una pallissa, amb un SanDisk X600 colpejat al seu interior. Això no és gens dolent, però ajuda a que l’etiqueta de preu elevat tingui molt més sentit. 

La versió M.2 costa al voltant de 320 dòlars per si sola, cosa que fa que els 40 dòlars per a un recinte premium semblin un robatori. Acabaràs de gastar més amb el SSD mòbil G-Drive G-Technology que alguns de la seva competència, però aquest cost addicional és efectiu. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió de SSD per a mòbils de G-Technology. 

Seagate Backup Plus Portable

El Seagate Backup Plus Portable és la versió més refinada de la Seagate Portable (llegiu la nostra crítica de Seagate Portable). No proporciona velocitats ràpides, però, al preu demanat, no cal. Amb el Backup Plus Portable, la capacitat és més important que la velocitat i, per tant, és una elecció excel·lent. 

seagate-backup-plus-portable-1

Hi ha diverses variacions del Backup Plus Portable, cadascuna amb funcions lleugerament diferents. A 2TB, podeu triar entre dos models: Slim i Ultra Touch. La versió Slim no és gens especial, a més de ser fina. La seva carrosseria més esvelta fa que sigui més portàtil en comparació amb els models 3TB i 4TB, però és el mateix disc, en general. 

La versió Ultra Touch és més cara, però també inclou més funcions. A diferència de la versió Slim i normal, la versió Ultra Touch funciona amb USB-C. No utilitza USB 3.1, però encara podeu connectar-lo a un port USB-C. A més, inclou xifrat de maquinari, que és agradable de veure, tot i ser més limitat que el programari de Samsung.

No importa quina versió escollis, tindràs un assortiment de colors a la seva disposició, cadascun amb la part superior de teixit. Tot i que siguem parcials pel que fa al rendiment, l’estètica encara té importància i el Backup Plus Portable ho entén.

Altres motius ens agrada el Seagate Backup Plus Portable

El Seagate Backup Plus Portable és un disc equilibrat a través i a través. El seu preu no és exigent, la qualitat de construcció és excel·lent i el rendiment decent. Tot i això, cal esperar que les expectatives després de mirar tres SSD. 

No funciona gairebé ni tan sols amb aquestes unitats, fent velocitats de lectura i escriptura seqüencials al voltant de 130 MB / s i de forma aleatòria i escriu al voltant d’1,5 MB / s. El rendiment no és fantàstic, però tampoc és dolent. 

En lloc de centrar-se en un aspecte determinat d’emmagatzematge, com el Western Digital My Book (llegiu la nostra ressenya de Western Digital My Book), el Backup Plus Portable funciona perfectament en tots els escenaris.. 

Es basen en les seves funcions, que es mostren en la forma de Seagate Toolkit. Toolkit us permet fer una còpia de seguretat o reflectir una unitat existent en la programació que trieu. Tot i que les utilitats de còpia de seguretat són habituals (consulteu un exemple sobre la nostra revisió ADATA SD600), poques vegades són aquestes funcions.

Podeu obtenir més informació sobre el Toolkit a la nostra revisió portàtil de Seagate Backup Plus.

Fonaments de Toshiba Canvio

El bàsic de Toshiba Canvio és només això: bàsic. Tot i ser poc impressionant en gairebé tots els aspectes, és ràpidament impactant, sobretot tenint en compte el preu. Tot i que no pot competir amb els gustos de Samsung o G-Technology, el Toshiba Canvio Basics és propi en comparació amb altres discs durs externs de blackbox, i ho fa a un preu excel·lent.. 

toshiba-canvio-bàsics-1

Està disponible fins a 4 TB, però el model 2TB mostra el millor preu per gigaquet. En el moment d’escriure, costa un mes tres cèntims per gigaquet a Amazon, cosa que és increïble. Si es compara amb el model 1TB, el valor és clar. Només costa més que 15 dòlars, mentre que proporciona el doble d’emmagatzematge. 

El rendiment és on destaca la unitat, malgrat tot funciona contra ella. El bàsic de Canvio és un HDD tradicional que transfereix dades mitjançant USB 3.0. A més, només utilitza SATA-300, proporcionant diversos punts d’ampolla a tota la cadena.

Malgrat això, va poder donar un rendiment seqüencial superior als 150 MB / s, tot i que va tenir un èxit en el rendiment aleatori. Les lectures aleatòries eren molt pitjors que la Còpia de seguretat més portàtil, però les escriptures aleatòries eren molt millors. 

Igual que els Western Digital Elements, els conceptes bàsics de Canvio tenen una especialitat en velocitat, cosa que pot ser una bona cosa segons el vostre cas d’ús (consulteu la nostra revisió Western Digital Elements). 

Altres motius ens agraden els conceptes bàsics de Toshiba Canvio

Pel preu, adquireix l’espai d’emmagatzematge en un bàsic de Toshiba Canvio, i aquest és. No hi rebeu cap utilitat ni xifrat de maquinari de còpia de seguretat. En canvi, estalvieu uns quants ossos superant les funcions que es veuen amb les unitats de Seagate i Western Digital. 

Tot i així, pel preu, una unitat de Toshiba Canvio Basics és molt bona, sobretot a 2TB. Si busqueu molta capacitat per guanyar molt pocs diners, serà el vostre impuls per a vosaltres. Només hagueu de saber les seves mancances. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió bàsica de Toshiba Canvio.

Pensaments finals

El millor HD de 1TB extern: el Samsung T5 és un disc dur extern molt impressionant, tot i ser bastant car. A 2TB, ofereix un gran espai d’emmagatzematge i una velocitat d’ampolla, el que el converteix en el millor disc dur extern de 2TB. 

Dit això, les altres opcions no s’han de ignorar. El SSD mòbil G-Drive G-Drive proporciona més protecció a un preu més elevat, i el producte template = “link” id = 36063 text = “Còpia de seguretat més portàtil”] ofereix un disseny meravellós, encara que més lent.. 

En general, la unitat que trieu dependrà del vostre cas d’ús. Si us interessa veure pel·lícules en 4K o jugar a jocs, els discs SSD us serviran bé. Tanmateix, si només voleu fer una mica de feina o ampliar el vostre emmagatzematge, un dels discs durs us estalviarà diners. Si no heu trobat alguna cosa que us agrada més amunt, assegureu-vos de llegir les nostres ressenyes externes del disc dur. 

Quin disc dur 2TB extern utilitzeu? Per què l’has triat? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me