Com fer una còpia de seguretat d’un iPhone a un disc dur extern el 2020

La còpia de seguretat del vostre iPhone és una mudança intel·ligent perquè us pot protegir si perdeu l’iPhone o si es fa malbé en algun moment. Tot i que el servei de còpia de seguretat iCloud d’Apple és excel·lent, vol dir posar totes les vostres dades sota el control d’Apple (vegeu la nostra revisió iCloud).


Si no us semblarà atractiu, o bé us heu quedat sense espai d’emmagatzematge iCloud, aleshores voldreu aprendre a fer una còpia de seguretat d’un iPhone a un disc dur extern. Es tracta de traslladar els fitxers de còpia de seguretat de l’iPhone anteriorment ocults des del vostre PC o Mac a un disc dur extern.

Necessiteu un disc dur extern amb prou emmagatzematge per poder fer la feina, així que mireu d’invertir en una de les millors opcions de disc dur extern abans de plantejar la còpia de seguretat dels fitxers iPhone..

Com fer una còpia de seguretat d’un iPhone a un disc dur extern

Ja fa temps que era necessari fer una còpia de seguretat de l’iPhone mitjançant el vostre PC o Mac. Gràcies a la màgia d’i iCloud, podreu fer còpies de seguretat de les dades de l’iPhone sense necessitar cap altre equipament.

Això té els seus avantatges, no menys important que és capaç de fer còpies de seguretat regulars sense connectar el vostre iPhone. El problema més gran d’aquest plantejament, però, és l’emmagatzematge. La còpia de seguretat de iCloud utilitza el vostre emmagatzematge iCloud limitat. Com més grans siguin els fitxers de còpia de seguretat, menys espai disposeu d’imprescindibles, incloses les vostres fotografies de la càmera, tot i que potser voldreu traslladar la vostra col·lecció de fotos al millor emmagatzematge en línia per a les fotos.

Per això, podeu crear una còpia de seguretat d’un disc dur extern com a mètode millor. Està més implicat i requereix que torneu a les còpies de seguretat d’iPhone de la vella escola amb iTunes o, si feu servir macOS Catalina, podeu fer servir Finder.

iTunes-Mac

Si heu realitzat una còpia de seguretat de l’iPhone mitjançant el vostre PC o Mac, podeu moure els fitxers a una unitat externa.

Com fer una còpia de seguretat d’un iPhone a un disc dur extern a Windows

Per començar a fer una còpia de seguretat d’un iPhone en un disc dur extern a Windows, haureu d’instal·lar iTunes. Connecteu el vostre iPhone al vostre PC i obriu iTunes un cop l’instal·leu.

Un cop l’iPhone estigui connectat al vostre PC, desbloquegeu l’iPhone i premeu “confiança” en ell per permetre que la vostra PC es connecti. Aleshores, el vostre iPhone hauria d’aparèixer a la pestanya “dispositius” del menú de l’esquerra d’iTunes.

iTunes-iPhone-Detected

Feu clic a la icona de l’iPhone a la part superior esquerra de la pantalla d’iTunes. Es troba al costat del menú desplegable de suports (és a dir, “música”). Apareix el menú d’informació del dispositiu per al vostre iPhone.

Per realitzar una còpia de seguretat manual de l’iPhone al vostre PC, feu clic a “Fes una còpia de seguretat ara” a la secció “recupera i restaura manualment”.

iTunes-iPhone-Begin-Manual-Còpia de seguretat

El vostre iPhone trigarà un temps a acabar de fer una còpia de seguretat del vostre PC. Un cop finalitzat, haureu de copiar manualment els fitxers de còpia de seguretat a la vostra unitat externa. 

La ubicació dels fitxers de còpia de seguretat de l’iPhone és C: \ Users \ username \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup, substituint el “nom d’usuari” pel seu propi nom d’usuari de Windows. També podeu escriure “% appdata% \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup” a l’Explorador de fitxers de Windows per anar directament a la carpeta..

Carpeta de còpia de seguretat d’iTunes

Amb la columna “Data modificada”, busqueu la còpia de seguretat més recent del dispositiu. Feu clic amb el botó dret a la carpeta i premeu “còpia”. Podeu connectar el disc dur extern, obrir-lo a l’Explorador d’arxius, feu clic amb el botó dret i “enganxeu” la carpeta de còpia de seguretat en una ubicació adequada. Haureu de fer-ho cada vegada que realitzeu una còpia de seguretat manual de l’iPhone al vostre PC.

Com fer una còpia de seguretat d’un iPhone a un disc dur extern a Windows

  1. Obriu iTunes i connecteu el vostre iPhone.
  2. Feu clic a la icona del dispositiu a la part superior esquerra i, a continuació, feu clic a “Fes una còpia de seguretat ara”.
  3. Un cop finalitzeu el procés, aneu a la carpeta de seguretat de l’iTunes (“% appdata% \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup”).
  4. Localitzeu la darrera carpeta de còpia de seguretat, feu clic amb el botó dret, premeu “còpia” i, a continuació, enganxeu-la al disc dur extern.

Com fer una còpia de seguretat d’un iPhone a un disc dur extern a Mac

El procés per fer una còpia de seguretat d’un iPhone en un disc dur extern a Mac és bastant similar per als usuaris amb macOS Mojave o sistemes operatius antics que, com Windows, utilitzen iTunes per a còpies de seguretat d’iPhone. Si utilitzeu un Mac amb macOS Catalina, el procés és diferent i s’utilitza Finder.

Si teniu macOS Mojave o superior, connecteu el vostre iPhone i obriu iTunes. Feu clic a la icona del dispositiu iPhone a la part superior esquerra. Si el dispositiu Mac funciona amb macOS Catalina, obriu Finder des del dock de l’aplicació a la part inferior de la pantalla.

Icona iTunes-Mac-Device-Icon

Feu clic a “Fes una còpia de seguretat ara” a la secció “recupera i restaura manualment” del menú d’informació del dispositiu. Per als usuaris de Catalina, el botó “fer còpia de seguretat actualitzada” apareix a la secció “Còpies de seguretat”.

iTunes-Mac-Begin-Manual-Còpia de seguretat

Aquest procés trigarà un temps a completar-se, especialment si és la primera vegada que es fa una còpia de seguretat del vostre dispositiu. Un cop ho tingueu, podeu començar a copiar els fitxers a una unitat externa.

Tant si utilitzeu iTunes com el Finder, la ubicació típica dels fitxers de còpia de seguretat de l’iPhone és “~ / Library / Application Support / MobileSync”, que no apareixerà a Finder. Feu clic a la icona de cerca a la part superior dreta de la pantalla del Mac i escriviu la ubicació de la carpeta de seguretat. Localitzeu la carpeta de còpia de seguretat més recent, feu clic amb el botó dret i després feu clic a “còpia”. 

Carpeta de còpia de seguretat iTunes-Mac

Dirigiu-vos a la vostra unitat externa que es mostra a “ubicacions” al menú de l’esquerra del Finder i enganxeu la carpeta de seguretat. 

De la mateixa manera que amb Windows, haureu de fer-ho sempre que realitzeu una còpia de seguretat manual de l’iPhone a Mac.

Com fer una còpia de seguretat d’un iPhone a un disc dur extern a Mac

  1. Connecta el teu iPhone al Mac. Els Mac que utilitzin macOS Mojave o versions posteriors han d’obrir iTunes. Els Mac amb macOS Catalina haurien d’obrir Finder.
  2. Feu clic a l’iPhone a la part superior esquerra (iTunes) o al nom del dispositiu a “Ubicacions” (Cercador) i, a continuació, feu clic a “Fes una còpia de seguretat ara” per iniciar una còpia de seguretat manual..
  3. Feu clic a la icona de cerca a la part superior dreta de la pantalla del Mac, localitzeu “~ / Library / Application Support / MobileSync” i feu doble clic a la carpeta per obrir-la al Finder..
  4. Feu clic amb el botó dret a la carpeta d’actualització més recent, feu clic a “còpia”, i enganxeu-lo al disc dur extern.

Pensaments finals

Tot i que no és un procés senzill, fer una còpia de seguretat d’un iPhone en un disc dur extern us pot donar control sobre les còpies de seguretat de l’iPhone. També us pot ajudar a reclamar l’emmagatzematge d’i iCloud o a traslladar les còpies de seguretat de l’iPhone a un servei de còpia de seguretat en núvol com Carbonite a la llarga (consulteu la nostra revisió Carbonite).

Segons la mida de l’emmagatzematge de l’iPhone, per fer còpies de seguretat regulars es requereix un disc dur extern suficientment gran. Un dispositiu d’emmagatzematge d’1 TB és la mida mínima que recomanaríem, així que assegureu-vos de fer una ullada a la nostra millor llista de disc dur de 1TB extern per a opcions. Si us preocupa el suport de Mac, mireu la nostra revisió del millor disc dur extern per a Mac.

Prefereixes fer una còpia de seguretat manual del teu iPhone? Compartiu els vostres consells i suggeriments de còpia de seguretat de l’iPhone als comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me