State of the Cloud, marts 2019

Hej, og velkommen til en helt ny State of the Cloud, Cloudwards.net månedlige kolonne, hvor vi giver dig vores overtagelse af de tekniske nyheder fra de sidste 28 dage. Denne udgave inkluderer et kig på virksomhedernes intriger, åbenlyse krænkelser af privatlivets fred samt Cloudwards.net, der sprænger låget af en lille sammensværgelse alt sammen af ​​dets ensomme.


Før vi kommer til det, vil vi gerne fortsætte en tråd, vi startede i vores februarudgave, nemlig Reuters undersøgelse af Project Raven, et UAE-snooping-projekt, der delvist er bemandet af tidligere U.S. National Security Agency-medarbejdere.

I et officielt svar benægtede en Emirati-diplomat spionage mod amerikanere, så der er intet at bekymre sig om. Medmindre du selvfølgelig ikke tror på en embedsmand fra et dybt korrupt regime (læs vores bedste VPN til UAE-stykke for mere om det), eller du ved, du er ikke amerikaner. Vi mener, at det sidste ikke er blevet sagt om Project Raven, og vi holder dig opdateret.

Lad os komme i gang med det ude af vejen. Først op, et resumé af en undersøgelse, der selv foretog i Cloudwards.net i februar.

Bånd, der binder

Bufret VPN og BestVPN.com

Vi har længe hørt rygter om links mellem henholdsvis BestVPN.com og Buffered VPN, et VPN-gennemgangswebsted og en VPN-udbyder. Vi har dog aldrig fået bevis, så vi besluttede at grave lidt rundt og hurtigt fandt den ordsprægende rygepistol: dokumenter, der viste BestVPN.com og Buffered VPN var ejet af den samme person.

Forholdet førte til, at BestVPN.com-korrekturlæsere vurderede Buffered VPN meget højere, end du ville forvente, og vildlede forbrugerne til at købe en service, der lækker personlige data som en sigte. Se vores Buffered VPN-gennemgang for detaljer om det.

Naturligvis har vi ikke modtaget et svar fra nogen af ​​de involverede parter, som vi håber er et tegn på, at publikationen genovervejer sin gennemgangsstrategi. Vi holder dig opdateret om enhver udvikling.

Ingen skal passere

password manager

De brancher, vi dækker på Cloudwards.net, bevæger sig langsomt, hvor VPN’er er undtagelsen takket være VPN-krigene, som vi detaljerede i vores Cloud State-stat i januar. Når det er sagt, var der to interessante udviklinger på andre områder, der gik lidt under radaren i februar.

Det mest uhyggelige er, at en uafhængig sikkerhedsforsker fandt, at nogle af de bedste adgangskodeadministratorer gemmer brugernes masteradgangskoder på en sådan måde, at de under visse omstændigheder kunne være et let mål for hackere, idet den negerer sikkerheden, softwaren giver.

De pågældende adgangskodeadministratorer – 1Password, Dashlane, KeePass og LastPass – fyrede hurtigt tilbage og sagde, at de konklusioner, der blev nået, var “meget teoretisk” eller påvirkede et mindre antal brugere og endda kun i meget specifikke scenarier.

Selvom vi ser deres side af historien, håber vi, at en løsning introduceres før snarere end senere, fordi cyberkriminelle kun bliver savvier. Så igen, hvis den nye Android er nogen indikation, har vi måske ikke brug for adgangskoder i den nærmeste fremtid.

Carbonite oprører Webroot

Den anden smule industrinyheder er, at en af ​​vores bedste online backup-tjenester, Carbonite, køber Webroot, et cybersecurity-firma, der tilbyder antivirus- og VPN-tjenester, samt trænings- og trusselvurderinger (læs vores Webroot SecureAnywhere-gennemgang for at se, hvad vi synes) af det).

Ifølge pressemeddelelsen betaler Carbonite lige nord for $ 600 millioner – en stor sum i denne branche – for Webroot med det formål at “blive det førende databeskyttelsesfirma.” Det er et ædle mål, men vi håber, det ikke yderligere eroderer Carbonites sikkerhedskopifunktioner, som, hvis du læser vores Carbonite-gennemgang og kommentarerne nedenfor, glider.

Vi opdaterer vores relaterede anmeldelser, så snart aftalen gennemgår, hvilket forventes at ske et stykke tid i dette kvartal. Se dette rum.

Sjovt med bøder

google fint

Regelmæssige læsere ved, at vi på Cloudwards.net ikke er fans af shenanigans, som Big Tech drager med folks data. Selvom vi forstår, at virksomheder er nødt til at tjene penge, er det ikke den rigtige måde at gå på for at lyve for forbrugere og misbruge deres tillid, og det ser ud til, at de fleste regeringer gør noget ved det, i det mindste øst for Atlanterhavet.

For eksempel, siden EU’s almindelige databeskyttelsesforordning trådte i kraft i maj 2018, er næsten 60.000 overtrædelser rapporteret til de relevante myndigheder, og der er afsagt 91 bøder, der får et selskab til at begynde at tilbyde GDPR-forsikring. Den største af disse ændringer gik til Google, der skal gaffle over 50 millioner euro til Frankrig.

Faktisk er Google blevet ramt af så mange sanktioner for nylig, at det betaler mere i bøder end skat i EU. Selvom vi lader det være åbent for debat om, hvorvidt det betyder, at det er nødvendigt at betale mere til skattemanden og løsne på de data, der hooveres, er det stadig en skræmmende kendsgerning. Ikke underligt at Google samarbejder med den højre fløj for at forhindre, at lignende lovgivning vedtages i U.S.A..

En klap i Facebook

Vores andre flerårige bugbear, Facebook, er også et mål i Europa, med at Tyskland smækker banhammeren på det værste af det sociale mediefirma’s dataindsamling og en britisk regeringsrapport, der dubbede sine ledere “digitale gangstere”, en beskrivelse, der er så passende, at vi ønsker vi havde kom med det.

Når det er sagt, går Zuck bedre ud over havet, da han er i stand til at forhandle sin bøde for de stunts, han har trukket siden april. Selvom det sandsynligvis stadig vil være i milliarder af dollars, vil det være lavere end hvad det burde være, hvilket rejser spørgsmålet om, hvor stor indflydelse virksomheder har i Land of the Free ™.

Dog er den skændte Equifax-administrerende direktør Mark Begor dog på den opadrettede side ved modtagelsen af ​​et verbalt nedslag i kongressen, så der er i det mindste noget retfærdighed tilbage i Amerika.

Privatlivets fred er ikke genetisk

Det større gode
© Pinterest

Når vi taler om retfærdighed, har tilsyneladende slægtsfirmaet FamilyTreeDNA handlet i sin egen form for årvågenhed. Virksomheden, som har sendt det en prøve af dit DNA for at se, om det stemmer overens med dem fra andre, der har gjort det samme, har delt sin database med FBI. Dets administrerende direktør, Bennett Greenspan, tænker endda på sig selv som en kriminalitetskæmper.

Det betyder, at hvis du deler noget slægtskab med en efterspurgt bankrøver, vises du på Feds ‘radar, aldrig en god ting. Det er en latterlig overskridelse af grænser fra FamilyTreeDNA og minder os om den uberettigede entusiasme ved at arbejde med retshåndhævelse udstillet af to VPN-tjenester. Læs om dem i vores PureVPN-gennemgang og HideMyAss-anmeldelse.

Når det er sagt, er sølvforet her, at det har skinnet et lys over en lidt reguleret amerikansk industri, der slipper af med en masse datadeling. Flere virksomheder har for eksempel delt data med farmaceutiske virksomheder, og Ancestry.com gik så langt som at samarbejde med Calico, et datterselskab af Alfabet.

Selvom alle de involverede virksomheder muligvis forsvarer sig ved at råbe om ”det større gode”, er der en glat hældning her, der kan føre til den slags ting, der foregår i Kina, hvor myndighederne holder styr på folk, der bruger deres DNA. Det er ikke en fremtid, vi ønsker, og vi anbefaler folk at holde sig væk fra DNA-testfirmaer.

Kortere historier

Rusland

Som vi rapporterede i vores novemberudgave, forventes russiske hackere at rodet med det kommende EU-valg i juni, ligesom de gjorde i de amerikanske midtermer sidste år og præsidentvalget i 2016. Det ser ud til, at disse forudsigelser går i opfyldelse, som Microsoft har rapporterede cyberangreb på EU-institutioner. Den kolde krig er tilsyneladende tilbage som cyberwar.

Apples nyhedstjeneste, hyldet som en “Netflix til nyheder”, er under ild fra udgiverne af det indhold, der ville blive vist. Her på Cloudwards.net kan vi ikke bebrejde dem. Tilsyneladende kræver Cupertino halvdelen af ​​omsætningen, hvilket er en høj skat for en industri med marginer så tynde som vand.

Takket være Valve kan vi bevæge os op ad hindringerne for det, vi betragter som menneskeligt muligt. Undersøgelser af SteamVR, dets virtual reality-system, viser, at spillere bevæger deres kroppe på måder, der er næsten lige så usandsynlige, som bevægelserne, som contortionists gør, med håndledene, især gør sving, som ingen troede var muligt, og i stort volumen.

Vi afslutter denne uge med gode nyheder for folk, der ikke kan lide forfattere, journalister eller beslægtede erhverv. Det ser ud til, at kunstig intelligens også er indstillet på at tage vores job. En AI udviklet af OpenAI viser løfte, når den kæmper sig igennem at skrive prosa, og med sine mange gentagelser ligner en kløft til at blive Donalds nye taleforfatter.

Afsluttende tanker

På den note vil vi byde dig en yndig adieu og gå tilbage i det mørke hul, hvor vi arbejder med State of the Cloud. Vi håber, at du nød denne, og at det hjalp dig med at give mening om teknologiens verden.

Gik vi glip af store historier fra februar? Har du tanker om dem, vi inkluderede? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map