Sådan sikkerhedskopieres en iPhone til en ekstern harddisk i 2020

Sikkerhedskopiering af din iPhone er et smart træk, fordi det kan beskytte dig, hvis du mister din iPhone, eller hvis den på et tidspunkt bliver beskadiget. Selvom Apples egen iCloud-backuptjeneste er stor, betyder det, at du sætter alle dine data under kontrol af Apple (se vores iCloud-gennemgang).


Hvis det ikke lyder tiltalende for dig, eller du er ved at løbe tør for iCloud-lagerplads, vil du gerne lære, hvordan du sikkerhedskopierer en iPhone til en ekstern harddisk. Dette involverer at flytte dine tidligere skjulte iPhone-sikkerhedskopifiler fra din Windows PC eller Mac til en ekstern harddisk.

Du har brug for en ekstern harddisk med nok plads til at være i stand til at udføre jobbet, så se på at investere i en af ​​de bedste muligheder for ekstern harddisk, før du overvejer at tage backup af dine iPhone-filer.

Sådan sikkerhedskopieres en iPhone til en ekstern harddisk

Det er et stykke tid, siden det var nødvendigt at tage backup af din iPhone ved hjælp af din pc eller Mac. Takket være magien i iCloud er du i stand til at tage sikkerhedskopier af dine iPhone-data uden at have brug for andet udstyr.

Dette har sine fordele, ikke mindst det, der er i stand til at foretage regelmæssige sikkerhedskopier uden at tilslutte din iPhone. Det største problem med denne tilgang er imidlertid opbevaring. Sikkerhedskopiering til iCloud bruger dit begrænsede iCloud-lager. Jo større sikkerhedskopieringsfilerne er, desto mindre plads har du til det vigtigste, inklusive dine kamerafotos, selvom du måske ønsker at flytte din fotosamling til den bedste online lagerplads til fotos i stedet.

Derfor kan sikkerhedskopiering af en ekstern harddisk være en bedre metode. Det er mere involveret og kræver, at du vender tilbage til old-school iPhone-sikkerhedskopier ved hjælp af iTunes, eller, hvis du bruger macOS Catalina, kan du bruge Finder i stedet.

iTunes-Mac

Hvis du har oprettet en sikkerhedskopi af din iPhone ved hjælp af din pc eller Mac, kan du derefter flytte filerne til et eksternt drev.

Sådan sikkerhedskopieres en iPhone til en ekstern harddisk på Windows

For at starte sikkerhedskopi af en iPhone til en ekstern harddisk på Windows skal du have iTunes installeret. Tilslut din iPhone til din pc og åbn iTunes, når den er installeret.

Når din iPhone er tilsluttet din pc, skal du låse din iPhone op og trykke på “tillid” på den for at give din pc mulighed for at oprette forbindelse. Derefter skal din iPhone vises under fanen “enheder” i venstre menu på iTunes.

iTunes-iPhone-Detected

Klik på iPhone-ikonet øverst til venstre på iTunes-skærmen. Dette er placeret ved siden af ​​rullemenuen medier (dvs. “musik”). Dette åbner menuen til enhedsinformation til din iPhone.

For at udføre en manuel sikkerhedskopi af din iPhone til din pc skal du klikke på “sikkerhedskopi nu” under afsnittet “manuelt sikkerhedskopiere og gendanne”.

iTunes-iPhone-Begin-Manuel-backup

Din iPhone vil tage nogen tid at afslutte sikkerhedskopiering til din pc. Når det er afsluttet, skal du manuelt kopiere sikkerhedskopifilerne til dit eksterne drev. 

Placeringen af ​​iPhone-sikkerhedskopifiler er C: \ Brugere \ brugernavn \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup, og erstatter “brugernavn” med dit eget Windows-brugernavn. Du kan også skrive “% appdata% \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup” i Windows File Explorer for at tage dig direkte til mappen.

iTunes-Backup-mappe

Brug kolonnen “dato ændret” og find den nyeste sikkerhedskopi til din enhed. Højreklik på mappen, og tryk på “kopi.” Du kan derefter vedhæfte din eksterne harddisk, åbne den i File Explorer, højreklikke og “indsætte” sikkerhedskopimappen på et passende sted. Du skal gøre dette hver gang du udfører en manuel sikkerhedskopi af din iPhone til din pc.

Sådan sikkerhedskopieres en iPhone til en ekstern harddisk på Windows

  1. Åbn iTunes og tilslut din iPhone.
  2. Klik på enhedsikonet øverst til venstre, og klik derefter på “sikkerhedskopi nu.”
  3. Når processen er afsluttet, skal du gå til iTunes-sikkerhedskopimappen (“% appdata% \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup”).
  4. Find den seneste sikkerhedskopimappe, højreklik, tryk på “kopi” og indsæt den derefter på din eksterne harddisk.

Sådan sikkerhedskopieres en iPhone til en ekstern harddisk på Mac

Processen til sikkerhedskopiering af en iPhone til en ekstern harddisk på Mac er temmelig ens for brugere med macOS Mojave eller ældre operativsystemer, der ligesom Windows bruger iTunes til iPhone-sikkerhedskopieringer. Hvis du bruger en Mac med macOS Catalina, adskiller processen sig ved at bruge Finder i stedet.

Hvis du har macOS Mojave eller ældre, skal du tilslutte din iPhone og åbne iTunes. Klik på iPhone-enhedsikonet øverst til venstre. Hvis din Mac-enhed kører macOS Catalina, skal du åbne Finder fra app-dockingstationen i bunden af ​​din skærm i stedet.

iTunes-Mac-enhed-ikon

Klik på “sikkerhedskopi nu” i afsnittet “manuelt sikkerhedskopier og gendan” i enhedsinformationsmenuen. For Catalina-brugere er knappen “sikkerhedskopi nu” vist under afsnittet “sikkerhedskopier”.

iTunes-Mac-Begin-Manuel-backup

Denne proces vil tage nogen tid at gennemføre, især hvis det er første gang din enhed er sikkerhedskopieret. Når det først er gjort, kan du begynde at kopiere dine filer til et eksternt drev.

Uanset om du bruger iTunes eller Finder, er det typiske sted for dine iPhone-sikkerhedskopifiler “~ / Bibliotek / Application Support / MobileSync” – som ikke vises i Finder. Klik på søgeikonet øverst til højre på din Mac-skærm, og skriv din placering i din sikkerhedskopimappe. Find den seneste sikkerhedskopimappe, højreklik, og klik derefter på “kopi.” 

iTunes-Mac-Backup-mappe

Gå til dit eksterne drev, der er anført under “placeringer” i din Finder-venstre menu, og indsæt din backup-mappe der. 

Som med Windows, skal du gøre dette, når du udfører en manuel sikkerhedskopi af din iPhone til Mac.

Sådan sikkerhedskopieres en iPhone til en ekstern harddisk på Mac

  1. Slut din iPhone til din Mac. Mac’er, der kører macOS Mojave eller ældre, skal åbne iTunes. Mac-computere med macOS Catalina skal åbne Finder.
  2. Klik på iPhone øverst til venstre (iTunes) eller dit enhedsnavn under “placeringer” (Finder), og klik derefter på “sikkerhedskopi nu” for at starte en manuel sikkerhedskopi.
  3. Klik på søgeikonet øverst til højre på din Mac-skærm, find “~ / Library / Application Support / MobileSync” og dobbeltklik på mappen for at åbne den i Finder.
  4. Højreklik på den seneste opdateringsmappe, klik på “kopi”, og indsæt den derefter på din eksterne harddisk.

Afsluttende tanker

Selvom det ikke er en ligefrem proces, kan sikkerhedskopiering af en iPhone til en ekstern harddisk give dig kontrol over dine iPhone-sikkerhedskopier. Det kan også hjælpe dig med at genvinde iCloud-opbevaring eller flytte dine iPhone-sikkerhedskopier til en cloud-backuptjeneste som Carbonite i det lange løb (se vores Carbonite-anmeldelse).

Afhængig af størrelsen på din iPhone-opbevaring kræver en regelmæssig sikkerhedskopi af en stor nok ekstern harddisk at foretage regelmæssige sikkerhedskopier. En 1 TB lagringsenhed er den minimumsstørrelse, vi vil anbefale, så sørg for at se på vores bedste 1TB eksterne harddisk-shortlist for indstillinger. Hvis du er bekymret for Mac-support, kan du se på vores gennemgang af den bedste eksterne harddisk til Mac.

Foretrækker du at manuelt tage backup af din iPhone? Del dine iPhone backup tip og tricks i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me