Bedste 2TB ekstern harddisk til 2020

Når du vælger en ekstern harddisk, skal du overveje kapacitet. Overforbrug af lagerplads, som du aldrig bruger, er ikke sjovt, og det er irriterende at finde ud af, at du har brug for mere kapacitet efter et par måneder. 


For de fleste mennesker anbefaler vi en 2TB ekstern harddisk, som giver tilstrækkelig lagerplads til sikkerhedskopi, mens den er egnet til et par ekstra filer. 

I denne guide til den bedste 2TB eksterne harddisk viser vi dig vores foretrukne, og trækker fra vores bedste eksterne harddiskguide. Vi har fem muligheder at vælge imellem, der hver tilbyder noget unikt. Før vi kommer til vores valg, lad os imidlertid køre igennem, hvordan vi har lavet dem. 

Bedste 2TB ekstern harddisk 2020

Valg af den bedste 2TB ekstern harddisk

Valg af den bedste 2TB eksterne harddisk var en lignende proces som hvordan vi valgte vores bedste 1TB eksterne harddisk. Ved 2TB er der masser af plads til at gemme ekstra filer, der flyder over på din bærbare computer, eller til bare at segmentere visse typer medier. Kapaciteten er dog ikke bedst egnet til en sikkerhedskopi af hele systemet. 

Som vi har set ved hjælp af ubegrænset online backup-tjenester, såsom Backblaze (læs vores Backblaze-anmeldelse), vil du ofte ende med meget mere data, end du først havde forventet i løbet af et par år. Det afhænger naturligvis af din brugssag, men hvis du er en ivrig torrenter eller software-junkie, er 2TB ikke nødt til at skære det ned til en systembackup. 

Plus, 2T er lagringsgrænsen for de fleste solid-state drev. Hvis du ikke er klar over, fungerer SSD’er meget bedre end traditionelle harddiskdrev. Da vi ikke kun fokuserer på sikkerhedskopiering i denne guide, har vi inkluderet vores foretrukne SSD’er, der trækker fra vores bedste SSD-eksterne harddiskguide. Selvom de er dyre, betaler SSD’er sig i spar når det kommer til ydeevne. 

Ud over at vælge mellem udvidet lagring og sikkerhedskopiering overvejede vi også de faktorer, der gør enhver ekstern harddisk værdig til din opmærksomhed. Det inkluderer byggekvalitet, samlet hastighed og pålidelighed, den inkluderede garanti og funktioner såsom hardwarekryptering. 

Størrelsen på 2 TB er, hvor bærbare og desktopløsninger mødes. Selvom det ikke er så meget plads for dem, der konstant downloader filer, kan det være en backup-løsning, hvis du er tilfreds med den software, du har. 

Som mellemgrund mellem de to er 2TB normalt den bedste kapacitet for de fleste mennesker. Det drev, du ender med at vælge, afhænger dog af, hvad du laver med det.

Den bedste 2TB ekstern harddisk: Samsung T5

Samsung T5 er den vigtigste eksterne harddisk. Det faldt konkurrencen ned i vores bedste eksterne harddisk til Mac-guide såvel som i vores hurtigste eksterne harddiskguide. Fra ydelse til bygningskvalitet til funktioner tilbyder Samsung T5 det hele, hvilket gør det til et perfekt valg til et 2TB-drev. 

samsung-t5-1

Selvom 1TB- og 2TB-modellerne ikke meget afviger i pris pr. Gigabyte, betyder det ikke, at den større kapacitet generelt er en dårlig aftale. Den koster mindre end $ 300, 2TB Samsung T5 er stadig dyr, men den er billigere end nogle af dens SSD-konkurrenter, såsom G-Technology G-Drive Mobile SSD, som vi berører om et øjeblik. 

Du får i det mindste også meget for dine penge med hensyn til ydeevne. Drevet i sig selv er ikke meget, hvilket i dette tilfælde er en god ting. Det er lille, kun 57,3 mm med 74 mm – mindre end et visitkort – og vejer lidt over 51 gram. Det udvendige i én farve – jet-sort, når det gælder 2TB-modellen, komplimenterer også drevet godt. 

Foringsrøret er fuldt metal, brudt kun af plastiske endestykker til USB-C-stikket og drevinformationen. Selvom den ikke er så stiv som LaCie Rugged Mini (læs vores LaCie Rugged Mini anmeldelse), kan Samsung T5 klare et par dråber. Solid-state interiøret betyder, at du heller ikke behøver at bekymre dig om datatab i tilfælde af et fald.

Andre grunde til, at vi kan lide Samsung T5

Byggekvalitet og pris er høje punkter for Samsung T5, men de overskygges hurtigt af dens ydeevne. Det er den hurtigste eksterne harddisk, vi har testet, og viser sekventielle læse- og skrivehastigheder godt over 500 MB / s, og tilfældige læser og skriver næsten 200 MB / s. 

Selvom du kan få bedre ydeevne ud af noget som Samsung X5, er T5 i en egen liga til sin pris.

Ud over de fremragende overførselshastigheder leveres T5 med nogle af de Samsung T5, vi har set fra en ekstern harddisk. Når du først tilslutter det, beder drevet dig om at installere Samsungs administrationssoftware. Der kan du tjekke om firmwareopdateringer og aktivere hardwarekryptering (læs vores beskrivelse af kryptering). 

Denne funktion, kaldet “sikkerhedstilstand”, vil kryptere dine data vha. AES-256, hvilket kun giver dig mulighed for at fjerne de med en adgangskode, du har angivet. Softwaren gør ikke andet, men kryptering er nok for os. Du kan lære mere om, hvorfor vi elsker softwaren og drevet i vores Samsung T5-gennemgang. 

SanDisk Extreme Portable

SanDisk Extreme Portable er endnu mindre end Samsung T5, vejer mindre end 39 gram og måler 96 mm med 49 mm. Det er beregnet til at gå, uanset hvor du gør, passe med et hul for at kaste drevet på en karabinhage og fuld støv- og vandresistens. 

sandisk-ekstrem portable- 1

Drevet er klassificeret IP55 for vand og støv. Hvis du ikke er klar over, blev IP-kodestandarden udviklet af Den Internationale Elektrotekniske Kommission. Det første tal svarer til støvbeskyttelse og det andet vandbeskyttelse. For støv går IP-standarden op til seks, og for vand går den op til otte. Teknisk set er der en 9K-vurdering af vand, men det er sjældent at se. For Extreme Portable betyder det, at det er beskyttet mod skadeligt støv, men indtrængen af ​​støv forhindres ikke helt. Kontakt med skadeligt støv er fint, og det bør ikke forstyrre driften, men en tilstrækkelig mængde af det vil gøre drevet ubrugeligt. 

Vandbeskyttelse er mindre imponerende. Extreme Portable kan ikke være nedsænket helt, men den kan håndtere vandstråler med en 6,3 mm (ca. en fjerdedel tomme) dyse i mindst 15 minutter. Samlet set kan Extreme Portable håndtere de fleste uslebne miljøer, selvom det ikke kan være nedsænket i vand.  

Andre grunde til, at vi kan lide SanDisk Extreme Portable

SanDisk Extreme Portable fungerer ikke så godt som Samsung T5, men den er tæt. Den sekventielle læsehastighed var lignende ved 564,8 MB / s, men den sekventielle skrivehastighed led et fald på 20 MB / s. Tilfældige læser og skriver var også omkring 20 MB / s langsommere. Alligevel skaber Extreme Portable enhver ekstern HDD til skamme. 

Funktionsmæssigt er Extreme Portable også lidt bagved T5. SanDisk inkluderer en lite version af SecureAccess, som er et krypteringsværktøj, der vil sikre dine data med AES-128. 

AES-128 bruger en mindre nøglestørrelse end AES-256, hvilket skulle gøre det mindre sikkert. Imidlertid er forskellene mellem AES-128 og AES-256 i praksis minimale. 

Samlet set er SanDisk Extreme Portable mere kompakt end T5 og kan håndtere elementerne bedre, men den kommer i hastighed og funktioner. Alligevel er det en af ​​de bedste eksterne SSD’er omkring. Hvis du er interesseret, skal du læse vores anmeldelse af SanDisk Extreme Portable. 

G-teknologi G-Drive Mobile SSD

G-Technology G-Drive Mobile SSD er hvor SanDisk Extreme Portable og Samsung T5 mødes. Det leveres med en endnu bedre byggekvalitet og kan gå tå til tå med T5 med hensyn til ydeevne. Drevets volumen kunne dog passe både til Extreme Portable og T5, og det leveres også med et højere prismærke. 

g-drive-mobil-1

Alligevel er G-Drive Mobile SSD imponerende. Det er IP67-klassificeret til beskyttelse mod støv og vand. For støv betyder det, at drevet er fuldt beskyttet mod skadeligt støv, uanset hvor det lander. Vandbeskyttelse er ikke så højt på skalaen, men det er bedre end Extreme Portable. G-Drive Mobile SSD kan nedsænkes i op til en meter vand i op til 30 minutter. 

Men det kommer med en størrelse, der skal matche. Ved 50 mm med 95 mm er G-Drive Mobile SSD større og vejer mere end dobbelt så meget som Samsung T5. Når det er sagt, er størrelsen og vægten af ​​Samsung T5 og SanDisk Extreme Portable så lav, at lidt ekstra ikke bryder dig tilbage. 

Jo mere angående emission er pris. Selvom G-Drive Mobile SSD er meget dyrere end T5 eller Extreme Portable, vil det stadig køre dig $ 60 til $ 100 mere på 2TB-modellen, afhængigt af hvor du køber den. Alligevel betaler du for beskyttelse, som T5 og Extreme Portable ikke tilbyder.

Andre grunde til, at vi kan lide G-Technology G-Drive Mobile SSD

Prestationsmæssigt kommer G-Drive Mobile SSD meget tæt på T5. Vi bemærkede sekventielle læse- og skrivehastigheder inden for 5 MB / s fra T5 med en score på henholdsvis 562,8 MB / s og 515,6 MB / s. Tilfældige læsninger og skrivninger var også solide, med den tilfældige læsehastighed over T5. Den tilfældige skrivehastighed var dog ca. 20 MB / s langsommere. 

Ydeevnen kommer med lidt overraskelse, i betragtning af at drevet inde i G-Drive Mobile SSD er en intern M.2 SSD til forbrugerklasse. I hovedsagen køber du et USB 3.1-kabinet, der kan slå en bank, med en SanDisk X600 klappet inde. Det er dog ikke en dårlig ting og hjælper den høje prismærke med at gøre meget mere fornuftig. 

M.2-versionen koster omkring $ 320 alene, hvilket gør $ 40 for en premium kabinet som en stjæle. Du vil ende med at bruge mere med G-Technology G-Drive Mobile SSD end nogle af dens konkurrence, men de ekstra omkostninger lønner sig. Du kan lære mere i vores G-Technology G-Drive Mobile SSD-gennemgang. 

Seagate Backup Plus bærbar

Seagate Backup Plus Portable er den mere raffinerede version af Seagate Portable (læs vores Seagate Portable anmeldelse). Det leverer ikke blæserhastigheder, men til den anmodede pris behøver det ikke. Med Backup Plus Portable er kapacitet vigtigere end hastighed, og for det er det et fremragende valg. 

Seagate-backup-plus-bærbar-1

Der er flere variationer af Backup Plus Portable, hver med lidt forskellige funktioner. Hos 2TB har du valget mellem to modeller: Slim og Ultra Touch. Den slanke version er ikke noget specielt uden for at være, godt, slank. Dens mere slanke krop gør det mere bærbart sammenlignet med 3TB- og 4TB-modellerne, men det er det samme drev, generelt. 

Ultra Touch-versionen er dyrere, men den leveres også med flere funktioner. I modsætning til den tynde og normale version, fungerer Ultra Touch-versionen med USB-C. Den bruger ikke USB 3.1, men du kan stadig tilslutte den til en USB-C-port. Derudover kommer det med hardwarekryptering, hvilket er rart at se, på trods af at det er mere begrænset end Samsungs software.

Uanset hvilken version du vælger, har du et udvalg af farver til din rådighed, hver med en vævet stofplade. Selvom vi er delvis i præstationerne, er æstetik stadig vigtig, og Backup Plus Portable forstår det.

Andre grunde til, at vi kan lide Seagate Backup Plus Portable

Seagate Backup Plus Portable er et afbalanceret drev gennem og gennem. Prisen er ikke krævende, byggekvaliteten er fremragende, og ydelsen er anstændig. Imidlertid skal forventningerne tempereres, når man ser på tre SSD’er. 

Det fungerer ikke næsten lige så godt som disse drev, der er uret til rækkefølge i læse- og skrivehastigheder på omkring 130 MB / s, og tilfældige læser og skriver omkring 1,5 MB / s. Ydeevnen er ikke god, men den er heller ikke dårlig. 

I stedet for at fokusere på et bestemt aspekt af opbevaring, som Western Digital My Book (læs vores Western Digital My Book anmeldelse), fungerer Backup Plus Portable bare okay i alle scenarier. 

Det består af dens funktioner, der kommer i form af Seagate Toolkit. Toolkit giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere eller spejle et eksisterende drev i en plan, du vælger. Selvom backupværktøjer er almindelige (læs vores ADATA SD600-anmeldelse for et eksempel), er de sjældent denne fulde funktion.

Du kan lære mere om Toolkit i vores Seagate Backup Plus Portable-anmeldelse.

Toshiba Canvio Basics

Toshiba Canvio Basics er netop det: grundlæggende. På trods af at det er imponerende i næsten enhver henseende, er det chokerende hurtigt, især i betragtning af prisen. Selvom det ikke kan konkurrere med Samsung eller G-Technology, holder Toshiba Canvio Basics sit eget i forhold til andre eksterne blackbox-harddiske, og gør det til en god pris. 

toshiba-canvio-basics-1

Den er tilgængelig op til 4 TB, men 2TB-modellen viser den bedste pris pr. Gigabyte. I skrivende stund koster det ca. 3 cent pr. Gigabyte på Amazon, hvilket er utroligt. Sammenlignet med 1TB-modellen er værdien klar. Det er kun 15 $ dyrere, mens det giver dobbelt så meget lager. 

Ydeevnen er hvor drevet skiller sig ud, selv om alt, hvad der arbejder imod det. Canvio Basics er en traditionel HDD, der overfører data over USB 3.0. Desuden bruger den kun SATA-300, hvilket giver flere flaskehalspunkter i hele kæden.

På trods af det var det i stand til at levere sekventiel ydelse over 150 MB / s, skønt det tog et hit i tilfældig præstation. Tilfældige læsninger var meget værre end Backup Plus Portable, men tilfældige skrivninger var meget bedre. 

Ligesom Western Digital Elements, tager Canvio Basics en specialitet i hastighed, hvilket kan være en god ting, afhængigt af din brugssag (læs vores Western Digital Elements-gennemgang). 

Andre grunde til, at vi kan lide Toshiba Canvio-basics

For prisen køber du lagerpladsen på Toshiba Canvio Basics, og det er det. Du får ikke nogen backup-hjælpeprogrammer eller hardwarekryptering med det. I stedet redder du et par knogler ved at afbryde de funktioner, der ses med drev fra Seagate og Western Digital. 

Alligevel er et Toshiba Canvio Basics-drev til prisen meget, især på 2TB. Hvis du leder efter en masse kapacitet for meget penge, er det drevet for dig. Blot opmærksom på dets mangler. Du kan lære mere i vores Toshiba Canvio Basics-gennemgang.

Afsluttende tanker

Den bedste 1 TB ekstern HD: Samsung T5 er en alvorligt imponerende ekstern harddisk på trods af at den er temmelig dyr. Ved 2TB tilbyder det masser af lagerplads og blærehastighed, hvilket gør den til den bedste eksterne 2 harddiskdrev rundt. 

Når det er sagt, bør vores andre indstillinger ikke ignoreres. G-Technology G-Drive Mobile SSD giver mere beskyttelse til en højere pris, og produktskabelonen = ”link” id = 36063 text = ”Backup Plus Portable”] tilbyder et vidunderligt design, dog langsommere hastighed. 

Generelt afhænger det drev, du vælger, af din brugssag. Hvis du er interesseret i at se 4K-film eller spille spil, tjener SSD’erne dig godt. Hvis du bare ønsker at få noget arbejde gjort eller udvide din lagerplads, vil en af ​​HDD’erne spare dig penge. Hvis du ikke fandt noget, du kan lide ovenfor, skal du læse vores andre eksterne harddiskanmeldelser. 

Hvilken 2TB ekstern harddisk bruger du? Hvorfor valgte du det? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map