Millors llocs de torrent alternatius

Aquí a Cloudwards.net hem parlat de torrenting abans i en aquest article us recomanem utilitzar The Pirate Bay o Kickass Torrents. Tot i això, molts països tenen blocs que impedeixen que els usuaris accedeixin a qualsevol d’aquests llocs. En aquest article, veurem les alternatives a Kickass i Pirate Bay a les quals hauríeu de poder accedir allà on vulgueu.


Tot i això, abans de fer-ho, haureu d’advertir-vos: a menys que utilitzeu una VPN, la vostra connexió no és segura i qualsevol persona pot fer-ne el seguiment. Amb els massius programes d’espionatge que NSA ha posat en marxa i espionant per ISP americans, no hi ha garantia de que no crideu l’atenció no desitjada, excepte si feu servir qualsevol dels nostres millors proveïdors VPN..

Al damunt d’aquesta llista general, també tenim els cinc primers llocs de les millors VPN per torrenting. Si, però, configurar una VPN no és el vostre estil, hi ha una última opció, és a dir, el torrenting al núvol. Cadascun dels tres serveis revisats en aquest article us permetrà no només torrent de manera anònima, sinó que tots també són molt més ràpids que els torrents convencionals. Tot i que els plans gratuïts amb cadascun d’ells imposen algunes restriccions greus, uns quants dòlars al mes us permetran compartir fitxers amb el contingut del vostre cor.

Llocs alternatius de torrent

A continuació, trobareu una llista ràpida d’alternatives a Kickass Torrents i a The Pirate Bay. No es garanteix que cap de les funcions siguin funcionades des de la vostra ubicació (els diferents països tenen filtres diferents), però una mica d’enredar-se amb proxies i VPN demostren que la majoria funcionen, la majoria de les vegades..

RARBG

Aquest lloc ofereix una selecció més petita que la majoria, però la qualitat dels fitxers aquí és bastant decent. Els aficionats per la qualitat i la quantitat estaran molt contents amb aquest lloc, sobretot si els agrada veure pel·lícules i programes de televisió més nous. No és fantàstic per als jocs, però.

Isohunt

Aquest és un dels llocs de torrent més antics que hi ha, tot i que, gràcies a les actualitzacions periòdiques de la interfície d’usuari, no ho pensareu. El lloc ofereix una mica de tot, tot i que la secció de comentaris limitats fa una mica complicat esbrinar quines càrregues es poden confiar i quines no poden ser.

LimeTorrents

Un altre lloc minúscul, LimeTorrents és agradable perquè us permet saber si esteu connectat a una VPN o no, alhora que us proporciona una visió general bona si l’eixam amb què esteu connectat és saludable. Com que la interfície d’usuari és una mica complicada de navegar, probablement els torrenters obtinguin els beneficis més importants, mentre que els principiants poden haver de potenciar una mica de vegades.

1337X

El nom d’aquest lloc us ha de donar una idea de l’edat que té i la seva especialitat, també, són pel·lícules, espectacles i jocs més antics. No tan sols s’adapta a aquells geriàtrics suficient per recordar 1337 discursos, però, fins i tot la gent jove podrà utilitzar aquest lloc bé.

yts.ag

Aquest lloc està dedicat a l’usuari que penja YIFY, de manera que si sou fan d’ell (bé, és molt probable que siguin “ells”), us encantarà aquest lloc. Tot i que no tothom pot ser un fan d’aquest grup de crackers de pel·lícules, si voleu trobar una biblioteca de pel·lícules realment enorme, ja sabeu on anar. En general, la qualitat de les pel·lícules és excel·lent, tot i que alguns dels gustos del grup poden ser una mica massa eclèctics per a alguns.

EZTV.ag

El que és a les pel·lícules, EZTV és als programes de televisió: tot i que la qualitat no sempre està a l’altura de l’estat de Netflix, la selecció és realment massiva. És possible que dediqueu tant temps a decidir què veure com realment veient-lo.

Seedpeer

Si la simplicitat és cosa vostra, assegureu-vos de fer una ullada a Seedpeer. Tot i que navegar pel lloc pot ser confús exactament perquè hi ha tan pocs botons, però us proporciona una petita visió general de totes les càrregues recents, cosa que fa que la cerca de torrents frescos sigui una brisa..

Motors de cerca de Torrent

Si busqueu un fitxer concret o alguna cosa fosca, pot ser bastant complicat trobar-lo. A més dels pocs que hem enumerat anteriorment, hi ha molts llocs de torrents minúsculs que ningú, excepte uns quants fanàtics que no han sentit a parlar. En aquest cas, ajuda a utilitzar un motor de cerca de torrents; en seleccionem tres.

Toorgle

Per un índex de 55 milions de torrents, Toorgle és el pesant dels tres. La seva interfície és, tanmateix, una mica malaurada ja que es tracta bàsicament d’un resultat de cerca de Google modificat que no filtra duplicats ni torrent brossa. Si necessiteu trobar alguna cosa estranya, és la vostra millor aposta.

Projecte Torrent

El Projecte Torrent no només té indexats més de 10 milions de torrents, sinó que la seva interfície us permet descarregar directament el fitxer del torrent o l’enllaç magnètic des del seu propi lloc. Això significa que tindreu menys anuncis emergents per molestar-vos mentre busqueu, un gran bonus al nostre llibre.

Conclusió 

I allà el teniu: diversos llocs de torrent alternatius que haurien de funcionar a l’hora d’escriure. Com que aquestes coses són en general fluïdes, ens assegurem de mantenir aquesta llista actualitzada a mesura que passin els mesos. 

Si la descàrrega il·legal de pel·lícules i programes de televisió no és cosa vostra, sempre podríeu optar per obtenir un compte Netflix. Si la selecció del vostre país és una mica decebedora, sempre podeu utilitzar qualsevol de les nostres millors VPN per a seleccions de Netflix i veure EUA. Si el joc és cosa vostra, també podeu consultar els nostres millors serveis de núvol per als jugadors..

Gràcies per llegir; informeu-nos als comentaris que es mostren a continuació si teniu suggeriments sobre els llocs de torrent adequats. Recordeu que la descàrrega de material amb copyright no és exactament legal, així que assegureu-vos de mantenir-vos fora de perill.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me