Millor VPN per ESPN 2020

Si sou aficionats a l’esport, és probable que ESPN sigui una part habitual de la vostra dieta televisiva. Si l’esport que escolliu figura en una de les filials estrangeres d’ESPN, l’única manera de continuar animant-vos al vostre equip preferit és utilitzar una xarxa privada virtual. És per això que l’equip de Cloudwards.net ha elaborat aquesta guia per a la millor VPN per a ESPN.


L’ESPN no és el mateix a tot arreu. Mentre que els residents dels Estats Units gaudeixen de beisbol, futbol, ​​futbol, ​​bàsquet i hoquei, diferents països aprecien diferents esports. Per exemple, la filial australiana d’ESPN mostra cricket i rugby, que no estan disponibles als EUA.

Dit això, no totes les VPN es creen iguals. Necessiteu un sistema que estigui equipat amb una combinació de velocitats de streaming ràpides i la possibilitat de desviar els geoblocs. Hem recollit la nostra llista dels millors proveïdors de VPN per determinar quins són òptims per veure ESPN sense cable.

A més, si busqueu una alternativa ESPN, consulteu fuboTV, un gran canal de streaming esportiu i altres entreteniments..

Millor VPN per ESPN 2020

El que fa que una VPN sigui el millor per a ESPN?

Totes les VPN disminueixen la vostra velocitat, però algunes, com ara BoxPN, es retiren massa com podeu llegir a la nostra revisió de BoxPN) És per això que vam recórrer a la nostra llista de proveïdors de VPN més ràpids per determinar les millors VPN per streaming ESPN..

Voleu assegurar-vos que continueu aconseguint velocitats de descàrrega entre 3 megabits per segon i 25 Mbps quan us connecteu a la vostra VPN. Es recomana que la velocitat d’internet sigui d’almenys 3 Mbps per a transmissió de definició estàndard, 5 Mbps per a alta definició i fins a 25 Mbps per a 4K o Ultra HD..

Netflix té un dels millors sistemes de detecció de VPN del món, però no és perfecte. Hi ha maneres de combatre la prohibició de VPN de Netflix. Per a ESPN, els aficionats esportius voldran una VPN que tingui un historial de desbloqueig de sistemes avançats.

També voleu una VPN que tingui molts servidors arreu del món. Si voleu veure futbol alemany, per exemple, haureu d’accedir a un servidor a Alemanya. Com més servidors tingui una VPN, més eficaç serà el streaming d’ESPN (alternativament, consulteu la nostra millor VPN per a Alemanya).

Si només voleu gaudir de la nit d’hoquei al Canadà, no voleu una VPN difícil o confusa de configurar i utilitzar. Una VPN de primera línia es connectarà amb només un botó i navegarà entre els servidors sense problemes.

1. La millor VPN per ESPN: ExpressVPN

ExpressVPN no només és la nostra millor VPN per a ESPN, sinó que és la nostra VPN superior. ExpressVPN triga constantment el primer any rere any. En termes esportius, imagineu-vos un equip de somni amb Lebron James, Shaq, Michael Jordan i Kobe Bryant. És tan bo aquest VPN.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

ExpressVPN és ràpid i desbloquejarà gairebé qualsevol cosa. És la millor VPN per Netflix i la millor VPN per a BBC iPlayer. No tindrà problemes en streaming d’ESPN.

ExpressVPN té una impressionant selecció de servidors, que compta amb 148 ubicacions en 94 països. Els fruits secs no haurien de tenir cap problema per accedir al país que escollís.

Ens ha agradat la seva interfície d’usuari. És senzill i eficaç, amb un botó activar i desactivar el servei. Un bon menú lateral permet seleccionar el país que escolliu amb un clic, de manera que podreu veure el bàsquet de Nova York un minut i l’hoquei rus el següent..

Altres motius ens agraden ExpressVPN

ExpressVPN utilitza OpenVPN com a protocol de túnel principal i el combina amb el xifrat AES de 256 bits. Aquesta és la combinació més segura del planeta i permet una experiència anònima de navegació web. La seva forta seguretat l’ha ajudat a obtenir altes marques en la nostra revisió ExpressVPN.

Inclou un interruptor de matança que finalitza la connexió VPN en cas de fuga IP també.

Podeu instal·lar ExpressVPN en molts entorns, inclosos els sistemes operatius Windows, macOS i Linux; Dispositius mòbils Android, BlackBerry i iOS; i encaminadors. Inusualment, té extensions del navegador per a Chrome, Firefox i Safari, i fins i tot es pot utilitzar amb Apple TV i Amazon Fire TV.

ExpressVPN té una garantia de devolució de 30 dies, de manera que no hi ha cap risc de provar-la.

2. NordVPN

Segon en el segon lloc del món, NordVPN no hauria de tenir cap problema per desbloquejar el contingut d’ESPN.

Quan el vam provar, el servei no tenia problemes per accedir a Netflix, Hulu, BBC iPlayer o Amazon Prime Video. Tenint en compte això, ESPN no hauria de suposar cap problema.

NordVPN és més lent que ExpressVPN, però és prou ràpid per reproduir-se. Per obtenir més informació sobre com es comparen els dos, llegiu el nostre article ExpressVPN vs NordVPN.

Anterior

Pròxim

Tot i això, hi ha hagut baixades de velocitat, per la qual cosa haureu de necessitar una connexió a Internet sense protecció raonablement ràpida per veure contingut 4K i Ultra HD..

El que posseeix NordVPN en aquesta llista és la seva massiva selecció de servidors. Disposa de més de 5.000 servidors en 60 països. Que inclou sis continents i gairebé totes les grans ciutats del món. Independentment de l’esport que busqueu, NordVPN té un servidor per acostar-vos-hi.

NordVPN és un altre servei fàcil d’utilitzar que es connecta amb la premsa d’un botó. És senzill d’instal·lar i d’utilitzar fàcilment. Canviar entre països és tan fàcil com canviar els canals al televisor.

Altres motius ens agrada NordVPN

En la nostra revisió NordVPN, vam assenyalar que es connecta a fins a sis dispositius alhora, el que us permet ampliar la seva protecció a tota la família. També funciona amb encaminadors sense fils, creant una xarxa segura que garantirà la seguretat dels dispositius domèstics intel·ligents.

Parlant de seguretat, NordVPN admet diversos protocols de tunelització, entre els quals hi ha OpenVPN. També compta amb IPSec, PPTP, L2TP i SSTP, per a sistemes que tenen problemes amb OpenVPN. La majoria de protocols funcionen amb encriptació de 256 bits AES, que podeu llegir a la nostra descripció de l’article de xifrat.

També té un preu excel·lent, amb uns plans de fins a 2,99 dòlars mensuals durant tres anys. Aquest tipus de preus és pràcticament inèdit per a una VPN tan bona.

3. TorGuard

No aneu a tenir problemes amb l’emmagatzemament de buffers mentre veieu ESPN amb TorGuard. Té velocitats ràpides i lluminoses que només són superades per ExpressVPN i Accés a Internet privat (llegiu la nostra crítica PIA).

Tots els servidors que vam provar poden fer front a les exigències 4K i Ultra HD. Com en la majoria de les VPN, la latència va augmentar amb la distància, però fins i tot en creuar el món, TorGuard no va caure mai fora de l’àmbit acceptable.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

TorGuard no ha pogut desbloquejar Netflix ni BBC iPlayer per si sol, però el servei ven adreces IP dedicades en streaming per un import addicional de 7,99 dòlars mensuals..

Aquests complements funcionen com un encant, però es venen per país. Si voleu accedir al contingut del Canadà, Anglaterra i Austràlia, haureu de pagar tres adreces dedicades.

La xarxa de TorGuard consta de més de 3.000 servidors en 55 països. El problema és que no us podeu connectar individualment. En canvi, trieu un dels 68 centres de dades i la VPN t’assigna a un servidor d’aquesta àrea. La majoria de països tenen un únic centre de dades, per la qual cosa no és un gran problema per a aquells que intentin accedir a un canal ESPN.

Pel que fa al client, TorGuard és senzill. El programa s’inicia a la barra de tasques de l’ordinador, de manera que haureu de fer clic amb el botó dret per accedir a la seva interfície d’usuari. La interfície d’usuari és més gran que la majoria, però s’aconsegueix la feina. Si voleu canviar de servidor, haureu de desconnectar del servei, però això pot resultar molest.

Altres motius ens agraden TorGuard

TorGuard es va imposant per assegurar que la vostra experiència segueixi sent privada. Tot i que això no importa molt per desbloquejar ESPN, a la nostra revisió TorGuard ens va resultar important..

El servei permet connectar cinc dispositius simultàniament en un sol compte. Si voleu més que això, podeu adquirir fins a 20 dispositius addicionals per 1 USD per peça. També podeu connectar TorGuard a un encaminador sense fils, de manera que tota la xarxa domèstica o d’oficina pot quedar sota la seva protecció.

És una VPN sòlida sense registre, sense filtracions i sense interrupcions per mantenir-te segur. També inclou un bloqueig d’anuncis i eines que podeu utilitzar per comprovar les fuites d’IP.

TorGuard es va crear específicament per al torrenting i es mostra. És per això que és un dels nostres millors VPN per torrenting.

4. CyberGhost

Malgrat alguns problemes relacionats amb alguns proxy de Netflix, CyberGhost va aconseguir desbloquejar Netflix, Amazon Prime Video, Hulu i BBC iPlayer. Els aficionats a ESPN haurien de confiar en la seva capacitat per desbloquejar els seus esports preferits.

Amb 4.800 servidors en més de 50 països, la VPN està ben representada i ha de permetre als aficionats esportius accedir a ESPN a regions de tot el món. Podria afegir més països d’Àfrica i Àsia per millorar el seu nivell, però hi ha representades la majoria d’àrees que reben ESPN, inclosos tots els països d’Europa.

Pel que fa a la velocitat, CyberGhost funciona bé, però no gairebé tan bé amb serveis com ExpressVPN i TorGuard.

Les connexions a distàncies curtes veuen poca pèrdua, però empitjora més lluny. CyberGhost és un altre servei que us permetrà obtenir velocitats de streaming decents si teníeu una internet ràpida encesa abans de connectar-vos.

Es connecta ràpidament i us permet triar el vostre servidor amb facilitat. Tot i que el disseny del client és malament, funciona bé. La interfície d’usuari s’assembla a alguna cosa fora de Windows 10, però la pantalla de selecció del servidor és fàcil de gestionar, amb la possibilitat de seleccionar els servidors més ràpids, els servidors menys poblats o els optimitzats per torrenting.

Altres motius ens agrada CyberGhost

CyberGhost destaca pel seu producte amb una prova gratuïta de set dies per a Android i iOS, així com una garantia de devolució de 45 dies per a qualsevol plataforma. Té molts paràmetres personalitzables als quals s’accedeix fàcilment a través de la seva barra de navegació.

Podeu executar CyberGhost amb fins a set dispositius alhora. La majoria de VPN permeten connectar dispositius il·limitats, però només permeten que un determinat nombre funcioni simultàniament. A la revisió de CyberGhost, vam demostrar que el servei us permet instal·lar-lo en fins a set dispositius i que són les úniques connexions que podreu utilitzar.

CyberGhost està protegit pels protocols i el xifrat de túnels més forts del món VPN. Utilitza OpenVPN com a protocol principal, recolzat per AES de 256 bits (llegiu la nostra guia de seguretat VPN per obtenir més informació sobre aquests).

5. Windscribe

Windscribe té un gran èxit en desbloquejar serveis com Netflix. A la revisió de Windscribe, la vam provar connectant-nos a uns quants servidors aleatoris i vam obtenir accés.

També té diversos servidors anomenats Windflix, dissenyats per a la transmissió de Netflix. També van treballar per a nosaltres. Això vol dir que els aficionats a ESPN no haurien de tenir problemes a través del programari de bloqueig VPN per accedir a esdeveniments esportius amb Windscribe.

interfície de parabrisa

preferències de paravents

extensió del navegador de parabrisa

opcions de privadesa de Windscribe

Proves de fuites de parabrisa

Anterior

Pròxim

És un servei moderadament ràpid. Hi ha una baixada de velocitat inicial quan es connecta, però aconsegueix mantenir aquest nivell a grans distàncies. Els usuaris d’alta velocitat no tindran cap problema de transmissió de contingut amb una qualitat nítida.

El client VPN és simple i eficaç. Hi ha un botó gran per connectar-vos i desconnectar-vos. Podeu canviar els servidors fàcilment i activar i desactivar l’interruptor kill del sistema des de la interfície principal. L’interruptor de matriu de Windscribe es coneix com a tallafoc per algun motiu.

Altres motius pels quals ens ha agradat Windscribe

Windscribe és l’única VPN d’aquesta llista amb opció gratuïta, però això no significa que sigui la millor opció, sobretot quan un servei com NordVPN té un preu tan bo (llegiu la nostra comparació Windscribe vs. NordVPN).

Està limitat a 10 GB d’amplada de banda al mes, de manera que no us ajudarà a transmetre el Centre d’Esports (ni serà útil per penjar-lo al vostre emmagatzematge al núvol). Dit això, si voleu mantenir-vos protegit mentre us connecteu a WiFi pública, és una excel·lent eina.

Llegiu els nostres perills de la guia WiFi pública per obtenir més informació.

Windscribe permet connexions de dispositius il·limitades, cosa que sempre és benvinguda. La seguretat també és excel·lent, amb el xifratge OpenVPN i AES de 256 bits que manté els cibercriminals fora del vostre negoci.

Pensaments finals

Molts VPNs us permetran accedir al cicle de programació esportiva durant 24 hores d’ESPN, però creiem que les nostres eleccions us proporcionaran la millor experiència.

Les VPN ens han permès traspassar les fronteres en el nostre consum de mitjans. Amb un d’aquests serveis de qualitat, no podeu equivocar-vos. Creiem que ExpressVPN i NordVPN tenen un avantatge sobre els altres.

Què en penses de la nostra llista? Vam tirar un toc o vam tirar la pilota? Feu-nos-ho saber als comentaris següents i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me