Millor VPN per a Streaming 2020: Cables de tall

Molta gent està dirigint-se cap als serveis de transmissió actualment en lloc de fer servir la televisió per cable tradicional. La bellesa de tallar els cordons és que podeu veure el vostre espectacle favorit a casa o des de qualsevol lloc. Tot i això, per treure el màxim partit al servei o per veure contingut geoblocat, és una bona idea utilitzar una de les nostres millors VPN per fer opcions de transmissió en temps real.


Les plataformes de reproducció, com ara Netflix i Amazon Prime Video, tenen un munt de contingut a punt per mirar-lo amb un clic. No obstant això, els geoblocs participen en les ofertes del vostre país. 

Una xarxa privada virtual us pot ajudar. Emmascararà la vostra veritable ubicació i us farà semblar que accediu al servei de reproducció des de la ubicació escollida. 

A més, una VPN us garantirà la connexió i us mantindrà amagat tant de la vigilància com del proveïdor de serveis d’internet. Això és especialment important si preferiu fer servir contraparts en streaming extralegals. Prenguem Kodi, per exemple. Tot i que no és il·legal utilitzar la plataforma, el contingut al qual podeu accedir és sovint material amb drets d’autor que es posa a disposició a través de torrents.

En aquest cas, és important utilitzar una VPN, ja que amagarà la vostra adreça IP i us evitarà que no us pareu indiscretes. Kodi també és una bona opció si voleu acció gratuïta per a la transmissió esportiva. Sovint podeu reproduir esports com a esdeveniments en directe i els nostres millors complements de Kodi per a guies esportives us poden ajudar a trobar la font ideal. També podeu utilitzar fuboTV per a la transmissió esportiva.

Si voleu obtenir més informació sobre Kodi, ho podeu fer amb la nostra guia dedicada de Kodi. A més, en lloc d’utilitzar una VPN gratuïta per a Kodi, hauríeu de consultar la nostra millor peça VPN per a Kodi per a algunes recomanacions que us mantindran sota el radar.

Qualsevol ruta que realitzeu, de la nostra llista de millors VPN, us recomanem que utilitzeu ExpressVPN. Seguiu llegint per conèixer les georestriccions d’algunes plataformes de reproducció populars, què heu de cercar en una VPN per streaming i quines VPN són les millors per a aquesta tasca.

La millor VPN per a Streaming 2020

Desbloqueu BBC iPlayer, Netflix i Hulu (entre d’altres)

Tot i que potser no us n’heu adonat, tots els serveis de reproducció tenen restriccions regionals al seu lloc. Sovint es deu a acords de llicència i copyright, però vol dir que no obtindreu el mateix contingut a tots els països on el servei estigui disponible.. 

Prenem Netflix, per exemple. La versió dels EUA té la biblioteca més gran dels 190 països on Netflix està disponible. Tot i això, això no vol dir que tot inclòs.

Gran part del seu contingut el produeixen altres empreses i aquestes empreses diuen on es mostra. Si l’empresa té un acord amb una altra xarxa, Netflix es pot limitar a mostrar-la al mateix país. Alguns dels propis continguts de Netflix només es poden visualitzar en alguns països.

Altres serveis es troben al mateix vaixell, com ara Amazon Prime Video. A més, alguns serveis estan restringits completament a un determinat país. Per exemple, Hulu només està disponible per a la audiència dels Estats Units i la BBC iPlayer només la poden fer servir els residents del Regne Unit (llegiu la nostra millor guia VPN per a la BBC iPlayer). 

Sigui quina sigui la restricció que trobeu, una VPN us ajudarà a evitar-la. Netflix té un obstacle addicional perquè puguis saltar. La prohibició VPN de Netflix ha fet que sigui més difícil accedir-hi. Afortunadament, hi ha algunes VPN que estan a l’altura de la tasca, com podeu llegir en el nostre millor VPN per a la peça Netflix.

Com escollim la millor VPN per a la transmissió en temps real

No totes les VPN es creen per igual i, tot i que algunes excel·lent en usabilitat i velocitat, això no les fa necessàriament millors per a la transmissió en temps real. Algunes VPN ofereixen servidors de streaming dedicats, però en realitat no funcionen bé, tal i com podeu llegir a la nostra revisió VPN de Avast. La VPN escollida hauria d’incloure els criteris a continuació.

Velocitat

La velocitat és un factor important a l’hora de fer streaming. La VPN necessita tenir bones velocitats perquè pugueu veure els vostres programes o pel·lícules preferits sense que es tamponi cada cop que arribeu a una mica bo. Tot i que no totes les nostres opcions són els serveis VPN més ràpids, encara són prou bons per a la transmissió en streaming de 4K si teniu una velocitat no protegida digna.

Ample de banda

Un altre factor crucial és la quantitat d’ample de banda. La majoria de VPN ofereixen amplada de banda il·limitada, però n’hi ha que us limiten a una quota mensual. Si arribeu al límit, la VPN deixarà de funcionar. Aquesta és l’última cosa que voleu passar a la meitat d’una pel·lícula, de manera que és millor triar una que no tingui cap.

Obtenció de Geoblocs

Una de les prioritats principals és assegurar-se que el VPN pot aconseguir geoblocs de transmissió en primer lloc. Si no pot ser, l’únic que veureu és un bell missatge d’error. Tots els serveis que hem escollit s’han demostrat d’alguna manera o altra, tot i que cada un pot diferir quan es tracta de Netflix, Amazon Prime Video, Hulu i BBC iPlayer. També són una bona opció per a Kodi.

Facilitat d’ús

Si teniu una VPN fàcil d’utilitzar, la vostra experiència de streaming serà molt millor. Al cap i a la fi, no voldreu saltar pels cèrcols només per passar una estona de crispetes. En molts casos, podeu fer clic a un simple botó de connexió, i això serà. Tot i així, si sou un falsificador, potser voldreu un bon disseny de configuració.

Preu

Si voleu un bon servei amb tots els bons inclosos, haureu de pagar per això. Alguns dels millors VPN gratuïts no estan malament, però no són els millors que es fan en temps real. Tot i això, els preus varien, així que haureu d’assegurar-vos que s’ajusti al vostre pressupost, juntament amb totes les vostres subscripcions en streaming.

1. ExpressVPN

ExpressVPN és la millor VPN del mercat per moltes raons, i la seva capacitat de transmissió és un d’ells. Té velocitats ràpides, el que és un avantatge important per carregar i reproduir qualsevol cop que us sembli de gust en alta definició o fins i tot en 4K. Llegiu la nostra crítica completa ExpressVPN per obtenir una idea millor de què és capaç.

No hi ha res més frustrant que no tallar-se bé quan anireu a descobrir “whodunit” a Sherlock, així que us complau saber que ExpressVPN té una amplada de banda il·limitada.. 

expressvpn-review-server-navigation

També és el líder a l’hora d’accedir a les plataformes de streaming, ja que pot obtenir gairebé qualsevol servei que hi posi. És possible que hàgiu de rebotar per diferents servidors per accedir a Hulu i Amazon Prime Video, però no té problemes per accedir a BBC iPlayer i Netflix, i podeu accedir a pràcticament a Netflix a tots els països.. 

És fàcil d’utilitzar i una de les millors opcions si ets un principiant. Després d’instal·lar-lo, només heu de fer clic a l’enorme botó “on” situat al bell mig de la interfície i ja no. De manera predeterminada, això us connectarà a una ubicació “intel·ligent” en funció de la posició actual, però podeu fer clic al botó “tria ubicació” per escollir una àrea específica..

Dit això, ExpressVPN és una de les VPN més cares disponibles, però val la pena guanyar els diners. La seva combinació de funcions la converteixen en la millor VPN per veure pel·lícules sens dubte. 

El preu mensual és l’opció més cara i estalviareu diners registrant-vos en una subscripció més llarga. Porta una garantia de devolució de 30 dies, de manera que no tindreu res a perdre.

2. NordVPN

Una altra gran opció és NordVPN, que és comparable a la nostra primera selecció, tal i com podeu llegir al nostre llançament ExpressVPN vs. NordVPN. Tot i això, falta a la corona a causa dels seus salts de velocitat de llarga distància. En connectar-vos a un servidor més proper, les seves velocitats són ràpides, però si voleu veure Netflix EUA des de l’Europa de l’Est, per exemple, la trobareu una mica lenta. 

nordvpn-review-server-navigation

No hi ha límits d’amplada de banda i NordVPN pot accedir a totes les plataformes de reproducció principals, tot i que és possible que hagueu de jugar amb diferents servidors per obtenir el millor rendiment. El seu temps de commutació del servidor VPN és ràpid, cosa que és ideal per si necessiteu canviar servidors per problemes de velocitat o accés. Podeu llegir més informació sobre la nostra experiència amb ella en la nostra revisió NordVPN.

És molt fàcil d’utilitzar i escollir un servidor adequat és una brisa. Trobareu opcions per a una gran quantitat de paràmetres, inclòs un interruptor de matança, que és important si teniu previst transmetre contingut pirata a Kodi. També és la nostra millor VPN per fer torrents, en cas que preferiu seguir aquesta ruta.

El preu de NordVPN és senzill amb les carteres. La seva oferta mensual no és la millor opció, però els plans més llargs sens dubte redueixen el cost. Si no us sentiu preparat per comprometre-vos amb un termini tan llarg, hi ha una finestra de reembossament de 30 dies on podeu tornar.

3. CyberGhost

El següent de la llista és CyberGhost, que és una bona opció, encara que no sigui tan bona com les nostres dues primeres eleccions. Les seves velocitats són decents, però, com NordVPN, pateix velocitats més lentes a llargues distàncies. 

Servidors CyberGhost-Streaming

No hi ha cap límit d’amplada de banda frustrant, que és bo. A més, CyberGhost compta amb servidors de streaming especials, i en les proves que fem per a la nostra revisió CyberGhost, hem trobat que era capaç d’entrar a les principals plataformes de streaming. 

Té una interfície fantàstica, fàcil d’utilitzar, i podeu connectar fins a set dispositius alhora, un número decent. Aquest és el límit per a les instal·lacions, però tot i així, es va mencionar el nostre millor VPN per a la comparació de diversos dispositius.

La tarifa mensual de CyberGhost és dolenta, però si opteu per un pla més llarg, és un acord força decent. Si us registreu en un dispositiu mòbil, podeu aprofitar la prova gratuïta de set dies. A més, hi ha una garantia de devolució de 45 dies sobre les subscripcions estàndard.

4. Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat té moltes funcions i la velocitat ràpida és un dels millors. Tanmateix, per obtenir aquestes velocitats, haureu de complir amb la configuració de seguretat per defecte, que és el xifrat de 128 bits menys favorable. Si augmenteu això, les seves velocitats baixaran una mica. Tot i així, hauria d’estar bé per a la transmissió en temps real, encara que tingueu en compte les seves característiques de seguretat. També obté un ample de banda il·limitat.

pia-review-expandit-view

PIA és capaç d’accedir a Netflix, tot i que no de forma coherent, tal com es pot llegir a la nostra revisió d’accés a Internet privat. Molts dels servidors de PIA es troben als EUA i no té problemes per accedir a Hulu. No va tenir gaire sort amb Amazon Prime Video i la BBC iPlayer, tot i que van ser capaços de detectar la VPN.

És fàcil d’utilitzar i podeu connectar-vos ràpidament. El menú de configuració s’obre en una finestra independent i, tot i que no hi ha tantes opcions de configuració com amb algunes VPN, encara podeu tenir un embolic. Amb PIA, també teniu 10 connexions simultànies.

El preu de PIA és senzill i es basa en un pla. No hi ha complements addicionals per augmentar el preu; s’obté tot inclòs a partir del primer moment. Podeu triar entre una subscripció d’un mes, sis mesos o un any, però, mentre més temps sigui el període que escolliu, millor serà el descompte. També hi ha un període de reembossament de set dies.

5. VyprVPN

VyprVPN és un altre gran servei. Tot i això, és una mica una bossa mixta, amb una gran seguretat per una banda i una assistència per al client poc brillant. Les seves velocitats poden ser una mica lentes, com es pot veure a les nostres proves per a la nostra revisió VyprVPN. Dit això, són fiables, independentment d’on us connecteu. Tampoc hi ha cap límit d’amplada de banda.

VyprVPN-Client

Es pot accedir a tots els serveis de transmissió principals, però tindreu més sort per entrar a Netflix des de les adreces IP dels Estats Units i del Regne Unit. Funciona molt bé amb BBC iPlayer, Hulu i Amazon Prime Video. 

VyprVPN és fàcil d’utilitzar, tant si teniu experiència prèvia amb VPN com si no. Té una gran quantitat de paràmetres de seguretat per jugar, i inclou el seu protocol propietari Chameleon per protegir més. Si estàs transmetent en directe, hauràs de ser feliç saber que les seves aplicacions mòbils són algunes de les millors, cosa que el converteix en una de les nostres millors VPN per a Android..

Hi ha dos plans per triar. El pla estàndard inclou tres connexions simultànies, mentre que la versió Premium inclou cinc connexions i l’ús del protocol Chameleon. Podeu triar una subscripció mensual o anual, però a llarg termini, el cost anual resulta més barat. També hi ha una garantia de devolució de 30 dies.

6. Windscribe

Windscribe és una VPN decent que ofereix un generós pla gratuït. Tot i això, tot i que pot ser tan generós que se situa al millor tron ​​de servei VPN gratuït, no guanyarà un trofeu per a la millor VPN gratuïta per a la transmissió de pel·lícules.. 

Això és perquè quan vam utilitzar els seus servidors VPN gratuïts durant les proves per revisar Windscribe, va tenir problemes per entrar a Netflix i Hulu. Va poder accedir a BBC iPlayer i Amazon Prime Video, però per a Netflix i Hulu, haureu d’utilitzar els servidors Windflix de Windscribe de pagament. S’han creat per emetre’s als Estats Units, Regne Unit, Canadà i Japó.

parabrisa-lliscant3

Hi ha algunes altres avantatges del pla de pagaments de Pro, també. Obteniu connexions il·limitades a qualsevol dels dos plans, però el pla Pro també inclou una amplada de banda il·limitada. Amb el pla gratuït, obtindreu 2 GB mensuals o 10 GB si introduïu una adreça de correu electrònic vàlida, i per a cada ubicació que afegiu, obteniu 10 GB de dades més.

Si només voleu reproduir el flux, però, podeu fer servir l’opció de “crear un pla” per obtenir un servidor Windflix i dades il·limitades per només 2 dòlars al mes, proporcionant-vos una manera barata de desbloquejar Netflix.

Si aneu pel pla Pro, us convindrà més que decantar-vos per una subscripció més llarga, ja que estalviareu diners a llarg termini. No hi ha cap política oficial de reemborsament, però si sol·liciteu una en els tres dies posteriors a la compra, Windscribe l’obligarà. Podeu utilitzar el pla gratuït per veure si primer us agrada.

7. TunnelBear

Finalment, li donarem un esment a TunnelBear. En el nostre examen de revisió de TunnelBear, ens permet deixar de banda el rendiment del streaming, ja que són bloquejats per tots els serveis de streaming principals. Dit això, és excel·lent quan es tracta de YouTube i Twitch, així que si, per exemple, busqueu posar-vos al dia en un corrent a l’escola, és una bona elecció. 

Va sortir força bé amb YouTube, carregant vídeos a 720p i 60 fotogrames per segon. Es va trigar un temps a carregar vídeos a 1080p, però és ben segur que és una bona elecció si necessiteu una VPN per accedir a YouTube.. 

Client de Tunnelbear

Els nostres resultats amb Twitch van ser encara millors, amb els fluxos de càrrega a 1080p de seguida. No volem dir que és definitivament la millor VPN per a Twitch que hi ha streaming, però és una bona opció si voleu accedir.

Per a la resta, TunnelBear no deixa de ser una bona elecció. Les seves velocitats varien entre diferents servidors, però obteniu una amplada de banda il·limitada. Té una interfície fàcil d’utilitzar i seleccionar un servidor és fàcil, ja que obteniu una pantalla de mapa amb un ós petit que mostra la vostra ubicació actual. 

Quan es tracta de preu, és allà on TunnelBear us pot atraure més, sobretot si el feu servir només per YouTube i Twitch. Té un pla gratuït que no és tan generós com el de Windscribe, però tot i així rebeu 500MB de dades al mes. Hi ha maneres d’augmentar aquest límit també. Per exemple, si tuitegeu informació sobre TunnelBear, obtindreu un gigabyte addicional de dades.

El seu pla de pagament ofereix una subscripció mensual o anual, sent la millor opció d’estalvi anual. No hi ha proves gratuïtes perquè podeu utilitzar la versió gratuïta. A més, no hi ha cap finestra oficial de reemborsament, ja que les devolucions s’ofereixen cas per cas, de manera que si en voleu, haureu de contactar amb TunnelBear..

Menció honorífica: IPVanish

Tot i que IPVanish no ha fet la llista principal amb la millor VPN per a la transmissió de vídeos o pel·lícules, encara creiem que mereix una menció. A diferència de TunnelBear, pot accedir a un parell de plataformes de reproducció principals, però no és coherent i també té alguns altres inconvenients..

És ràpid a la majoria de servidors, però hi ha algunes àrees que redueixen velocitat dolenta. Té una amplada de banda il·limitada. Com podeu llegir en la nostra revisió d’IPVanish, ens vam trobar l’error del proxy de Netflix sempre que vam intentar accedir-hi. Tampoc vam tenir sort amb BBC iPlayer, però va poder entrar a Hulu i a Amazon Prime Video.

IPVanish-Quick-Connect

IPVanish és fàcil de configurar i utilitzar i us permet connectar fins a 10 dispositius al mateix temps. Si teniu previst torrent, tingueu en compte que, tot i que la VPN està configurada per a això, no és la VPN més privada.

La seva política de privadesa és discutible, ja que anteriorment l’empresa havia lliurat els registres d’usuaris al Departament de Seguretat Nacional dels Estats Units. Ara no estem segurs de la seva privadesa, però sí que hi ha una cosa que pensar.

El seu preu és mitjà per a un servei VPN i, tot i que estalvieu diners amb un pla més llarg, només tindreu un petit descompte. Hi ha una garantia de devolució de set dies, en cas que no sigui per a vostè.

Pensaments finals

Esperem que us haguem obert els ulls sobre el rendiment que poden fer les VPN de manera diferent a l’hora de transmetre el streaming, sobretot quan també han de trencar blocs. Molts VPN són capaços de perforar-se entre les parets d’una o dues plataformes de streaming, però només n’hi ha algunes que poden accedir a totes. 

A més, després d’accedir a l’accés, caldrà que tingui velocitats dignes perquè pugueu carregar i reproduir contingut realment. També convé anar amb un ample de banda il·limitat, si no, potser haureu d’esperar fins al mes següent per veure la resta del programa..

Amb els principals punts, ExpressVPN és el millor servei VPN per streaming. Per començar, pot accedir a tots els serveis de streaming, inclòs Netflix a molts països. 

A més d’això, té velocitats ultra-ràpides i inclou un ample de banda il·limitat. També és una de les VPN més fàcils d’utilitzar. El cost és superior a la resta de VPN, però obté un servei excel·lent, i hi ha una garantia de devolució de 30 dies per reemborsar.

Com vas començar a utilitzar una VPN per reproduir el contingut favorit? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació. Tenim altres articles VPN que us poden ajudar. Mentre esteu aquí, consulteu els nostres articles en streaming i la nostra biblioteca d’entreteniment també. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map