Millor VPN per a Hulu el 2020: Lluita amb la prohibició VPN

Hulu és un servei de streaming popular, però només està disponible als EUA. Això vol dir que l’única manera d’accedir-hi si viatges o vius a un altre país és mitjançant una VPN. No és tan senzill com connectar-se a qualsevol VPN, però. Hulu és difícil de desbloquejar, però un dels nostres millors VPN per a escollir Hulu us farà entrar.


Si necessiteu una resposta ràpida, us heu de registrar a CyberGhost. És una gran VPN que desbloqueja Hulu sense enganxada. Té una enorme xarxa de servidors, velocitats ràpides i amplada de banda il·limitada. Podeu aprofitar la prova gratuïta de set dies per als usuaris de telefonia mòbil o la prova de 24 hores si també esteu a un escriptori..

Hulu té una gran quantitat de contingut i, si us falta el vostre programa favorit perquè no podeu accedir al servei, la vostra resposta és una xarxa privada virtual. Més endavant parlarem de per què necessiteu una VPN, però, en breu, us ajudarà a obtenir una adreça IP dels EUA, deixant a Hulu pensar que realment hi esteu.

La millor VPN per a Hulu

 1. CyberGhost – Accés constant amb servidors de streaming optimitzats, econòmics
 2. ExpressVPN – Velocitats ràpides, accés incoherent
 3. NordVPN – Accés constant, però alguns servidors són lents
 4. Windscribe – Servidors de streaming de Windflix, connexions il·limitades
 5. VyprVPN – Accés constant, però la qualitat de transmissió pot ser baixa
 6. ProtonVPN – Pla gratuït amb amplada de banda il·limitada, però a velocitats lentes

1. CyberGhost

CyberGhost és la millor opció a l’hora d’entrar a Hulu. Es va classificar en el tercer lloc de la nostra millor VPN per a la realització de resultats en streaming i, tot i que pot ser que no sigui la nostra VPN superior, en general, hi ha algunes bones raons per les quals és la nostra primera opció per a Hulu.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Pròxim

Per començar, CyberGhost inclou servidors VPN de tot el món que estan optimitzats per a serveis específics, inclosos els streaming. Hem provat alguns d’aquests servidors per a la nostra revisió de CyberGhost, i s’ha pogut desbloquejar Hulu, així com molts altres serveis de streaming, de manera impecable i constant..

Tot i que CyberGhost té una xarxa de servidors massiva, no hi ha confusió sobre quin és el millor per a Hulu. En fer clic a la pestanya “per a la transmissió”, veureu un munt de servidors per a diferents països, però a sota de cadascun, CyberGhost us indica per a quins serveis està optimitzat. 

Hi ha un desavantatge de CyberGhost, però, i aquesta és la seva velocitat. No és del tot lent, però, a les nostres proves, vam trobar que es feia més lent a les llargues distàncies. A més, la seva velocitat dependrà del protocol que utilitzeu. Per exemple, hem detectat que l’ús d’OpenVPN pot alentir-lo. Tot i així, la VPN es manté bé quan es transmet i obté una amplada de banda il·limitada.

Altres funcions de CyberGhost

La seguretat de CyberGhost és bona i utilitza encriptació AES de 256 bits. També inclou un interruptor de matança activat de manera permanent. D’una manera és bo, perquè un interruptor de matança tallarà la vostra connexió si la VPN falla i us mantindrà fora de seguretat. Dit això, el fet que no es pugui desactivar és molest; ningú vol quedar tallat a mitges espectacles. 

Podeu utilitzar CyberGhost a Windows, macOS, Android i iOS. És fàcil d’utilitzar, fins i tot si la interfície s’acostuma a utilitzar. Podeu connectar fins a set dispositius alhora, per si altres persones volen veure alguna cosa més. Tingueu en compte, però, que el set també és el límit per a les instal·lacions.

CyberGhost és una VPN barata amb un rendiment impressionant. Tanmateix, no us recomanem que opteu pel pla mensual. Els plans més llargs tenen bons descomptes i hi ha una prova gratuïta de set dies a Android i iOS o una prova de 24 hores per als ordinadors de sobretaula. A més, hi ha una garantia de devolució de diners, que és de 14 dies per al pla mensual i 45 dies per a llargs.

2. ExpressVPN

La segona opció és ExpressVPN, que és el nostre millor VPN en general. Sovint és la nostra primera selecció i, tot i que vam trobar que podria desbloquejar Hulu durant les nostres proves, no té la consistència que fa CyberGhost. ExpressVPN és impressionant per accedir a altres plataformes, però és la nostra millor selecció VPN tant per Netflix com per BBC iPlayer.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

ExpressVPN no té servidors optimitzats específicament per a la transmissió en streaming, de manera que podeu accedir a gairebé qualsevol plataforma des de la seva xarxa, en general. Tanmateix, això significa que teniu la tasca de buscar un servidor compatible. Per sort, però, no és massa difícil. Hi ha més de 3.000 servidors a tot el món i molts d’aquests estan repartits pels EUA.

Les velocitats de ExpressVPN són excel·lents. És la VPN més ràpida que hem provat i, amb una amplada de banda il·limitada, la vostra experiència de transmissió hauria de ser de primera qualitat un cop hàgiu trobat el servidor adequat. Llegiu la nostra ressenya ExpressVPN per obtenir més detalls.

També té una gran seguretat que ve amb un commutador de matriu activat automàticament, tret que podeu desactivar-lo. Podeu utilitzar ExpressVPN a Windows, macOS, Android i iOS, a més de dispositius de reproducció, com ara Roku i Amazon Fire TV.. 

La VPN permet fins a cinc connexions simultànies. A més, és fàcil d’utilitzar i té una interfície racionalitzada perfecta per a principiants i tecnologies.

ExpressVPN és car si es compara amb altres serveis, però obté molts diners. Tot i que CyberGhost és millor per a Hulu, ExpressVPN el supera en moltes altres àrees. Podeu estalviar diners si opteu per un pla més llarg i hi ha una garantia de devolució de 30 dies per a la tranquil·litat..

3. NordVPN

NordVPN és una altra bona elecció per a Hulu. Pot entrar en el servei de forma fàcil i constant. Dit això, la VPN arriba al tercer per la seva incoherència a la xarxa. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

La xarxa de servidors de NordVPN és enorme i, tot i que pot desbloquejar Hulu, ens hem trobat amb alguns servidors que no disposen del contingut de Hulu. Alguns servidors tenen velocitat ràpida, però d’altres tenen tot el contrari.

La velocitat ràpida general de ExpressVPN significa que només cal trobar un servidor que desbloqueixi Hulu. Amb NordVPN, no és el cas d’accedir-hi, sinó que trobeu un servidor prou bo per transmetre-ho i que pot trigar temps. Tot i que en trobeu, és fantàstic i no hi ha cap límit de banda ampla. Llegiu-ne més a la nostra crítica de NordVPN.

La seva seguretat és entre els millors del mercat i s’inclou un interruptor opcional de matança. Igual que CyberGhost, NordVPN inclou servidors especials. Cap d’aquestes no s’optimitza per a la transmissió en streaming, però obté d’altres, inclosos servidors de doble salt per a una protecció addicional, així com servidors peer-to-peer que són prou bons per convertir NordVPN en les nostres millors VPN per torrenting..

NordVPN és fàcil d’utilitzar, amb un mapa intuïtiu per triar la ubicació del servidor. Es pot instal·lar a Windows, macOS, Android i iOS, i podeu tenir sis dispositius connectats alhora.

Obteniu molts diners pels vostres diners amb NordVPN. El seu preu és just i podeu reduir el cost més baixant l’opció d’una subscripció més llarga. També hi ha un període de reemborsament de 30 dies.

4. Windscribe

A continuació apareix Windscribe, que ofereix un pla de pagament i gratuït. El seu pla gratuït és bastant bo i ha guanyat el millor lloc en la nostra millor peça de serveis VPN gratuïta. Tanmateix, per a aquest resum, el pla gratuït no ho reduirà. Això és així perquè, durant la prova de la revisió de Windscribe, hem trobat inútils els seus servidors gratuïts per accedir a Hulu.

parabrisa-lliscant1

parabrisa-lliscant2

parabrisa-lliscant3

parabrisa-lliscant4

parabrisa-lliscant5

Anterior

Pròxim

Accedir a BBC iPlayer i Amazon Prime Video als servidors gratuïts va ser fàcil, però no serveixen per a Hulu o Netflix. Per sort, però, Windscribe té alguns servidors Windflix específicament creats per a la transmissió en temps real. Estan disponibles als EUA, Regne Unit, Canadà i Japó i funcionen. Alguns altres servidors de pagament funcionen amb Hulu, però no està garantit.

La velocitat de Windscribe és bona, però no són tan bones com les nostres millors opcions. És segur i inclou moltes funcions, com ara un interruptor de matança. També és fàcil d’utilitzar i proporciona una interfície que no ofereix ressenyes. Podeu utilitzar-lo en Windows, macOS, Android i iOS, i us permet connectar un nombre il·limitat de dispositius alhora. 

Quant a la quantitat d’ample de banda, això dependrà del pla que trieu. El pla gratuït et limita a 2 GB al mes, però es pot augmentar fins a 10 GB si introduïu una adreça de correu electrònic vàlida al registre. Tot i això, no podeu utilitzar els servidors de Windflix al pla gratuït. El pla de pagament complet obté una amplada de banda il·limitada, però hi ha una manera més barata de generar el flux de Hulu.

Si feu servir el pla de creació de Windscribe, podeu afegir un servidor Windflix i dades il·limitades per només 2 dòlars al mes. Tot i que pot ser que no sigui la millor VPN en general, certament ofereix una manera de veure Hulu i mantenir-se segur per una quota mínima. No hi ha cap política oficial de reemborsament, però podeu demanar un reemborsament en un termini de tres dies després de la compra.

5. VyprVPN

VyprVPN no destaca en comparació amb els nostres millors proveïdors, però té algunes qualitats que no es poden ignorar. Una d’aquestes qualitats és la seva capacitat per accedir a serveis de streaming, inclòs Hulu. A les proves per a la nostra revisió de VyprVPN, va accedir de forma constant a Hulu en tots els servidors que vam provar, sense que ens ajustéssim cap configuració..

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Pròxim

Ve amb el protocol propietari Chameleon dissenyat per ajudar a la transmissió en temps real afegint una seguretat addicional, però vam trobar que no era necessari. A més, tot i que les velocitats de VyprVPN no semblen molt en paper, a la pràctica funciona bé a la majoria de servidors. Dit això, no tots són ràpids i, sovint, es pot presentar amb una resolució baixa.

VyprVPN inclou un ample de banda il·limitat i la seva seguretat és excel·lent i personalitzable. És compatible amb Windows, macOS, Android i iOS i, tot i que la seva interfície no és la millor, no és difícil d’utilitzar. 

El preu que pagueu dependrà del paquet que trieu. El pla estàndard obté tres connexions simultànies i el pla Premium ofereix cinc connexions, així com l’ús del protocol de Camaleó.. 

Podeu triar entre un pla mensual o anual, tot i que el de cada any funciona millor a llarg termini. També hi ha una garantia de devolució de 30 dies.

6. ProtonVPN

La nostra darrera entrada és ProtonVPN. No està en la nostra millor VPN per transmetre la transmissió en línia perquè la seva velocitat la redueix, però creiem que mereix encara un lloc a la nostra llista de VPN Hulu perquè pot accedir fàcilment a la plataforma.. 

protonvpn-dashboard-slider-1

protonVPN-interface-slider-2

protonvpn-profiles-slider-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunneling-slider-5

Anterior

Pròxim

No és la VPN més lenta que hi ha, però sí que podria fer-se amb un cop de peu a la part posterior. En el nostre examen de revisió de ProtonVPN, vam trobar que tot i que no té problemes per accedir a serveis de streaming, els fluxos reals triguen una estona a carregar-se. Dit això, vam tenir més sort quan vam ignorar els servidors recomanats de ProtonVPN i vam triar els nostres, així que tingueu en compte.

La seguretat de ProtonVPN és impressionant, amb xifratge de 256 bits AES i l’ús dels servidors Secure Core (disponibles en determinats plans). La VPN també té una bona interfície d’usuari i es pot utilitzar a Windows, macOS, Android i iOS.

Una de les altres raons que ProtonVPN va fer de la nostra llista és a causa del seu generós pla gratuït. Tot i que no té bones velocitats, ProtonVPN ofereix als seus usuaris una amplada de banda il·limitada tant en els seus plans de pagament com en gratuïts, cosa que és rara. El pla gratuït proporciona una connexió i accés a tres servidors, que inclou els Estats Units. Hem d’advertir, però, que els servidors gratuïts no són excel·lents.

Si voleu assegurar-vos que teniu accés a servidors més fiables, el pla de pagament de ProtonVPN es presenta de tres formes. El seu pla bàsic us ofereix dues connexions simultànies i l’ús de tots els servidors. El pla Plus us ofereix tot el que s’inclou amb el pla bàsic, a més de cinc connexions simultànies i l’ús dels servidors optimitzats. 

L’últim pla és el seu Visionari. D’aquesta manera s’obté tot el que es diu anteriorment, 10 connexions simultànies i l’ús del seu servei de correu electrònic xifrat, ProtonMail. Tot i això, és car i obté tot el que necessiteu al pla Plus. Hi ha una finestra de reembossament de 30 dies per si canvieu d’opinió.

Com escollim les millors VPN per a Hulu

El focus principal aquí és si el servei VPN pot accedir a Hulu o no. Totes les nostres opcions poden desbloquejar Hulu, però també hem tingut en compte la coherència. Això significa que poden accedir fàcilment al servei en diversos servidors. Per assegurar-vos que tingueu una bona experiència en streaming, també cal tenir en compte algunes altres funcions.

Velocitat i amplada de banda

La velocitat de la VPN és un factor important. La velocitat ràpida significa que la VPN és capaç de reproduir una bona resolució, fins i tot 4K en determinats dispositius. Si trieu una VPN lenta, patireu problemes de memòria intermèdia, temps de càrrega lents i possiblement fins i tot un error complet de càrrega. 

A més, voleu triar una VPN que tingui una franja de banda decent. Les dades il·limitades són millors perquè no us haureu de preocupar d’arribar a un límit. Si arribeu al límit, la VPN deixarà de funcionar i ja no podreu veure Hulu.

Xarxa de servidors

La xarxa de servidors també és important. Per accedir a Hulu, heu de connectar-vos a un servidor dels EUA. Gairebé totes les VPN tenen servidors als Estats Units, però encara heu de revisar dos cops abans de registrar-vos. A més, com més n’hi ha, més possibilitats de trobar-ne una que funcioni i tingui bones velocitats.

Seguretat

Tot i que la seguretat i la privadesa no us ajudaran a veure el vostre programa favorit, continuen sent importants. Una bona seguretat us protegirà dels perills en línia que us trobeu. Si només voleu veure Hulu al vostre televisor, no és una cosa tan gran. Tanmateix, si voleu veure The Handmaid’s Tale mitjançant el WiFi local de la seva cafeteria local, aquesta és una altra història.

El que passa amb WiFi pública és que mai no se sap com és de segura la connexió. Si us connecteu sense protecció, us demaneu problemes. Es poden robar les dades personals i les dades de la targeta de crèdit o bé infectar-se amb programari maliciós o programari espia. L’ús d’una VPN, a més d’un antivirus digne, pot ajudar a mantenir-lo segur.

Facilitat d’ús i compatibilitat del dispositiu

La facilitat d’ús és alguna cosa que cal tenir en compte, tot i que aquesta àrea també dependrà de la vostra experiència prèvia amb VPN. Si ets un principiant, voldràs una cosa senzilla que et pugui connectar ràpidament, però si ets un techie, potser agrairàs una cosa que sigui més ajustable. 

També voldreu comprovar si la VPN és compatible amb el vostre dispositiu. Els proveïdors de VPN solen donar suport als sistemes operatius més populars (Windows, macOS, Android i iOS), però alguns inclouen altres sistemes operatius, com Linux o televisors intel·ligents.

Preu

Aquí a Cloudwards.net, ens centrem més en el valor que obteniu, en lloc que en el cost real. Dit això, encara és important assegurar-se que es pot permetre la VPN i, sovint, també hi ha descomptes que podeu aprofitar..

Per què necessito una VPN per a Hulu?

Si escriviu “VPN” en una botiga d’aplicacions o en un motor de cerca, veureu un munt de VPN gratuïtes. Tanmateix, abans de vendre’t a base de ser gratuït, hi ha poques coses.

Tot i que no totes les VPN gratuïtes són dolentes (com el pla gratuït de Windscribe), hi ha moltes que no ho han tallat. Per exemple, una VPN podria anunciar-se com una seguretat i una gran seguretat en la privacitat, però en realitat, podria tenir poca protecció i estar alimentant les vostres dades personals directament a empreses comercialitzadores.. 

El programari maliciós sovint també està esperant als fitxers d’instal·lació d’algunes VPN. Tenir un antivirus instal·lat us protegirà contra atacs inesperats, però heu de mantenir vigilant.

Podeu llegir més informació sobre el mal funcionament de les VPN gratuïtes a la nostra pitjor guia VPN gratuïta, però us recomanem que us mantingueu lluny de qualsevol servei que sembli ombrívol. Comproveu la política de privadesa de la VPN, les ressenyes i qualsevol altra informació que pugueu trobar abans d’introduir-vos.

Pensaments finals

Hulu no és el servei de transmissió de streaming més fàcil, però l’ús d’una de les nostres seleccions VPN de Hulu us ajudarà a superar els seus blocs. No haureu de tenir cap problema a veure el vostre programa Hulu preferit, sempre que trieu un servidor VPN digne als Estats Units..

De tots els proveïdors de VPN, CyberGhost ha votat per Hulu. Té un munt de servidors, bones velocitats i un ample de banda il·limitat. També és barat i ve amb una garantia de devolució de diners en cas que canviï d’opinió.

Heu utilitzat una VPN per desbloquejar Hulu? Explica’ns la teva experiència a la secció de comentaris. Consulteu també els nostres articles VPN i arxiu de streaming. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map