Com moure els jocs de vapor a una altra unitat: una guia 2020

Els jocs actuals són massivament desculpats. Antigament, les mides del joc estaven limitades pel seu mitjà respectiu. Amb l’arribada d’internet de banda ampla i descàrregues digitals, però, els jocs han transcendit en mitjans físics i han crescut de forma exponencial, només estan limitats per l’espai del disc dur i l’ample de banda..


És a dir, hi ha moltes raons per les quals els usuaris poden haver de barrejar els seus jocs entre les unitats. Tant si voleu assignar espai per al joc més recent com si heu agafat una nova unitat, hi ha un parell de maneres de moure els jocs a Steam, la plataforma de jocs digital per PC principal del món..

Us expliquem com moure un joc o traslladar una biblioteca completa de Steam a una altra unitat. Si acabeu de tenir un disc dur nou, consulteu les nostres guies sobre com esborrar un disc dur i com separeu un disc dur per posar-se en funcionament.

Creeu una nova biblioteca de vapor

Primer hauràs de configurar un directori nou per als jocs de Steam, que és un procés senzill.

Pas 1: Amb el client Steam obert, feu clic a “Steam” a l’extrem més esquerre. A continuació, seleccioneu “Configuració” al menú desplegable. Això llançarà una finestra per separat.

Configuració de vapor

Pas 2: En aquesta finestra, al plafó de navegació de l’esquerra, feu clic a “Descàrregues”. A continuació, al plafó dret de la part superior, feu clic a “Carpetes de biblioteca de vapor”. El procés serà així:  

Descàrregues de vapor

Pas 3: A partir d’aquí, feu clic a “Afegeix carpeta de biblioteca”, després navegueu a la unitat corresponent i feu clic a “Afegeix una carpeta nova”. Doneu al directori el nom que vulgueu. Un cop hàgiu acabat, feu clic a “seleccionar” per afegir-lo a les carpetes de la biblioteca de Steam.

Biblioteca de vapor

Jocs de trasllat a una nova biblioteca

Ara que hem creat una biblioteca secundària per a jocs, ja podrem començar a moure’ls.

Pas 1: Feu clic amb el botó dret a un joc instal·lat i seleccioneu “propietats”.

Propietats de vapor

Pas 2: Al menú emergent, feu clic a la pestanya “Fitxers locals”. Vés a la part inferior de la llista a sota de la pestanya i selecciona “mou la carpeta d’instal·lació”..

Instal·lació al vapor

Pas 3: Una nova finestra us demanarà que seleccioneu una biblioteca per moure el joc des d’un menú desplegable. Seleccioneu la biblioteca que heu creat anteriorment i, a continuació, feu clic a “moure la carpeta”.

Carpeta de moviment de vapor

Això és. Steam traslladarà els fitxers locals del joc al nou directori i tindreu espai lliure per a aquest nou joc o per a tots aquells .gifs. El procés era molt més tediós perquè Steam no tenia una funció hornejada per moure jocs sense reinstal·lar-los, així que assegureu-vos que esteu executant l’última versió de Steam per gaudir d’aquestes funcions de qualitat de vida..

Moure una biblioteca

Acabem de cobrir els jocs en moviment individualment, però potser heu de traslladar tota la biblioteca a una unitat nova. És bastant fàcil reunir una gran varietat de jocs, especialment si us ve de gust el glop que no es va penjar de les vendes de Steam. Ei, passa amb el millor de nosaltres. Sigui com sigui, moure les biblioteques Steam és senzill.

Abans de començar, us recomanem que feu una còpia de seguretat de la carpeta Steam si us moveu per si les coses funcionen a fons. Podeu crear una còpia per conservar-la localment o utilitzar la funció de còpia de seguretat de Steam.

Pas 1: Creeu una carpeta de la biblioteca de Steam seguint les instruccions anteriors i, a continuació, tanqueu el client Steam.

Pas 2: Navegueu a la carpeta d’instal·lació de Steam que es mourà. Un cop allà, suprimiu tots els fitxers i carpetes, excepte “Steamapps” i “userdata”.

Camí d’instal·lació al vapor

Pas 3: Talleu i enganxeu la carpeta Steam a la nova ruta que creeu. Per exemple, es podria anomenar E: \ SteamLibrary

Pas 4: Torneu a obrir Steam i inicieu la sessió i, a continuació, indiqueu Steam al vostre nou directori i verifiqueu els fitxers de joc si cal. Si teniu problemes, proveu de desinstal·lar i reinstal·lar Steam. La pàgina d’assistència a Steam també pot ser útil.

El vapor i el núvol

El Steam Cloud és fantàstic, i ens fa preguntar-nos com vam sobreviure a l’edat primitiva del joc en què no existien els estalvis en núvol i els fitxers es van limitar a una màquina o targeta de memòria.

Molts familiaritzats amb Steam probablement saben sobre Steam Cloud. Es tracta d’emmagatzematge en núvol allotjat per Steam que permet als usuaris habilitar estalvis en núvol, backup i restauració de jocs, emmagatzemar la configuració d’usuaris de Steam i similars. Dit això, no tots els jocs són compatibles amb la funció, sobretot els títols més antics.

Una solució bàsica consisteix en utilitzar un proveïdor d’emmagatzematge en núvol, com Sync.com, o un servei de còpia de seguretat en línia, com ara SpiderOak ONE, que no et limita a una carpeta de sincronització. Si feu servir un d’aquests proveïdors, podeu configurar els vostres propis estalvis en núvol improvisat per assegurar-vos que feu servir el fitxer de desa més recent d’un joc, independentment del lloc on esteu jugant.

Per obtenir més informació sobre per què ens agrada SugarSync i SpiderOak ONE, llegiu la nostra crítica de Sync.com i la crítica de SpiderOak ONE.

Pensaments finals

Els que utilitzeu Steam des d’abans del 2017 probablement recordeu el tedium de moure jocs entre unitats i utilitzar enllaços simbòlics. Per sort, moure els jocs de Steam és molt més fàcil en aquests dies i, amb sort, ho hem demostrat.

Quan es tracta de moure jocs en lots o moure biblioteques, es podria millorar Steam. Tot i que, en comparació amb rivals com Originari i GOG Galaxy, hi ha poca cosa de queixar-se.

Steam segueix sent la plataforma dominant per a jocs de PC, per la qual cosa pot ser que s’esperen a descansar en els seus llorers. Dit això, Steam ha aportat funcions de qualitat de vida a la plataforma. Fa temps que s’ha sol·licitat poder distribuir la biblioteca a diverses unitats sense reinstal·lar jocs, així que és millor que mai.

En relació amb el Steam Cloud, aprofiteu els nostres millors serveis de joc al núvol per veure com el núvol ha transformat la manera de jugar dels jugadors i per què és el futur. En aquest article, també podreu conèixer el relativament nou model de joc, el joc com a servei. Si voleu consoles i núvols, consulteu com utilitzar la guia d’emmagatzematge en núvol de Xbox o esbrineu quin és el núvol que millor.  

Consulteu també la nostra millor VPN per guiar jocs. Dit això, aviseu-nos si teniu cap tipus de trucades o trucs de vapor. Feu-nos un comentari o tuiteu-nos-en. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me