Com desbloquejar Youku

Youku Toudu, generalment escurçat a Youku, és el lloc d’allotjament de vídeo més gran de la Xina i també un dels llocs web més visitats d’aquest país. Tant si sou un expatriat xinès que viu fora de la Xina continental o un nord-americà amant de les pel·lícules i vídeos xinesos, Youku és un lloc ideal per gaudir de tot l’entreteniment que vulgueu.


No obstant això, veure aquest contingut no és tan senzill perquè l’accés a Youku és restringit i us denegarà si inicieu la sessió des de qualsevol part de fora del Regne Mitjà. Tanmateix, a diferència de la prohibició de VPN de Netflix, es poden obviar les restriccions de Youku fàcilment (cosa que comparteix amb la pàgina hotstar de l’Índia).

En aquest article, us mostrarem com evitar aquesta restricció geogràfica, de manera que podreu gaudir del contingut de Youku des de qualsevol lloc.

Desbloqueu Youku amb Firefox

Una forma popular de desbloquejar Youku és utilitzar una eina anomenada “Desbloquejar Youku”, especialment si teniu previst accedir a Youku des del vostre PC o Mac. Els complements de l’aplicació tenen sabors per a Firefox i Chrome, i funcionaran en versions mòbils de totes dues (si decidiu ometre-vos amb una aplicació, com es descriu a continuació).

Si utilitzeu el navegador Firefox, aneu a “https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/unblock-youku/”, descarregueu el complement i instal·leu-lo al navegador.

 • Vés a “eines” > “Opcions” > “Avançat” > “xarxa” > “Configuració de connexió”
 • Trieu “URL de configuració automàtica del proxy”
 • Escriviu “http://yo.uku.im/proxy.pac” i feu clic a “bé”

Alternativament, utilitzeu una extensió anomenada “Come2China” per evitar la geo-restricció de la Xina. Aquesta extensió utilitza un servidor intermediari de la Xina per donar-vos accés a Youku..

Desbloqueu Youku amb Google Chrome

El fet de desbloquejar Youku per a Chrome és molt similar al procés per a Firefox.

Vés a “https://chrome.google.com/webstore/detail/unblock-youku/pdnfnkhpgegpcingjbfihlkjeighnddk?hl=ca” i segueix les instruccions d’instal·lació..

 • Obriu el navegador i navegueu a aquest complement
 • Feu clic a l’opció “Afegeix a Chrome” situada a la part superior dreta i accepteu els termes
 • Després de la instal·lació, podreu veure un marc verd a la barra d’adreces
 • Ara, vés a “www.youku.com” i gaudeix de la seva extensa col·lecció de vídeos

També podeu utilitzar una extensió Chrome anomenada “uku / Desbloquejar-Youku” que està disponible a Github. Hi ha qui pensa que aquesta extensió és millor que el complement, ja que un codi JavaScript admet el mode de redirecció de l’extensió de Chrome, de manera que la redirecció es produeix automàticament sense que hi hagi cap entrada necessària..

Aquest procés d’instal·lació és bastant senzill en tots els navegadors. Tot i així, pot haver-hi problemes a vegades. Per començar, si teniu problemes amb la instal·lació de Desbloquejar Youku, comproveu si la configuració de configuració del proxy PAC va tenir èxit.

No et preocupis, és senzill comprovar aquesta configuració. Vés a “www.uku.im/check” per comprovar si la teva IP està emmascarada per fingir que prové de la Xina continental. El navegador ha de retornar un valor de “veritable” perquè Youku funcioni. En cas contrari, intenteu tornar a instal·lar el complement o l’extensió.

De vegades, és possible que els vídeos de Youku no es reprodueixin encara que la configuració sigui correcta. Quan això passi, feu clic a la icona de la part dreta de Chrome i us obrirà un quadre de diàleg. Canvieu el mode de funcionament de normal a redirigit i tot ha de funcionar bé. No haureu de fer aquest pas quan utilitzeu l’extensió Desbloqueja Youku de Github.

Instal·lació de l’aplicació Desbloqueja Youku

L’aplicació “Desbloqueja Youku” és la vostra millor aposta per a telèfons intel·ligents.

Vés a “http://unblcok-youku.en.aptoide.com/?store_name=derzero&app_id = 4704740 ”des del telèfon Android, descarregueu l’aplicació i instal·leu-la al telèfon.

Per a iPads i iPhones, descarregueu l’aplicació a “https://free.com.tw/unblock-youku-for-ie-firefox-iphone-ipad/.”

Si utilitzeu dispositius iOS, haureu de fer alguns passos addicionals.

 • Activa el WiFi
 • Canvieu l’opció “Proxy HTTP” per “automàtica”
 • Pega http://yo.uku.im/proxy.pac “al camp de text de l’URL

Accés a Youku amb una VPN

A més d’aquestes aplicacions i complements, també podeu utilitzar una VPN per accedir al lloc mitjançant una adreça IP xinesa. Tot i que això és una mica difícil, tenint en compte que aconsellem principalment utilitzar una VPN per evitar el gran tallafoc (com en el nostre millor article VPN per a Xina), és una forma perfectament bona d’accedir al contingut de Youku..

Com que més gent vol utilitzar una VPN per esquivar la censura xinesa en lloc de sotmetre’s a ella, cap dels nostres millors serveis VPN no hi ha servidors; tanmateix, un altre servei que ens agrada, PureVPN, (consulteu la nostra revisió completa de PureVPN per a més detalls).

Si utilitzeu una VPN no només us permetrà accedir a contingut geoblocat a voluntat (com la nostra millor VPN per a Netflix), sinó que també us protegirà dels espiats de l’AN i dels espionatges ISP. Sempre recomanem que les persones utilitzin una VPN per assegurar la seva connexió a Internet o arriscar-se a espiar o convertir-se en víctima de cibercriminals.

Aquí teniu una guia pas a pas sobre com podeu utilitzar un servei VPN per veure Youku al vostre telèfon intel·ligent.

 • Trieu un proveïdor VPN i subscriviu-lo.
 • Baixeu l’aplicació VPN des del Play Store de Google o des del lloc web de la VPN
 • Inicieu la sessió amb les vostres credencials
 • Seleccioneu servidors amb seu a Xina i feu clic a “connecta”
 • Obriu l’aplicació Youku per veure les vostres pel·lícules i programes xinesos preferits

Conclusió

Veure Youku des de fora de la Xina és una qüestió senzilla de decidir quina forma d’accedir al servei s’adapta millor; com s’ha descrit anteriorment, cada manera de fer-ho és bastant fàcil.

Feu-nos saber als comentaris a continuació quin mètode té preferit o si heu esbrinat alguna cosa que vam trobar a faltar. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me