BestVPN.com i VPN buffered: un joc realitzat al cel

Hi ha moltes maneres de guanyar diners. Per exemple, podríeu executar un lloc web de revisió que permet guanyar diners amb enllaços d’afiliació com nosaltres. De forma alternativa, podeu iniciar un servei de xarxa privada virtual que cobri diners als subscriptors per utilitzar-lo com, per exemple, ExpressVPN. Podeu, per descomptat, fer-ho tots dos alhora. En aquest cas, és com Pete Zaborszky.


Zaborszky és el propietari de BestVPN.com, un lloc web dedicat a revisar els proveïdors de VPN. També és el propietari de Buffered VPN, un proveïdor de VPN. No trobareu cap empresa que faci publicitat d’aquesta relació, però, després de rebre un consell per part del lector, varem posar les nostres gomes i colpejar els maons digitals.

El que vam descobrir és un estafat massiu en què BestVPN.com anima els seus lectors a subscriure’s a una VPN que maneja les seves dades de manera descuidada mentre les carrega pel nas pel privilegi. Per obtenir proves, enviarem la revisió salvatge i entusiasta de Buffered VPN per BestVPN.com. Abans d’arribar a això, però, voldríem desvetllar algun fil corporatiu.

BestVPN.com: L’empresa

BestVPN.com és un lloc web que ha estat durant uns temps i es considera generalment que té ressenyes dignes. El seu propietari i president és Zaborszky, amb seu a Budapest, Hongria, i el seu director general és Scott Byrom, segons la pàgina “sobre nosaltres” del lloc..

Gestió BestVPN

L’empresa matriu de BestVPN.com és la 4Choice Ltd., amb seu al Regne Unit, que gestiona diversos llocs web de revisió com aquest. Segons el seu LinkedIn, a més dels registres disponibles al públic, Zaborszky és el propietari, mentre que Byrom i Paul Martin McCormick són els consellers d’aquesta empresa. El nom de McCormick no figura a cap lloc web de 4Choice.

Res fora de lloc fins ara, però quan ens vam adonar d’un rumor que Zaborszky també era el propietari de Buffered VPN, un proveïdor mediocre al qual BestVPN.com proporciona puntuacions elevades a les seves ressenyes i ressenyes, ens va resultar curiós i ho vam fer una mica. cavar.

La nostra font ens va assegurar que hi havia una connexió, però no va poder oferir proves. Una ullada a les pàgines de LinkedIn de Zaborszky i Byrom demostra que cap dels dos fa esment a VPN buffered, però la millor manera d’assegurar-se és també mirar aquesta empresa..

VPN buffered: la companyia

Segons el seu lloc web, Buffered VPN és de dues empreses: Buffered Kft., Una empresa registrada a Budapest, Hongria i Buffered Limited, que està registrada a Gibraltar. Kft significa Korlátolt Felelõsségû Társaság i vol dir que és una empresa limitada, de la mateixa manera que hi trobareu a qualsevol part del món.

BestVPN i Buffered

Pel que podem saber, Buffered Kft. gestiona els diners que aporten (quan us registreu a la VPN buffered, és l’empresa que apareix a la factura), mentre que l’empresa de Gibraltar serveix com a una mena de participacions corporatives. Cap dels documents que trobem va deixar clara la relació, tot i que a l’aplicació mòbil de VPN de Buffered, l’empresa Gibraltar es descriu com a propietària.

Des dels Humils Principis

El buffer VPN va ser iniciat el 2013 per Jordan Fried, un aventurer nord-americà que volia fer-se alguna cosa. Segons aquest article, es va trobar amb la idea de començar una VPN amb un programador sense nom i ho van fer. Fried va vendre l’empresa, o almenys la seva participació, el 2017, a un comprador desconegut que ara sospitem que és Zaborszky.

Creiem que el programador sense nom és Gergely Kálmán, o almenys el seu perfil de LinkedIn ho suggeriria. Kálmán es va convertir en director general de Buffered Kft. després de deixar Fried, es va mantenir fins al juny del 2018 i ara és autònom. El nou conseller delegat és Andor Nagl, que en tres anys va passar de les files del servei d’atenció al client a la cadira superior, cosa que és bastant bona.

Dit això, Nagl no és propietari de Buffered Kft. El seu nom no apareix als registres que hem trobat, disponibles públicament en línia. Segons aquests, l’executiu de Buffered Kft. és un dels Szentes Vidor Ferenc, que es presenta com a propietari d’unes quantes empreses de tecnologia i finances, però enlloc al lloc web VPN buffered. Tingueu en compte que hem utilitzat Google Translate per a la documentació hongaresa.

BestVPN i Buffered

No estem segurs de quin és exactament el paper de Szentes a l’empresa perquè no ha respost als nostres missatges, ni tampoc ha reemplaçat VPN ni Kálmán.

La connexió de Gibraltar

L’altra part de Buffered, la companyia registrada a Gibraltar, és més senzilla. Tot i que el registre de l’empresa no és tan fàcilment accessible com el de Buffered Kft. – aconseguir que els registres de Buffered Ltd. comportessin uns quants correus electrònics, una trucada telefònica i l’ús de la targeta de crèdit de l’empresa per pagar la taxa de 20 dòlars. El document no feia res sobre qui és propietari de l’empresa.

BestVPN i Buffered

Els accionistes cotitzats són 4Choice Ltd., amb 1.400 accions, Kálmán, amb 400 accions, i Zaborszky, amb 200 accions, per un total de 2.000 accions. Zaborszky i una empresa administrativa figuren com a administradors, demostrant que els destins de 4Choice i Buffered i, per tant, BestVPN.com i Buffered VPN, s’entrellacen.

El cost per als consumidors

Que entrellaços és una mala notícia per als consumidors. Hi ha una raó per la qual havíem de trobar un paper obscur per saber qui són els veritables propietaris de VPN buffered, en lloc de llegir-lo a LinkedIn o al lloc web de l’empresa..

La prova d’aquest budell en particular es pot veure a la revisió de BestVPN.com sobre Buffered VPN –enllaçada a través de la màquina Wayback per motiu de la posteritat–, que es redueix en la seva política de privadesa i la facilitat d’utilitzar, per la qual cosa li proporciona una qualificació de 9,5. 10, cosa que el converteix en un dels millors proveïdors de puntuació del lloc.

BestVPN i Buffered

Contrasteu-ho amb la nostra revisió tèrmica de VPN buffered i podreu veure el problema. Per primer cop, les nostres proves de velocitat situen la VPN Buffered enlloc dels proveïdors de VPN més ràpids, tot i que BestVPN.com conclou amb el seu “test de velocitat científica” que la VPN trontolla regularment la competència, una afirmació que és difícil de creure..

Un altre dels principals problemes és la política de recopilació i registre de dades de VPN buffered. Ens va sorprendre la quantitat d’informació personal que va suposar una VPN presumptament segura sobre els seus usuaris, però BestVPN.com no en fa cap esment, tot i que les dades són accessibles des del tauler principal..

Aquests dos problemes principals, a més d’uns altres més petits (inclòs l’elevat cost de subscripció), ens porten a creure que la gestió de BestVPN.com i, probablement el mateix Zaborszky, manipulen la forma de representar VPN buffered per obtenir el seu propi benefici personal. Aquest comportament està molt lluny del lloc web que BestVPN.com afirma ser “suportat pel lector”.

També queda clar que alguns membres de l’equip no formaven part de la publicació de la VPN buffered. No apareix entre la selecció de les millors VPN de BestVPN.com, per exemple, cosa estranya tenint en compte que és aparentment un dels millors serveis que hi ha i que té una puntuació més alta que alguns dels cinc principals proveïdors que BestVPN.com ha reunit.

BestVPN top 5

Això ens dóna la sensació que els gruixuts de BestVPN.com desconeixien que VPN buffered tenia el mateix propietari o era una cosa que van desaprovar..

No hem pogut discutir cap de les qüestions anteriors ni amb el propi Zaborszky ni amb el personal o els directors de 4Choice o BestVPN.com, ja que ningú no ha respost cap dels nostres correus..

Pensaments finals

Quan vam escoltar el rumor que Buffered VPN i BestVPN.com tenien el mateix propietari, no ho vam creure, però la nostra breu investigació demostra que és cert. Al final, el que més sorprèn no és la manipulació cínica dels lectors, sinó el poc esforç que s’ha fet per evitar-ho.

Tot i que és impossible garantir una objectivitat completa en un sistema on la majoria dels llocs de revisió, inclòs Cloudwards.net, estan finançats per enllaços d’afiliació, tenint publicacions pròpies dels serveis que revisen està fora de la pal·lidesa i erosiona la poca fe que tenen els consumidors en el tipus de periodisme que practicar.

Esperem que Zaborszky prengui la decisió correcta per als seus lectors i desvinculi la seva empresa del seu interès per VPN buffered i comenci a escriure opinions honestes de VPN de nou.

Què en penses de BestVPN.com i de VPN buffered amb el mateix propietari? Feu-nos-ho saber als comentaris següents i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me