Sådan ser du US Netflix i Mexico (eller hvor som helst andet sted)

Streamingtjenester som Netflix spænder over hele kloden, men deres indhold er ikke det samme for alle. Hvis du planlægger at opleve den kyniske rullebane af House eller grine med Parker og rekreation i Mexico, er du i en ond overraskelse. For at se dit foretrukne show, mens du hviler på dit hyggelige hotelværelse i solrige Acapulco med en tequila i hånden, skal du vide, hvordan du ser U.S. Netflix i Mexico.


Sagen er, at dine foretrukne shows, der er tilgængelige i USA, ikke engang vises. Det sker på grund af geoblokering. Netflix låser indhold afhængigt af det land, du er i, hvilket betyder, at du ikke har adgang til alt, hvad streamingplatformen kan tjene.

Det er her en VPN kommer ind. Hvis du er ivrig efter at fortsætte din binge, kan du hoppe direkte til vores bedste artikel om VPN til Netflix. Ellers skal du læse videre for at sikre, at Netflix ikke kan ødelægge dine ferievibber med deres VPN-forbud.

Hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk er et netværk, der ikke tillader nogen at vide, hvem du er, eller hvor du befinder dig. I det væsentlige får du adgang til et fjernnetværk, som om du fysisk var der (i dette tilfælde i et andet land), hver gang du logger ind.

Tænk på det som et lokalt netværk, der er lagt over toppen af ​​det globale netværk (Internettet). Teknologien blev oprindeligt udviklet for at give eksterne brugere sikkert adgang til virksomhedens applikationer og ressourcer.

Ved hjælp af en VPN opretter du en sikker tunnel mellem din computer og VPN-serveren. Du får kun adgang til internettet gennem denne tunnel. Et (eller flere) krypteringsniveauer beskytter det, så ingen kan se, hvad du laver, inklusive VPN-udbyderen i de fleste tilfælde, da mange ikke fører nogen logfiler over din trafik.

Ingen kan fortælle, hvor du kommer fra, inklusive din internetudbyder og Netflix. Derudover vil disse udbydere ikke være i stand til at fortælle, at du er tilsluttet VPN-netværket i første omgang, så du kan omgå geoblocks, mens du forbliver privat og sikker.

Da det vedrører Netflix, fungerer en VPN udelukkende som en geoblock-bypass, men den beskytter dig også mod alle regeringsspioneringsprogrammer eller tvivlsomme online-downloads (læs vores bedste VPN til at torrentere for det).

Hvis du vil vide mere om mekanikken i en VPN, kan du tjekke vores dybdegående, hvad der er en VPN-artikel.

Sådan ser du US Netflix i Mexico

Øverst på vores bedste liste over VPN-udbydere er ExpressVPN. Andre tjenester kommer tæt på, men aldrig helt. Det har sine ulemper, herunder en heftig prisskilt og skiftende serverskift, men de er lette at overse, når man tager i betragtning, hvor meget det bringer til bordet.

ExpressVPN bruger 256-bit AES-kryptering, hvilket vil tage 50 supercomputere en milliard år at knække. Du kan endda aktivere 4096-bit sikkerhed for at sikre dig, at du ikke kan påvises, når du omgår Great Firewall. Vi har brugt tredjeparts DNS, webRTC og IP lækketest for at verificere, at ExpressVPN er sikkert at bruge.

Det opbevarer ikke nogen logfiler over din brug, så det kan ikke vise, hvad du har gjort med nogen organisation, der måtte komme og spørger.

Mange tjenester udelader det, men ExpressVPN har en dræbte, som adskiller din forbindelse, når din VPN-server ophører med at arbejde af en eller anden grund. Dette er især vigtigt for torrentere og folk, der ønsker at undgå regimets blik (læse vores bedste VPN for Kina, hvis det er din bekymring).

Tjenesten tilbyder en anden sjælden funktion, delt tunneling, der giver dig mulighed for at vælge hvilke programmer og apps, der bruger VPN, og som undgår det.

ExpressVPN er let at bruge, så vi bruger det som et eksempel på, hvordan man ser U.S. Netflix uden for det kontinentale 48. Når du først downloader og installerer ExpressVPN, er opsætningen ligetil.

  • Tryk på knappen “vælg placering”. Du ser en liste over servere, du kan vælge imellem.

  • Klik på “USA” og vælg den server, der er tættest på dig.
  • Tryk på den store “strøm” -knap i hovedvinduet

  • Vent på, at den opretter forbindelse

Der har du det. Det er så let. Hvis du vil vide mere, skal du læse vores ExpressVPN-gennemgang.

VPN’er krypterer din forbindelse og sender dit signal til et fjerntliggende sted. Desværre resulterer det i en langsommere forbindelse. ExpressVPN ser ikke et massivt hit (ca. 10 procent eller derover), da tjenesten har over 2.000 servere, der spænder over hele kloden. Du er helt sikker på at finde en der er tæt på dig. Faktisk er ExpressVPN den hurtigste VPN, vi har testet.

Netflix blokerer muligvis nogle af disse servere, så hvis VPN ikke fungerer for dig, kan du prøve at bruge en anden server. Selv de bedste VPN’er har problemer med at komme igennem disse blokke, så du bliver nødt til at bruge lidt tid på at flytte fra server til server, indtil du finder den rigtige.

Den eneste ulempe ved ExpressVPN er prislappen. Der er gratis alternativer, men vi anbefaler ikke de fleste. Nogle krypterer muligvis ikke din trafik, eller hvis de gør det, sælger de dine data til marketingfolk. Nogle undtagelser findes, og du kan læse mere om dem i vores bedste gratis VPN-artikel. Ellers skal du læse videre for at se, hvilke andre VPN-tjenester vi anbefaler.

Anbefalede VPN’er til at se Netflix fra Mexico

Hvis du leder efter flere VPN-udbydere, er der masser at vælge imellem. Ikke alle er velegnede til Netflix eller streaming, men nogle gør det lettere end andre. Vi ønsker, at tjenesten skal være i stand til at skifte mellem servere let med et stort servernetværk og hurtige hastigheder til at starte.

Udover det fremragende ExpressVPN er der NordVPN. Den har en række servere placeret i USA, som giver adgang til Netflix. Det har en massiv liste over 4.514 servere i 62 lande, så du kan sandsynligvis finde en hurtig server, uanset hvor du befinder dig, eller hvad du prøver at få adgang til. Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse, hvis du vil lære mere.

VyprVPN er også et godt valg, da det har et stort antal servere i over 70 lande, hvoraf 10 ligger i USA. Hvis du bruger dens premium-service, får du op til fem samtidige forbindelser, stærk sikkerhed, anstændige hastigheder og fremragende værdi. Dens interface er også let at bruge, og den er tilgængelig på Windows, Mac, iOS og Android. Se vores VyprVPN-anmeldelse for at lære mere.

CyberGhost får dig nemt til U.S. Netflix. Hvad der gør det let er de specielle “profiler”, den har, hvoraf den ene er finjusteret til streaming. Ved at bruge det skal du være i stand til at spille, hvad du vil, uanset hvor du vil. Tjenesten har en alvorlig ulempe: hastighed. Når du krydser en alvorlig afstand, har du ikke nogen hastighedsgaranti, hvilket kan betyde hovedpine, når du kommer for langt ud af U.S.A..

Læs vores CyberGhost-anmeldelse for flere detaljer.

Afsluttende tanker

Netflix udvider altid sin samling af tv-shows, film og original programmering. U.S. Netflix har cremen af ​​afgrøden, og for at se den fra et andet land, skal du omgå geoblokken. Sørg for at tjekke vores vores bedste VPN til streaming, hvis du har brug for et par flere valgmuligheder.

Uden for Netflix er brug af VPN en bedste praksis, mens du får adgang til internettet. Din internetudbyder og regeringsorganisationer vil ikke være i stand til at spionere på dig, og hvis du bor i lande, der censurerer internettet, vil du være i stand til at omgå røg-og-spejle for at få adgang til det rigtige indhold.

Har du prøvet at se U.S. Netflix i Mexico? Fortæl os, hvordan det gik i kommentarerne herunder.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me