Sådan ser du FIFA verdensmesterskabet online

Det er fire lange år, siden Tyskland vandt trofæet i det forrige verdensmesterskab og slog Argentina med en hårsbredde. Nu er starten på endnu et fodbold-VM her. Hvis du ikke er heldig nok til at være i Rusland, være i stand til at stue foran tv’et hele dagen eller sidde i en klimatiseret bar et eller andet sted, er der en god chance for, at du bliver nødt til at streame kampene. Nedenfor viser vi dig, hvordan du ser FIFA verdensmesterskabet online.


Uanset om du er en die-hard sportsfan eller en lejlighedsvis vandrer, er der vandløb, der passer til dit behov. Basketballfans vil helt sikkert gerne stille ind og se de hotteste kampe fra USA. Du kan gøre det ved at konsultere vores, hvordan man ser NBA’s online guide. Fans af de mere blodige ting kan bruge en lignende guide til at se UFC online. Der er også en måde at se NFL online på Kodi.

Dog er fodboldet hele raseri nu, så lad os se på, hvordan du kan streame den. Du skal muligvis omgå regionale geoblokke, men mere om det senere.

Sportsala

Sportsala er et websted dedikeret til, ja, sport. Fra cricket til wrestling tilbyder sitet alle slags, herunder fodbold-VM.

Besøg stedet og klik på knappen “FIFA World Cup 2018”. Du ser en liste over planlagte kampe. Matchstrøm-siden viser en række informationer, især dato og klokkeslæt for kampen.

Strømme som denne er ikke helt pålidelige. De har også en tendens til at have pop-up-reklame og er potentielt ondsindede. Derudover fungerer gratis streaming sjældent gennem hele kampen. Du bliver sandsynligvis nødt til at bevæge dig gennem flere forskellige strømme for at være færdig med at se.

FOX Sports

FOX Sports streamer alle 64 kampe sammen med yderligere streams. Udover hovedstrømmen er fem bonusfeeds tilgængelige for besøgende på FOX Sports. Disse er: Teamkanaler, Match 360, Taktisk visning, Kabelkam og højdepunkter.

Når du lander på FOX Sports startsiden, skal du navigere til området “FIFA World Cup”, og du vil se artikler, grupper og hold. Alle de oplysninger, du har brug for at vide, for at værdsætte verdensmesterskabet fuldt ud.

På højre side kan du se fremhævede kampe. Klik på en af ​​strømme, så kommer du i afsnittet “ur”. Hvis du dog bor uden for USA, skal du bruge en VPN. Vi har en liste over de bedste VPN-udbydere rundt omkring og vi føler os bedst til at være ExpressVPN samlet set – selvom NordVPN kommer tæt på. De er ikke gratis, men begge kommer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti; lige nok til at se verdensmesterskabet.

Tryk på knappen “vælg placering”, vælg “Amerika”, og derefter i USA. Du ser en liste over servere, du kan vælge imellem. Express VPN er en af ​​de hurtigste, og du bør ikke se nogen stor indflydelse på din forbindelse, uanset hvor du befinder dig.

BBC iPlayer

Du har også brug for denne VPN, hvis du vil hoppe over til BBC. BBC har omfattende dækning af Cupen, men de vil også vise kampe live på deres online platform, BBC iPlayer. Selvom adgang til BBC-online-dækning er gratis, skal du have en britisk IP-adresse. Til dette skal du blot anvende vores VPN-instruktioner fra det foregående afsnit. Vi har en liste over den bedste VPN til BBC iPlayer, hvis du vil gå denne rute.

Når du er færdig med at komme rundt på geoblokken, bliver du nødt til at oprette en konto ved at klikke på linket “log ind” og følge instruktionerne.

Spillene vises på BBC, BBC one, BBC Two og BBC Four. Sørg for at stille ind på disse kanaler.

SBS

SBS er den officielle FIFA World Cup 2018 tv-station for Australien, og det vil tilbyde live dækning på sit officielle site. Da det er en officiel tv-station, har SBS alle tv-rettigheder og giver de bedste streams af kampene i Australien.

Klik på linket i overskriften ovenfor og nyd spilene. Hvis du ikke er i Australien, bliver du nødt til at bruge en VPN, da SBS-adgang er begrænset til australiere. Det er stadig en lille pris at betale for at se dine ønskede VM-kampe.

Kodi

Du kan også bruge Kodi, et open source-mediecenter. Følg instruktionerne i vores enkle vejledning for at installere den. Du kan også konsultere vores bedste VPN til Kodi-artikel. Følg disse instruktioner for at installere en tilføjelse til at se FIFA World Cup:

 • Åbn Kodi og gå til indstillinger (gearikon øverst)
 • Klik på “filhåndtering” og rulle ned. Dobbeltklik på “tilføj kilde”
 • Vælg “ingen”, indsæt “http://mavericktv.net/mavrepo/” og klik “OK”
 • Navngiv den nye depot “Mavrepo,” hit ok, og vend tilbage til hovedmenuen
 • Klik på “tilføjelser” og derefter på “boks” -ikonet (pakkeinstallatør)
 • Valgte installation fra zip-filplacering
 • Hvis det er deaktiveret, skal du klikke på “indstillinger” og tænde for “ukendte kilder”
 • Du skal vælge “Maverepo” i pop op-vinduet og klikke på “repository.maverickrepo-3.4.zip”
 • Klik på “install from repository”, og klik derefter på “MaverickTV Repo”
 • Vælg Video Add-ons, derefter Joker Sports og tryk på “install”
 • Åbn Joker Sports, vælg BT Sports og vælg derefter en af ​​BT Sports Channels
 • Klik på repository.Maverickrepo-3.4.zip og vent til installationen er afsluttet
 • Vælg “install from repository” og klik derefter på “maverickTV repo”
 • Klik på “video add-ons”, vælg “joker sports” og tryk “install”
 • Åbn Joker Sports, vælg BT Sports og klik på en af ​​BT-sportskanalerne (du skal muligvis installere en tilføjelse) og se FIFA World Cup

Den endelige score

FIFA-verdensmesterskabet slutter den 15. juli 2018. Indtil da er der masser af tid til at nyde det ved at bruge en af ​​de måder, vi diskuterede her. Nogle kan være lettere end andre, men mindst en vil være passende for dig. Disse streams kan naturligvis ikke sammenligne med de betalte tjenester, og du bliver nødt til at lave nogle VPN-magier, men hey, de er gratis.

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores anbefalede VPN’er, kan du tjekke vores ExpressVPN-gennemgang og NordVPN-gennemgang. Hvis du hellere vil lave din egen research, har vi også en oversigt over VPN-anmeldelser.

Tror du, at ovenstående tjenester vil gøre det, eller bruger du en anden service til at se kampene? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak og se dig i finalen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map