Sådan installeres Covenant på Kodi

Mens Netflix, Amazon og Hulu er store, dækker de ikke alle streamingbaser. Hvis du som mig har udfyldt din liste (aldrig skal udfyldes) og stadig ønsker at se noget andet, bliver du nødt til at installere Covenant på Kodi.


Kodi, hvis du aldrig har hørt om det, er en gratis open source medieafspiller designet til at arbejde med Android, Windows og en række smarte tv-operativsystemer. Kodi bruges selv til at gemme alle medier, du allerede ejer, men det er ikke meget sjovt.

Kodi bliver interessant med addons og især pagt. Denne udvidelse finder torrenter af film og tv-shows fra hele internettet og streamer dem. Nogle gange kan du endda finde tekstede film, der endnu ikke er blevet frigivet i dit land. Vær dog opmærksom på, at selvom Kodi er lovlig, er piratkopiering ikke, så sørg for at beskytte dit privatliv.

Exodus vs pagt

Før pagt var Exodus en favorit til streaming af film og tv-shows. Eksodus opdateres ikke længere, men pagt er nøjagtig den samme ting og opretholdes stadig. Tænk på det som den nyeste version af Exodus, der gør enhver guide til, hvordan du installerer Exodus på Kodi forældet.

Covenant er imidlertid ikke en officiel tilføjelse til Kodi af åbenlyse grunde. Det kan tage et stykke tid at konfigurere, så vi ville hjælpe med at lette processen for dig. På trods af at Kodi spænder over flere forskellige platforme, er processen den samme, så lad ikke være for meget opmærksom på, hvilken enhed du bruger.

Sådan installeres Covenant på Kodi

Inden du kommer i gang, kan du være sikker på, at du bruger nogen af ​​vores bedste VPN til Kodi-valg, da du måske får juridiske problemer ellers.

Aktivér ukendte kilder

Inden vi kan få Covenant, skal vi tillade Kodi at installere tilføjelser fra ukendte kilder, da Covenant ikke officielt understøttes. Afhængig af hvilken version af Kodi du har, kan denne muligvis være aktiveret, men vi leder dig gennem trinnene, så du kan kontrollere uanset.

Til denne tutorial bruger vi Kodi 17.4, den seneste version. Hvis du har en tidligere version, skal trinnene være ens, selvom grænsefladen er lidt anderledes.

Åbn først Kodi og klik på indstillingsikonet. Det ligner en tandhjul.

Gå derefter til “systemindstillinger”, som skal være længst til højre i den anden række.

Derfra skal du bare gå til afsnittet om tilføjelser og sikre dig, at “ukendte kilder” er til højre. Der vises en meddelelse, der advarer dig om risikoen ved installation fra ukendte kilder, men vi ved, hvad vi laver. Klik bare på “ja” på det, og du er god til at gå.

Nu har du Kodi-opsætningen, så Covenant kan installeres korrekt. Selvom det muligvis ikke ser ud som et afgørende skridt, vil det sørge for en forvirrende proces senere, hvis du ikke mindst tjekker.

Installation af pagt

Når du er i stand til at installere tilføjelser fra ukendte kilder, navigerer du tilbage til indstillingsmenuen (mest sandsynligt ved at trykke på “flugt”). Nu går vi ind i “filhåndtering”, den tredje mulighed for den sidste række.

Inde i filhåndtereren skal du dobbeltklikke på “tilføj kilde” i venstre kolonne.

Et vindue vises der beder om stien til de medier, du prøver at tilføje. Da vi installerer tilføjelsen via en URL, skal du gå videre og klikke på “ingen.”

Nu er vi nødt til at få adgang til det depot, der har pagt inde i det. Indtast “http://mediarepos.org/tco” på den adresselinie, der vises, (nøjagtigt som det er skrevet her) og klik på “OK.”

Efter kommer du tilbage i vinduet “tilføj filkilde” med den URL, du lige har indtastet øverst på listen. Indtast navnet “tco” nederst, hvor det beder dig om. Det kan allerede være der, så i dette tilfælde behøver du ikke gøre noget. Klik på “OK”, når du er færdig.

Med adgang til depotet kan vi nu installere det og få Covenant. Gå tilbage til startskærmen og vælg “tilføjelsesprogrammer.”

Når du er der, skal du klikke på browseren. Det er et cirkulært ikon øverst, der ligner en åben boks.

Vi kan installere depotet, som vi tilføjede før med URL’en. Klik på “installere fra zip-fil” på listen over indstillinger. Det skal være den fjerde fra toppen.

Et vindue vises med et mappehierarki. Klik på varemærket “tco.”

Inde skal der være to genstande. Klik på “-SmashRepo-.zip.” Efter et øjeblik eller to vises en tilføjelsemeddelelse i øverste højre hjørne af Kodi. Sørg for at vente, indtil denne meddelelse vises, før du fortsætter.

Når meddelelsen vises, skal du vælge “installere fra depot” fra skærmbilledet med tilføjelser.

Når du er inde, ser du alle de aktuelt installerede oplagringssteder. Klik på “-SMASH Repo.”

Forvaret indeholder alle mulige tilføjelser, men vi vil have Covenant. Klik på den øverste mulighed, der hedder “add-on repository.”

I denne mappe skal du klikke på “colossus repository.” Der er en anden mulighed mærket “colossus biblioteker arkiv”, men det er ikke det, vi leder efter.

Klik derefter på knappen “installer” i den nederste række af ikoner. Det skal være ret let at finde, fordi det er den eneste mulighed, der ikke er nedtonet. Vent på den samme tilføjede installerede anmeldelse, og fortsæt derefter.

Når meddelelsen er dukket op, skal du gå tilbage til Kodi-startskærmen. Herfra er det spørgsmål om at komme tilbage til depotinstallationen, så vi giver trinnene rigtigt hurtigt.

  • Gå til Kodi-startskærmen
  • Klik på “tilføjelser”
  • Klik på browseren (åben boksikon)
  • Vælg “install fra depot”

Hvis du har brug for screenshothenvisninger til ovenstående trin, gik vi over processen tidligere i selvstudiet. Når du er kommet til dette punkt, skal du klikke på “colossus repository.”

Inde i det, skal du klikke på “video-tilføjelser”, som skulle være den nederste mulighed.

Rul ned på listen og find “Pagt.”

På det næste skærmbillede skal du klikke på “installation” igen den eneste mulighed, der ikke er nedtonet.

Efter dette skal du bare vente på tilføjelsen installeret anmeldelse, og Covenant er klar til at gå. Når det er afsluttet, kan du få adgang til det fra menuen til videoudvidelser.

Konklusion

Kodi er fantastisk af en række grunde, ikke mindst af dem er pagt. Det ligner Netflix, undtagen næsten alt (selv geoblokeret indhold) er tilgængeligt. Efter installationen er det svært at retfærdiggøre et Netflix-abonnement, meget mindre en kabelregning.

Der er dog risici. Da du streamer torrenter online, vil du holde dig beskyttet. Overvej at sikre din internetforbindelse med nogen af ​​vores bedste VPN-udbydere, hvis du ikke allerede har gjort det, og læs risikoen for at torrentere i vores artikel om alternative torrentwebsteder.

Bruger du Kodi? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor; tak fordi du læste. Hvis du foretrækker ikke at bruge Kodi, men stadig ønsker mere fra dit Netflix-abonnement, skal du sørge for at se vores bedste VPN til Netflix-artikel. Hvis Kodi selv giver dig problemer, skal du sørge for at læse vores fulde Kodi-guide.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me