Sådan forbindes Microsoft Office 365 og Dropbox

Sidste november kom Microsoft og Dropbox med fantastiske, men alligevel slags forudsigelige nyheder – de skulle gå sammen og arbejde sammen.


Det betød ikke, at de kombinerede OneDrive og Dropbox, men de ville kombinere Microsoft Office med Dropbox. Dette var virkelig et meget dristigt skridt for begge virksomheder, men det beviser en ting – Microsoft Office er langt vigtigere for virksomheden end sin cloud-platform, OneDrive.

Vi er ikke rigtig overrasket over at være ærlige.

OneDrive har haft sin egen andel af problemer gennem årene, men Microsoft Office har altid været virksomhedens vigtigste rentable produkt. Lige siden Microsoft kom med Office, har der været mange af en software, der har forsøgt at tage sin holdning, men ingen af ​​dem lykkedes.

Selv nu foretrækker folk enkeltheden af ​​Microsoft Office, uanset hvor mange fejl det har indeni. Og det ved Microsoft.

Microsofts Office Push

Hvis virksomheden skal gå en ekstra kilometer for at få flere kunder, vil det bestemt gøre det. Mens begge virksomheder tydeligt sagde i deres pressemeddelelser, at denne funktion kun blev lanceret for at hjælpe brugere, kan vi let tænke på et par egoistiske motiver, de ville have i stedet.

Kubernetes software
© Faizan Hassan

De to virksomheder har kontinuerligt konkurreret i filsynkroniserings- og cloud-lagermarkedet, men her er forskellen: For Dropbox er cloud-appen deres vigtigste brød og smør, men for Microsoft er det blot en mulighed, de undersøger.

Microsoft har opdateret både Office Online og sine Office-mobile apps, herunder Word, Excel og PowerPoint. Så nu kan brugerne oprette forbindelse til deres Dropbox-konti problemfrit fra disse apps. Dropbox har gjort en lignende ting med deres mobilapp, hver gang du klikker på en Microsoft Office-fil i Dropbox, åbnes filen direkte i den tilsvarende Microsoft Office-app.

For at dette fungerer, er det naturligvis nødvendigt med begge apps på din telefon; bare en gør det ikke. Du kan ikke have din kage og spise den også. Dropbox havde også erklæret i november 2014, at det ville oprette en native app til Windows-telefoner, hvilket den gjorde i maj i år.

Bortset fra de sædvanlige Dropbox-funktioner giver denne app dig mulighed for at dele mapper med telefonkontakter og downloade filer direkte til et SD-kort eller en enheds interne hukommelse. Ja, begge virksomheder lyder engagerede, men det ligner mere et “ridse på ryggen, og jeg vil ridse dit” scenario.

Forsøger Microsoft at ofre OneDrive?

Denne aftale med Dropbox beviser bestemt, at Microsoft er mere bekymret over indtægterne fra Office 365 snarere end OneDrive. Faktisk for Office 365 kan denne aftale være en potentiel indtægtsdriver for ikke-Windows-systemer, hvor Dropbox naturligvis er mere foretrukket.

cloud-opbevaringsløsninger til din virksomhed
© OneDrive

Alt i alt lader Microsoft Dropbox integrere sig dybt i Office-lageret, hvor det tidligere kraftigt promoverede OneDrive. Ser ud til Microsoft, det er vigtigere, at folk bruger Office snarere end dets cloud-lagringstjeneste – OneDrive.

Hvad slipper Dropbox ud af denne aftale?

Ved at gøre en aftale med Microsoft, overlever Dropbox, og det behøver ikke at komme med interne redigeringsværktøjer, som ville have endt til at ligne en ‘lite’ version af Microsoft Office.

Lad os være ærlige, Dropbox er en fantastisk cloud-app, men dens redigeringsværktøjer ville bare have gjort det mere kompliceret og sandsynligvis mislykket i slutningen.

Denne integration vil vise sig at være meget nyttig for folk som mig, der elsker Dropbox’s service, men ikke er klar til at flytte fra Microsoft Office endnu. Hvis du er fan af både Microsoft Office og Dropbox, er dette en komplet win-win situation. 

Her er nogle måder, du kan integrere din Dropbox-konto med Microsoft Office.

Brug Office Online Web App til at redigere Dropbox-filer

Jeg har ønsket mig denne funktion i Dropbox alt for længe. Faktisk var den eneste grund til, at jeg nogensinde har brugt OneDrive, fordi det havde Office Online knyttet til det. Endelig har Dropbox også integreret denne funktion. Her er hvad du skal gøre:

 • Klik på en af ​​Microsoft-kontorfilerne i din Dropbox-mappe
 • Når filen åbnes i et nyt vindue. Klik på indstillingen ‘Åbn’ i øverste højre hjørne

Åbn dropbox-filer i kontorets webapp
© Cloudwards

 • Du bliver bedt om at give adgang til Microsoft Office

Åbn dropbox-filer i Office-webapp
© Cloudwards

 • Og der er du, der arbejder på Office Online og redigerer dit dokument nøjagtigt, som du kan lide det

Åbn dropbox-filer i kontorets webapp
© Cloudwards

Tilslutning af Office Online til Dropbox

Ved at forbinde Microsoft Office Online til din Dropbox-konto kan du direkte gemme filer i Dropbox, ligesom du har gemt filer over til OneDrive.

 • Log ind på Office Online via dine Microsoft / Outlook-legitimationsoplysninger

Forbind Office online til Dropbox
© Cloudwards

 • Åbn enhver af de listede dokumenttyper – Word Online / Excel Online / PowerPoint Online
 • Når du først er på siden, nederst til venstre, vil du kunne se en Dropbox-indstilling, der er lige under OneDrive

Forbind kontor online til dropbox
© Cloudwards

 • Indtast dine Dropbox-legitimationsoplysninger, og du er færdig!
 • Gem dine filer i Dropbox-mappen

Føj Dropbox til Office 2013

Når du prøver at gemme filer fra Office, vil du kunne se OneDrive- og Sharepoint-indstillinger under ‘Tilføj et sted’, men du kan ikke rigtig tilføje Dropbox her officielt. Dette kan naturligvis være et problem, når du bruger Dropbox som din vigtigste lagerplads. Hver gang du opretter en fil på en bærbar computer, skal du eksplicit uploade filen til Dropbox.

Her er trinnene til at tilføje en Dropbox-konto til Office 2013: 

 • Download denne batchfil. Hvis du bruger Google Chrome, rapporterer det muligvis, at filen er potentielt farlig, men at den hele er testet
 • Når du er færdig, skal du dobbeltklikke på filen for at åbne den. En kommandoprompt åbnes og beder dig om at indtaste en sti. Det er her du skal indtaste stien til din lokale Dropbox-mappe

Forbind dropbox til office 2013
© Cloudwards

 • Gå tilbage til Office 2013; her gennemser jeg Word 2013. Gå over til fanen Fil -> Konto-> Tilføj en service. Vælg derfra den service, du vil tilføje. I dette tilfælde er det Dropbox

Forbind dropbox til office 2013
© Cloudwards

Disse indstillinger er maskinspecifikke, hvilket betyder, at hvis du logger ind på din Microsoft-konto på en anden maskine, bliver du nødt til at køre batch-filen igen.

Konklusion

Desværre fungerer scriptet, der fungerer med Office 2013, ikke med 2016. For at gemme filer i Dropbox skal du gemme filer direkte i din lokale Dropbox-mappe. Er du tilfreds med Dropbox og Microsoft Office-samarbejdet? Vil det ændre den måde, du arbejder på? Lad os vide det i kommentarerne herunder!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me