Sådan deles filer online på den nemme måde i 2020

Små filer kan sendes via e-mail eller Skype, men du har brug for en bedre metode til større. Hvis du samarbejder om et projekt, der kræver, at du opbevarer mange filer ét sted, har du brug for et dedikeret fildelingsværktøj. Det er ikke altid nemt at arbejde med disse værktøjer, hvorfor vi viser dig, hvordan du deler filer online.


Online fildelingssoftware har mange fordele for sine brugere. Det holder filer synkroniseret, så du ikke behøver at bekymre dig om at gøre det manuelt. Det kan også automatisere meget af arbejdet med fildeling, så du kan koncentrere dig om at få tingene gjort.

Mange tjenester er også effektive sikkerhedskopieringsløsninger, så du kan få dine filer tilbage, hvis din computer har et problem. De fleste har filversion, så du kan gennemse ældre versioner af dine filer og gendanne dem, hvis det er nødvendigt. Sikkerhedskopiering til skyen gør det mindre sandsynligt, at du bliver nødt til at ringe til datagendannelsestjenester, når digital katastrofe rammer.

Hvis du er ny med fildeling, kan du blive overvældet af de tilgængelige valg. Se vores bedste cloud-opbevaringsartikel for en oversigt over de tjenester, vi har gennemgået. Vi vil bruge et par af vores favoritter til at vise dig, hvordan du deler filer.

Vi ser på Dropbox, Sync.com og pCloud. Sync.com er vores samlede favorit, men pCloud er også fremragende, og Dropbox har også meget at tilbyde.

Dropbox

Dropbox er en af ​​de mest kendte fillagertjenester. Det er let at bruge og hurtigt, hvilket gør det til et fint valg, især hvis du er ny til fildeling. Du behøver ikke at betale for at begynde at bruge det, men hvis du har brug for masser af lagerplads, har du brug for en af ​​dens betalte planer.

Tilmelding til Dropbox er enkel. Dens webbaserede interface er ligetil, og der er en desktop-applikation, der giver dig mulighed for at uploade filer direkte fra din harddisk.

Når Dropbox kører, synkroniseres alt i dine delte mapper automatisk. Alt hvad du skal gøre er at flytte filer til den delte mappe for at uploade dem. Hvis du foretager ændringer, uploades de også automatisk. Hvis andre brugere foretager ændringer i filen, afspejles de også på din computer. For mere om dette, se vores guide til, hvordan du deler filer på Dropbox.

dropbox-webgrænsefladens

For at dele en mappe skal du klikke på delingsknappen, der vises, når du flytter musen hen over mappen i webgrænsefladen.

Du kan også klikke på teksten “ny delt mappe” i højre side af webgrænsefladen for at oprette en ny mappe eller vælge en eksisterende mappe, der skal deles.

dropbox-aktie

Hvis du opretter en ny mappe, skal du give den et navn, tilføje e-mail-adressen på den, du vil dele den med, og vælge, om de kan redigere indholdet eller bare se dem.

Der er mange grunde til at anbefale Dropbox udover brugervenlighed. Det bruger AES 256-bit og SSL / TLS-kryptering for at sikre, at dine filer er gemt sikkert. Ud over at gemme den aktuelle version af dine filer, holder Dropbox din filhistorik i 30 dage på den gratis basisplan og 120 dage på dens betalte planer.

For flere detaljer, se på vores Dropbox-gennemgang eller tjek vores begynderguide til Dropbox.

Den gratis pakke er nyttig og en god måde at dele filer på, så længe du forbliver under kontobegrænsen på 2 GB. Derudover starter priserne på $ 9,99 pr. Måned, hvilket inkluderer 1 TB lagerplads. Forretningsplaner har flere flere funktioner, såsom administrative værktøjer og revisionslogfiler med sporing af filhændelser (se vores Dropbox for forretningsanmeldelse for at få flere oplysninger om dette).

Sync.com

Sync.com er vores overordnede foretrukne online lagerudbyder, med sin brugervenlighed og stærke sikkerhed er store fordele. Du kan læse mere om det i vores dedikerede Sync.com-gennemgang.

Brug af det er et stykke kage. Det første trin er at navigere til sin hjemmeside og tilmelde dig.

sync-downloade

Derefter er det let at downloade og konfigurere. Dets applikation beder dig om at oprette en mappe på dit lokale drev. Når det er gjort, kan du bare flytte filer ind i det for at uploade dem til skyen.

sync-lokal-og-web

For at oprette en delt mappe skal du bare klikke på fanen “dele” i webgrænsefladen og derefter klikke på knappen “Opret deling”. Du kan navngive den nye mappe og tilføje brugernes e-mail-adresser derfra.

De brugere, du inviterer, vil være i stand til at se mappen lokalt, og filer, der er tilføjet, vil være synlige for alle i gruppen. Den person, der oprettede mappen, er administratoren. De kan tilføje nye brugere og trække delingstilladelser tilbage når som helst.

sync-aktie

Hvad angår sikkerhed, bruger Sync.com AES 256-bit-kryptering såvel som TLS-tunneler og 2048-bit RSA-kryptering, hvilket gør det til en af ​​de mest sikre tjenester omkring. Det giver dig også mulighed for at indstille downloadgrænser og se statistikker over downloads. Det giver dig mulighed for at følge nøje med, hvor meget dine filer bruges.

Det har også lydhør kundeservice, der besvarer vores spørgsmål inden for to timer. Det er også konkurrencedygtigt prissat til $ 96 pr. År for 2 TB.

Vi anbefaler Sync.com, da det gør næsten alt, hvad du ønsker fra en fildelingstjeneste uden skarpe svagheder.

pCloud

Vi hos Cloudwards.net kan godt lide pCloud. Vi bruger det endda selv til videostyring, da det er den bedste cloud-lagerplads til foto og video.

Efter tilmelding oprettes det standardmapper til lagring af musik, billeder og videoer. Du kan tilføje dine egne ved at klikke på en knap. Dets anvendelse, pCloud Drive, giver dig mulighed for at synkronisere dine online filer med en lokal mappe.

Du kan nemt invitere folk til at dele via webgrænsefladen. For at komme i gang skal du gå til skærmen “gennemse” og vælge den ønskede mappe.

psync-mapper

Når du har konfigureret dine mapper og tilføjet filer, kan du invitere andre til at dele dem ved at klikke på knappen “invitation til mappe”. Du tilføjer bare e-mail-adresserne til dem, du vil invitere, og vælg derefter, om de vil begrænse dem til at se filerne eller lade dem foretage redigeringer.

psync-invitere

Når du tilmelder dig, får du gratis 10 GB lagerplads. Du kan øge det til 500 GB for $ 4,99 per måned eller 2 TB til $ 9,99 per måned. Det gør pCloud til en af ​​de bedste tilbud inden for opbevaring af sky.

Vi var også imponeret over pClouds funktioner, brugervenlighed og stærk sikkerhed. Du kan læse mere om dem i vores pCloud-gennemgang.

Afsluttende tanker

Der er masser af valgmuligheder for dem, der vil dele filer online. Det er et konkurrencedygtigt marked, hvilket er godt for brugerne. De fleste platforme har anstændige gratis tilbud og betalte tjenester til en rimelig pris, der tilbyder mere plads.

Sync.com og pCloud er især værd at tjekke for deres gratis planer. Fortæl os, hvis du har prøvet noget, vi har valgt, eller hvilke andre du foretrækker i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map