OneDrive vs Dropbox – Hvad er den bedste leverandør af Cloud Storage

Dropbox og OneDrive er to konkurrerende cloud-lagringsvalg, der ved første øjekast kan virke meget ens. Det er derfor en grund, at mange mennesker sandsynligvis holder sig til at kontrollere, hvor meget lager de får, og hvor meget det vil koste, før de vælger.


På Cloudwards.net ved vi imidlertid, at der er meget mere, som den gennemsnitlige forbruger skal se på udover disse ting. For at hjælpe vores læsere med at tage beslutningen om den bedste cloud-lagringstjeneste har vi sammensat dette sammenligning stykke mod hoved for at hjælpe med at belyse de vigtigste forskelle mellem Dropbox og OneDrive.

Vores konklusion er, at selvom OneDrive ser ud til at tilbyde mere værdi på overfladen, gør Dropbox-metoden til indholdskontrol og kryptering det til det klare valg for brugere, der værdsætter deres online sikkerhed.

Slaget: Dropbox vs. OneDrive

Da cloud-opbevaringsløsninger kan variere på meget vigtige måder, er det vigtigt at se på, hvordan Dropbox og OneDrive stables op. I løbet af fire runder vil vi detaljere hver service i kategorierne af prisplaner, synkronisering, indholdskontrol og kryptering.

1

Prisfastsættelse

Lad os først se, hvordan vores to kandidater sammenlignes, når det kommer til prisfastsættelse.

Dropbox

Dropbox Basic giver brugerne 2 GB gratis cloud-lager. Selvom det hænger bag mange af Dropboxs største konkurrenter – inklusive OneDrive – giver Dropbox brugere mulighed for at tjene mere ledig plads gennem henvisninger. På en gratis konto henviser netto 500MB hver, op til 16 GB.

For mennesker med behov for mere plads leveres Dropbox Pro med 1 TB cloud-lagring, der faktureres månedligt eller årligt.

Omkostningerne er i tråd med hvad jeg ville forvente for 1 TB skyopbevaring. Problemet med Dropboxs planstrukturering er, at de ikke tilbyder mindre eller større lagertildelinger. Denne mangel på fleksibilitet sætter det igen i strid med nogle af dets største konkurrence, herunder Google Drive og OneDrive (læs vores Dropbox vs Google Drive vs OneDrive sammenligning).

Dropbox Pro-brugere kan drage fordel af henvisningsprogrammet og nettet 1 GB ekstra lagerplads pr. Henvisning. Henvisningsområdet er begrænset til 32 GB.

Dropbox tilbyder en rimelig forretningsplan, der er prissat til $ 12,50 pr. Bruger. Hver forretningsbruger tildelte oprindeligt 1 TB lagerplads, men Dropbox tildeler det til ubegrænset lagerplads efter anmodning – og uden ekstra omkostninger. Du skal dog købe mindst fem licenser, så dette er sandsynligvis ikke en mulighed for de fleste almindelige forbrugere.

OneDrive

Microsoft giver 5 GB gratis cloud-lager til at starte dig med. Hvis det ikke er nok, tilbyder de tre forskellige muligheder for almindelige forbrugere.

Inkluderingen af ​​en 50 GB-plan for kun $ 1,99 pr. Måned er et dejligt touch. Mange brugere har ikke brug for 1 TB cloud-lager og bør værdsætte muligheden for lavere omkostninger.

Tilmeld dig dog 1TBs personlige eller hjemmeplan, og du får også adgang til desktopversioner af Office 365. Alle kan nu bruge Office Online gratis, men desktopversionerne giver dig mulighed for at arbejde uden for din browser.

Office 365-apps inkluderer:

 • Word: tekstbehandling
 • Excel: regneark
 • Powerpoint: præsentationer
 • OneNote: notat

Microsofts 1TB-plan er prissat under sine nærmeste konkurrenter, inklusive Dropbox. Office 365 Home er en særlig god aftale for familier: $ 9.99 prismærket er det, som de fleste tjenester opkræver for en enkelt bruger.

Ligesom Dropbox tilbyder Microsoft også en forretningsplan, der findes i flere varianter, der spænder fra $ 60 til $ 120 pr. Bruger pr. År.

Microsoft kræver ikke et minimum af brugertæller for sine forretningsplaner. I OneDrive Business Advanced-planen, hvis du tilmelder dig mindst fem brugere, bliver din lagertildeling pr. Bruger imidlertid ubegrænset. Det er interessant, at OneDrive ikke udvider den fordel til Business All-In-One-planen.

Rundtanker

Dropbox startede et partnerskab med Microsoft i 2015 for at give abonnenter mulighed for at se og redigere indhold med Office Online. Denne integration er problemfri og alt foregår inden for Dropbox-webgrænsefladen. Du skal dog være online for at bruge den.

At 1TB OneDrive-abonnenter får adgang til skrivebordsversionen af ​​Microsofts populære kontorpakke forbliver en dejlig fordel ved at vælge OneDrive frem for Dropbox. Hvor OneDrive virkelig skinner over Dropbox, er imidlertid fleksibilitet og omkostninger. OneDrive tilbyder en mulighed på 50 GB og en familieplan. Desuden er dens 1TB-plan $ 3 billigere pr. Måned end Dropbox Pro.

Runde: Prissætningspunkt for OneDrive

Dropbox-logo
OneDrive-logo

2

Synkronisere

Denne runde handler om at bestemme, hvilken af ​​de to udbydere der vil holde dine filer opdaterede bedst, samt kontrollere forbindelseshastighederne for begge tjenester.

Dropbox

DropBox giver dig mulighed for at synkronisere indhold på alle enheder, som du har installeret Dropbox-applikationen på. Understøttede desktopplatforme inkluderer:

 • vinduer
 • Mac OS
 • Linux (Ubuntu, Fedora)

Installation af applikationen på dit skrivebord opretter en synkroniseringsmappe, som kan bruges ligesom enhver anden mappe på dit operativsystem. Flytning af indhold i denne mappe uploader det til et Dropbox-datacenter

Dropbox har mobile apps til:

 • Android
 • iOS (iPhone, iPad)
 • Windows telefon
 • Brombær

Generelt inkluderer enhederne, der understøttes af Dropbox, både de populære platforme og et par, der ikke er så almindelige, som Ubuntu og Fedora.

For at se, hvor godt Dropbox administrerer synkroniseringsprocessen, udførte jeg et par test på min Windows bærbare computer for at måle filoverførselshastighed. Disse test inkluderede afsendelse af en 258 MB komprimeret mappe til og fra skyen.

Til sammenhæng var mine upload- og downloadhastigheder i gennemsnit 160/12 Mbps, da disse test blev udført, ifølge speedtest.net.

Gennemsnitlig. upload tidGennemsnitlig. Downloadtid
Dropbox04:4400:19
OneDrive03:5500:14

Dette er temmelig gode tider, men med Dropbox bliver det faktisk bedre. Det skyldes, at Dropbox indeholder noget, der kaldes inkrementel synkronisering. Inkrementel synkronisering er en filoverførselsproces, hvor kun de ændrede dele af en fil synkroniseres. Da hele filen ikke uploades eller downloades hver gang en fil ændres, sparer den både tid og systemressourcer.

For at finde ud af, hvor meget, udførte jeg en anden test, hvor jeg lavede en lille ændring af den komprimerede mappe på min bærbare computer (jeg slettede en af ​​filerne inde i den). Ændringen afspejles i min Dropbox skylager på kun 13 sekunder.

For at hjælpe yderligere med at styre påvirkningerne på systemressourcer giver Dropbox brugere mulighed for at smide upload- og downloadhastighederne. Denne proces kan styres fra ikonet i systembakken.

Selvom det ikke er sandsynligt et problem, som de fleste mennesker vil støde på, er der en filstørrelsesgrænse på 20 GB, når du uploader filer til Dropbox gennem din browser. Der er ingen grænse, hvis du uploader fra din desktop eller mobilapp.

OneDrive

OneDrive kommer forudinstalleret på Windows 10-enheder og er designet til at være en integreret del af Windows-oplevelsen, da Microsoft følger tendensen med at skifte tjenester til skyen.

Installation er også tilgængelig for Mac OS X 10.9 eller nyere, hvilket er praktisk, hvis du kan lide at arbejde fra forskellige forskellige platforme til forskellige opgaver, eller som MS Office, men foretrækker Mac-maskiner. Microsoft understøtter ikke nogen variation af linux.

Mobiladgang er dog bred med apps til:

 • Android
 • iOS (iPhone, iPad)
 • Windows telefon
 • Brombær

For at sammenligne de to udførte jeg de samme synkroniseringshastighedstest på OneDrive, som jeg gjorde på Dropbox.

Gennemsnitlig. upload tidGennemsnitlig. Downloadtid
Dropbox04:4400:19
OneDrive03:5500:14

Ved indledende filoverførsler overgår OneDrive Dropbox med en lille margin.

Problemet er, at OneDrive, i modsætning til Dropbox, ikke inkorporerer inkrementelle filoverførsler i sin netværksarkitektur. Det betyder, at ændrede filer udskiftes i deres helt, hver gang en fil ændres. Dette kan lade individuelle brugere og deres samarbejdspartnere vente, hvis filen er særlig stor.

Det binder også mere båndbredde og systemressourcer, hvilket kan påvirke din evne til at udføre andre opgaver. Gør tingene endnu mere uhyggelige for brugerne, understøtter Microsoft ikke synkroniseringshastighedsregulering. Det kan være et problem, hvis du arbejder fra en langsom forbindelse eller uploader store filer.

OneDrive begrænser også uploads af filstørrelse til 10 GB, uanset om du starter disse uploads fra din webbrowser eller din enheds synkroniseringsmappe. Det vil ikke påvirke de fleste brugere, men det er noget at være opmærksom på.

Runde to tanker

Dropbox understøtter en lidt bredere vifte af platforme end OneDrive, men de fleste brugere er ligeglad, da begge understøtter Windows, Mac OS, iOS og Android.

Det større problem – og en virkelig overbevisende grund til at vælge Dropbox over OneDrive – er Microsofts uforklarlige undladelse af at inkorporere inkrementelle fil uploads i deres overførselsarkitektur. Dette kan medføre, at synkronisering trækker unødigt. For dem med begrænsninger på deres dataplaner bruger det også flere megabyte.

Inkluderingen af ​​synkroniseringsgasreguleringskontroller fra Dropbox er kun én grund til, hvorfor det er det lette valg i runde to.

Round: Sync Point for Dropbox

Dropbox-logo
OneDrive-logo

3

Deling og indholdskontrol

Hvor let gør vores to kandidater deling af filer og indhold på tværs af enheder?

Dropbox

Deling med Dropbox udføres via webgrænsefladen. Fremhæv blot det eller de objekter, du ønsker, og klik på “del” -knappen.

Når du deler indhold, opretter du et link knyttet til det indhold. For distribution kan du enten e-maile linket til specifikke personer fra grænsefladen, eller bare kopiere og indsætte det, hvor du vil (dvs. Slack, Facebook, tekstbesked). Enhver med dette link kan derefter få adgang til dette indhold og kommentere det.

Du kan dele indhold på både fil- og mappeniveau. Kun mappedele kan dog tildeles redigeringstilladelser. Hvis du deler en individuel fil, er inviterede begrænset til visning.

Et af de vigtigste aspekter af indholdskontrol, som Dropbox får ret, er inkluderingen af ​​både adgangskoder og udløbsdatoer for links. Desværre for ikke-betalende brugere skal du være Dropbox Pro-bruger for at få adgang til disse indstillinger.

Fra Dropbox-webgrænsefladen kan du nemt overvåge dit delte indhold fra to forskellige forskellige sider.

Fanen “deling” giver dig mulighed for at se, hvilke mapper og filer du har delt, og hvilke der er delt med dig. Fanen “links” giver dig mulighed for at administrere linkindstillinger bundet til dit delte indhold.

Der er en tredje side kaldet “begivenheder”, hvor du kan revidere generel aktivitet på din konto. Dette inkluderer handlinger, der er truffet både af dig og dem, der er inviteret til at få adgang til dit indhold.

Hvis du eller en af ​​dine samarbejdspartnere foretager en uønsket filændring eller ved en fejltagelse sletter en fil, giver Dropbox dig mulighed for at gendanne både slettede filer og tidligere filfilversioner.

Du kan gendanne slettede og tidligere versioner af filer, så længe det er inden for 30 dage efter sletningen eller filændringen. Hvis du er en Dropbox Pro-bruger, er der også en mulighed for at købe udvidet versionhistorik (EVH), der rammer det op til et år.

Hvis du er en Dropbox Business-bruger, kan du gendanne slettede eller tidligere filversioner på ubestemt tid og uden at skulle betale for privilegiet.

OneDrive

OneDrive har en af ​​de smukkeste webgrænseflader for enhver cloud-lagringstjeneste. Det er skarpt designet og veludformet – hvilket gør det nemt at dele flere objekter på én gang.

Som med Dropbox, opretter OneDrive, når du deler en mappe eller fil, et URL-link, der peger tilbage til den. Du kan vedhæfte tilladelser til det link, der giver brugerne mulighed for at redigere delt indhold eller begrænse dem til kun visning.

Fra webgrænsefladen kan du enten kopiere linket for at distribuere manuelt, sende det via e-mail eller dele til en række sociale medier platforme som Facebook og Twitter.

OneDrive lader dig dog ikke indstille adgangskoder eller udløbsdatoer på delte links. Det er en grund til bekymring, da det betyder, at de, som du har delt links, kan videregive dem til andre uden dit samtykke eller viden.

OneDrive’s webgrænseflade giver dig mulighed for at revidere delt indhold med en “delt” fane, som hjælper dig med ikke at miste synet af hvad der er derude.

OneDrive integreres automatisk med Office Online. Mens du kan kontrollere, hvilke ændringer andre har foretaget i et bestemt dokument fra den relevante Office-applikation, giver OneDrive ikke brugere en måde at revidere aktiviteter mere bredt på som Dropbox gør med deres begivenhedsside.

OneDrive giver dig mulighed for at gendanne tidligere versioner af filer, kun til Microsoft Office-filtyper. Du har stået med alle ændringer, der er foretaget i ikke-Office-filer, hvilket gør udelukkelsen af ​​bedre kontrol- og revisionsmuligheder endnu farligere

Slettede genstande kan gendannes fra din papirkurv i 30 dage uanset filtype. Hvis indholdet i papirkurven dog overstiger ti procent af din samlede cloud-tildeling, slettes de ældste elementer automatisk og permanent efter tre dage.

Runde tre tanker

Begge tjenester gør det meget let at dele indhold. Hvis du ikke er i stand til at beskytte dette indhold tilstrækkeligt, skal du dog være forsigtig med at gøre det med OneDrive.

Mens du skal være en betalende abonnent for at vedhæfte adgangskoder og udløbsdatoer til indholdsdelinger med Dropbox, er i det mindste mulighederne der. Dropbox tilbyder også bedre revisionsfunktioner og mere fleksibel gendannelse af slettede filer og versioner.

Runde: Deling og indholdskontrolsted for Dropbox

Dropbox-logo
OneDrive-logo

4

Sikkerhed

Sidst, men ikke mindst, hvor sikkert er det at gemme dine data med begge tjenester?

Dropbox

Dropbox krypterer data under transit med transportlagsikkerhed (TLS) og 128-bit AES-kryptering. 128 bit kan virke lavt, når 256-bit-kryptering er en mulighed, men til alle praktiske formål er det uknækkeligt. Jo mindre kompleks krypteringen er, jo hurtigere er uploadtiden.

Når filer ankommer til Dropbox-datacenteret, de dekrypteres. Bagefter krypteres filindhold igen, denne gang ved hjælp af 256-bit AES. De efterlader dog dine metadata i ren tekst. Dette hjælper med indekseringsprocesser, men er også et sikkerhedsproblem, da der stadig er meget, som nogen kan fortælle om dig fra metadata alene.

Generelt set Dropbox strenge politikker mod medarbejdere, der får adgang til brugerdata. I visse tilfælde vil de imidlertid dekryptere og dele dine data, f.eks. Under ledelse af en warrant.

De er i stand til det, fordi de beholder din krypteringsnøgle. Dropbox tilbyder ikke en mulighed for nul-viden (ende til ende) kryptering. Hvis det er en bekymring, eller hvis du gerne vil lære mere om, hvad nulkendskabskryptering er, har Cloudwards.net mange artikler om emnet – f.eks. Denne artikel om sikre Dropbox-alternativer.

Dropbox giver brugerne mulighed for at oprette tofaktorverifikation for at få adgang til deres data, hvilket hjælper med at beskytte mod svage adgangskoder, som kan fortrydes ved brute force-angreb.

Når den er aktiveret, udover at logge på din konto med din adgangskode, bliver du i fremtiden bedt om at indtaste en sikkerhedskode, der er sendt til din mobiltelefon, eller bruge mobilappen til at bekræfte din identitet.

OneDrive

Som med Dropbox, krypteres OneBox-data, mens de er i transit ved hjælp af SSL / TLS.

Data ved hvile er imidlertid kun krypteret på dette tidspunkt for OneDrive Business-konto, og det er ikke godt i betragtning af nogle af de dataovertrædelsesproblemer, jeg nævnte ovenfor, kombineret med det faktum, at Microsoft ofte er angrebet af hacks i betragtning af dens allestedsnærværende..

OneDrive Business-konti er beskyttet med 256-bit AES.

Derudover scanner Microsoft dine filer efter deres egen optagelse for stødende indhold. Selvom dette er en indsats for at slå ned på spredningen af ​​børnepornografi, og Microsoft hævder ikke at bruge scanningerne til noget andet, kan nogle brugere være utilpas med denne proces.

I henhold til deres interne politikker bliver copyright-beskyttede materialer, såsom film, ikke fjernet, medmindre der er indgivet en meddelelse om krænkelse af ophavsret til dem. Desuden hævder de ikke at bruge sådanne scanninger til markedsføringsformål.

I betragtning af deres slappe krypteringspolitikker og det faktum, at de scanner dine data i første omgang, er mit råd kun at bruge OneDrive til igangværende arbejdsprojekter, der ikke er følsomme..

Runde: Sikkerhedspunkt for Dropbox

Dropbox-logo
OneDrive-logo

5

Dommen

Som optimist med en fornemmelse af nytten forsøger jeg at finde værdien i alt. Da Dropbox integreres med MS Office-produkter, har jeg dog lidt problemer med at gå ind for en sag, hvor du måske ønsker at bruge OneDrive i stedet, da dette bortfalder den eneste reelle fordel, det ville have.

Microsofts strategi bag OneDrive ser ud til at være afhængig af Windows 10-brugere til at tro, at den er integreret i oplevelsen, snarere end en, hvor den prøver og matche konkurrenter som Dropbox i funktioner og funktionalitet

Det er en skam, fordi hvis Microsoft lavede et par justeringer, kunne OneDrive være et overlegen produkt. Grænsefladens mekanik er fantastisk, og det ser fremragende ud.

For nuværende tidspunkt anbefaler Cloudwards.net dog uden forbehold Dropbox over OneDrive. Er du enig? Fortæl os i kommentarerne nedenfor, tak for at have læst.

Vinder: Dropbox

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map