“Nogen ser altid” – Data Privacy Interview

Med Data Privacy Day bag os kan vi tage et skridt tilbage og analysere nogle af de aktuelle tendenser og udviklinger.


Vi sad sammen med to førende eksperter på området: Pulitzer-prisvindende journalist Byron Acohido og sikkerhedsjournalist for SecurityWeek og PCMag Fahmida Y Rashid. Begge kommenterer aktuelle trusler for både den personlige såvel som forretningsverdenen gennem fremkomsten af ​​hackere og svindlere, der prøver at få vores data på stadig mere sofistikerede måder. 

Hvis du har gået glip af vores live-rundbordsdiskussion, kan du se den her igen: Transkriptet kan downloades her.

Sig hej til eksperterne

Byron Acohido

Byron Acohido
© Byron Acohido Byron Acohido er en Pulitzer-prisvindende journalist og webproducent. Han er chefredaktør for ThirdCerurity, en uafhængig online-publikation, der er dedikeret til at hjælpe forbrugere og virksomheder med bedre at forstå nye cybersikkerheds- og privatlivseksponeringer og træffe mere informerede beslutninger om at forsvare sig selv.

Mens han var i Seattle Times tidligere i sin karriere, vandt Acohido 1997 Pulitzer-prisen for Beat Reporting og 11 andre store journalistiske priser for at have afsløret en dødbringende designfejl i Boeing 737 jetliners.

Fahmida Y. Rashid

Fahmida Y Rashid
© Fahmida Y Rashid Fahmida Y. Rashid er freelancejournalist med speciale i netværk og informationssikkerhed. Hendes arbejde vises regelmæssigt i en række publikationer, herunder ThirdCerurity, Dark Reading, SecurityWeek og PCMagazine.

Hun fører tilsyn med indholdsstrategi for RSA Conference som chefredaktør. Før journalistik tilbragte hun over et årti som netværksadministrator og softwareudvikler.

Bedste citater fra Round Table-diskussionen

Hvis du ikke har tid til at se hele episoden, har vi lige hentet nogle meget interessante og tankevækkende citater fra rundbordsdiskussionen:

”Internettet er et godt værktøj. Det er et fabelagtigt kraftfuldt værktøj, der demokratiserer information, men når det er sagt, var det aldrig bygget til sikret transaktion. Den blev bygget til distribueret anonym transaktion, som er helt perfekt til enhver med kriminelle formål i tankerne. ”

Byron Acohido

”Alle de ting, som du plejede at tale om med dine venner i din stue, du gør det pludselig online, men vi har ikke, som forbrugere, som generelle brugere, gjort det skift, som forventningen om privatlivets fred, som vi havde inden for vores vægge i vores stue findes faktisk ikke på Facebook. ”

Fahmida Rashid

”Hvad der er sket, er i det væsentlige, at den onlineannonceringsverden, der ledes af Google og Facebook, har gjort alt, hvad de kan for at spore dig online, for at få fat i oplysninger om dig og derefter bruge den til kommercielle formål, som på dette tidspunkt er en slags ental. Det er at sælge reklame og profilering til adfærdsmålrettet annoncering, men det har åbnet en hel dåse orme. ”

Byron Acohido

”Der lytter altid nogen, afhængigt af om du siger, at nogen er din e-mail-udbyder, din internetudbyder, hvis du vil gå til regeringen, vil du gå til en ondsindet skuespiller, en cyber-kriminel. Det er altid i nogen interesse at lytte. ”

Fahmida Rashid

”Når du klikker på dit internet og tjekker din e-mail og derefter kontrollerer vejrstedet om morgenen – det er sandt, fordi jeg har set flere forskellige mennesker se på dette – du spores af over 200 forskellige enheder bare ved at gøre disse to aktiviteter. Vi har allerede ultimat gennemsigtighed. ”

Byron Acohido

”Fortrolighedspolitikkerne er balloneret til flere tusinde ord fra da de plejede at være 500 og det er slags et dobbeltkantet sværd. Vi straffer virksomheder for at fortælle os nøjagtigt, hvad de laver, og så bliver vi vrede, når de ikke fortæller os, hvad de gør. ”

Fahmida Rashid

”Tingenes internet er virkelig igen det næste niveau af den kommercielle side. Vi har ikke engang taget fat på de problemer, der blev indført for to, fem og ti år siden, men nu udvider vi skyen til mobile enheder og tingenes internet. ”

Byron Acohido

”Jeg tror, ​​vi har en vane til at tænke på Internet of Things som de sci-fi-film fra 80’erne og 90’erne, hvor dit hus taler til dig og laver mad til dig. Folk er ikke klar over, at det faktum, at du kan sidde derhjemme og kigge på et websted for at se, hvordan din hund har det med dit webkamera, er et Internet of Things. ”

Fahmida Rashid

”Tingenes internet er virkelig igen det næste niveau af den kommercielle side. Vi har ikke engang taget fat på de problemer, der blev indført for to, fem og ti år siden, men nu udvider vi skyen til mobile enheder og tingenes internet. ”

Byron Acohido

Fortrolighedspolitik Word Count (Facebook)


© Statista

 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map