Mest sikker Antivirus-software 2020: Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed kommer først, når du vælger en antivirus. Selvom brugervenlighed, pris og antallet af understøttede enheder er vigtige, er det hele forgæves, hvis beskyttelsen falder fladt. Ud af softwaren, som vi testede i vores antivirusanmeldelser, regerer disse fem med den største beskyttelse.


I denne vejledning til den mest sikre antivirus vil vi lægge den bedste antivirus-software imod hinanden for at give dig de bedste muligheder på markedet. Vi vil dele, hvordan vi har foretaget vores valg, og derefter sammenligne labresultater med vores praktiske test for at vise dig, hvor godt en bestemt antivirus har fungeret.

Uden for partiet anbefaler vi Bitdefender mest, da det har fremragende beskyttelsesscores, masser af funktioner og en intuitiv interface til at starte. Mens vi ser på sikkerhed her, formår Bitdefender at gøre det og alt andet godt.

Mere om:

  • Den bedste Antivirus-software 2020
  • Den bedste gratis antivirus-software til 2020
  • Den bedste antivirus til Android 2020

Den mest sikre antivirus-software 2020

Valg af den mest sikre antivirus-software

Der er mange faktorer, der går ud på at vælge antivirussoftware, fra brugervenlighed til funktioner og videre. Det er dog klart for denne guide. Sikkerhed er vores primære faktor, og alt andet er sekundært.

Vi vurderer sikkerhed er to måder: labresultater og praktisk test. Vores praktiske test er rudimentære ved hjælp af etablerede testværktøjer tilgængelige online. Det er en måde for os at bruge antivirus på er den virkelige verden og teste dens grundlæggende funktionalitet.

Når det er sagt, er labresultaterne mere konklusion, så vi bruger dem som hovedfaktoren, når vi vurderer sikkerhed. Vi refererer til tre uafhængige laboratorier, der tester antivirus et par gange om året ved hjælp af en lang liste med ægte malware.

Beskyttelsesnumre er dog ikke det eneste, vi ser på. Yderligere, proaktiv beskyttelse er et andet område, vi beskæftiger os med. Det inkluderer ransomware-beskyttelse, webcam-beskyttelse, en firewall og sikker browser.

Scantilstande er også vigtige. Vores forventning er, at en antivirus vil have fuldt system og målrettede scanninger, så mere end det skiller sig ud. Især leder vi efter UEFI-scanning, der kan udslette dybe siddende rodkits.

Vi ser dog ikke på inkluderede adgangskodeadministratorer med undtagelse af Kasperskys. I vores test faldt de fladt sammenlignet med de bedste passwordadministratorer. Dashlane er en meget bedre mulighed, og den første vi anbefaler (læs vores Dashlane-anmeldelse).

Disse områder trumfer alle andre, men vi overvejer også pris, samlet brugbarhed og funktioner i denne vejledning. Hvis en antivirus slacks i dem, men har fremragende beskyttelse, vil den stadig medtages i denne vejledning.

Vi overgår sikkerhed for hver antivirus først, så taler vi om andre grunde til, at vi kan lide det. Lad os komme på vores liste over den mest sikre antivirus-software med det ude af vejen.

1. Den mest sikre antivirus: Bitdefender

Bitdefender er konstant på toppen af ​​labresultater. Det var en af ​​kun fire antivirus for at få en niveau 1-certificering i MRG Effitas Q1 2018 fuldspektrumanalyse, som testede 337 prøver af malware på 18 udbydere.

Andre laboratorier rapporterede også imponerende antal. Bitdefender blokerede 100 procent af nul-dages og udbredt malware i AV-tests april-analyse. På det tidspunkt var industriens gennemsnit 99,5 procent.

Bitdefender-interface

AV-sammenligninger fandt lignende resultater. Bitdefender blev tildelt Advanced +, den højest mulige niveau i ydelse, fildetektion og fjernelse af malware. Under sin test i juni blokerede Bitdefender 99,8 procent af malware, der kastede sig.

Vores praktiske test afspejler disse resultater. Bitdefender havde 100 procent succes med at blokere Amtsos og Wicars prøver. Testene spredte sig fra standard Eicar testfil til en JavaScript cryptocurrency miner.

Bitdefender har også andre beskyttelsesforanstaltninger, herunder ransomware-beskyttelse og en sikker browser. Det kalder sin sikre browser “Safepay”, der bruges til online-transaktioner. Det er en separat version af dit skrivebord, der skærer alle andre forbindelser end den aktive.

Andre grunde, som vi kan lide Bitdefender

Bitdefenders beskyttelsesscore skinner, men det gør også dens andre funktioner. Det har en af ​​de bedste antivirusgrænseflader, vi har set, ved hjælp af den tilgængelige plads uden at føle sig rodet. Der er et gitter på hovedskærmen, som du kan tilpasse med “hurtige handlinger.” Fliserne åbner andre områder af applikationen, såsom det virtuelle private netværk, fra hovedskærmen.

Der er også profiler, du kan justere i klienten. Bitdefender kommer med et par konfigurerede ud af boksen, som du kan tilpasse yderligere. Profiler øger eller eliminerer beskyttelsen på bestemte måder afhængigt af den opgave, du udfører. For eksempel vil en arbejdsprofil beskytte mere mod phishing-ordninger. Profiler er valgfri, hvis du ikke ønsker at bruge dem.

Bitdefender-Profil-indstillinger

Den eneste ulempe med Bitdefender er prisen. Du kan få en plan for relativt billig eller endda gratis, hvis du bare vil have grundlæggende scanning. Rimelige planer mangler imidlertid kernebeskyttelsesfunktioner, såsom en firewall, og understøtter kun Windows. Det er dyrt, men vi anbefaler Total Security ud af indstillingerne.

Du kan lære mere om Bitdefender i vores Bitdefender-gennemgang eller tilmelde dig en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. F-Secure

F-Secure er nakke-og-hals med Bitdefender i labresultater. Det blev tildelt en niveau 1-certificering i MRG Effitas Q1 2018 fuldspektrumanalyse og en niveau 2-certificering i Q2-analysen. Det faldt i Q2-testen på grund af dårlig ydeevne med potentielt uønskede applikationer, men sund fornuft burde alligevel blokere det meste af det.

Det gjorde godt også med andre laboratorier. AV-test fandt det 100 procent effektivt mod udbredt malware og nul-dages malware i sine maj- og juni-vurderinger, hvilket er over industriens gennemsnit på 99,6 procent. Ydeevnen var også god med kun en nedgang på 12 procent, når lanceringen af ​​populære websteder.

F-Secure interface

F-Secure presterede bedre end Bitdefender i AV-sammenligningsresultater. Det blokerede 100 procent af prøverne og tjente en avanceret bedømmelse. AV-Comparatives tildelte dog kun to ud af tre mulige stjerner.

Labs var enige om, at F-Secure returnerede et højt niveau af falske positiver. I AV-Comparatives march-testen havde F-Secure 30 falske positiver ud af de 216 anvendte prøver. Trend Micro var den næsthøjeste på kun ni (læs vores Trend Micro Antivirus + anmeldelse).

Vores praktiske test var dog gode. F-Secure blokerede Wicars prøver og fem ud af seks af Amtsos prøver. Det mislykkedes download-efter-download-kategorien, men filen blev fjernet fra vores maskine, før den kunne skade.

F-Secure Antivirus-websted er blokeret

F-Secure inkluderer også en firewall, overvågning i realtid og ransomware-beskyttelse med sine planer. Hvis du køber det dyre samlede bundt, får du også Freedome VPN. Det er godt for en samlet tjeneste, der passer til en politik, der ikke er logfiler og er baseret i Finland, som har strenge privatlivslovgivning.

Det er dog ikke så godt som vores valg af den bedste VPN, især ExpressVPN (læs vores ExpressVPN-anmeldelse).

Mærkeligt nok inkluderer F-Secure ikke sin password manager til nogen plan. Det ville være en undtagelse fra vores “ingen adgangskodeadministratorer” regel. Vi gav den en høj rating i vores F-Secure Key-gennemgang og synes, det ville være en god tilføjelse i fremtiden.

Andre grunde, som vi kan lide F-Secure

F-Secure har et let installationsprogram, kun 1 MB størrelse, der afslutter installationen på under et minut. Denne lette tilgang overfører til interface, som er en af ​​vores foretrukne dele af F-Secure.

Klienten har ikke noget specielt, såsom hurtige handlinger eller profiler. I stedet segmenterer F-Secure sin magt, så brugerne kun kan få adgang til de funktioner, de ønsker. Du behøver for eksempel aldrig at gå ind på indstillingerne, men du kan finde en masse tilpasning der.

F-Secure værktøjer

F-Secure har også en online manager til alle dine enheder. Da fokus er på flerbrugerplaner, giver browsergrænsefladen kun mening. Du kan se status for dine enheder, uanset hvilken maskine du er på, og konfigurere forældreindstillinger der.

Salgsstedet for F-Secure er dets sikkerhed. Du kan lære mere om det i vores F-Secure Antivirus-gennemgang eller tilmelde dig en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

3. Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky er en interessant inkludering for denne liste. Det har fremragende laboratorieresultater, og vores hands-on-test var også imponerende, men der er anklager om, at det har spioneret på sine kunder og rapporteret til den russiske regerings privatlivsvenlige uvenlige.

Det kan være tilfældet med Rusland-relateret hysteri, i betragtning af at problemet ser ud til kun at fokusere på U.S.A. Vi har dog stadig ønsket at bemærke det, især hvis du overvejer at hente en kopi af Kaspersky.

Mens dets privatliv er tvivlsomt, er det ikke dets beskyttelse. Kaspersky blev tildelt en niveau 1-certificering i MRG Effitas Q1 og Q2 fuldspektrumanalyser. Avira var den eneste anden software, der fik denne certificering to gange i træk.

Kaspersky antivirus interface

Kaspersky vedtog også den hårde banksimulering, som MRG Effitas har. To tredjedele af antivirusen, der blev underkastet denne test, mislykkedes, inklusive F-Secure.

Vores praktiske test var god, men ikke så god som F-Secure eller Bitdefender. Kaspersky mislykkedes to af de seks prøver fra Amtso og tre af de 13 fra Wicar. Når først filerne blev downloadet, identificerede Kaspersky dem og fjernede dem.

Kaspersky har også en række beskyttelsesfunktioner. Det inkluderer en sikker browser, overvågning i realtid, en firewall, phishing-beskyttelse, ransomware-beskyttelse, webcam-beskyttelse og mere. Vi anbefalede det i vores guide til, hvordan du sikrer dit webcam.

Kaspersky tracker-blokering

Andre grunde, som vi kan lide Kaspersky

Kaspersky giver dig meget for dine penge. Planerne er billige, under $ 50 for det højeste niveau på fem enheder, og det leveres med en passwordadministrator, VPN og Safe Money, en sikker browser, der ligner Safepay.

Kaspersky-Safe-penge

Kasperskys Password Manager var et af vores valg til den bedste adgangskodemanager. Det udmærker sig i brugervenlighed og funktioner, og for en samlet software kan vi godt lide det. Du kan lære mere i vores Kaspersky Password Manager-gennemgang.

VPN er ikke så varm. Kaspersky Secure Connection er bare en reskinning af Hotspot Shield, en VPN-udbyder, vi vurderede som “fair” i vores Hotspot Shield-anmeldelse. Dets brugervenlighed og funktioner er anstændige, men en bekymrende privatlivspolitik gør det til et dårligt valg for en VPN.

Det er dog valgfrit. Kaspersky har nok funktioner til let at retfærdiggøre prisen, herunder en privatlivsrens, der fejer dine filer til identifikation af data. Det er en fremragende antivirus allround med en lav pris, fantastisk funktionssæt og enestående beskyttelsesscore.

Du kan lære mere i vores fulde Kaspersky Anti-Virus-gennemgang eller tilmelde dig en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

4. Norton Security

Norton Security gjorde så godt som Kaspersky og F-Secure i labresultater .. MRG Effitas tildelte det en niveau 1-certificering i sin Q2-fuldspektrumanalyse og en niveau 2-certificering i sin Q1-analyse.

Mens niveau 2 er en lavere certificering, hvilket betyder, at antivirus blokerede mindst 98 procent af malware, gjorde Norton det næppe i Q1-testen. En lille mængde af adfærdsblokering, ca. 2 procent, tegnede sig for Nortons dip.

Norton-interface

Det er stadig klart, at beskyttelsen er fremragende. AV-test fandt det 100 procent effektivt mod nul-dages og udbredt malware i april, hvilket var over industriens gennemsnit på 99,5 procent. Mellem de to typer angreb testede AV-test over 5.600 prøver.

AV-sammenligninger viste også 100 procent blokering i sine maj-test. På trods af den fremragende præstation led Norton det samme falske positive problem, som F-Secure gjorde. Det var dog ikke så slemt at vende 11 falske positive ud af 80.

Norton har også alle de proaktive beskyttelsesforanstaltninger, vi gerne vil se. Det inkluderer ransomware-beskyttelse, phishing-beskyttelse og en firewall, der tilpasser sig programmer, du ofte bruger, der opretter forbindelse til internettet.

Hvis malware af en eller anden grund overfører det til din maskine, renser Norton din enhed gratis eller giver dig en fuld refusion. Nortons garanti på 100 procent er et af dets stærkeste punkter.  

Andre grunde, som vi kan lide Norton Security

Symantec er et stort firma, og det betyder, at Norton kan tilbyde en lang liste over planer. Dens priser er på niveau med andre udbydere, omkring $ 30 til grundlæggende beskyttelse og omkring $ 50 for flere enheder og en premium suite, men det tilbyder en højere niveau sikkerhedspakke, som få andre udbydere har.

Du kan bundte LifeLock eller Nortons router og VPN med Security Deluxe. For $ 300 årligt får du alle funktionerne i Deluxe med støtte til op til fem enheder og op til $ 1 million i tilbagebetaling af stjålne midler.

Norton-Setup-Nødvendig

LifeLock har også proaktiv beskyttelse mod identitetstyveri. Du får advarsler om dit personnummer og kredit, mistænkelige bank- og kreditkortaktiviteter, 401 (k) og investeringsaktivitet, forbrydelser begået i dit navn og en årlig kreditrapport fra tre bureauer.

Selv med al den beskyttelse er det dog en god ide at følge vores seks tip til at forhindre identitetstyveri.

Norton har et par problemer, herunder en irriterende værktøjslinje og browserudvidelse, men samlet set opvejer brugeroplevelsen og beskyttelsesniveauet disse ulemper. Du kan lære mere i vores Norton Security-gennemgang eller prøve det med en generøs 60-dages pengene-tilbage-garanti.

5. ESET NOD32

ESET har haft blandede resultater i laboratorietest. Nogle tests roser det med fremragende beskyttelsesscore, mens det falder fladt i andre. Vores praktiske test var imidlertid imponerende, og ESETs flere scanningsindstillinger og malware-håndtering tjener det som et sted på vores liste.

Som med Norton blev ESET tildelt en niveau 1-certificering i MRG Effitas Q2-test og en niveau 2-certificering i Q1-testen. De oprindelige detektionshastigheder i Q1-testen var gode, men ikke fremragende. ESET gik glip af to prøver ud af de 337 testede, blokerede yderligere to inden for 24 timer og adfærdsligt blokerede en anden.  

ESET NOD32-interface

Andre laboratorier havde dog et par problemer. AV-test fandt den 100 procent effektiv mod udbredt malware, men den snublede mod nul-dages angreb. Det blokerede kun 97,9 procent i november 2017 og 98,9 procent i december, under industriens gennemsnit på 99,5 procent.

AV-sammenligninger fandt en blokeringsgrad på 99,1 procent mellem februar og juni 2018, da den overvågede ESET. Der er dog variation i testen, og scoringen blev bragt ned af den værste måned, april, der havde en beskyttelsesgrad på 98,2 procent.

ESET blokerede for alle prøver, vi brugte i vores hands-on-test – seks fra Amtso og 13 fra Wicar. Vi kan godt lide at ESET giver dig besked om, at det fungerer. Andre antivirus fungerer i baggrunden og giver ingen indikation af, at en trussel er blevet blokeret.

Det håndterer potentielt uønskede applikationer især godt. Under installationen kan du vælge, om ESET skal underrette dig om PUA’er eller blokere dem automatisk. Da vi downloadede en, underrettede ESET os og spurgte, om vi ville fortsætte.

ESET NOD32 potentielt uønsket anvendelse

Scantilstande er også imponerende. ESET kan scanne på filniveau, imponerende i betragtning af at antivirus ikke engang kan røre mapper. Det har også en omfattende UEFI-scanning for at fange al malware, der har arbejdet sig for dybt i dit operativsystem.

Andre grunde, som vi kan lide ESET

ESETs interface, især ved scanning, fungerer godt. Du kan trække og slippe en fil eller mappe ind i grænsefladen, og en scanning begynder straks. Det er en mere intuitiv måde at håndtere målrettede scanninger end at gennemse i et mappehierarki.

ESET NOD32 scanningsindstillinger

Hvis du opgraderer forbi base NOD32-beskyttelsespakken, får du yderligere funktioner. Internetsikkerhed inkluderer en sikker bankbrowser, der adskiller dit normale skrivebord fra din bank. Ligesom Bitdefender, skærer den alle forbindelser uden for din banksession.

Du kan tilføje et ekstra lag ransomware-beskyttelse, hvis du henter Smart Security. Det inkluderer filkryptering, hvilket betyder, at enhver mappe, fil eller flytbar kan beskyttes, hvis du får ransomware, og den prøver at gribe dem.

ESET Smart Security-installationsindstillinger

Alle planerne er også billige, så længe du kun behøver at beskytte en enkelt enhed. ESET har en underlig prisordning sammenlignet med andre førende antivirus, så du kan vælge det nøjagtige antal enheder, du har brug for, og opkræve $ 10 pr..

Du får dog meget for dine penge, men ikke mindst en intuitiv grænseflade. Det mangler AVG (læs vores AVG-anmeldelse) i den forbindelse, men det er stadig godt. Du kan lære mere i vores ESET NOD32-gennemgang eller prøve det med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Afsluttende tanker

Samlet set er Bitdefender, Kaspersky og F-Secure de mest sikre antivirus på markedet. ESET og Norton er også gode, men der er et par ulemper, der forhindrer os i at anbefale dem til toppen af ​​denne liste.

Cyberkriminalitet bliver mere udbredt, og et stærkt antivirus er det første skridt for at beskytte mod det. En password manager hjælper også meget med at beskytte dig mod brute force angreb og keyloggers.

Hvilken antivirus bruger du? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me