Googles fremtid og skyen: Vores opdeling af I / O 2015

Enhver teknologikonference er forpligtet til at være fyldt med ny hardware og software til at gøre brugernes liv bedre. Google I / O-konference, der fandt sted 28. til 29. maj 2015, var ingen undtagelse.


I løbet af det to dage lange seminar kom nogle af de bedste Android-udviklere for at vise kommende projekter til platformen. Deres tilbud skuffede bestemt ikke de hardcore fans.

Mens mange af de hotteste emner blev dækket i keynote-adressen, var ikke alle de største punkter begrænset til to-timers samtalen.

Android Wear

Opdateringen til Android Wear var ikke den største nyhed, da der var lidt at annoncere på dette tidspunkt, men den genererede stadig en masse interesse. Denne enhed er Googles svar på Apple smart watch, der allerede er på markedet. Mens der ikke var meget mere at annoncere, listede de, at der er nye apps, der kommer til enheden.

Uber, FourSquare og City Mapper vil være tilgængelige i de kommende måneder. Nogle software, som Uber, kan bruge Google-stemmekommandoer.

Google I / O 2015
© Google

For dem, der stadig ikke er klar over, hvor Android Wear slår Apples smartur, har denne enhed indbygget WiFi og GPS. Den synkroniseres stadig med brugerens smartphone, men den kan let opdateres uden, at telefonen praktisk talt er knyttet til brugerens hofte. Telefonen behøver ikke engang at være tændt for hurtig adgang til e-mail.

At se, at den ikke har været i konstant synkronisering med en smartphone, gør det til et bedre valg end Apple. Selvfølgelig er der spekulerer på, hvorfor nogen vil prøve at læse e-mail på en lille skærm, f.eks. Et urflade.

Men det kan være nyttigt for nogen, der er på farten og har brug for øjeblikkelig adgang og ikke har deres telefon praktisk.

ATAP: ARA og Vault

Projekt ARA er noget, der er antydet i længe. Det modulære smartphone-produkt er stadig i værker. Det gjorde dog et udseende. Enheden blev sat sammen på scenen for alle at se. Når det var aktiveret, registrerede systemet, at kameramodulet manglede (med vilje udeladt for at vise, at enheden finder det).

Når den blev tilføjet, tog programlederen et billede for at vise dets funktionalitet.

Google I / O 2015
© Android Central

Mens den modulære enhed muligvis appellerer til nogle, er den lidt klodset. En enkelt komponent kan fjernes og erstattes med noget andet. Det betyder dog, at brugeren skal have alle disse “skaller”, som de kaldes, praktisk. Ja, brugeren får den ultimative tilpasning, så enheden ser nøjagtigt ud, som de vil have den, men til hvilke omkostninger. Personligt virker det lidt meget for en mobiltelefon.

ARA lavede sit udstillingsvindue under teamet Præsentation af avanceret teknologi og projekter (ATAP). Projekter Vault debuterede også.

Vault er et spændende program. Det fungerer på et micro SD-kort, men kan køre uafhængigt af hardware og software. Tanken er at øge sikkerheden, mens man undgår adgangskoder, som let kan hackes. Undersøgelsen gennemført af ATAP viser, at den måske endda er mere sikker end en fingeraftrykslås.

Intel kæmper mod Parkinson
© Intel / MJFF

Vault-brugere ville være i stand til at kommunikere med hinanden uden at telefonerne kunne læse oplysningerne. Designet tillader denne enhed at være et operativsystem agnostisk og behøver ingen hjælp fra værtssystemet til at fungere.

Dette er faktisk et interessant program, der bringer et nyt sikkerhedsniveau til kommunikation. Da den enhed eller telefon, der bruges, ikke kan læse informationen, kan det gøre det til en meget mere sikker måde at sende og modtage tekst- eller e-mail-kommunikation.

Når sikkerhedsproblemer er, hvad de er, kan dette være en god måde at tilføje et ekstra lag med privatliv.

Brillo

Når det kom til hovednotatadressen, var der mange nye åbenbaringer, der tog centrum. Brillo var inkluderet i meddelelserne. Dette nye operativsystem er baseret på Android-designet. Det er begrænset til kun de lavere niveauer af den populære software, men den understøtter dog mange af de samme apps, WiFi og Bluetooth Low Energy, som Android-brugere er vant til.

Google I / O 2015
© Google

Den spændende del om Brillo er ikke, at den har minimale systemkrav. Det er det faktum, at det er det basale operativsystem til Googles forventede Internet of Things. Det nye operativsystem fungerer sammen med Weave, et kommunikationslag, der giver de forskellige enheder mulighed for at finde hinanden og kommunikere.

Fordi Brillo er baseret på Android-operativsystemet, fungerer det godt med enheder, der kører dette operativsystem. Brugere vil se de samme oplysninger vises på samme måde, uanset hvilken enhed de er på.

Ifølge Senior VP Sundar Pichai:

”Enhver Android-enhed, der er tilsluttet en enhed baseret på Brillo eller Weave, vil en bruger se det samme, uanset hvad. Vi ønsker at forbinde enheder på en problemfri og intuitiv måde og få dem til at fungere bedre for brugerne. ”

Brillo-enheder forventes at være ude i kvartal 3, mens Weave-systemer skal være ude i slutningen af ​​kvartal 4.

Hvis Google kan trække i gang med at få enheder til at forbinde problemfrit, som de vil, kan det gøre tingenes internet til virkelighed. Ideen bag at lave to programmer, der fungerer i tandem og baseret på nuværende teknologi, er hvad der kunne få dette system til at fungere bedre end rivaliserende software.

Vi ser frem til at se, hvordan dette spiller ud, og hvis det fungerer så godt, som de ønsker.

Android M

Den sandsynligvis mest spændende meddelelse for Android-brugere var annonceringen af ​​Android M, det nyeste operativsystem. Android M-opgraderinger starter med, hvordan det håndterer apps. I stedet for at skulle acceptere alle forudindstillede tilladelser, når en app først installeres, giver det nye operativsystem brugeren mulighed for at indstille specifikke indstillinger, der gør opdateringen lettere.

Google I / O 2015
© Google

Derudover kan udviklere udpege, hvilket stykke software de ønsker at være i stand til at åbne deres applikation. Nyt til Android M er Doze-funktionen. Det er en ny måde for enheder at spare på batteriets levetid.

Denne forbedring bruger bevægelsesdetektion til at bestemme, hvornår telefonen eller tabletten skal være i fred i en periode. Den nye USB-port type C gør opladningen hurtigere, og brugerne behøver ikke at bekymre sig om at sætte den på hovedet på grund af den tovejsfunktion på ledningen.

Brugere kan bruge den nye ledning til at oplade deres telefon eller bruge telefonen til at oplade en anden enhed. Android M-brugere kan også nyde disse funktioner:

 • Android Pay: Googles svar på Apple Pay. Ingen kontonumre skal deles med butikken, alle transaktioner kan gå via en bank- eller Google-app. Kan bruges i over 700.000 butikker i USA.
 • Fingeraftryk: I stedet for at stole på, at enheden skal aktiveres fingeraftryk, har Android M denne funktion indbygget for at give brugerne yderligere sikkerhed. Planerne for denne funktion inkluderer, at API-udviklere kan drage fordel, f.eks. Ved hjælp af et fingeraftryk til at bekræfte køb.
 • Tilpassede Chrome-faner: Apps kan køre browseren ovenpå, hvilket gør applikationen til en brugerdefineret fane. Tilpasning kan også afsluttes gennem farve eller branding.

Tanken bag Android M er at gøre enhederne køre hurtigere og mere sikre. Konceptet ser lovende ud, appspecifikationerne og ændringer i batterisparer alene gør det værd at opgradere operativsystemet. Hvis systemet er så vellykket, som vi tror, ​​det kunne være, vil det være interessant at se, hvor mange andre udviklere der bruger nogle af disse funktioner i produkterne.

Nu på Tap

Endelig er Googles applikation Now on Tap en interessant ændring af deres indbyggede assistent. Denne software er designet til at blive brugt i enhver app ved at trykke på og holde knappen Hjem nede.

Google I / O 2015
© Cnet

I stedet for bare at hjælpe brugerne med at huske ting som møder og afhente renseri i slutningen af ​​dagen, tilføjer det påmindelser, hjælper med at finde restauranter eller endda hente oplysninger om en film, der er nævnt i en e-mail eller tekst. Nu på Tap tager også stemmekommandoer og giver øjeblikkelige svar. Det fungerer med Android M.

Vi elsker det faktum, at du kan tjekke specifikke oplysninger uden at forlade appen. Det gør det virkelig til en af ​​de mest nyttige assistenter, som mobile enheder kunne have. At være i stand til at slå filmtider eller restauranter i nærheden, bare fordi det er nævnt i en e-mail eller tekst, kan være en tidsbesparende.

Konklusion

Googles I / O 2015 har mange interessante programmer, der kommer til udgivelse i år. Du kan se nøgleadressen her.

Et par få er allerede frigivet for offentligheden, såsom den meget forventede Google Photo, der blev offentliggjort sent i sidste uge. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map