Google Drive vs Box: Del din verden med sikkerhed

Når produktivitet er målet, matcher få cloud-opbevaringsløsninger Google Drive. Sikkerhedskopieret af Google Dokumenter og et stort og voksende-større bibliotek med apps fra tredjepart leverer Google Drive en samarbejdslegeplads, der får de kreative juice til at flyde.


Tilføj 15 GB gratis lagerplads, og Google Drevs tætte bånd til Gmail og Android, og vi får hvorfor Google Drev slynger sig over skylagermarkedet med over 800 millioner registre.

Der findes bedre tilbud og helt sikkert bedre sikkerhed, hvilket er grunden til, at vi ikke har Google Drive på toppen af ​​vores bedste cloud-lagringsranking. Vi har dog stadig undret os over, om der er en bedre cloud-opbevaringsløsning til at få tingene gjort.

Der er et par konkurrenter, herunder Google Drevs to nærmeste rivaler i Dropbox og OneDrive. I denne artikel fokuserer vi på en tredje, mindre kendt mulighed: Box, en cloud-opbevaringsløsning kendt for sine forretningsplaner og understøtter samarbejde med flere medlemmer.

Boks har ikke de numre, som Google Drev har. Virksomheden bag det fokuserer sin markedsføringsindsats på at appellere til kostume-og-slips-mængden med ringe interesse for hjemmeforbrugere, hvilket fremgår af en individuel plan, der koster over $ 11 pr. Måned for en underunderende 100 GB lagerplads.

Til forretningsbrug rangerer vi Box højt på listen over bedste udbydere af synkronisering og deling af virksomheder takket være dens ubegrænsede lagerplaner og praktiske brugeradministrationsfunktioner. Det er mere velegnet end Dropbox til virksomhedsbrug, for ikke at nævne Google Drive.

Målet med denne artikel er at sammenligne produktivitetsfunktionerne i Google Drive og Box. Selvom uafhængige freelancers behov varierer meget fra, for eksempel, advokater, vil vi forsøge at tage et bredt syn, så du vælger den, der bedst matcher dine arbejdsbehov.

Tiden er inde for Google Drive versus Box. Gem din nørde raseri til slutningen.

Google Drive vs Box: Vores metode

Der er forskellige tilgange til evaluering af skylagring. Vi kunne dykke dybt ind i støtte og sikkerhed, som begge er afgørende overvejelser, som du skal tage højde for, før du tilmelder dig en service, men vi vil blande nogle af de sædvanlige emner for at fokusere på produktivitet. Vi vil ikke engang tale om omkostninger bortset fra nogle afslappet omtale.

Vi brød vores analyse op i fem runder: kontorpakker, apps til notering, tredjepartsapps, filsynkronisering og samarbejde. Efter at have læst denne artikel har vi en komplet gennemgang af Google Drive, ud over en Box Business-gennemgang, som du kan læse for mere information.

Lad os komme i gang.

1

Kontorsuiter

Her på Cloudwards.net er vores foretrukne ting ved Google Drev Google Docs, en af ​​de to eller tre bedste skybaserede kontorpakker, der er tilgængelige. Vi hævder, at det ikke ville være værd at bruge andet, hovedsageligt på grund af Alphabet Inc.s tørst efter brugerdata og følgelig slap tilgang til sikkerhed.

Der er måder at beskytte dig selv fra Googles spidse tandmarkedsførere, herunder at bruge en privat krypteringstjeneste som Boxcryptor til at kryptere dine filer. Dog kan alle filer, der er krypteret ende til ende ved hjælp af et værktøj som Boxcryptor, ikke åbnes eller endda forhåndsvises ved hjælp af Google Docs.

Navnet Google Docs refererer til både selve pakken og pakkens tekstbehandler. Øjeblikkelig discombobulation til side konkurrerer pakken Office Online med hensyn til brugervenlighed og funktioner. Ligesom Microsofts cloud office-pakke er det helt gratis.

En af de bedste ting ved Docs er, hvor godt det egner sig til samarbejde. Ved at dele filadgang med andre kan du invitere dem til at give kommentarer, foretage redigeringer eller forlade redigeringsforslag.

Bortset fra Google Dokumenter ordbehandleren inkluderer andre apps, der er inkluderet i pakken, Google Sheets, Google Slides, Google Forms og Google Drawings.

Google Sheets giver et regnearksmiljø med alle de funktioner, du kunne forvente, såsom ark, diagrammer, filtre og funktioner.

Til præsentationer skal du bruge Google Slides, mens Google Formularer kan bruges til at oprette afstemninger, quizzer, jobansøgninger og andre former. Google Forms har flere foruddannede temaer til hjælp, som skabeloner til RSVP’er, feedback fra kunder, kontaktoplysninger og begivenhedsinvitationer.

Google Tegninger kan bruges til at oprette flowdiagrammer, webstedsplaner, konceptkort og andre diagrammer. Mens de underwhelming sammenlignet med LucidChart eller Microsoft Visio, er ingen af ​​disse programmer gratis.

Med sin oprindelige, godt designede kontorpakke, har Google en fordel, som ingen cloud-lagerudbydere uden for Microsoft og Apple kan matche. I stedet for at oprette deres egne kontorapps, integrerer mange cloud-opbevaringsløsninger simpelthen dem, der er lavet af andre.

Box tager ikke kun denne tilgang, det går længere end de fleste ved at samarbejde med Microsoft og Google om at tilbyde værktøjer fra begge kontorsuiter.

Fra Box-webgrænsefladen kan du oprette nye Microsoft Word-, Excel- eller PowerPoint-filer ud over Google Docs og Sheets-filer. Box kan også bruges til at forhåndsvise og redigere filer oprettet i Google Drive og OneDrive og flyttet til Box-skyen (måske ved hjælp af et cloud-to-cloud-styringsværktøj).

Box har apps til Docs og Office integreret i dets webværktøj, men redigeringerne for Docs er faktisk lavet på Googles sky-netværk og derefter gemt i Box, hvilket betyder, at du bliver nødt til at oprette en Google-konto.

Funktionerne er de samme, uanset om du bruger Box, eller bruger OneDrive eller Google Drive direkte. Adgang til begge suiter er gratis.

En af de store fordele ved at bruge Box fra et produktivitetsmæssigt synspunkt kommer fra det faktum, at nogle mennesker er Google Docs-konverteringer, mens andre er Microsoft Office-skærme. Med Box kan du arbejde med begge dele og levere indhold i begge format.

I boksen får du ikke adgang til Google Slides, Formularer eller Tegninger. Google har også et Office 365-plugin, der kan gemme filer på og få adgang til filer, der er gemt i din Google Drive-konto. Derudover har Google Drev en Office Compatibility Mode-indstilling, der kan bruges til at redigere Microsoft-filer ved hjælp af Google Docs.

Når det kommer til kontorværktøjer, udmærker Google Drive og Box sig. Vi giver runde en til Box, fordi du ikke behøver at forlade Box-grænsefladen for at oprette og redigere Google og Microsoft-filer, men sejren er slank.

Runde: Office Suites Point for Box Business

Google Drev-logo
Box Business Logo

2

Bemærk-tagende apps

Cloud-notesbøger er for kreativitet, hvad rumtemperatur oksekød er for E. coli. Vi har tidligere offentliggjort en guide til de bedste tilgængelige notat-apps, og selvom Evernote måske er vores favorit, har Google og Box poster, der har oprettet listen i Google Keep og Box Notes.

Teknisk set er Google Keep ikke en del af Google Drev-økosystemet. Keep forbruger ikke Google Drev-lagring – hvilket er en god ting – og du kan ikke starte det fra Google Drev-grænsefladen. Når det er sagt, vil vi overveje det her på basis af, at det integreres med Google Dokumenter.

Google Keep fungerer bedst til hurtige memoer til sig selv og opgavelister. Mens du kan få adgang til Keep ved hjælp af din browser, er det smartphone-appen til Android og iOS, som de fleste mennesker finder nyttige.

De vigtigste funktioner inkluderer stemmeoptagelse, tale-til-tekst-konvertering, tjeklister og alarm-påmindelser. Det er den perfekte ledsager til kreative sind, der konstant udrangerer ideer, men ikke har noget sted at placere dem, f.eks. Mens hun sidder fast midt i en formiddagstrafik eller ligger vågen midt om natten.

Noter oprettet ved hjælp af Google Keep har en grænse på 20.000 tegn, hvilket er omkring 4.000 ord, og der er ingen mulighed for at oprette organisatoriske notebooks, så vi anbefaler ikke Google Keep til detaljeret undersøgelse. Du kan dog oprette ubegrænsede noter uden nogensinde at bekymre dig om lagerplads.

Noter lavet med boksnotater er ikke begrænset af en lignende lille tegngrænse – hætten er 500.000 tegn og 200 sider. Uden at organisere funktioner såsom notebooks og note-tagging kan vi imidlertid heller ikke anbefale Box’s værktøj til detaljerede forskningsprojekter. Ligesom Google Keep giver Box Notes ikke meget til tekstformateringsindstillinger.

Box Noter fungerer godt til at tage memoer og møde noter og dele disse kreationer med andre. Op til 20 personer kan redigere den samme note samtidigt, og Box Notes opretter nye versioner hvert 30. sekund, i tilfælde af at du har brug for at rulle uønskede ændringer tilbage. Brugere af Box Business kan også spore, se, redigere og slette noter.

Disse funktioner stemmer godt overens med ideen om Box som et cloud-lagringsværktøj, der er bedst egnet til arbejdspladsens produktivitet. Selvom Box Notes har en vis værdi, giver vi runde to til Google takket være Keep’s stemmeoptagelse og listefunktioner sammen med dens fremragende mobiloplevelse.

Runde: Bemærk-tagning af Apps Point til Google Drive

Google Drev-logo
Box Business Logo

3

Tredjepartsapps

Runde tre vil fokusere på andre tredjeparts appintegrationer end Microsoft Office.

Tredjepartsapps er et område, hvor Google har udmærket sig, delvis takket være en mere eller mindre fri for alle holdning til dens API og uden for innovation. Bortset fra Google Dokumenter og en af ​​de bedste tilgængelige gratis lagerplaner, er Googles app-bibliotek fra tredjepart muligvis det bedste ved det.

Det er sandt, at mange af de hundreder af apps, der er tilgængelige i dette bibliotek, er, for at sige det veltalende, total skrammel takket være den samme åbne udviklingsholdning, men der er mange nyttige apps, der kan findes.

Få adgang til appbiblioteket ved at klikke på “nyt” øverst til venstre på Google Drev, derefter “mere” og “tilslut flere apps.”

Brug søgefeltet til at finde apps eller gennemse efter kategori. Når du først har fundet det, du vil have, kræver det kun at klikke på en “forbindelse” -knap for at integrere det med Google Drev.

App-kategorier inkluderer blandt andet produktivitet, social og uddannelse. Under disse kategorier finder du .pdf-redaktører, tekstredaktører, billedredaktører, diagramskabere, workflow-værktøjer, filtypekonvertere, chatværktøjer, faxværktøjer, værktøjer til at oprette .gifs – du får ideen.

Nogle af vores favoritter inkluderer:

 • DocHub: .pdf editor
 • Lumin PDF: .pdf editor
 • Pixlr Editor: billedredigeringsprogram
 • GeoGebra: matematisk værktøj til grafering, geometri osv
 • WeVideo: videoredigeringsprogram
 • PicMonkey: fotoredigeringsprogram

Det er en værktøjskasse for det meste uden rival mellem cloud-lagringstjenester, med kun to der kommer tæt på: Egnyte Connect og Box. For at finde og forbinde apps via Box-grænsefladen, skal du klikke på “apps” -linket i din brugerprofilmenu for at åbne applikationsbiblioteket.

Du kan finde specifikke apps vha. Søgefeltet eller gennemgå indstillingerne efter kategorier, såsom annotation, samarbejde, redigering og sikkerhed. Afhængig af dine behov er en mulig fordel ved Box i forhold til Google Drive, at det har mange flere apps designet til forretningsbrug.

Valgmulighederne inkluderer .pdf-redaktører, software til opkaldsoptagelse, Agile-Scrum-administrationsapps, faktureringssoftware og task trackers. Der er alt for mange apps til at navngive dem alle, men her er et par bemærkninger:

 • Adobe Acrobat: .pdf editor
 • 1. opkaldspost: fange telefonopkald
 • Agilewords: gennemgå og godkende dokumenter
 • AppCooker: projektstyring til appudvikling
 • BigMind Pro: indsamle ideer og brainstorm
 • DocuSign: indsamle underskrifter

Valg mellem Google Drive og Box, når det kommer til apps fra tredjepart, afhænger af, hvilke apps du har brug for, og hvad du gør til arbejde. Som en generel tommelfingerregel – vægt på generelt – passer Googles appbibliotek bedre til freelancere og studerende, mens Boxs bibliotek fungerer bedst for hvidbåndssættet.

Vi sidder sammen med Google, fordi vi tror, ​​at flere mennesker vil finde værdi i dens appsamling, men er velkomne til at være uenige med det. Vi foreslår, at du opretter gratis konti med begge tjenester for at kontrollere mulighederne for dig selv.

Hvis du finder ud af, at både Google Drive og Box har apps, du kan lide, kan du administrere dem sammen ved hjælp af et multi-cloud-styringsværktøj som Otixo (læs vores Otixo-anmeldelse).

Runde: Apps fra tredjepart til Google Drive

Google Drev-logo
Box Business Logo

4

Filsynkronisering

De fleste cloud-lagringsværktøjer giver dig mulighed for at synkronisere filer på tværs af enheder. Ved at fungere som mellemmand mellem slutpunkter, kan du redigere en fil på en enhed og se de ændringer, der reflekteres på en anden kort efter. Ideelt betyder “kort” nær realtid, men nogle cloud-lagringstjenester synkroniseres hurtigere end andre.

Google Drive og Box følger den velkendte synkroniseringsmappemodel, der er perfektioneret af Dropbox: installer en desktop-klient, og der oprettes en sky-forbundet mappe i dit filsystem. Alle filer eller mapper, der er placeret i den mappe, sendes til skyen og distribueres derefter til enhver anden enhed med en synkroniseringsklient, der er forbundet til din lagringskonto.

Hverken Google Drive eller Box throttle sync-hastigheder. Uploads og downloads skal afhænge af kvaliteten af ​​din internetforbindelse. I test, der blev udført for vores anmeldelser, udførte Google Drive konsekvent hurtigere filoverførsler, mens downloads til de to tjenester var omtrent det samme.

Tid til at uploade 1 GB testmappe (i minutter) Gennemsnitlig upload: Gennemsnitlig download:
Google Drev:10:4704:55
Box Business:16:0005:10

Boks kan ikke håndtere filer, der er større end 5 GB, heller ikke, og det er kun hvis du er en forretnings- eller virksomhedsabonnent. Billigere abonnementer har et loft på 2 GB, og Boxs gratis plan er begrænset til 250 MB. Med Google Drev kan du uploade og synkronisere filer på op til 5 TB.

Google Drive har en synkroniseringsgrænse på 750 GB pr. Dag, hvorefter du blokeres for at uploade flere filer, indtil næste dag (hvis du har en fil, der er større end 750 GB, afsluttes uploaden, før den fjernes).

For at bruge skylagring til at frigøre plads på harddisken, skal du være i stand til at slå synkronisering fra, da det er en mekanisme, der er afhængig af at gemme filer i skyen og på dit computerdrev. Google Drive og Box har en selektiv synkroniseringsfunktion, der lader dig gøre netop det.

Begge tjenester giver dig mulighed for at indstille upload- og downloadbåndbreddegrænser. Indstilling af grænser vil bremse synkroniseringen, men vil også spare computerressourcer til andre opgaver, som at se videoer på Cloudwards.net YouTube-kanal.

Overordnet set begge cloud-lagringstjenester et acceptabelt jobsynkroniseringsfiler, skønt hverken topper vores liste for bedste cloud-lagring til synkronisering. Vi glæder os til Google for at støtte større filstørrelser og have bedre resultater ved filoverførsler.

Runde: Filsynkroniseringspunkt for Google Drev

Google Drev-logo
Box Business Logo

5

Samarbejde

Cloudlagrings potentiale til at drive samarbejdsindsats er noget, som Google Drive og Box udnytter såvel som enhver anden udbyder med undtagelse af Egnyte Connect, en service, der indeholder nogle praktiske opgaveradministrationsfunktioner (læs vores Egnyte Connect-gennemgang).

Det centrale i samarbejde med Google Drive eller Box er deling af filer og mapper, en funktion, der er afhængig af oprettelsen af ​​weblink, som andre kan bruge til at få adgang til dit indhold.

Vi har en separat artikel om den bedste cloud-opbevaring til fildeling, der berører nogle af de sikkerhedsfunktioner, vi ønsker at se for at låse disse links, da oprettelse af webadresser til adgang til filer kan være risikabelt. Google whiffs på de fleste af dem; Kassen gør det ikke.

Deling af indhold fra Google Drev er let: højreklik på mappen eller filen og klik på “del.”

Når du deler indhold, kan du invitere andre via e-mail-adresse eller oprette et delbart link, der kan placeres på en social media-konto, Slack channel eller andre steder. Google Drev-links kan begrænses med tilladelser med muligheder for kun at se, redigere og kommentere.

Vi kan godt lide tilladelsesindstillingerne, men vi vil gerne se adgangskodebeskyttelse og udløbsdatoer tilføjet for at hjælpe med at holde disse links væk fra uønskede øjne.

I boksen kan du også dele ved hjælp af e-mail-invitationer eller links, men med flere indstillinger for at sikre linksikkerhed end Google Drev. Valgmulighederne inkluderer adgangskodebeskyttelse, automatisk linkudløb og et afkrydsningsfelt, der forhindrer download af indhold.

For forretningsplanabonnenter inkluderer Box en “grupper” -funktion, der giver dig mulighed for at anvende mappeadgangstilladelser til flere personer på en gang, f.eks. Til en redigerings- eller grafisk designafdeling.

Box Business har mange flere brugeradministrationsfunktioner, der hjælper med samarbejde. Disse inkluderer at lade peers synkronisere filer til deres desktops og forhindre dem i at samarbejde med ikke-gruppemedlemmer.

Når du tilføjer mappetilladelser med Box Business, er der mange flere valgmuligheder end hvad du finder med Google Drev. Valgmulighederne inkluderer:

 • Medejer: Kan gøre alt inklusive alle administratoropgaver
 • Editor: Kan gøre alt undtagen begrænse invitationer
 • Viewer Uploader: Grundlæggende bruger med uploadfunktioner
 • Previewer Uploader: Begrænset bruger med uploadfunktioner
 • Viewer: Grundlæggende bruger uden uploadfunktioner
 • Previewer: Begrænset bruger uden uploadfunktioner
 • Uploader: Kan uploade indhold og oprette undermapper

Disse frynsegoder er ikke tilgængelige for Box Personal-brugere, men for dem, der leder efter cloud-lager, der er bygget til samarbejde med flere brugere i en forretningsindstilling, trumf Box let Google Drive.

Runde: Samarbejdspunkt for kassevirksomhed

Google Drev-logo
Box Business Logo

6

Endelig dom

Den endelige tabulering er inde, og den giver op til tre runder for Google Drive og to for Box.

Selvom vi kan lide, at Box understøtter både Google Docs og Office Online, og synes, det har bedre fildelingsfunktioner, har Google Drive en mere nyttig notat-app, en mere interessant samling af tredjepartsintegrationer og synkroniserer filer mere glat end Box.

Vi tror, ​​at den endelige split af runder er sandt: flere mennesker vil opleve, at Google Drive letter deres produktivitetsmål end Box. Gabet er dog ikke så bredt, som du måske forventer, og for virksomheder, der jonglerer med en stor arbejdsstyrke, vil vi påstå, at Box Business giver mere værdi.

Er du en Google Drev-fan, eller foretrækker du Box til at få tingene gjort? Del dine tanker i kommentarerne herunder, og tak for at have læst.

Samlet vinder: Google-drev

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map