Dropbox Paper vs Google Docs: Hvilket er bedre til at arbejde online?

Dropbox Paper blev lanceret i januar 2017 og er en ny rival for Google Docs, tekstbehandleren i Googles kontorpakke. Vi i Cloudwards.net bruger Google Docs til at samarbejde, og det har vist sig at være meget kapabelt. Dropbox Paper er stadig et nyt udyr og kan vippe balancen, hvorfor vi gør denne Dropbox Paper vs Google Docs-sammenligning (læs vores Dropbox Paper anmeldelse).


De to apps er nyttige, fordi de giver dig mulighed for at efterlade offline-redaktører og samarbejde med andre online i realtid. Funktioner som versionhistorik, kommentarer og forslag gør det lettere end at arbejde på et dokument offline, sende det, modtage feedback, anvende det og sende det igen.

Når du er færdig med dit arbejde, er det nemt at dele med andre eller sende på sociale netværk. Du kan også lave nye versioner af et dokument, mens du beholder de gamle, så det er nemt at revidere eller rulle tilbage. Hvis din harddisk funktionsfejl eller nedbrud, er der ingen garanti for gendannelse af software, der hjælper, så du har det roligt at vide, at dine filer også er sikre i skyen.

Hvis du ikke har tid til at læse logikken og bare ønsker svaret, vinder Google Dokumenter. Selvom det ikke er så attraktivt som Dropbox Paper og ikke kan integrere medier, har det mere kraftfulde funktioner, herunder bedre tekstredigering og sideformatering. Det kan også få adgang til et ekspansivt bibliotek med tredjepartsudvidelser.

For resten af ​​artiklen vil vi give dig en dybdegående sammenligning af de to programmer. Hvis du vil lære mere om den underliggende service bag Dropbox Paper, skal du læse vores Dropbox-gennemgang. Hvis du gerne vil vide om et andet produkt, som Google tilbyder, kan du læse vores Google Drev-anmeldelse. Det lavede vores bedste gratis skydelagerliste.

Slaget: Dropbox Paper vs Google Docs

Lad os komme til kampen med ringopsætningen. Vi har opdelt denne artikel i flere runder, hvor vi kan se, hvordan de to deltagere matcher hinanden.

Runde et: interface

Selvom der ikke er bogføring for smag, er nogle ting indlysende. Dropbox Papers interface ser ren og moderne ud. Google Dokumenter ser ud som en klon af Microsoft Word. Når det er sagt, er det ikke en dårlig ting at ligner Word, da brugere, der er bekendt med det, ikke har problemer med at tilpasse sig.

papir-vs-docs-papir-grænseflade

For brugervenlighed har Dropbox Paper en menu, der kondenseres til en enkelt rulleliste, der gør det lettere at finde nogle af funktionerne. Det hjælper også, at der ikke er mange at vælge imellem. Google Dokumenter organiserer dem i separate menuer øverst på dokumentet. Du kan søge efter den mulighed, du har brug for, ved hjælp af “hjælp” -menuen, hvis du ikke kan finde den.

papir-vs-docs-google-grænseflade

I nederste højre hjørne af Papir kan du finde linket til tastaturgenveje. Vi elsker at det popper ud fra siden, viser dig de nødvendige oplysninger på en klar og attraktiv måde og dækker ikke dokumentet. Ved hjælp af Dokumenter skal du gå til “hjælp” -menuen og derefter håndtere et pop op-vindue. Det er klart, men trist. Du kan dog søge igennem det.

Selvom Google Docs ‘interface ikke er dårlig på nogen måde, giver vi den første runde til Paper, hvis kun med en svag margin.

Vinder: Dropbox-papir

Runde to: Deling

Du har kun brug for et enkelt klik for at få et delbart link med Dropbox Paper, mens Google Dokumenter kræver, at du åbner delingsmenuen. Docs’s metode er praktisk, hvis du dog ønsker at indstille tilladelser. Alt er ét sted, og du kan indstille dem separat for hver bruger, mens du inviterer dem. Papir har en separat menu til tilladelser.

papir-vs-docs-papir-aktie

Dokumenter giver dig mulighed for at dele direkte til Google+, Facebook og Twitter. Papir kan sendes direkte til Slack.

papir-vs-docs-google-aktie

Ved hjælp af Dokumenter kan du også aktivere ejerindstillinger, f.eks. Forhindre redaktører i at ændre adgangstilladelser eller tilføje nye mennesker og afvise kommentatorer og seere fra at downloade, udskrive eller kopiere din fil. Du kan også gøre dokumentet offentligt tilgængeligt for alle med linket eller kun for at vælge personer. Papir kan kun gøre de to sidste.

Google Dokumenter er den åbenlyse vinder, da det giver mere kontrol over, hvem der får at gøre hvad med dine dokumenter, og det kan dele dem til sociale netværk. Hvis du har brug for at dele andre filtyper end dokumenter, skal du læse vores bedste cloud-lager til deling.

Vinder: Google Dokumenter

Runde tre: Formateringsfunktioner

Dropbox-papir har en hurtig måde at formatere tekst på: vælg det ord eller den tekst, du vil formatere, og der vises en flot værktøjslinje med indstillinger for at gøre den fed, tilføje en fremhævning eller gennemstrækning, ændre den til en overskrift, starte en punktliste , opret en kommentar eller skriv den til en opgaveliste. Du skal bruge Markdown for at få adgang til resten af ​​indstillingerne, selvom der ikke er mange.

papir-vs-docs-papir-formatering

Google Docs ligner ikke bare Word i udseende, men også i funktioner. Du er i stand til at bruge Docs ‘enorme bibliotek med skrifttyper, ændre skriftstørrelse til en bestemt værdi, male formatering over det, øge eller formindske indrykning, vælge justering og anvende andre formater, som vi er forvente af offline redaktører.

papir-vs-docs-docs-formatering

I betragtning af dets rigdom af tekstformateringsfunktioner er det let at se Dokumenter blæser papir væk i denne runde.

Vinder: Google Dokumenter

Runde fire: Medieintegration

I Docs ’tilfælde kommer medieintegration ned på placering af fotos, fordi du ikke kan integrere videoer eller indsætte lydlink. Papir understøtter alle filtyper, du kan få vist i Dropbox, herunder YouTube- og Vimeo-videoer og Soundcloud-links. Hvis du leder efter opbevaring til dine medier, skal du læse vores bedste online opbevaring af fotos og videoer.

Papir er mere alsidigt, så det vinder denne runde.

papir-vs-docs-paper-media

Vinder: Dropbox-papir

Runde fem: Generelle funktioner

Google Docs og Dropbox Paper deler nogle funktioner, herunder en opgaveliste, ordtælling, kalender, dokumenthistorik, eksport og udskrivning. Google giver dig mulighed for at eksportere til syv filtyper, mens papir kun har tre. Begge bruger Google Kalender.

Lighederne slutter der.

papir-vs-docs-papir-to-do

Papir har en cool funktion kaldet “templatize”, der giver dig mulighed for at indstille dokumenter til at være skabeloner for at fremskynde oprettelsen af ​​nye dokumenter. Papir giver dig også mulighed for at forhåndsvise dit dokument i en attraktiv præsentationsvisning, der også har en “mørk tilstand”.

papir-vs-docs-papir-temlatize

papir-vs-docs-papir-generelle-menu

Ud over at have en opgaveliste integreres Docs med Google Keep, en af ​​de bedste note-tagende apps. Det giver dig mulighed for at sige, notere om arbejde på din telefon og derefter få adgang til dem, mens du er på din bærbare computer.

Ved sideopsætning kan du indstille papirstørrelsen fra bogstav til størrelse B5, hvad enten det drejer sig om liggende eller stående og individuelle marginer.

papir-vs-docs-google-side-setup

Dokumenter har også to funktioner, der hjælper med valg af ord: Ordbog og udforsk. Ordbog hjælper dig med at definere ord, som du ikke kender, mens Explore lader dig bruge Googles magtfulde søgemaskine til at undersøge internettet. Begge dukker op på højre side af skærmen, så du kan fortsætte med at arbejde, mens du bruger dem.

papir-vs-docs-google-ordbog

Du kan indstille dit dokumentsprog til alt fra Afrikaans til koreansk. Hvis dokumentet har et andet sprog i det, hjælper oversætningsfunktionen dig med at bygge bro over sproget. Hvis du foretrækker ikke at skrive, er der også stemmetype.

Dokumenter kan integreres med mange apps, herunder DocuSign, Thesaurus, diagramskabere, WordPress til Google Docs og mere. Google Slides, til præsentationer og Google Sheets, til regneark, skal du gå med Docs for at udgøre Google Office-pakken. Du kan få adgang til dem alle ved hjælp af Google, hvilket gør arbejdet med dokumenter endnu lettere.

Det er tydeligt, at Google Docs har mange funktioner, som Dropbox Paper mangler. Hvis du leder efter rå tekstbehandlingsstyrke, bør denne kategori afvikle den for dig.

Vinder: Google Dokumenter

Runde seks: Samarbejde

Begge apps håndterer samarbejde på en lignende måde. Når du har delt dit dokument, kan inviterede samarbejdspartnere redigere det samtidigt, og deres position markeres med en markør. Ændringer foretaget af forskellige mennesker svarer til forskellige farver, så det er let at se, hvem der gjorde hvad. Dokumenthistorik opretter versioner, der matcher ændringerne foretaget af forskellige forfattere.

papir-vs-docs-google-CoLLab

papir-vs-docs-papir-CoLLab

Med begge tjenester kan du arbejde i realtid, se, hvad andre gjorde, og gå igennem historien til dine dokumenter, så vi vil kalde denne kategori et slips.

Hvis du gerne vil forbedre din samarbejdsoplevelse, skal du læse om vores bedste cloud-lager til samarbejde. For at gøre distribueret arbejde mindre smertefuldt skal du læse, hvordan vi gør artikel fjernbetjening let.

Vinder: Slips

Afsluttende tanker

Dropbox Paper er et fint forsøg på at fjerne Google Docs, men kun et forsøg. Papir er attraktivt og intuitivt at bruge, har interessante funktioner og kan integrere en masse medier og andre filtyper, men er ikke tæt på Docs ‘tekstredigeringsfunktioner. Det samme gælder generelle produktivitetsforbedrende funktioner.

Google Docs er vinderen i vores sammenligning, men hvad synes du? Bruger du noget andet til at arbejde på dine dokumenter online? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me